Allah sabır versin. Bunların aileleri hep kıymetli. Bize geldimi hep fedakarlık yapmak zorundayız... Bende bir yandan kızım gelecek diyerek mutluyum bi yandan kv lohusalık gececek endişeliyim. Ahhh keşke annem hayatta olsaydıSabah sabah insani sinir etmekte üstüne yok bu adamın, persembe öğlenden sonra tatilmis cuma yilbasi anama gidelim 3 gün orda kalalim diyip duruyor. Daha gecen hafta ordaydik diyorum olsun özlemiş bizi diyor. Hiiiiiiiihhhhh
evlendik evime taşındığım gün geldi bi daha da görmedim, yeni eve taşındım hayırlı olsun bile demedi, hamile kaldim 8ci aya girdim yakinda doguracagim daha bi arayip sorup gelmedi ama ben biz her 2 haftada bir görmeye gidiyoruz.
Bu sefer ters tepki verdim artik 8ci ayimdan beni ozleyen gelsin evimde görsün beni, bi yere gitmem bana neeeeeee
Benim kısımda daha dönmedi. Haftaya ctsi günü tekrar doktora gideceğim bakalım dönmüş mü...Biraz önce Dr geldik bebeğimiz 42 cm 1901 gr olmuş. Ama bizim tarihimize göre 3 gün geride görünüyor 31+6 ama bizim hesaplaması göre 32+2. Dr herseyi normal dedi hala dönmemis bakalım ne zaman doğum pozisyonu alacak. Raporunu da aldımDr bol bol yürüyüs yapmamı söyledi 69 kilo olmuştum
Oo iyisin valla :)) ben bu hafta sonu bitirmiş olurum heralde.. Görüciiiz :))Bende panik atak olduğundan suphelenmeye başladım canta hazir ne zamandir salonda duruyor bile, arabaya koyalim artik diyorum
Sıvı deterjan alıcam ve bi kalıp sabun :)).. Kaka mama makinede çıkmıyomuş zaten, elde çitilemek lazımmış.. Ay ben ve elde yıkamak, annem görse ağlardı sevinçten heraldeCanim ben dalın aldım.. 4o derecede yikandi kıyafetleri.. Pesinede iki defa durulama yaptım. Başlamak lazım aynen bavulu hazırlamaya.. Bende utuye başlayacağim indallah ama hiç halim yok gece uykum kaçtı 2 saat gez dolan 4 bucuga doğru anca uykuya daldim
Yaa... Annelik böyle birşey olsa gerek.. Önce citiler sonra makinaya atarız. Bizim zamanımızda annem hep elde yıkarmis bezleri. Biz yine kullan at yapicizSıvı deterjan alıcam ve bi kalıp sabun :)).. Kaka mama makinede çıkmıyomuş zaten, elde çitilemek lazımmış.. Ay ben ve elde yıkamak, annem görse ağlardı sevinçten heralde
cnm yumusak kismin yanisira iki tane ayri sey var... biri delikli biri deliksiz... delikli olani kullaniyorum sorun yok...Ben de ordan aldım yalnız sanki kalkanlarda bir sıkıntı var gibi kapak tam oturmuyor anlamadım hata mı var başka da görmedim çünkü seninki de öyle mi
Mamayi kasikla degil siringayla veriyorlar azar azar canim mama da butun eczanelerde var ben o yuzden almicam sutum gelmezse hastane yakinlarinda bi suru eczane varGünaydın herkese. Bugün az temizlik yapacağım. Pijama takimlarimi yikayayim. Yarın cantayi hazırlayayim. :) bu süt pompası ve biberonu nasıl kaynatacagiz? Nolur nolmaz yanıma alacagim onları da. Yeni doğum yapan arkadaş mutlaka mama ve kaşığı da olsun yanında dedi. İlk süt gelmeyince onu veriyorlar dedi.
Sonunu çok güzel bağlamışsınKızlar, benim.bir sorunum vareşim ve ben sigara kullanmiyoruz . ama bize gelenler halalar, eniste, kp ve annem sigara kullanıyor. Bebek yok diyoruz hanı balkonda çamaşır yokken için ama bebekten sonra ben evimde sigara içilmesinj kesinlikle istemiyorum. Çünkü mutfağın kapısı yok orada icilse koku direk salona. Balkon kapısı salona açılıyor orada icincede kokusunu alıyorum.. İnşanlar bizim için gelicekler ve ben kırıcı olmam istemiyorum. Ya merdiven boşluğunda için dicem bina 9 katlı geniş merdiven boşluğu veya hemen yanımızda yangın merdiveni var oraya kulluk küçük bir sehpa aticam orada icsinler.. Yada hiç içmesinler onlarda biraksinlar canım sigarayı
Canim ne kadar duracak gelen giden bi kac saat icmeyiversinler disarda icip gelsinler kardesim balkonda iciyor ustunu basini havalandiriyor agzini yuzunu yikiyor 2bucuk yasindaki kizimi oyle seviyor onlar dikkat etmezse sen direkt soyle cekinme bebeginin ve sizin sagliginizdan daha onemli degilKızlar, benim.bir sorunum vareşim ve ben sigara kullanmiyoruz . ama bize gelenler halalar, eniste, kp ve annem sigara kullanıyor. Bebek yok diyoruz hanı balkonda çamaşır yokken için ama bebekten sonra ben evimde sigara içilmesinj kesinlikle istemiyorum. Çünkü mutfağın kapısı yok orada icilse koku direk salona. Balkon kapısı salona açılıyor orada icincede kokusunu alıyorum.. İnşanlar bizim için gelicekler ve ben kırıcı olmam istemiyorum. Ya merdiven boşluğunda için dicem bina 9 katlı geniş merdiven boşluğu veya hemen yanımızda yangın merdiveni var oraya kulluk küçük bir sehpa aticam orada icsinler.. Yada hiç içmesinler onlarda biraksinlar canım sigarayı
