2016 Şubat Anneleri

Haksız miyim amaa dimii :))) doğru diyorsun.. Taviz vermicem. EsimdE aynı fikirde. Alınganlık yaparlarsa yaptıklarıyla kalırlar. Onların düşünceli olmaları lazim
Aynen canım bende bebekte sigara kokusu sezersem kv kp bakıcılığı o gün son bulur.. Onun sağlığı herşeyden daha önemli, ama yapmayacaklarına eminim, bendende iyi bakarlar.. Zaten bebegin odasına kamera almayı istiyoruz, internetten takip edileninden, hem özlem gideririz hemde kontrol altında tutarız

Sağol canım teşekkür ederimm :) bende bi bakayım o zaman akakçe.com da aratiyim. Aklıma birşey takılırsa sorarım yine

webannemarket sitesinden aldim cnm hem uygundu hemde kullaniyorum suan ... memnun kaldim... lansinoh gogus kremi gogus pedi avent gogus kalkani ve silikon uc almistim birde sut torbasi

Sağol tatlım bende bakıyim bu siteye :)

Ben dalin sıvı deterjan aldım. Kıyafetleri 2 defa duruladım mis gibi oldu. Bide beyaz sabun aldım annemin tavsiyesiyle. Kenarda duruyor. Çıkmayan lekelerde kullanıcam.

Konuşup anlaşmanıza sevindim canım. Hassas dönemlerimiz, bi anlık sinirle kararlar almayıp sakinligimizi korumaya çalışmalıyız

limit derken anlamadım? valla bende bir sıkıntı olmadı.Çevremde bir çok kişide alışveriş yapıyor.Mesaj yazabiliyorsun eşya gelmediği zaman.Paranı ogünün kuruyla yatırıyorlar.
Hanı alışverişin tutarı belli bir miktarı geçerse gumruge takiliyormus sanırım 100 dolar uzeri olunca . eğer öyle bi problem artık yoksa çok iyi :)

Ay kızlar eşim bugün yarım gün çalıştı dünde geç yatınca bir hayli yorulmuş tabi.. Şuan yataktayız, relax hamileler için müzikler var onu açmıştım, bir saat derin bir uyku çektik .. Benim bavul işi yine yalan oldu :))) Neyse ben önden geceliğimi polar takımımı atıyım kısa programa, akşamada bebeğinkiler kalsın naapıyimmm, şaka gibiyiz yyaa

Haha benim de yalan oldu :) umarım bizim minik kuzular zamanında gelir :) ben de makineye attım geceliklerimi yarın artık çanta hazır olurdur :)

Haha benim de yalan oldu :) umarım bizim minik kuzular zamanında gelir :) ben de makineye attım geceliklerimi yarın artık çanta hazır olurdur :)
Neler neler planlamıştım oysaki Neyse ben şu pijama takımlarımı bir halledeyim bari onlar çıksın aradan :)

Çok güzel olmuş elinize sağlık canım. Ben de anne kuzusu iple ormeye çalışıyorum :) IP çok kolay oruluyor onu da tavsiye ederim çok kolay :)
Teşekkürler daha önce hic birsey ormedim öğretende yok videolar var ama el acemi .
O nasıl ipmis bende bunu çok kolay ordum tunus işi diyorlar buna tig şişle oruluyo.
Baktım simdi ana kuzusuna evet basitce orerim ağır duruyo sende tunus işine bak belki begenirsin tabi bilmiyorsan ben bilmedigim için görünce cok sasridim seninkinin resmini atar misin basladigin kadariyla bide kac ilmek

Ne güzel bak iste içmezler eminim onlarda. Kamerami kv bakacakken mi.. Alinmasinlar sonra canım. Ne biliyim bakıcı olsa hanı koy derim ama.. Siz bilirsiniz gine de :)

Ohh keyifci seniiiiii .. Boşver yarinda hazırlanabilir valiz

keryneia sessizyazar valla bende çantamı hazırlamayı düşünüyordum yalann olduuu bizimkide dışarda çocukları için kavga eden 2 abla var çaktırmadan bakıyorum gözüm korktu. Saçma konular için birbirlerine girecekler nerdeyse..tehditler, küfürler ben utandım yanii onları duyunca.ve hâlâ bağıra bağıra tartışıyorlar. Bizler böyle çirkef mahalle karısı tiplerden olmayalım

Ilk defa bu hafta sonu evdeyiz. Kocayla mutfağı temizledik. Dolaplar ve fayanslar yağlanmış sagolsun dip köşe sildi. Banyo ve wc de bana yikadi bende diger odaları dip köşe sildim temizledim. Simdi uzanıyoruz ohh miss gibi oldu ev :)

daa açızzz yemeği kim yapacak

Valla yazıyı okurken adeta içim rahatladı heryer dipköșe silindi, banyo wc yıkandı...bu kelimeler içimdeki temizlik yapma isteğini iyice ateşledi. Terapi etkisi var bu cümlelerin hahaha

