Uzun kalacaklarmış zor ya.. ama anlayışlı olmaları lazım.. en azından çamaşırların yanında içmesinler. Ayrıca gelmem demiş gelmesin sigara çok pis birşey yaabende oldum olası nefret ederim inş bir çözüm bulursun canım..
Aa iyiymiş.. ama benim gördüğüm hastaya ikincisi için bir daha nst ücreti vermeden gir demişti. Acaba farklı bir durumumu vardıki
yeleğinde çok güzelolmuş ellerine saglık
Benimde geçtiğimiz haftam temizlik ile geçti hergün bir odayı dip köşe temizledim camlarını sildim. Kocakarı işi yaptım. Cam sildim yattım yuvarlandım dinlendim kalktım süpürdüm dinlendim kalktım sildimohh mis gibi karışan biri olmayınca dinlene dinlene rahat rahat yaptım. her yerim bitti tertemiz oldu.. artık doğuma gidebilirim
Darısı başına
Ay kızlar eşim bugün yarım gün çalıştı dünde geç yatınca bir hayli yorulmuş tabi.. Şuan yataktayız, relax hamileler için müzikler var onu açmıştım, bir saat derin bir uyku çektik .. Benim bavul işi yine yalan oldu :))) Neyse ben önden geceliğimi polar takımımı atıyım kısa programa, akşamada bebeğinkiler kalsın naapıyimmm, şaka gibiyiz yyaa
Haha benim de yalan oldu :) umarım bizim minik kuzular zamanında gelir :) ben de makineye attım geceliklerimi yarın artık çanta hazır olurdur :)
canım ben ağrıyı falan düşünmüyorm dikiştende korkmuyorum tek korkum kendimi olaki sıkarsam bebeğe bişey olursa diye.Kendine guveniyorsan normal konusunda cok sanslisin ben guvenemiyorum cunku dikis altta olacak. Drumla konustum cati muayenesi yapalim dedi bir sorun yasarsak cok kasilirsan sezeryane aliriz dedi ben normal sansim varsada epidural istiyorum siddeti dayanilacak derecede olmali agrinin ☺
canım o bende de var şimdiden çevremdekilere diyorum şapır şupur öpmek yok diye inat gibi yok öperiz bebek özledik biz diyorlar ayy nasıl sinir oluyorum.sanırım baya mücadele edecez bu konuda.şimdiden akıl verende çok yok kıyafetini ütüleme öyle alıştırma diyen bebeği her yerde uyut gürültüye alıştır diyen şu bezi kullan şunu giydir ben şöyle yaptm böyle oldu çocuğuma bakta seninkide buna benzesin......yaaa sanane kardeşim benim çocuğum bana benzesn seninkine niye benziyor ayrıca ilk bebeğim niye her olumsuzluğa alıştırmaya çalışıyım ki onu bn onun için en iyisini isterimBende aynıyım. Sanki doğum yapıcam ve eski hayatıma devam edicem. Hoş eski hayatımda çalışıyordum, doğumdan sonra çalışmayacağım ama sanki tatil yapıck gibi hissediyorum:) Sıkılınca sokaklarda gezicem. Çocuk hiç ağlamayacak uslu bebek olacakmış gibi düşünüyorum.
Bazende buhranlar giriyor. Neden yaptık, ne güzel hayatjmız iki kişiydi. Bir daha iki kişi olamıcaz, saatlerce yatakta uzanıp uyuyamıcaz. Birbirimize doyamadık bile daha.
Sürekli ağlıcak gaz süt kaka döngüsünde boğulucam diye düşünüyorum :)
Onlar birşey değil de ben şimdiden lohusa kafasına girdim
Herkesten kıskanıyorum şimdiden....
ya pis ellerle severlerse, ya öperlerse, sevgi gösterisini ağız burun öperek sıkarak gösterenler var onlardan nasıl korurum çocuğu. Ya benim istediğim gibi olmazsa, uyutmama,giydirmeme, dğişmeme herşeyime karışırlarsa
Birde başımda "aa ben şöyle yapmıştım.... Hikayeleri anlatırlarsa".