En kızdığım şey benim de yaa. Evinde içip gelsinler arkadaş ölmiycekler ya 1 saat içmeseler. Balkonda bile içip içeri gelseler leş gibi koku geliyo nefeslerinden. Ben de izin vermiycem içmelerine ki aklı başında olan insan teklif dahi etmez..Kızlar, benim.bir sorunum vareşim ve ben sigara kullanmiyoruz . ama bize gelenler halalar, eniste, kp ve annem sigara kullanıyor. Bebek yok diyoruz hanı balkonda çamaşır yokken için ama bebekten sonra ben evimde sigara içilmesinj kesinlikle istemiyorum. Çünkü mutfağın kapısı yok orada icilse koku direk salona. Balkon kapısı salona açılıyor orada icincede kokusunu alıyorum.. İnşanlar bizim için gelicekler ve ben kırıcı olmam istemiyorum. Ya merdiven boşluğunda için dicem bina 9 katlı geniş merdiven boşluğu veya hemen yanımızda yangın merdiveni var oraya kulluk küçük bir sehpa aticam orada icsinler.. Yada hiç içmesinler onlarda biraksinlar canım sigarayı
Alır canım merak etme son ay en çok kg alacagı zamanmerhaba kızlar biz de dün doktora gittik 32+0 dık. 1800 gram olmuşuz doktor normal dedi ama bu çocuk kalan haftalarda o kadar kilo alır mı ben emin olamadım.
Canım kakası kıyafetine çıkarsa degiştirince hemen soğuk suda sabunla yıkarsan çıkıyor. Sonra makineyi hemen çalıştırmayacaksan koy kaloriferin üzerine kurusun sonra at kirli sepetineSıvı deterjan alıcam ve bi kalıp sabun :)).. Kaka mama makinede çıkmıyomuş zaten, elde çitilemek lazımmış.. Ay ben ve elde yıkamak, annem görse ağlardı sevinçten heralde
Benim ve eşiminde katı kuralları vardor kimsede kusura bakmaz. Bizim evde sigara içilmez balkondada olmaz. Çok içecekse aşagı iner dışarı çıkar içer.Kızlar, benim.bir sorunum vareşim ve ben sigara kullanmiyoruz . ama bize gelenler halalar, eniste, kp ve annem sigara kullanıyor. Bebek yok diyoruz hanı balkonda çamaşır yokken için ama bebekten sonra ben evimde sigara içilmesinj kesinlikle istemiyorum. Çünkü mutfağın kapısı yok orada icilse koku direk salona. Balkon kapısı salona açılıyor orada icincede kokusunu alıyorum.. İnşanlar bizim için gelicekler ve ben kırıcı olmam istemiyorum. Ya merdiven boşluğunda için dicem bina 9 katlı geniş merdiven boşluğu veya hemen yanımızda yangın merdiveni var oraya kulluk küçük bir sehpa aticam orada icsinler.. Yada hiç içmesinler onlarda biraksinlar canım sigarayı
Sonunu çok güzel bağlamışsın.. Benimde kv ve kp içiyor, ama eşim rahatsız olduğu için hiç evde içmezlerdi, e şimdi bebek gelicek balkonda içer ellerini yıkar bebeğe öyle dokunabilirler ancak.. Bebeğime sarılınca sigara kokusu alırsam evden giderler bu kadar hassasım bu konuda :/ kimse kusura bakmıyacak önce bebeğin sağlığı gelir ve ben riske atamam
Canım büyük hala bizim için gelicek 1 ay kalacaklar.. Eşi de içiyor. Diğerleri de iciyor. Surekli gelip gidecekler yanı. Ben dert ediyorum umarım dert ettiğimle kalirimCanim ne kadar duracak gelen giden bi kac saat icmeyiversinler disarda icip gelsinler kardesim balkonda iciyor ustunu basini havalandiriyor agzini yuzunu yikiyor 2bucuk yasindaki kizimi oyle seviyor onlar dikkat etmezse sen direkt soyle cekinme bebeginin ve sizin sagliginizdan daha onemli degil
En kızdığım şey benim de yaa. Evinde içip gelsinler arkadaş ölmiycekler ya 1 saat içmeseler. Balkonda bile içip içeri gelseler leş gibi koku geliyo nefeslerinden. Ben de izin vermiycem içmelerine ki aklı başında olan insan teklif dahi etmez..
Alır canım merak etme son ay en çok kg alacagı zaman
Canım kakası kıyafetine çıkarsa degiştirince hemen soğuk suda sabunla yıkarsan çıkıyor. Sonra makineyi hemen çalıştırmayacaksan koy kaloriferin üzerine kurusun sonra at kirli sepetineben elma portakal gibi lekelerdede öyle yaptım hemen yıkarsan çıkıyor
Benim ve eşiminde katı kuralları vardor kimsede kusura bakmaz. Bizim evde sigara içilmez balkondada olmaz. Çok içecekse aşagı iner dışarı çıkar içer.kimse bişey diyemez sizde gelenlere söyleyebilirsiniz. Hiç duramıyorlarsa dışarı çıksınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?