Ahh ne güzel yok ama.. Bir kere eniste gelmem falan demişti evinize, veya annem cesaretlendiriyor halaları.. Offf.. Eşim gelince çekiniyor annem .. Valla istemiyorum hiç icsinler evde sigara
Uzun kalacaklarmış zor ya.. ama anlayışlı olmaları lazım.. en azından çamaşırların yanında içmesinler. Ayrıca gelmem demiş gelmesin sigara çok pis birşey yaa bende oldum olası nefret ederim inş bir çözüm bulursun canım..
firkan
Evet geçen cekildim ücret alınmadı
Eki Görüntüle 1728651
Teyzoslari buda diger acemi işi yelegimiz 2.
Aa iyiymiş.. ama benim gördüğüm hastaya ikincisi için bir daha nst ücreti vermeden gir demişti. Acaba farklı bir durumumu vardıki
yeleğinde çok güzelolmuş ellerine saglık
Valla yazıyı okurken adeta içim rahatladı heryer dipköșe silindi, banyo wc yıkandı...bu kelimeler içimdeki temizlik yapma isteğini iyice ateşledi. Terapi etkisi var bu cümlelerin hahaha
Benimde geçtiğimiz haftam temizlik ile geçti hergün bir odayı dip köşe temizledim camlarını sildim. Kocakarı işi yaptım. Cam sildim yattım yuvarlandım dinlendim kalktım süpürdüm dinlendim kalktım sildim ohh mis gibi karışan biri olmayınca dinlene dinlene rahat rahat yaptım. her yerim bitti tertemiz oldu.. artık doğuma gidebilirim
Darısı başına

Temizlik işine girişen bi ben değilim demekki. ☺. Oğlumun çantasının ardından kendi çamaşırlarımı yıkadım kuruttum ütüledim. Kendi çantamı da hazırladım sonunda. Ardından dolapları indirip tekrar yerleştirme olayına daldım. Çünkü taşınalı çok olmadı ve herşey depodaydı. Onlarla uğraştım. Wc temizlendi en azından biri. ☺ . Bugünlük temizlik yeter. Sırada yemek var . ☺

Sonunda bir kadın buldum köye temizliğe getirebileceğim.. Yarın sabah alacağım cılgınlar gibi temizlik var yarına :) camlar halıfleksler koltuklar kapılar mutfak banyo dolaplar heryerin temizlenmesi gerek... Akşam dolap içlerini ben halledeceğimm örtüleri felan yıkayım.. Kullanmadığım gömme dolap vardı ona raf kestirdim eşim takacak.. Bebişe yer açmak gerek sifonyeri küçükbeye boşaltcam.. Tum battaniye yorgan ve halıları da yıkamadan aldım bugun.. Bi bitse temizlik işi de rahatlasam... Bebeğe ve kendime aldıklarım poşette öylece duruyo ev temizlensin onlara baslayacagım yıka ütüle çanta hazırla.. Çantayı mecbur arabada taşıyacağım artık çünkü doğum mersinde olacak her hafta sonu gidiyorum.. Eve indir cıkar bi anlamı yok orada da bırakamam hafta içi orada değilim çünkü hazırlar arabaya koyarımdiye düşündüm.. Bebeğin giysi dısında hiç birşeyi yok yatak yorgan Vs. 15 ini bekliyoruz... Neyse ki alacaklarım belli umarım bebek de bekler.. Valla kv dilinden kurtulamam hazırlıksız yakalanırsam doğum zamanı.. Hoş benim elimde olan bişey yok bebek kısmetiyle gelir derler ama bizim bu ara öyle olmadı şükür Allaha yinede..

İnşallah buldugum kadın iyi olur da sürekli alırım.. Yazarken yoruldum 2 sepet ütü var kaldırmam lazım ortadan... O değil de yazarken yoruldum uykum geldi ben bi bi saat uyuyum öyle baslayım en iyisi

Ya ben de kendim ezberden başladım 20 ilmek ama büyük oldu canım. 17 ilmek yetermis sanırım. 5 numara sisle oruyorum. Kol kısmını keserken olmadı sanırım o kısmı sökecegim. İplik aldığın yerdeki kişi guleryuzlu ise ondan rica edebilirsin canim nasıl oruluyir vs diye. Bazıları yardım ediyor. Ben de ilk defa kendim oreyim dedim ama yamuk yumuk oldu :) IP çok kolay sorun ben de :)

aminnnn canım.. valla tek başıma temizlik yapmayı gözüm kesmiyor 2 hafta sonra eşim gece çalışcak gündüzleri evde olacak ona güveniyorum eminimki bana başarılı bir yardımcı olacaktırrr amann bana yardım etsinde 2 hafta dişimi sıklar beklerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…