Ohh ne güzel misss. Gerçekten temizlik gibisi yok. Benimde ütüler birikti. Onlardan gözüm korkmuyor. Netten açıyorum bir film oturduğum yerden yapıyorum ütüleri. Seviyorum ben ütüyü. Aman iş sadece o olsaay ne güzel yapmışsın..ben de bu haftayı atlatayım sonra aynı şekilde yapacağım..dolapları silerim perdeler falan..ama ben cam silmedim hiç artık onun için birini tutarım
ütüleride 2 güne yayar rahat rahat yaparım..ortadan kalkmış olurlar
son hazrlıklarımıda tamamlayıp kv ye geçerim sonrada..doğum orda olacak çnkü..bakalım
:)) Aynen ya her hafta yaptığımış iş çamaşır işi.. Allahtan eşim ütüde iyide ona yaptırabilirim bir kısmınıben de daha ne yıkadım ne bişi yaptım..hallolurlar yaa yıka kurut ütüle bigünlük işi var
Normal Doğum için bir engel mi var canım. Neden normal istemiyorsun ?Epidural istiyorum canım hem bebeğimin dünyaya gelişine tanık olmak istiyorum hem çok anestezi almamış olur bebek hemde epidural kataterinden sonradan ağrı kesici veriliyor yada ağrı pompası takılıyor böylece ameliyat sonrası bayağı iyi oluyor anneler
UOTE="argofa, post: 44310482, member: 688560"]ben de daha ne yıkadım ne bişi yaptım..hallolurlar yaa yıka kurut ütüle bigünlük işi var
Evet birincide daha bir farklı heyecan oluyor. Ama kaç tane olursa olsun yine aynı heyecan tekrardan başlıyorYa erken gelirse minikler :) o zaman napicaz :) işte tek bu dert
Ben kendi cicilerimi hallettim, bebeinkilerde sira, esim eve gelirse tabi..Ay kizlar sabah ikea'ya gidip kumas bakicam sonra bebegimin kuruyan camasirlarini utuler bavula koyarim artik firkan dedigi gibi bebegin hemsireye verilecek olan kiyafetlerini ayri bir posete yedekleri ayri yere koyarim.. Ayyyy kizlar inanilir gibi degil ya, ikinci cocugu olanlar biraz ilk heyecani atmistir uzerinden heralde ama cok acayip bir duygu bu ya.. Allahim hepimize hayirli dogumlar saglikli bebekler versinn..
benimde bu hafta bebişimin odası geldi kıyafetlerini yorganlarını battaniyelerini herşeyini yıkayıp ütüledim yerleştiirdim baya bi yoruldum ...hastane çantalarımıda yarın hazırlayacam ne olur ne olmaz hazır olsun .bi lohusa pijamalarım emzirme atletleri sudyenler kaldı almaya onlarıda yarın alıcam . hepimize kolay gelsinKizlar ben de bugun koltuklarimi yikattim. Oyle kirlenmis ki mis gibi oldu. Kurusun hemen ortu ortucem. Halilarimi verdim yikamaya. Yarin kayinvalide gelip mutfagi temizliycek. Diger gun esimle beraber banyo tuvaleti yapicaklar. Saliya da insallah annem gelip tulleri yikayip camlari silicek. Yatak odasini bebisin besigi icin duzenliycez. Bebek odasibi daha almadik ama onun icin calisma odami bozucam. Masayi kaldiricaz kitapligi salona tasiycaz. Oraya kuzumun dolabini ve sifonyerini koyucaz. Odayi anneannemiz alicak sag olsun. Ayy temizlik gibisi yok valla. Oyle bir yuktu ki uzerimde. sanki hepsini ben yapicakmisim gibi. Sag olsunlar yardim edicekler
Benim hem çok ihtiyacım var artık çünkü uzun zamandır temizlik yapamıyorum sadece dopum için değil yani o zamana bi daha üzerinden geçerim diye düşündüm... Ev öyle kirlendi ki çocuğun eşyalarını cıkaramadım yoksa imkanın varsa ne kadar geç o kadar kar :) valizin Hayır olsun o zamana yeter :)Kizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim
Herkese hayırlı akşamlar.Uzun zamandır yazamadım,okuyorum sadece.benimde bu hafta bebişimin odası geldi kıyafetlerini yorganlarını battaniyelerini herşeyini yıkayıp ütüledim yerleştiirdim baya bi yoruldum ...hastane çantalarımıda yarın hazırlayacam ne olur ne olmaz hazır olsun .bi lohusa pijamalarım emzirme atletleri sudyenler kaldı almaya onlarıda yarın alıcam . hepimize kolay gelsin
Tam olarak bilmiyirum p.tesi dr.a gidecegim sorarimOh çok iyi uyumlu bebiş :)
Bu soruları doktora mı sordunuz?
Plesantanın yukarı çıkması için yapılacak birşeyler var mıy mış? Biriey dedi mi doktor?
Yürüyüş veya dinleme gibi :/
ben kendimin ve bebişimin kıyafet yıkama ütüleme işini bitirmiştim. ev kaldı. kolay gelebenimde bu hafta bebişimin odası geldi kıyafetlerini yorganlarını battaniyelerini herşeyini yıkayıp ütüledim yerleştiirdim baya bi yoruldum ...hastane çantalarımıda yarın hazırlayacam ne olur ne olmaz hazır olsun .bi lohusa pijamalarım emzirme atletleri sudyenler kaldı almaya onlarıda yarın alıcam . hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?