2016 Şubat Anneleri

Be
Ben 15 20 gunde bir yardimci alıyorum. 15 gun once yatak odami dip kose yaptirdim. Bugun vestiyer ve camasir makinesi ve balkon dolaplarim dip kose yerlestirildi. 15 gun sonra da insallah mutfagimi yerlestiririz dipli koseli fayanslar falan silinir. Sonraki 15 e de halilar ve camlari sildi mi tum ev tamam olur insallah.

selam anneler, bugün kontrolümüz vardı 2365 gram 46 cm olmuş kızım 34+1 deyiz. İnce, uzun bir bebek olacak diyor doktorumuz. Babası 1.80, ben 1.68 im onun etkisi var sanırım. Sonraki kontrolüm 3 hafta sonra 37. hafta dolunca. Çalışamaz raporumu da alıcam. Erken doğum riskimiz yokmuş çok şükür, eğer sen de istersen bi aksilik olmazsa normal doğum olabilir dedi. Çatı muayenesini 38. haftada yapıyormuş onu da sordum.

Canim benim sağ alt tarafa sancı oluyor bazen. Bence önemli bişey yok doğuma kadar olur artık a sık sık olursa o zaman hastaneye git.
Kramp gibi bir şey ilk çocuk olunca sanırım insan anlayamıyor. Hastane çantamı hazırlamam gerektiğini anladım yalnız. Maşallah iki hafta önde gidiyor benimki belki de bu yüzdendir

@kiskiskis canım yükledim =) önün bir kısmı

Aaaa bu ipe bayılarak 3 tane farklı renk aldım sonuç ne hiç... Yapamadım hiç birşey yaaa Google da aratıyorum bu iple yapılan model bile bulamadım battanıye basladım söktüm falan :)) örmesi zor bunu. Ama bu cok tatlı olmus kolay gelsin Can'ım

Canım büyük hala bizim için gelicek 1 ay kalacaklar.. Eşi de içiyor. Diğerleri de iciyor. Surekli gelip gidecekler yanı. Ben dert ediyorum umarım dert ettiğimle kalirim
Canim Allah kolaylik versin laftan anlamak istemeyen anlamaz tabi ama ufak tefek pembe yalan soyleyin bari bebisin yaninda kesinlikle parfum falan kullanmayin dedi dr derseniz sigara olayindaki hassasiyeti de anlarlar heralde

benimde kontrol bugündü 2290 gram olmuş kızımız boyuda 45 cm.bizde de baba 1.86 bende 1.70'im..ince olacağını sanmıyoruum yavrularımızın doğuma kadar 1 kilodan fazla alacaklardır diye düşünüyorum
37.haftada çalışamaz raporu almamıza gerek yok diye düşğnüyorum zaten 37.haftadan itibaren mecburi olarak ayrılmış olmuyor muyuz
bende 37.hhaftaya kadar aldım ama 35.haftada ayrılmayı planlıyorum bnun için çalışamaz raporu almak gerekiyo ama onla uğraşmayı düşğnmüyorum direkt olarak 2014 iznmden artan günlerden kullanayım diyorum..rapor alırsam çnkü 3 4 günüm ziyan olacak boşyere
pzt günü idareyle konuşup netleştircem bunu bakalım

Oyle tipler genelde cocuklarinin mukemmel oldugunu kesinlikle yalan soylemeyecegini dusunen insanlar. Valla simdiki cocuklar cin gibi benim kizim 2bucuk yasinda isine geldigi zaman duymamazliktan geliyor isine geldigi zaman lafi degistiriyor ama ben bi ogretmen olarak bazi velilerin cocuklarini kor cahil bi sekilde savunmasi beni deli ediyor once bi dinleseler cocuklariyla da duzgun bi sekilde konussalar sorun cozulecek

Kramp gibi bir şey ilk çocuk olunca sanırım insan anlayamıyor. Hastane çantamı hazırlamam gerektiğini anladım yalnız. Maşallah iki hafta önde gidiyor benimki belki de bu yüzdendir
Maşallah. Korkma o yalancı sancı dır. Ama sık olursa dr ara. Benimki de hazır değil çantam yeni yıldan sonra hazirlarim inşallah.

Maşallah cnm bizim Dr 2 haftada bi kontrole çağırıyor. Bu arada benim doğum tarihi değişti 17 Şubat dedi son kontrolde. Şehir İstanbul 2ci çocuk olcak . Teşekkür ederiz

Normal Doğum için bir engel mi var canım. Neden normal istemiyorsun ?
Bizimki tüp bebek ve 8. denemede tutan tüp bebek kiymetli gebelik diye geçiyor kayıtlara ve doktorlar normal doğuma yanasmiyorlar eşimde öyle tabi onlara karşı gelip normal diye tutturmak istemiyorum sonra Allah muhafaza bir sıkıntı olursa vicdan azabından kurtulamam bende yoksa normal düşünürdüm ben bana kalsa.

Cok sevindim adiniza.. Sabretmissiniz yilmamissiniz ve ufaklik yolda, dogrusu boyle birsey yasasam bende sezeryan isterdim, Allah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin, azda kaldi zaten

Kızlar az önce karnımın sağ üst köşesine kramp gibi bir ağrı girdi. Acıdı bir süre. Yaklaşık 10 dakika önce oldu bir daha olmadı ama korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
cnm pozisyon degistirdiginde devam ediyorsa, belli araliklar gelip gelip duruyorsa drunu aramanda fayda var.
geciyorsa yalanci sancidir
bende bir kac haftadir var

ya cnm hatirliyormusun bizim bebisler ayni gidiyordu boy kilo.
simdi benim ki 3kg 48 cm
nerde hata yaptim acaba
sag salim alalim da kuzularimizi simdi cektigim agriya sanciya raziyim

Du

Dun de bana teyzeler en fazla 30 gunun var asagi inmis dediler. Hayir 50 gunum var dedim ama biri cok iddiali bir sekilde 33 gune kalmaz dedi. Subati görmedendogum yaparsam bundan sonra tibba degil gezmelerdeki teyzelere inanacagim
Ayyyh bu teyzeler ve kesin konusmalari :))).. Benim de gobegim cok yukardaymis ve ufakmis.. eminmiymisim 7,5 aylik olduguna, e kilo alsaydim o gobek iki kati gozukurdu diyebildim..

Canim Allah kolaylik versin laftan anlamak istemeyen anlamaz tabi ama ufak tefek pembe yalan soyleyin bari bebisin yaninda kesinlikle parfum falan kullanmayin dedi dr derseniz sigara olayindaki hassasiyeti de anlarlar heralde

İyi fikir canım benim :) bunu yapacağım

Ooo masallahhhhh canjm. Kaçıncı haftadasin

Bende yardim alicam gibi duruyor, artik yapmakta zorlaniyorum.. :/ Birde bebek dogunca kiyafetleri filan utulenicek.. Kv yardimci gibi gorevlendiremem cok ayip olur kadincagiz bebege bakicak, yemekte yapar e gun biter zaten..

Annem bebek yeleği ormustu. Bir iki günde bitirmisti. Çok da güzel olmuştu canım. Ben de ondan hatırladığım kadarı ile ormeye çalışıyorum :) ormesi kolay aslında, yanlış yapınca sokmek iskence ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…