kafalar aynı yaaAynen aynenbenim eşimde geçen akşam keşke doğsa diyor çok özlemiş :))) zavallı kocam doğurup eve getireceğimizi zannediyor bende anlattım sustu :)) biz anneler kadar kavuşmayı isteyemezler aynı zamanda da erken gelmemesi için dua ediyoruz .. Hayırlısı güzel olumlu düşünceler yayalım :*
haha o benim eşim de de var, çok sıkıldım doğmayacak mı artık diyor
dedim daha 8 hafta var ne doğurması, ee 1,500 kilo kocaman bebek diyor
doğsada ağzını burnunu pıt pıt tokatlasam diyor, derdi oymuş
KIZLAR ELLERİM PARMAKLARIM ÇOK AGRIYOR SÜREKLİ UYUŞUK MAGNEZYUMDA ALIYORUM AMA SABAH KALKTIĞIMDA BÜKEMİYORUM PARMAKLARIMI ÇOKTA ŞİŞ DEĞİL ASLINDA.AMA NE İYİ GELİR BİLEN YADA BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VARMI ARANIZDA ?
evet bende o sanmıştım. hani iş yerin maaşı ödemeye devam ediyor, ama sen sgk dan aldığın parayı şirkete veriyorsun.Böyle birşey mi varmış canım. Benim.tanıdığım.bir arkadaşıma çalıştığı firma aylık yatiracakmis ama onların insiyatifine yahut kurumsalligina bagli. Büyük yabancı bir firma.. Çalışanına onem veriyor da acaba ondan mi ödemeyi aylık yapacaklar bilemiyorum. Ama bizim ayrı yapacağımız birşey varsa bilmek ve yapmak isterim bende
evet bende o sanmıştım. hani iş yerin maaşı ödemeye devam ediyor, ama sen sgk dan aldığın parayı şirkete veriyorsun.
bu öyle değilmiş (galiba). şirket muhasebesi her ay raporu onaylaması gerekiyormuş? o zman sgk ya düşüyormuş, ve aylık (günü neyse o zaman ziraatten alınabiliyormuş maaş.
*madem onaylama bizimkilerin ellerinde neden onaylamıyor ki?
*bir de ben her ay almıyacağım ki rapor?
* neden uğraştırırlar ki bizi böyle işlerle. gaz mı çıkartalım para derdine mi düşünelim
hıııı 1,5 kilo bebek ne tokatlanır :)
aynı bizimkinin laflar yaa
Valla zaman yaklaştıkça erkekler bizden daha heyecanlı oluyor sanırım :):) bizimkide aynı şeyleri düşünüyor.Her akşam konuşuyor gel artık kızım diyor.Nereye çağırıyorsun bir lokma çocuğu dur gaza getirme erkenden gelmesin dedim kızdımaz sık dişini şubatta gelecek inşallah dedim morali bozuldu şubata daha çok varmış :):)
Esimde aynı şekilde , gelmiyor musun seni çok özledim diye seviyor :) yapma diyorum iyice gelissin bebisimiz ne kadar benimle kalırsa o kadar iyi.. Ben nasıl ayrilicam diyorum çok alistim içimde taşıyorum fala. Diyorum.. Esimde hayırlısı olsun tabii de erken geleceğini söylüyor
amaannn Ali tezel e sormuştum cevap vermemiştiler...Bana şöyle ki geliyor. Firma çalışanını mağdur etmemek.adına ayliigini öder ama SGK nin yatiracagi parayida ister.. Ki bana mantıklı.geliyor çünkü 4 ay kadar bir ücret alamamak var birde aylik alıp, yatacak olan toplu parayı odemek var.. Araştırmak lazım Ali Tezel e sorsak mi ne etsem bilemedim. Bakalım.ayrıca burada bilgileri olanlar varsa aydınlatırlar bizi
Hihi eşin 1.5 kiloya çokmu diyor.haha o benim eşim de de var, çok sıkıldım doğmayacak mı artık diyor
dedim daha 8 hafta var ne doğurması, ee 1,500 kilo kocaman bebek diyor
doğsada ağzını burnunu pıt pıt tokatlasam diyor, derdi oymuş
Hihi eşin 1.5 kiloya çokmu diyor.minnacık daha o.. Tutma bile tutamaz eşin sen ona de ki : az daha büyüsünde ele avuca gelsin.
4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu
e bebek telsizlerde indirim var. hangisi alsam ? % 50 de benim ayrıdan indirirm var. salıncak almıştık tosunuma oradan geldi.
Tabi biz detaylariyla bilemeyiz, ama arkadasimizin soyledigine gore bebek iki hafta icinde sadece 50gr kilo almis, bu yuzdende erken dogum gerceklesmis olabilir.. Allahim tez zamanda annesine kavusturmayi nasip etsinzaten insanın içinde sürekli erken doğum yapar mıyım düşüncesi varken yaşayan arkadaşımızın olması insanı daha da tedirgin ediyor... ikiz gebeliklerden bile erken gelince çok şaşırdım.
ama şöyle bir durum var ki dediğin gibi her kasılma doğum habercisi değil. kasılma olacak olmalı ki açıklık oluşsun...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
bende seçemedim yaw :) çeşit fazla yorumlar çelişkili. kafam karıştı. konu açtım yeni bakalım cevap gelecek mi bugün ?Bende cok dikkat ettim ama işe yaramadı,
çok yok ama kırmızı çizgiler sağdan ve soldan başladılar ve catliceeeeez
bende alacağım 50 tl indirim kuponum da var ama model secemedim
a ben 50gram olayını bir hafta dış dünyada aldı sandım. hatta iyiye işaret diye düşündüm... çnkü başta zayıflayıp sonra alıyorlar kilo ya...Tabi biz detaylariyla bilemeyiz, ama arkadasimizin soyledigine gore bebek iki hafta icinde sadece 50gr kilo almis, bu yuzdende erken dogum gerceklesmis olabilir.. Allahim tez zamanda annesine kavusturmayi nasip etsin.. ben dun uyuyamadim bu yuzden, cok uzdu bu durum beni
bende ayınıyım canım ınsanın elı agrır mı bılemedım ama 2 gundur acaıp ellerım agrıyorKIZLAR ELLERİM PARMAKLARIM ÇOK AGRIYOR SÜREKLİ UYUŞUK MAGNEZYUMDA ALIYORUM AMA SABAH KALKTIĞIMDA BÜKEMİYORUM PARMAKLARIMI ÇOKTA ŞİŞ DEĞİL ASLINDA.AMA NE İYİ GELİR BİLEN YADA BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VARMI ARANIZDA ?
amin sağolun.
hiçbişey yoktu sadece o yalancı kasılma dediklerim vardı.
ama değilmiş
1 cm bile açılma olmadan su patladı
sezeryanla aldılar
A oylede olabilir canim.. dilerim suan kilo aliyordur.. dun gece yari uykulu yari uyanik okumaya calistim..a ben 50gram olayını bir hafta dış dünyada aldı sandım. hatta iyiye işaret diye düşündüm... çnkü başta zayıflayıp sonra alıyorlar kilo ya...
luck25 süt durumu nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?