Aynen canım bende bebekte sigara kokusu sezersem kv kp bakıcılığı o gün son bulur.. Onun sağlığı herşeyden daha önemli, ama yapmayacaklarına eminim, bendende iyi bakarlar.. Zaten bebegin odasına kamera almayı istiyoruz, internetten takip edileninden, hem özlem gideririz hemde kontrol altında tutarızHaksız miyim amaa dimii :))) doğru diyorsun.. Taviz vermicem. EsimdE aynı fikirde. Alınganlık yaparlarsa yaptıklarıyla kalırlar. Onların düşünceli olmaları lazim
Hepsi burada da mağaza mağaza oluyor canım.
Mesela altta açıldığında şu daha ucuz diye çıkıyor ya, orada satıcının %lik memnuniyet oranınişin içine girmeli. %97n altında kalan memnuniyetleri tercih etmiyorum ben. Ya kargo geç geliyor ya ürünler güzel paketlenmiyor vs gibi sorunlar oluyor.
Göğüs ucu kremini webannemarketten almıştım, çok uyguna gelmişti. Güvenilir bir site istersen oraya da bak.
Hatta fiyat araştırması için akakçe.com da aratma yapabilisin hangi site daha uygun diye. Bize bilmediğin siteleri sorabilirsin
webannemarket sitesinden aldim cnm hem uygundu hemde kullaniyorum suan ... memnun kaldim... lansinoh gogus kremi gogus pedi avent gogus kalkani ve silikon uc almistim birde sut torbasi
Kızlar siz deterjan olarak ne aldınız ben kokusuz birşey almak istiyorum, alerji yaparmı yapmazmı bilemediğim için.. Bugün kıyafetlerini yıkamaya başlıcaz :) Bavulumuzu artık hazır edelimde ne olur ne olmaz :)
Slm kizlar
Esimle konustuk anlasma yaptik. Sirf sinir yuzunden ve 3. Kisiler yuzunden huzursuzluk yapmayacagim. Oda oyle soyluyo onemli olan biziz dio.
Umursamamaya calisacagim artik ama onada kurallarimi koydum oda tabi. Neyse hayirlisinolsun hepimiz icin
Hanı alışverişin tutarı belli bir miktarı geçerse gumruge takiliyormus sanırım 100 dolar uzeri olunca . eğer öyle bi problem artık yoksa çok iyi :)limit derken anlamadım? valla bende bir sıkıntı olmadı.Çevremde bir çok kişide alışveriş yapıyor.Mesaj yazabiliyorsun eşya gelmediği zaman.Paranı ogünün kuruyla yatırıyorlar.
firkan
Evet geçen cekildim ücret alınmadı
Eki Görüntüle 1728651
Teyzoslari buda diger acemi işi yelegimiz 2.
Ay kızlar eşim bugün yarım gün çalıştı dünde geç yatınca bir hayli yorulmuş tabi.. Şuan yataktayız, relax hamileler için müzikler var onu açmıştım, bir saat derin bir uyku çektik .. Benim bavul işi yine yalan oldu :))) Neyse ben önden geceliğimi polar takımımı atıyım kısa programa, akşamada bebeğinkiler kalsın naapıyimmm, şaka gibiyiz yyaa
Neler neler planlamıştım oysakiHaha benim de yalan oldu :) umarım bizim minik kuzular zamanında gelir :) ben de makineye attım geceliklerimi yarın artık çanta hazır olurdur :)
Teşekkürler daha önce hic birsey ormedim öğretende yok videolar var ama el acemi .Çok güzel olmuş elinize sağlık canım. Ben de anne kuzusu iple ormeye çalışıyorum :) IP çok kolay oruluyor onu da tavsiye ederim çok kolay :)
Ne güzel bak iste içmezler eminim onlarda. Kamerami kv bakacakken mi.. Alinmasinlar sonra canım. Ne biliyim bakıcı olsa hanı koy derim ama.. Siz bilirsiniz gine de :)Aynen canım bende bebekte sigara kokusu sezersem kv kp bakıcılığı o gün son bulur.. Onun sağlığı herşeyden daha önemli, ama yapmayacaklarına eminim, bendende iyi bakarlar.. Zaten bebegin odasına kamera almayı istiyoruz, internetten takip edileninden, hem özlem gideririz hemde kontrol altında tutarız
Ohh keyifci seniiiiii .. Boşver yarinda hazırlanabilir valizAy kızlar eşim bugün yarım gün çalıştı dünde geç yatınca bir hayli yorulmuş tabi.. Şuan yataktayız, relax hamileler için müzikler var onu açmıştım, bir saat derin bir uyku çektik .. Benim bavul işi yine yalan oldu :))) Neyse ben önden geceliğimi polar takımımı atıyım kısa programa, akşamada bebeğinkiler kalsın naapıyimmm, şaka gibiyiz yyaa
Ilk defa bu hafta sonu evdeyiz. Kocayla mutfağı temizledik. Dolaplar ve fayanslar yağlanmış sagolsun dip köşe sildi. Banyo ve wc de bana yikadi bende diger odaları dip köşe sildim temizledim. Simdi uzanıyoruz ohh miss gibi oldu ev :)
daa açızzz yemeği kim yapacak
Uzun kalacaklarmış zor ya.. ama anlayışlı olmaları lazım.. en azından çamaşırların yanında içmesinler. Ayrıca gelmem demiş gelmesin sigara çok pis birşey yaaAhh ne güzel yok ama.. Bir kere eniste gelmem falan demişti evinize, veya annem cesaretlendiriyor halaları.. Offf.. Eşim gelince çekiniyor annem .. Valla istemiyorum hiç icsinler evde sigara
Aa iyiymiş.. ama benim gördüğüm hastaya ikincisi için bir daha nst ücreti vermeden gir demişti. Acaba farklı bir durumumu vardıkifirkan
Evet geçen cekildim ücret alınmadı
Eki Görüntüle 1728651
Teyzoslari buda diger acemi işi yelegimiz 2.
Benimde geçtiğimiz haftam temizlik ile geçti hergün bir odayı dip köşe temizledim camlarını sildim. Kocakarı işi yaptım. Cam sildim yattım yuvarlandım dinlendim kalktım süpürdüm dinlendim kalktım sildimValla yazıyı okurken adeta içim rahatladıheryer dipköșe silindi, banyo wc yıkandı...bu kelimeler içimdeki temizlik yapma isteğini iyice ateşledi. Terapi etkisi var bu cümlelerin hahaha
Teşekkürler daha önce hic birsey ormedim öğretende yok videolar var ama el acemi .
O nasıl ipmis bende bunu çok kolay ordum tunus işi diyorlar buna tig şişle oruluyo.
Baktım simdi ana kuzusuna evet basitce orerim ağır duruyo sende tunus işine bak belki begenirsin tabi bilmiyorsan ben bilmedigim için görünce cok sasridim seninkinin resmini atar misin basladigin kadariyla bide kac ilmek
Benimde geçtiğimiz haftam temizlik ile geçti hergün bir odayı dip köşe temizledim camlarını sildim. Kocakarı işi yaptım. Cam sildim yattım yuvarlandım dinlendim kalktım süpürdüm dinlendim kalktım sildimohh mis gibi karışan biri olmayınca dinlene dinlene rahat rahat yaptım. her yerim bitti tertemiz oldu.. artık doğuma gidebilirim
Darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?