2016 Şubat Anneleri

Hastane sgk ya giriş yapıyor. Çalıştığımız kurumda raporu bizden alınca onaylıyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.

evettt bu bilgileri duymak bana iyii geliyor gerçekten. bende minyonum. ve büyük ihtimalle çatı muayenesine bile girmiycem. devlette doğurucam.bi arkadaşım da hiç çatı muyenesi olmadı. normal doğurdu.
bende normal doğum yapmayı çokk istiyorummm acısını çeke çeke pırtlatacam yavrumu hihuuuu hahayt

ya ben biraz agrilarimi nette arastirdim cati agrim var... sizde de oluyor mu sol bacagimin ozel bolgeyle birlesim yeri sanki kemiklerim ayriliyor gibi
Nasi tarif etsem diye dusunuyodum bu agriyi..cuk oturmus yani tarifin :)) aynen cnm bendede surekli olan agri bu

Bak o zmaan sana daha olumlu bir hikaye daha.
Annem on dakikada girer doğururmuş. Hoş annem hemşire olduğu için sancıları evde çekmiştir. Koşa kola gitmemiştir hastaneye. Zaten o zamanlar hastaneye götüren kim :/
Yengem ise (epey boylu posludur) 24 saat hastanede kalmış, babanemler annmdeki performansı beklemişler tabi kişiden kişiye farklı bu durum.
Amaaannn streslik durum yok
bağırış çağırış ula xxx bir daha çocuk dersen bak noluyor diye diye doğurmanın zevki ayrı olur

Ayy o wc olayı yüzünden ben de wc si olmayan yerlere gidemiyorum rezillik valla

Nasi tarif etsem diye dusunuyodum bu agriyi..cuk oturmus yani tarifin :)) aynen cnm bendede surekli olan agri bu
cnm nette cati genisledigi icin yaziyor... biraz onerilerde var... bende burda kimse yazmayinca sadece bende oldu diye dusunmustum... yatarken kalkarken... uykuda donerken agriyor... bugun tum gun agrim vardi simdi iyiyim sukurler olsun... arada bi agri basliyor 5-6 saat suruyor...

Kizlar sizlere e soru soracagim yada kendimi mi rahatlatmak istiyrm :S

Su son 2 aydir esimin ailesinin sorunlari yuzunden(ki normalde cok.sorunumuz yok sirf bu insanlar yuzunden ) esimle cok kavgalar ettik sinirlerim zaten bozuk cok agladim zipladim agladim gerildim cook mu etkilenmistir bebegim?? Biliyorum etkilenmistir ama cok etkielnir mi acaba simdi bu saat te nasil.uzuldum nasil kafama taktim..
sonrada da kendi kendime ornekler veriyorum bi suru sorunlu hamilelik gecirenler var neler neler cekiyolar Allah korusun o cocuklardan bazilari gayet pozitif saglikli cocuklar annelerimiz den bazilari ne sorunlar cekmis off cok mu uzdum bebegimi acaba cok mu korkak aksi huysuz bi bebek.olur cook korkuyorum acayip uzgunum suan gorseniz;(((
Kizlar ciddi yorumlarinizi bekliyorum bu saatden sonra hic uzmeyecegim3. Kisiler icin umarim bisey olmamistir

ya ben biraz agrilarimi nette arastirdim cati agrim var... sizde de oluyor mu sol bacagimin ozel bolgeyle birlesim yeri sanki kemiklerim ayriliyor gibi
Bende de var özellikle çok yürüdüğümde ve sabah yataktan kalkarken fazla hissediliyor geçen hafta ebeye sordum ordaki kemiklere baskı oluyor normal dedi bazılarında olur dedi

Hiç üzme canım. Olan olmuş. Şuan daha çok vicdannyapıp kendimi üzme. Keşke olmasaymış ama artık önüne bakmalısın. Bu son demlerinde pozitif ol ki bebeğin huzurlu olsun.
Yaşanan olumsuz şeyleri düşün, birde annenin zamanında çektiklerni düşün. İllaki annen veya bir başkası daha saçma şeylerden neler çekmiştir.
Ama çok şükür sağlıklı çocuklar dünyalara gelmiş.
Tabiki huzurlu gebelik huzurlu bebek ama sonuçta herşey buna bağımlı değil
Önümüze bakıp huzurlu günler dileyelim en iyisi

Canim ben bacak aram agriyor yazmistim daha önce, tamda senin anlattığın gibi ama bende hem sağ hem sol taraf

İnşallahhh canım insallahhhh görümcen de fikrini kendine saklasa keske şu dönemde söylenilmeyecek şeylerin basında gelır o ..

İnşallah canım :) hersey Kafada bitiyor aslında olumlu düşünüp kendimizi normal doguma (isteyenler) alıştırmalıyız beyin , psikoloji hazır oldugunda olay sağlam ıkınmaya kalıyor sadece :)

Valla supersin umarım çok kolay bir doğum geçirirsin, geçiririz

Hamilelik günlüğü de bir sıkıntı var sanırım. Ben 33+1 oldum 34. Hafta yazmıyor.

minnoşunla konuş karnının üstüne elini koy elinin sıcaklığına gelir. Sıcaklık özgüven verir minnoşa. Bebekler anne karnında herşeyi hisseder duyar. Bi keresinde eşimle tartıştık kızım karnımda hızlı hızlı tekmeler attı. Sinirlenmemeye karar verdim başkalarının ççenesinden.

hahaha aynenn .. ayy vayyy derkene bide bakıcamki kuzucuğumun sesiyle beraber çığlıkların yerini sevinç göz yaşları alacak deli diyenler olacaktır belki ama gerçekten ben o anı yaşamak istiyorum. sancısını, ağrısınıı çeke çeke normal doğurmak istiyorum yavrumu

İnşallah canım :) hersey Kafada bitiyor aslında olumlu düşünüp kendimizi normal doguma (isteyenler) alıştırmalıyız beyin , psikoloji hazır oldugunda olay sağlam ıkınmaya kalıyor sadece :)

kesinliklee canım..bana sürekli normal doğumu fazlasıyla abartarak anlatan kuzenimin eşine inat hep olumlu düşünüyorum. hayır anlamıyorum yani senin acemi ve yanlış ıkınmaların sebebiyle doğumu zor geçirmiş olmandan banane. kendinde hata arayacağına dr.a ebeye suç buluyor. iyikide ağzından kaçırdı ıkınmaları yanlış yaptığını şapşik başka bi arkadaşımla dün konuştuk 5 ay önce sezeyan oldu kendi isteğiyle. oda çok pişman. bana ne olursa olsun normal doğur dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…