2016 Şubat Anneleri

Kızlar ben son haftalara doğru daha çok himbil oldum.Ayaklarım sis kasiklarim fena sanciyor tam bi hamile olduk.öncesinde baya hareketliydim oturamazdim yatana dek.şimdi ütüleri bile yapmaya acizim.yıkadim ama utuleyemedim daha cok diyorum doguma nerden biliyorsam?yarın dogarsam yandim

ay ne güzel yapmışsın..ben de bu haftayı atlatayım sonra aynı şekilde yapacağım..dolapları silerim perdeler falan..ama ben cam silmedim hiç artık onun için birini tutarım
ütüleride 2 güne yayar rahat rahat yaparım..ortadan kalkmış olurlar
son hazrlıklarımıda tamamlayıp kv ye geçerim sonrada..doğum orda olacak çnkü..bakalım

Haha benim de yalan oldu :) umarım bizim minik kuzular zamanında gelir :) ben de makineye attım geceliklerimi yarın artık çanta hazır olurdur :)

ben de daha ne yıkadım ne bişi yaptım..hallolurlar yaa yıka kurut ütüle bigünlük işi var

canım ben ağrıyı falan düşünmüyorm dikiştende korkmuyorum tek korkum kendimi olaki sıkarsam bebeğe bişey olursa diye.

canım o bende de var şimdiden çevremdekilere diyorum şapır şupur öpmek yok diye inat gibi yok öperiz bebek özledik biz diyorlar ayy nasıl sinir oluyorum.sanırım baya mücadele edecez bu konuda.şimdiden akıl verende çok yok kıyafetini ütüleme öyle alıştırma diyen bebeği her yerde uyut gürültüye alıştır diyen şu bezi kullan şunu giydir ben şöyle yaptm böyle oldu çocuğuma bakta seninkide buna benzesin......yaaa sanane kardeşim benim çocuğum bana benzesn seninkine niye benziyor ayrıca ilk bebeğim niye her olumsuzluğa alıştırmaya çalışıyım ki onu bn onun için en iyisini isterim

Kizlar ben de bugun koltuklarimi yikattim. Oyle kirlenmis ki mis gibi oldu. Kurusun hemen ortu ortucem. Halilarimi verdim yikamaya. Yarin kayinvalide gelip mutfagi temizliycek. Diger gun esimle beraber banyo tuvaleti yapicaklar. Saliya da insallah annem gelip tulleri yikayip camlari silicek. Yatak odasini bebisin besigi icin duzenliycez. Bebek odasibi daha almadik ama onun icin calisma odami bozucam. Masayi kaldiricaz kitapligi salona tasiycaz. Oraya kuzumun dolabini ve sifonyerini koyucaz. Odayi anneannemiz alicak sag olsun. Ayy temizlik gibisi yok valla. Oyle bir yuktu ki uzerimde. sanki hepsini ben yapicakmisim gibi. Sag olsunlar yardim edicekler

Ohh ne güzel misss. Gerçekten temizlik gibisi yok. Benimde ütüler birikti. Onlardan gözüm korkmuyor. Netten açıyorum bir film oturduğum yerden yapıyorum ütüleri. Seviyorum ben ütüyü. Aman iş sadece o olsa
Hayırlısıyla yaklaştı doğum zamanları şunun şurası yaklaşık 1 ay kaldı. Herşeyimiz tamamlanırsa rahat rahat bekleriz. Çünkü son zamanlarda yerimizden kalkmaya yatakta dönmeye bile halimiz kalmayacak

Normal Doğum için bir engel mi var canım. Neden normal istemiyorsun ?

UOTE="argofa, post: 44310482, member: 688560"]ben de daha ne yıkadım ne bişi yaptım..hallolurlar yaa yıka kurut ütüle bigünlük işi var[/QUOTE]

Ya erken gelirse minikler :) o zaman napicaz :) işte tek bu dert

UOTE="argofa, post: 44310482, member: 688560"]ben de daha ne yıkadım ne bişi yaptım..hallolurlar yaa yıka kurut ütüle bigünlük işi var

Ya erken gelirse minikler :) o zaman napicaz :) işte tek bu dert [/QUOTE]

Ben kendi cicilerimi hallettim, bebeinkilerde sira, esim eve gelirse tabi.. Ay kizlar sabah ikea'ya gidip kumas bakicam sonra bebegimin kuruyan camasirlarini utuler bavula koyarim artik firkan dedigi gibi bebegin hemsireye verilecek olan kiyafetlerini ayri bir posete yedekleri ayri yere koyarim.. Ayyyy kizlar inanilir gibi degil ya, ikinci cocugu olanlar biraz ilk heyecani atmistir uzerinden heralde ama cok acayip bir duygu bu ya.. Allahim hepimize hayirli dogumlar saglikli bebekler versinn..

Evet birincide daha bir farklı heyecan oluyor. Ama kaç tane olursa olsun yine aynı heyecan tekrardan başlıyor
İnsan çantasını hazırlayınca daha bir heyecanlanıyor sanki zaman gelmiş gibi haydi hayırlısı....

Kizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim

benimde bu hafta bebişimin odası geldi kıyafetlerini yorganlarını battaniyelerini herşeyini yıkayıp ütüledim yerleştiirdim baya bi yoruldum ...hastane çantalarımıda yarın hazırlayacam ne olur ne olmaz hazır olsun .bi lohusa pijamalarım emzirme atletleri sudyenler kaldı almaya onlarıda yarın alıcam . hepimize kolay gelsin

bende ocak başında düşünüyorumm. hemen kirleniyor ev. perdelerimi falan gecen haftadan yıkadım sadece .birde dolaplarımın üstundeki tozları avizeleri falan sildirdim eşime. halılarımı gecen ay verdim yıkyama tekrar yıkatsammı ama kirlenmediki evde 2 kişiyiz sadece ...koltuklarımda birşey yok hep örtü var üstünde kirlenmiyor .evime temizlikci sokmak istemiyorum birde yaptıkları temizliğe pek güvenmiyorum.

Kizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim
Benim hem çok ihtiyacım var artık çünkü uzun zamandır temizlik yapamıyorum sadece dopum için değil yani o zamana bi daha üzerinden geçerim diye düşündüm... Ev öyle kirlendi ki çocuğun eşyalarını cıkaramadım yoksa imkanın varsa ne kadar geç o kadar kar :) valizin Hayır olsun o zamana yeter :)

Herkese hayırlı akşamlar.Uzun zamandır yazamadım,okuyorum sadece.Bizimde alışveriş kısmı bitti,32.haftadayız diye daha yıkamadım.Bugün bende temizlik yaptımmm.Ve şu an pertim.Eskisi gibi işimi yapmayı,çorabımı giymeyi,yatakta rahatça dönmeyi özledimm.Bide son günlerde benin özel bölgemin,kasıktan kemiklerim batıyor. Genişliyor mu acaba,aynı durumda olan var mı.

ben kendimin ve bebişimin kıyafet yıkama ütüleme işini bitirmiştim. ev kaldı. kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…