- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
Herkese merhaba
bugun kontrolum vardi 30+6 da 1825gr olmus bebegim.ters durdugu icin yuzunu goremedik.tansiyonum biraz yuksek cikti 14+8. kafasi iki hafta onden gidiyor kilosuda normale gore biraz yuksek dedi
size sormam gereken birsey var.calisabilir raporu icin 4 ocakta gitmem lazim ama kontrolum 9ocakta. ordaki gorevliler 4ocakta bizi arayin biz raporu duzenletip size mail atalim dediler.aslini da 9 ocakta geldiginizde alirsiniz dediler.ben bu maille gelen raporu İK ya versem sorun olurmu acaba? bilgisi olan var mi
Bir arkadasımın boyu 1.40 civarlarında inan abartmıyorum ve öyle güzel ve kolay dogurdu ki en cok onun dogum hıkayesini düşünerek kendime olumlama yapıyorum.. Benım duyduğumda kısa ve beyaz tenliler kolay dogururmus artk neye göreyse bilmiyorum :)[/QUOTE
eğer bu teori gerçekse ben çok rahat doğururum hahakısa, zayıf, beyaz tenli olaraktan
Ben genellemeleri kulak arkası ediyorum.
Çünkü annem benden kısa sezeryan dikişi gibi dikişi varken bizi normal doğurmuş,
teyzem benden kısa veeee obeziteyken iki tane normal doğumu var da ben niye normal doğuramayayım.
Eskiden Köylerde napıyorlardı? Ay senin boyun kısa doğurtamayız mı diyorlarmış :/
Bence boşuna insanın beynine olumsuz mesaj göndermekten başka birşey değil.
Dediğin gibi ıkınsa canı çıkacak kadar zayıf ve minyon bir arkadaşım normal doğurdum hemde epiduralsiz dedi ben bayılacaktım az daha
Rabbim izin verirse doğuracağım, o zevki yaşayacağım inşallah :)
Nasi tarif etsem diye dusunuyodum bu agriyi..cuk oturmus yani tarifin :)) aynen cnm bendede surekli olan agri buya ben biraz agrilarimi nette arastirdim cati agrim var... sizde de oluyor mu sol bacagimin ozel bolgeyle birlesim yeri sanki kemiklerim ayriliyor gibi
Bak o zmaan sana daha olumlu bir hikaye daha.evettt bu bilgileri duymak bana iyii geliyor gerçekten. bende minyonum.ve büyük ihtimalle çatı muayenesine bile girmiycem. devlette doğurucam.bi arkadaşım da hiç çatı muyenesi olmadı. normal doğurdu.
bende normal doğum yapmayı çokk istiyorummm acısını çeke çeke pırtlatacam yavrumu hihuuuuhahayt
Ayy o wc olayı yüzünden ben de wc si olmayan yerlere gidemiyorum rezillik vallaNasılsınız güzelbiz şimdi çarşıdan geldik bebeğimin son eksiklerini de aldık valla rahatladım artık yalnız wc problemi o kadar zorluyor ki artık beni gezemiyorum doğru düzgün çok su içiyorum onunda etkisi var tabi ama son haftalarda naparız bilmem artık dahada çarşı pazar gezemicem anladım bugün
cnm nette cati genisledigi icin yaziyor... biraz onerilerde var... bende burda kimse yazmayinca sadece bende oldu diye dusunmustum... yatarken kalkarken... uykuda donerken agriyor... bugun tum gun agrim vardi simdi iyiyim sukurler olsun... arada bi agri basliyor 5-6 saat suruyor...Nasi tarif etsem diye dusunuyodum bu agriyi..cuk oturmus yani tarifin :)) aynen cnm bendede surekli olan agri bu
Bende de var özellikle çok yürüdüğümde ve sabah yataktan kalkarken fazla hissediliyor geçen hafta ebeye sordum ordaki kemiklere baskı oluyor normal dedi bazılarında olur dediya ben biraz agrilarimi nette arastirdim cati agrim var... sizde de oluyor mu sol bacagimin ozel bolgeyle birlesim yeri sanki kemiklerim ayriliyor gibi
Bizde 3yıl. Hatt daha düşünmüyorduk ama mahalle baskısına dayanamadık
Bence çok güzel anne baba olacğız
Valla bizde de herkes yapınca ve bizden beklenirken ablam ikinciyi patlatinca gaza geldik . İyi oldu tabii yoksa biz karar veremedk. İnsallah iyi birer anne baba oluruz
r
Hiç üzme canım. Olan olmuş. Şuan daha çok vicdannyapıp kendimi üzme. Keşke olmasaymış ama artık önüne bakmalısın. Bu son demlerinde pozitif ol ki bebeğin huzurlu olsun.Kizlar sizlere e soru soracagim yada kendimi mi rahatlatmak istiyrm :S
Su son 2 aydir esimin ailesinin sorunlari yuzunden(ki normalde cok.sorunumuz yok sirf bu insanlar yuzunden ) esimle cok kavgalar ettik sinirlerim zaten bozuk cok agladimzipladim agladim gerildim cook mu etkilenmistir bebegim?? Biliyorum etkilenmistir ama cok etkielnir mi acaba simdi bu saat te nasil.uzuldum nasil kafama taktim..
