2016 Şubat Anneleri

bskn tsk ler cnm :) cok gereksiz uzduler beni hatta bebegimide ..

huzurunmeraklisi cnm o nasil bisey anlamdim ama soyleki ben ilk dogumumu normal yaptim. Dogumdan tam 1 hafta once sumuksu kan geldi baya fazla ayy doguruyorum die feryat figan herkese haber vererek hastaneye gittik sonuc nst de bisey cikmadi tam 1 hafta sonra dogdu .. DOgum yaptigim gunde sabah geldi yok dedim yine bisey olmaz oglen ikindi aksam ara ara surekli geldi sonra gece 1 de bi sanci vurdu sabah a karsi dogdu. Bunu ne zamandir yazmak istiyodum aklimizda fikir olsun die cok heyecanli guzeldi aslinda epidural normal oldu benim

Bende yan dönse de normal olmaz dese dr diye bekliyorum, bende kesin normal yapacağım bebegimiz ve bizim için hayirlisi ne ise o olsun canim

Maşallah canım masallahhhhh.. Bende burun tıkanıklığı yok ama nefessiz kaliyorum daraliyorum.. Salon geniş yok arkadaş boğuluyorum. Atıyorum kendimi cama .. Boğaz ağrısı da yatarken doğalgaz açık ya kapimizda kapandiysa ne çok ağrır anlatamam bebis gelince ne yapcaz acaba.. Buhar makinası mi alalım diyoruz veya peteğin uzerine ıslak havlu mu koysak bilemedik

Mesajımı düzeltemedim....

ben neden normal doğum istediğimi hatırladım
Görümcelerimden biri sürekli hatta bir saat önceki telefon konuşmamızda "senin boyun kısa çatın dardır normal doğuramazsın doktora boyunun kısa olduğunu hatırlat" diyor, galiba ona inat normal doğurmak istiyorum

Tekrarı olmasın inşallah :)

Dışkında mı gelmişti o?

Ay göbeğinin düşme durumunu kontrol ettin mi sen ? huzurunmeraklisi

Bende yan dönse de normal olmaz dese dr diye bekliyorum, bende kesin normal yapacağım bebegimiz ve bizim için hayirlisi ne ise o olsun canim
İnşallah hayırlısı olur :)
( Üstteki yorumu okumalısın önce )
Diyelimki farklı sebeplerden ötürü sezeryan oldum. Lohusayken şu cümleyi duymak istemiyorum." Zaten boyun kısa çatın dardı "
Atarım kendimi camdan aşağıya
Yakınımda olsa elbette onu atarım

Ne cikti canim boyu kilosu merak ettim

Kraliçe86 teşekkür ederim yardımin için peki hangi doktora gidiyorsun aklımda kalsın memnunsan ben de ona gidebilirim. zor olacak biraz doktor değişikliği insan alısinca kötü oluyor sonradan degistirmek

detaya girip sizin midenizi bulandırmak istemedim aslında,
dışkının kendisinde vardı, sonra panikle sildim makat bölgesini ordada vardı, bizim yumurta akı gibi beyaz bişy oluyor ya vajinalda, bu aynı şekilde kahve rengi makat bölgesindeydi, googleden uzunca sordurunca dışkıda mukus diye geciyor adı, bi iki site çok korkunc seyler yazmış, bi kaç dr sitesinde de birkeze mahsus olursa korkmayın demiş

[QUOTE="bskn, post: 44314584, ]

Galiba bir ben kaldım çantası hazırlanmayan. Ayyy benim pijamam damyok daha sıpaya herşeyi aldık, bana sıra geldi ama yoruldum alışverişten

Poşetlere de not mu yazsam ? Ben kimseyi çağırmıcam doğumhaneye girmeden (yani planım o yönde en azından ) benimki panikten hastane çıkışı diye benim pijamaları verir

[/QUOTE]
İşte ben o yüzden poşete ayrı koyun yazdım sadece bebege ilk verilecekleri koysanda yeter. Kendine ayrı çocuğa ayrı çanta hazırlıyorsan kendi çantanada ilk giyeceklerini ayrı poşetle koy. Doğumdan önce çıkarıp dolaba ayrı koyarsın. Çantadaki diğer eşyaları dolaba yerleştirmeye gerek yok zaten. Eşinede söylersin beebege bu poşeti ver diye.
Zaten bebek doğunca gelip eşyaları istiyorlar. O zaman verir insan o sırada hem heyecanlı hemde yorgun baugın gibi oluyor birley düşünemiyorsun. Baştan hazır olması iyi olur. Normal doğumda doğumdan sonra hemen giydirmiyorlar kanamanı kontrol ediyorlar. Sezeryandada bizim hastanede sadece üstümü giydirmişlerdi. bir yarım saat sonra kanama kontrolu yapıp sondayı çıkarıp giydirmişlerdi. Sonrada hoop ayaga kaldırdılar. Brbegin kıyafetlerini önce isterlerse eşin içinde problem kalmaz bebeiin kıyafetlerini farklı akılda kalıcı bir poşete koy

İşte ben o yüzden poşete ayrı koyun yazdım sadece bebege ilk verilecekleri koysanda yeter. Kendine ayrı çocuğa ayrı çanta hazırlıyorsan kendi çantanada ilk giyeceklerini ayrı poşetle koy. Doğumdan önce çıkarıp dolaba ayrı koyarsın. Çantadaki diğer eşyaları dolaba yerleştirmeye gerek yok zaten. Eşinede söylersin beebege bu poşeti ver diye.
Zaten bebek doğunca gelip eşyaları istiyorlar. O zaman verir insan o sırada hem heyecanlı hemde yorgun baugın gibi oluyor birley düşünemiyorsun. Baştan hazır olması iyi olur. Normal doğumda doğumdan sonra hemen giydirmiyorlar kanamanı kontrol ediyorlar. Sezeryandada bizim hastanede sadece üstümü giydirmişlerdi. bir yarım saat sonra kanama kontrolu yapıp sondayı çıkarıp giydirmişlerdi. Sonrada hoop ayaga kaldırdılar. Brbegin kıyafetlerini önce isterlerse eşin içinde problem kalmaz bebeiin kıyafetlerini farklı akılda kalıcı bir poşete koy

Hayırlısı olsun canım. Sağlıcakla al kucağına inşallah...

