Ben de simdilik gorunen yerleri temizliyorum sadece :) temizlik yaptirirken annem de burada olacak. O ilgilenir artik temizlige gelen bayanla.Benim hem çok ihtiyacım var artık çünkü uzun zamandır temizlik yapamıyorum sadece dopum için değil yani o zamana bi daha üzerinden geçerim diye düşündüm... Ev öyle kirlendi ki çocuğun eşyalarını cıkaramadım yoksa imkanın varsa ne kadar geç o kadar kar :) valizin Hayır olsun o zamana yeter :)
canim ben dogum icin yapiyorum. allah korusun umarim olmaz ama benim erken dogum ihtimalim var. ve aylardir elimi bi seye suremedim cok kirlendiKizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim
Zamaninda gelir ins bebislerimiz canim. Tedbiri elden birakmamakla en iyisini yapmissin. Ben de biraz erkene alayim temizlik isini en iyisi.canim ben dogum icin yapiyorum. allah korusun umarim olmaz ama benim erken dogum ihtimalim var. ve aylardir elimi bi seye suremedim cok kirlendi
ins canimZamaninda gelir ins bebislerimiz canim. Tedbiri elden birakmamakla en iyisini yapmissin. Ben de biraz erkene alayim temizlik isini en iyisi.
benimde bazen bacak aramda bi ağrım oluyor bende anlamadım ne olduğunu. uzandığım zaman zor kalkıyorum sanırım 35. haftadan sonra hiç birşey yapamicam ... birde yürüdüğüm zaman karnım sertleşiyor acaba sancı dedikleri bumu ??? haftaya doktora söleyeceğimHerkese hayırlı akşamlar.Uzun zamandır yazamadım,okuyorum sadece.Bizimde alışveriş kısmı bitti,32.haftadayız diye daha yıkamadım.Bugün bende temizlik yaptımmm.Ve şu an pertim.Eskisi gibi işimi yapmayı,çorabımı giymeyi,yatakta rahatça dönmeyi özledimm.Bide son günlerde benin özel bölgemin,kasıktan kemiklerim batıyor. Genişliyor mu acaba,aynı durumda olan var mı.
fiyatları görünce şoka girdim175'e bile var tek tac 75,- .. Fikir almak istersen bakabilirsin.. parisienhome.com
Ben birebir aynısını yapmadım bu arada :)
cnm unv hastaneleri belli bir haftanin ustundeysen kabul etmiyorlar. zekai tahir ve zubeyde hanim kadin dogum hastaneleri kabul ediyorlar. yeni dogan kuvezleride var. ben zubeyde Hanim a gidiyorum. memnunum.Teşekkür ederim güzelim. yok illa özel olmasına gerek yok iyi bi hastane iyi doktor olsun güvenebilecegim yeterli
cnm bnde ara ara oluyordu o dedigin. ozellikle iki haftadir cok yogunlastiya ben biraz agrilarimi nette arastirdim cati agrim var... sizde de oluyor mu sol bacagimin ozel bolgeyle birlesim yeri sanki kemiklerim ayriliyor gibi
temizlik zamaniiiiKizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim
varHerkese hayırlı akşamlar.Uzun zamandır yazamadım,okuyorum sadece.Bizimde alışveriş kısmı bitti,32.haftadayız diye daha yıkamadım.Bugün bende temizlik yaptımmm.Ve şu an pertim.Eskisi gibi işimi yapmayı,çorabımı giymeyi,yatakta rahatça dönmeyi özledimm.Bide son günlerde benin özel bölgemin,kasıktan kemiklerim batıyor. Genişliyor mu acaba,aynı durumda olan var mı.