sonrada da kendi kendime ornekler veriyorum bi suru sorunlu hamilelik gecirenler var neler neler cekiyolar Allah korusun o cocuklardan bazilari gayet pozitif saglikli cocuklar annelerimiz den bazilari ne sorunlar cekmis off cok mu uzdum bebegimi acaba cok mu korkak aksi huysuz bi bebek.olur cook korkuyorum acayip uzgunum suan gorseniz;(((
Kizlar ciddi yorumlarinizi bekliyorum bu saatden sonra hic uzmeyecegim3. Kisiler icin umarim bisey olmamistir
Canim ben bacak aram agriyor yazmistim daha önce, tamda senin anlattığın gibi ama bende hem sağ hem sol tarafcnm nette cati genisledigi icin yaziyor... biraz onerilerde var... bende burda kimse yazmayinca sadece bende oldu diye dusunmustum... yatarken kalkarken... uykuda donerken agriyor... bugun tum gun agrim vardi simdi iyiyim sukurler olsun... arada bi agri basliyor 5-6 saat suruyor...
Aman bakma sen netteki bilgileri. Adamı ipe götürür o bilgiler. Tırnak batması desen tırnak kanseri yapar adamıbilgi kirliliği çok.
Bizim şuan vücudumuz dokularımız yeniliyor, her şeyimiz sıfır kilometre olacaktamam az kullanılmış sıfır kilometre de denebilir
İçini rahat tut kötüyü çağırma sen
Ay bir dakka, bebeği ebeler giydiriyor. Beni? Normal doğuma giderken önlük gibi birşey giydiriyorlar mı yoksa o an en son ne giyiyorsan onunla mı gidiyorsun?
Kuzenimin doğumdan çıkış videosunu görmüştüm o pijamalı çıkmıştı :/ ama o teyzesinin hastanesinde yaptı doğumu
Ayrıcalıkları vardı
Ben genellemeleri kulak arkası ediyorum.
Çünkü annem benden kısa sezeryan dikişi gibi dikişi varken bizi normal doğurmuş,
teyzem benden kısa veeee obeziteyken iki tane normal doğumu var da ben niye normal doğuramayayım.
Eskiden Köylerde napıyorlardı? Ay senin boyun kısa doğurtamayız mı diyorlarmış :/
Bence boşuna insanın beynine olumsuz mesaj göndermekten başka birşey değil.
Dediğin gibi ıkınsa canı çıkacak kadar zayıf ve minyon bir arkadaşım normal doğurdum hemde epiduralsiz dedi ben bayılacaktım az daha
Rabbim izin verirse doğuracağım, o zevki yaşayacağım inşallah :)
Valla supersin umarım çok kolay bir doğum geçirirsin, geçiririzBak o zmaan sana daha olumlu bir hikaye daha.
Annem on dakikada girer doğururmuş. Hoş annem hemşire olduğu için sancıları evde çekmiştir. Koşa kola gitmemiştir hastaneye. Zaten o zamanlar hastaneye götüren kim :/
Yengem ise (epey boylu posludur) 24 saat hastanede kalmış, babanemler annmdeki performansı beklemişler tabikişiden kişiye farklı bu durum.
Amaaannn streslik durum yok
bağırış çağırış ula xxx bir daha çocuk dersen bak noluyor diye diye doğurmanın zevki ayrı olur
minnoşunla konuş karnının üstüne elini koy elinin sıcaklığına gelir. Sıcaklık özgüven verir minnoşa. Bebekler anne karnında herşeyi hisseder duyar. Bi keresinde eşimle tartıştık kızım karnımda hızlı hızlı tekmeler attı. Sinirlenmemeye karar verdim başkalarının ççenesinden.Kizlar sizlere e soru soracagim yada kendimi mi rahatlatmak istiyrm :S
Su son 2 aydir esimin ailesinin sorunlari yuzunden(ki normalde cok.sorunumuz yok sirf bu insanlar yuzunden ) esimle cok kavgalar ettik sinirlerim zaten bozuk cok agladimzipladim agladim gerildim cook mu etkilenmistir bebegim?? Biliyorum etkilenmistir ama cok etkielnir mi acaba simdi bu saat te nasil.uzuldum nasil kafama taktim..
sonrada da kendi kendime ornekler veriyorum bi suru sorunlu hamilelik gecirenler var neler neler cekiyolar Allah korusun o cocuklardan bazilari gayet pozitif saglikli cocuklar annelerimiz den bazilari ne sorunlar cekmis off cok mu uzdum bebegimi acaba cok mu korkak aksi huysuz bi bebek.olur cook korkuyorum acayip uzgunum suan gorseniz;(((
Kizlar ciddi yorumlarinizi bekliyorum bu saatden sonra hic uzmeyecegim3. Kisiler icin umarim bisey olmamistir
Bak o zmaan sana daha olumlu bir hikaye daha.
Annem on dakikada girer doğururmuş. Hoş annem hemşire olduğu için sancıları evde çekmiştir. Koşa kola gitmemiştir hastaneye. Zaten o zamanlar hastaneye götüren kim :/
Yengem ise (epey boylu posludur) 24 saat hastanede kalmış, babanemler annmdeki performansı beklemişler tabikişiden kişiye farklı bu durum.
Amaaannn streslik durum yok
bağırış çağırış ula xxx bir daha çocuk dersen bak noluyor diye diye doğurmanın zevki ayrı olur
İnşallah canım :) hersey Kafada bitiyor aslında olumlu düşünüp kendimizi normal doguma (isteyenler) alıştırmalıyız beyin , psikoloji hazır oldugunda olay sağlam ıkınmaya kalıyor sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?