Bana da ebe demişti boyun kisa catin dardir diye sonra bi dr da boyu kisa ve zayif olanlarin genelde çatısı dar oluyor dedi. Bakalım 36da çatı muayenesinde göreceğiz

Evet aynen sökmesi çok zor. Örmek zevkli ama görmedgm için unutuyorum eksiltmeyi falan :)) bende baslıym bari bi yelek denemesine :))

Bir arkadasımın boyu 1.40 civarlarında inan abartmıyorum ve öyle güzel ve kolay dogurdu ki en cok onun dogum hıkayesini düşünerek kendime olumlama yapıyorum.. Benım duyduğumda kısa ve beyaz tenliler kolay dogururmus artk neye göreyse bilmiyorum :)

Evet aynen sökmesi çok zor. Örmek zevkli ama görmedgm için unutuyorum eksiltmeyi falan :)) bende baslıym bari bi yelek denemesine :))

Ben de eksiltmeyo filan pek yapamiyorum kimse yok yanımfa sorayim :) eşime soruyorum nerden bileyim ben diyor :) deneme yanılma düm düz oruyorum

Bende çantaları hazırlamadimm.. Güya bugün ütü yapacaktım... Teyyyy... Yemek yap evi derle toparla birkaç kıyafeti makinaya at as, hal.mi kaldı ayol.. Tembeldim bugün insallah ptesi yapacağım utuyu.. Hastane çıkışı benim gecelikler ilk sirada tabii gerisi yapılır elbet

bundan sonra daha fazla kilo alıyorlarmış canım doğru diyosun. Sağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil.. Canım doktorum kendisi özellikle söyledi çalışamaz raporunu 37 bitince alacaksın diye, randevumu da o güne verdi. Rapor almadan direkt ayrılmış sayılıyor muyuz onu hiç duymadım.
Maşallah cnm bizim Dr 2 haftada bi kontrole çağırıyor. Bu arada benim doğum tarihi değişti 17 Şubat dedi son kontrolde. Şehir İstanbul 2ci çocuk olcak . Teşekkür ederiz
Sağol canım hepimizin bebeklerine maşallah diyelim nazar değmesin hiçbirine ayda 1 gidiyordum ben, son kontrollerimde 3 haftada bir çağırıyor. Bilgilerini düzenliyorum canım.
evet canım hatırlıyorum günlerimiz de aynı. Dert etme kendine, her bebek farklı sonuçta. Şeker problemin vs olmadığını yazmıştın, bebekte ve sende sorun yok o yüzden kiloya hiç takılma. Hatta çok tatlı bi bebiş olur tam ısırmalık

An itibariyle başlıyorum daha ortadaki ütülere :) yat yuvarlan bu saate kaldım... Bi yandan da yemek koyuyorum :) Sabah nasıl kalkıp temizliğe başlayacaksam artık :) ortadan kaldırabildiğim herşeyi kaldırayım da ev küçük dolanıp durur ayağıma... Hafta içi bebek kıyafetlerine baslarım zevkle olur diye düşünüyorum :)

Aman bakma sen netteki bilgileri. Adamı ipe götürür o bilgiler. Tırnak batması desen tırnak kanseri yapar adamı bilgi kirliliği çok.
Bizim şuan vücudumuz dokularımız yeniliyor, her şeyimiz sıfır kilometre olacak tamam az kullanılmış sıfır kilometre de denebilir
İçini rahat tut kötüyü çağırma sen

Ay bir dakka, bebeği ebeler giydiriyor. Beni? Normal doğuma giderken önlük gibi birşey giydiriyorlar mı yoksa o an en son ne giyiyorsan onunla mı gidiyorsun?
Kuzenimin doğumdan çıkış videosunu görmüştüm o pijamalı çıkmıştı :/ ama o teyzesinin hastanesinde yaptı doğumu
Ayrıcalıkları vardı

Bana da ebe demişti boyun kisa catin dardir diye sonra bi dr da boyu kisa ve zayif olanlarin genelde çatısı dar oluyor dedi. Bakalım 36da çatı muayenesinde göreceğiz

Ben genellemeleri kulak arkası ediyorum.
Çünkü annem benden kısa sezeryan dikişi gibi dikişi varken bizi normal doğurmuş,
teyzem benden kısa veeee obeziteyken iki tane normal doğumu var da ben niye normal doğuramayayım.
Eskiden Köylerde napıyorlardı? Ay senin boyun kısa doğurtamayız mı diyorlarmış :/
Bence boşuna insanın beynine olumsuz mesaj göndermekten başka birşey değil.
Dediğin gibi ıkınsa canı çıkacak kadar zayıf ve minyon bir arkadaşım normal doğurdum hemde epiduralsiz dedi ben bayılacaktım az daha
Rabbim izin verirse doğuracağım, o zevki yaşayacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…