2016 Şubat Anneleri

Allah sabır versin. Bunların aileleri hep kıymetli. Bize geldimi hep fedakarlık yapmak zorundayız... Bende bir yandan kızım gelecek diyerek mutluyum bi yandan kv lohusalık gececek endişeliyim. Ahhh keşke annem hayatta olsaydı

Benim kısımda daha dönmedi. Haftaya ctsi günü tekrar doktora gideceğim bakalım dönmüş mü...

Kızlar bende son alışverişlerimi bitirmek üzereyim.. Siparişleri verdim .. Kliksada yadak, nevresim vs indirime girmiş dört iş gününde teslim.. Sampuan vs ve emziğimi eczaneden alıcam arkadaşımdan.. Birazdan deterjan alcak eşim tamamdır.. İkeaya gidip kumaş alıcam biraz oynarım bebişime ciciler yaparım diyorum.. Bu arada emzirme örtülerinin desenleri beni hiç açmadı onuda kendim yapıcam galiba kv bir tane göndermişti zaten en kötü onu kullanırım artık..

Sıvı deterjan alıcam ve bi kalıp sabun :)).. Kaka mama makinede çıkmıyomuş zaten, elde çitilemek lazımmış.. Ay ben ve elde yıkamak, annem görse ağlardı sevinçten heralde

Sıvı deterjan alıcam ve bi kalıp sabun :)).. Kaka mama makinede çıkmıyomuş zaten, elde çitilemek lazımmış.. Ay ben ve elde yıkamak, annem görse ağlardı sevinçten heralde
Yaa... Annelik böyle birşey olsa gerek.. Önce citiler sonra makinaya atarız. Bizim zamanımızda annem hep elde yıkarmis bezleri. Biz yine kullan at yapiciz hadi bakalimm hayirlisiyla bir gelsinler de.. O vakit ne halde oluruz acaba :) biz aglariz anneler güler halimize

Ben de ordan aldım yalnız sanki kalkanlarda bir sıkıntı var gibi kapak tam oturmuyor anlamadım hata mı var başka da görmedim çünkü seninki de öyle mi
cnm yumusak kismin yanisira iki tane ayri sey var... biri delikli biri deliksiz... delikli olani kullaniyorum sorun yok...

Kızlar, benim.bir sorunum var eşim ve ben sigara kullanmiyoruz . ama bize gelenler halalar, eniste, kp ve annem sigara kullanıyor. Bebek yok diyoruz hanı balkonda çamaşır yokken için ama bebekten sonra ben evimde sigara içilmesinj kesinlikle istemiyorum. Çünkü mutfağın kapısı yok orada icilse koku direk salona. Balkon kapısı salona açılıyor orada icincede kokusunu alıyorum.. İnşanlar bizim için gelicekler ve ben kırıcı olmam istemiyorum. Ya merdiven boşluğunda için dicem bina 9 katlı geniş merdiven boşluğu veya hemen yanımızda yangın merdiveni var oraya kulluk küçük bir sehpa aticam orada icsinler.. Yada hiç içmesinler onlarda biraksinlar canım sigarayı

Mamayi kasikla degil siringayla veriyorlar azar azar canim mama da butun eczanelerde var ben o yuzden almicam sutum gelmezse hastane yakinlarinda bi suru eczane var

Sonunu çok güzel bağlamışsın .. Benimde kv ve kp içiyor, ama eşim rahatsız olduğu için hiç evde içmezlerdi, e şimdi bebek gelicek balkonda içer ellerini yıkar bebeğe öyle dokunabilirler ancak.. Bebeğime sarılınca sigara kokusu alırsam evden giderler bu kadar hassasım bu konuda :/ kimse kusura bakmıyacak önce bebeğin sağlığı gelir ve ben riske atamam

Canim ne kadar duracak gelen giden bi kac saat icmeyiversinler disarda icip gelsinler kardesim balkonda iciyor ustunu basini havalandiriyor agzini yuzunu yikiyor 2bucuk yasindaki kizimi oyle seviyor onlar dikkat etmezse sen direkt soyle cekinme bebeginin ve sizin sagliginizdan daha onemli degil

ya ben biraz agrilarimi nette arastirdim cati agrim var... sizde de oluyor mu sol bacagimin ozel bolgeyle birlesim yeri sanki kemiklerim ayriliyor gibi

En kızdığım şey benim de yaa. Evinde içip gelsinler arkadaş ölmiycekler ya 1 saat içmeseler. Balkonda bile içip içeri gelseler leş gibi koku geliyo nefeslerinden. Ben de izin vermiycem içmelerine ki aklı başında olan insan teklif dahi etmez..

merhaba kızlar biz de dün doktora gittik 32+0 dık. 1800 gram olmuşuz doktor normal dedi ama bu çocuk kalan haftalarda o kadar kilo alır mı ben emin olamadım.
Alır canım merak etme son ay en çok kg alacagı zaman
Canım kakası kıyafetine çıkarsa degiştirince hemen soğuk suda sabunla yıkarsan çıkıyor. Sonra makineyi hemen çalıştırmayacaksan koy kaloriferin üzerine kurusun sonra at kirli sepetine ben elma portakal gibi lekelerdede öyle yaptım hemen yıkarsan çıkıyor
Benim ve eşiminde katı kuralları vardor kimsede kusura bakmaz. Bizim evde sigara içilmez balkondada olmaz. Çok içecekse aşagı iner dışarı çıkar içer. kimse bişey diyemez sizde gelenlere söyleyebilirsiniz. Hiç duramıyorlarsa dışarı çıksınlar.

Bende çantamı hazırladım sonunda
Kızlar çanta hazırlarken size tavsiyem doğumdan sonra ilk giyeceginiz pijama iç çamaşır çorap ve pedi bir poşete koyarak çantanıza koyun.
Bebeginiz için hemşireye vereceginiz 1 tane bez -üst zıbın-alt zıbın- çorap - kıyafet (alt.üst.eldiven.şapka) ve 1 tane battaniye... bunlarıda bir poşete koyarak çantanıza koyun. Hastaneye gittiğinizde sizin içinde kolaylık olur. O sırada telaşla ay ne verecektim falan düşünmezsiniz. Doğumdan önce yanınızdaki kişiye söylersiniz. Benim için kıyafet isteyince bu poşeti verin bebek için kıyafet istediklerinde bu poşeti verin diye

Haksız miyim amaa dimii :))) doğru diyorsun.. Taviz vermicem. EsimdE aynı fikirde. Alınganlık yaparlarsa yaptıklarıyla kalırlar. Onların düşünceli olmaları lazim

Canım büyük hala bizim için gelicek 1 ay kalacaklar.. Eşi de içiyor. Diğerleri de iciyor. Surekli gelip gidecekler yanı. Ben dert ediyorum umarım dert ettiğimle kalirim

Aynen kokusu çok kötü geliyor bana da.. Umarım anlayisli olurlar.. Geven gun balkonda bebisin kıyafetleri vardı.. Kıyafet varken sigara iciyorlardi.. Okadar sinirlendim ki. Bebeğin kıyafetlerini gormeyecek kadar mi sigara gozununuzu karartmis dedim topladım elbiseleri tekrar yikadim.

Ahh ne güzel yok ama.. Bir kere eniste gelmem falan demişti evinize, veya annem cesaretlendiriyor halaları.. Offf.. Eşim gelince çekiniyor annem .. Valla istemiyorum hiç icsinler evde sigara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…