2016 Şubat Anneleri

Ben de korkuyorum zaman azaldıkça... Rabbim yardım eder inşallah...
Tek teselli o zaten canim..ya benim doktoruma giden onda ameliyat olmus bi hnmla konustum bebek magazasinda bugunde ondanda korktum..aslinda dinlemem kimseyi olumsuzsa..spinal olmus ilkide genelmis..spinalde herseyi hissettim vs diye biraz mubalagali konustu..oysa benim spinalim cok guzel gecti ilkinde sanirim onun ilki genel olunca tuhaf geldi psikojik olarak baya etkilenmis.

bende belden ameliyatlıyım ama öyle bir rapor almadım doktordan.Kendi doktoruma söyledim platin olduğu için tüm narkoz alacam dedim not aldılar dosyama yazdılar.Başka bişey istemediler benden
aaa benim doktor nie öyle bisi istedi zaten ortopediye gittim adamda şaşırdı dogum doktorun bilir dedi şuanda film cekilmeden bişi diyemem malum sende film cekilemezsin sasdim kaldım :/

:)) ben 9-10 larda evde oluyordum. Calısan bir bayan evine erken gidebiliyorsa bu bir nimettir yaa:)) az kaldı zaten dogumlarımıza artık canım.

Ben 32 +5im 33. Hafta diyor. Bende sorun olmuyor genelde. Şimdi ben dolu dolu 32 yim dii mi. Cumartesi 33+0olucam dolu dolu 33 olucam inşallah. Mantık bu heralde

Benim imzada +3 den sonra düzeliyor site evet seninde 32 bitmiş aramızda 3 gün var. Benimde 32+2 .. mantık öyle..

ee canım sende de bi eksik kalmamış onlar hemen alınacak şeyler de hastane kısmı bira sıkıntı

Iste en zoru o. Tam bi yer bbeğeniyorum olumsuz bi yo. m sogutuyor beni. Simdilik medicana da aklım bakalum

Bende tatlim ya.. ben iyi pazarlikla uygun fiyata aldim ama arabamizida ordan aldigimiz icin cok guzel indirim yaptilar sagolsunlar :) Birde su var sene sonu oldugu icin bazi magazalar kotalarini dolduramadiklari icin uyguna birakiyorlar

Bende gecen ay buldum isistediğim klasik besigi , yatak, nevresim takimi dahil 350 lira ama Simdi 450 e veririm dedi ayaynısınınaska yerde bbakacağım

momfortbaby'nin videolarını izledim. yeni doğan aparatına bebeği oturuyor. o yüzden emin olamadım. 6 aydan önce oturmaz bebek. çok kararsız kaldım.

Yorumlari okudum. Instagramda kullanan kullanicalara yazdim hepsi de cok memnun

Bende spinal olup uyusmamaktan korkuyorum.. Gerci o zaman genel anestezi ile bayiltiyorlar arrkadasim uyuşmadı diye bayilttilar..

Ya bende kilo aldigimi hissediyorum ama tartinin pili bitti son 1 haftadir tartilamadim almayida hep unutuyorum. Yarin pil alip bakayim bende kac oldum acaba
tartıya çıkmak istemiyorum artık o kadar moralim bozuluyor

Gece en fazla 2 saat uyumuşumdur.çok kötü bir geceydi.bugün işe ruh gibi gittim geldim.ne yalan söyliyim açık çaya dadandım ayakta uyanık kalabilmek adına.uzananıyorum da...annem ve kv var.herkes birbirinden çekiniyor.gerim gerim gerildim düzgün oturmaya çalışan bacaklar Arasında...yarın da ful dersim var...inşallah gece uyurum.çünkü gece olunca da cin kesiliyorum...iki yastıkla yatıyorum yüksek geliyor.tam yatamıyorum da zaten...oturarak uyudum sabaha karşı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…