Artık doğuma yaklasiyoruz sanırım ilk defa bu kadar zor nefes alıyorum.34.haftaya 2 gün kaldı.Bebişlerimız de büyüyor günden güne. Sertlesmeler kendini daha bi belli ediyor.İnşallah sağ salim alırız hepimiz kucagimıza yavrularimizibenimde bazen bacak aramda bi ağrım oluyor bende anlamadım ne olduğunu. uzandığım zaman zor kalkıyorum sanırım 35. haftadan sonra hiç birşey yapamicam ... birde yürüdüğüm zaman karnım sertleşiyor acaba sancı dedikleri bumu ??? haftaya doktora söleyeceğim
Olsun yamuk mamuk ipin örülmüş halinde bi parca resim atar mısın güzel geldi banada ip ama güzelinj bulmak lazım.Ya ben de kendim ezberden başladım 20 ilmek ama büyük oldu canım. 17 ilmek yetermis sanırım. 5 numara sisle oruyorum. Kol kısmını keserken olmadı sanırım o kısmı sökecegim. İplik aldığın yerdeki kişi guleryuzlu ise ondan rica edebilirsin canim nasıl oruluyir vs diye. Bazıları yardım ediyor. Ben de ilk defa kendim oreyim dedim ama yamuk yumuk oldu :) IP çok kolay sorun ben de :)
amin canımmArtık doğuma yaklasiyoruz sanırım ilk defa bu kadar zor nefes alıyorum.34.haftaya 2 gün kaldı.Bebişlerimız de büyüyor günden güne. Sertlesmeler kendini daha bi belli ediyor.İnşallah sağ salim alırız hepimiz kucagimıza yavrularimizi
Ayy evet sizin az kalmis. Benim subat sonu. Bir hafta onden gidiyor ama etkiliyor mu o dogum tarihini biilmiyorum. Sonraki kontrolim 12 ocakta. Galiba dogumun nasil olacagini,tarihini falan o zaman konusuruzcnm unv hastaneleri belli bir haftanin ustundeysen kabul etmiyorlar. zekai tahir ve zubeyde hanim kadin dogum hastaneleri kabul ediyorlar. yeni dogan kuvezleride var. ben zubeyde Hanim a gidiyorum. memnunum.
ozeldeki gibi ilgi alaka olmuyor belki, cok sira oluyor fakat isinin ehli insanlar calisiyor.
aklinda olsun
cnm bnde ara ara oluyordu o dedigin. ozellikle iki haftadir cok yogunlasti
temizlik zamaniiii
cnm mecburuz biz erkenden hazirlanmaya, ki benim icin erken degil. 35.haftadayiz hatta bebisim 38hafta ile uyumlu. tastamam hazirim. ne zaman gelecegi belli olmaz sipamin
variki haftadir perisanim
ama olsun. askima kavusmaya az kaldi
Olsun yamuk mamuk ipin örülmüş halinde bi parca resim atar mısın güzel geldi banada ip ama güzelinj bulmak lazım.
Canım erken ama ne zaman doğacakları belli degil. Başkasına yaptıracaksan geç yaptır. Ben hiç başkasına yaptırtmadım. İçime sinmiyor. Annem ben yaparım dedi onunda kolları sakat azıcık iş yapsa günlerce agrısını çekiyor onada kıyamadım. Daha agırlaşmadan dip bucak temizliğimi yaptım.Kizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim
Bundan sonra kasılmalar ağrılar artacak canım. Tekrarı olmadıysa problem yok.Kızlar az önce karnımın sağ üst köşesine kramp gibi bir ağrı girdi. Acıdı bir süre. Yaklaşık 10 dakika önce oldu bir daha olmadı ama korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
Dun de bana teyzeler en fazla 30 gunun var asagi inmis dediler. Hayir 50 gunum var dedim ama biri cok iddiali bir sekilde 33 gune kalmaz dedi. Subati görmedendogum yaparsam bundan sonra tibba degil gezmelerdeki teyzelere inanacagimdün terziye gittim ordaki abla beni görünce - aaa göbeğin aşağı inmiş doğumun erken olabilir dedi
bugün 2 haftalık aradan sonra asistanım gördü beni - ayy abla göbeğin aşağı inmiş doğumun mu yaklaşıyor galiba dedi
öğlende kuaförde ki abla aynı şeyi söyledi göbek aşağıda falan diye
pimpiriklensem mi ki acaba ya
Canim benim sağ alt tarafa sancı oluyor bazen. Bence önemli bişey yok doğuma kadar olur artık a sık sık olursa o zaman hastaneye git.Kızlar az önce karnımın sağ üst köşesine kramp gibi bir ağrı girdi. Acıdı bir süre. Yaklaşık 10 dakika önce oldu bir daha olmadı ama korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?