2016 Şubat Anneleri

kafalar aynı yaa eşim en son ki kontrole gelememişti, onun özlemi de var sanırım. bu kontrole götüreyim de özlemi gitsin :)
ben bi arkadaşımı kınamıştım, 40 ın üstündeydi hala doğum yapmamıştı. demiştim nasıl olur, Sat ı doğru düzgün hesaplamayı bilmiyordur o 40.ın üstünde bebe mi doğarmış falan demiştim :)
galiba evrene pozitif kınama yapmış olabilirim

Esimde aynı şekilde , gelmiyor musun seni çok özledim diye seviyor :) yapma diyorum iyice gelissin bebisimiz ne kadar benimle kalırsa o kadar iyi.. Ben nasıl ayrilicam diyorum çok alistim içimde taşıyorum fala. Diyorum.. Esimde hayırlısı olsun tabii de erken geleceğini söylüyor

bende de son zamanlarda oluyordu. çok şişlik yok ama avucumu sıkarken, bir şey tutarken, taşırken falan ağrı ve uyuşma oluyordu. dr'a sordum hamilelikte olabiliyor dedi, magnezyum içmek, tuzu kısıtlamak ve el bilek ateli kullanmak işe yarıyor. bende fayda etti özellikle el bilek ateli tavsiye ederim. yine de dr'unuza danışmanız daha iyi olur.

evet bende o sanmıştım. hani iş yerin maaşı ödemeye devam ediyor, ama sen sgk dan aldığın parayı şirkete veriyorsun.

bu öyle değilmiş (galiba). şirket muhasebesi her ay raporu onaylaması gerekiyormuş? o zman sgk ya düşüyormuş, ve aylık (günü neyse o zaman ziraatten alınabiliyormuş maaş.
*madem onaylama bizimkilerin ellerinde neden onaylamıyor ki?
*bir de ben her ay almıyacağım ki rapor?
* neden uğraştırırlar ki bizi böyle işlerle. gaz mı çıkartalım para derdine mi düşünelim

Bana şöyle ki geliyor. Firma çalışanını mağdur etmemek.adına ayliigini öder ama SGK nin yatiracagi parayida ister.. Ki bana mantıklı.geliyor çünkü 4 ay kadar bir ücret alamamak var birde aylik alıp, yatacak olan toplu parayı odemek var.. Araştırmak lazım Ali Tezel e sorsak mi ne etsem bilemedim. Bakalım.ayrıca burada bilgileri olanlar varsa aydınlatırlar bizi

hıııı 1,5 kilo bebek ne tokatlanır :)
aynı bizimkinin laflar yaa

hepsi aynı bana zaten zaman geçmiyor o da üstüne üstüne geliyor :)
şubaaaattt kocaman 2 ay bi de bana 2 hafta gecikebilir diyorsun 2,5 ay,
yazık değil mi içerde sıkıştırıyorsun cocugu, tamam zamanında gelsin ama yani o diğer haftayı kabul etmiyorum

sanki oğlum sana soracaktı

amaannn Ali tezel e sormuştum cevap vermemiştiler...
eşimin müdürü yeni döndü doğum izninden, o söylemiş böyle böyle yaparsanız her ay alır para diye.
aa avukat feyza nın açtığı çalışan annelerle ilgili bir grup var oraya mı sorsam

Hihi eşin 1.5 kiloya çokmu diyor. minnacık daha o.. Tutma bile tutamaz eşin sen ona de ki : az daha büyüsünde ele avuca gelsin.

4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu

e bebek telsizlerde indirim var. hangisi alsam ? % 50 de benim ayrıdan indirirm var. salıncak almıştık tosunuma oradan geldi.

32.haftaya girdik ve ben inanamıyorummmm....bugün şu saate değin bir tembellik yaptım ki sormayın çok iyi geldi.yavaştan iş başına artık tabii :)

Hihi eşin 1.5 kiloya çokmu diyor. minnacık daha o.. Tutma bile tutamaz eşin sen ona de ki : az daha büyüsünde ele avuca gelsin.

yok ya direk dedim istersen şimdi doğururum ama doktorları günü ve kilosu tamamlanmadıkca küvezden cıkarmaz sende zaten o güne kadar göremezsin , ee ne anladım bu işten o zaman dursun içerde diyor
izin verdi yani

4.aydan itibaren bir avuc dolusu para verip aldigim lierac catlak onleyici jeli kullaniyorum. ayrica badem yagida surdum.
ama karnim catlak catlak olduu
karnima bakmak istemiyorum, sinirlerim bozulduu

Bende cok dikkat ettim ama işe yaramadı,
çok yok ama kırmızı çizgiler sağdan ve soldan başladılar ve catliceeeeez

e bebek telsizlerde indirim var. hangisi alsam ? % 50 de benim ayrıdan indirirm var. salıncak almıştık tosunuma oradan geldi.

bende alacağım 50 tl indirim kuponum da var ama model secemedim

Tabi biz detaylariyla bilemeyiz, ama arkadasimizin soyledigine gore bebek iki hafta icinde sadece 50gr kilo almis, bu yuzdende erken dogum gerceklesmis olabilir.. Allahim tez zamanda annesine kavusturmayi nasip etsin .. ben dun uyuyamadim bu yuzden, cok uzdu bu durum beni

Bende cok dikkat ettim ama işe yaramadı,
çok yok ama kırmızı çizgiler sağdan ve soldan başladılar ve catliceeeeez

bende alacağım 50 tl indirim kuponum da var ama model secemedim
bende seçemedim yaw :) çeşit fazla yorumlar çelişkili. kafam karıştı. konu açtım yeni bakalım cevap gelecek mi bugün ?

a ben 50gram olayını bir hafta dış dünyada aldı sandım. hatta iyiye işaret diye düşündüm... çnkü başta zayıflayıp sonra alıyorlar kilo ya...

luck25 süt durumu nasıl acaba

bende ayınıyım canım ınsanın elı agrır mı bılemedım ama 2 gundur acaıp ellerım agrıyor

amin sağolun.
hiçbişey yoktu sadece o yalancı kasılma dediklerim vardı.
ama değilmiş
1 cm bile açılma olmadan su patladı
sezeryanla aldılar

Allah yardimcin olsun canim, eminim birseycik olmayacak hizlica toparlanacak bebegin. Zor bir donem gercekten. Dikkat et kendine ve bebegine

a ben 50gram olayını bir hafta dış dünyada aldı sandım. hatta iyiye işaret diye düşündüm... çnkü başta zayıflayıp sonra alıyorlar kilo ya...

luck25 süt durumu nasıl acaba
A oylede olabilir canim.. dilerim suan kilo aliyordur.. dun gece yari uykulu yari uyanik okumaya calistim..

kızlar bende haftasonu kendımı cok yordum hatta kendıme suan cok kızıyorum ama malesef yapmam gereken işlerim vardı. şimdi karnımın sol tarafı resmen batıyor ve geçmiyor bebegım eskısı gıbı hareketlı degıl kendıme cok kızıyorum umrım hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…