2016 Şubat Anneleri

Günaydınlar, size bi sorum olacak benim uzun zamandır burnumda kuruluk var ve iç kismi catlamis gibi zaman zaman kanıyor ve cok aciyor bu durumu yasayan var mi onerisi olan. Dun dr kontrolu vardi unuttum sormayi
cnm bende oluyor buhar makinesi kullanabilirsin... karasal bolgede mi oturuyosun... birde eczaneden burun spreyi hamilelikte kullanilandan alabilirsin... birde ben gece yatarken bazen burun bandi takiyorum... nefes almam kolay oluyor... ama burnum artik kocaman yinede nefes almakta zorlaniyorum ... az kaldi 1-1,5 ay...

Canım ben aşırı hassas biriyim. Çok ağladım hamile lık boyunca olur olmaz her şeye. Esimle çok tartıştık. Beni anlayamadı. Ama onun dışında hrp guldum. Mutluyum dedim. Bazen ben de dusunup uzuyorum kendimi sadece hassas duygusal bir oğlum olacak diyorum :) geri kalan zamanda onunla konuş mutlu ol :) Gülümse devamlı :) inşallah bir şey olmayacak :)

Benimde yatarken burnum tıkanıyor canım, bruno nun spreyini aldım hamilelerin kullanabildiği, hiçbir ise yaramadı.. Kesin horluyorumdur
cok fena yaaa simdi uyandim bogazlarim mahvolmus burnum tikanik. kesip atasim var su burnu
Ne cikti canim boyu kilosu merak ettim
3kg 48cm cnm.
yaza yaza nazar etcem tosunuma
Kraliçe86 teşekkür ederim yardımin için peki hangi doktora gidiyorsun aklımda kalsın memnunsan ben de ona gidebilirim. zor olacak biraz doktor değişikliği insan alısinca kötü oluyor sonradan degistirmek
cnm ben riskli gebelik poliklinigi1 e gidiyorum. bebegim iri ve tansiyon troid problemim oldugu icin. drum surekli degisiyor.
haklisin son duzlukte dr degistirmek insani yipratir. ama icine sinen bir dr bulacaksin inaniyorum
Günaydınlar, size bi sorum olacak benim uzun zamandır burnumda kuruluk var ve iç kismi catlamis gibi zaman zaman kanıyor ve cok aciyor bu durumu yasayan var mi onerisi olan. Dun dr kontrolu vardi unuttum sormayi
cnm gece burnum tikaniyor, mahvediyor beni. sonra uyanip temizleyince de felaket kuruyor. burnum yaniyor yine burnumdan nefes alamiyorum care bulamadim ben bu ise.

bende cok normal istiyordum 3 ozel 2 devlet hast. sordum 5i de sezeryan dedi... ama bazen hala dualarimda diyorum Allahim sen bebeklerim ve benim icin normal dogumu hayirli kil... ins hala umudum var ... normalde cunku onceden yasiyorsun ama kisa surede topluyorsun... birde kadinin tum vucudu temizleniyor... bebekler direk havayla temas etmedigi icin komplikasyonlar daha az... hem yaradan kullari icin uygun gormeseydi normal dogum yapamazdik bile... kadinlari o yonden donanimli yaratmis... yinede 5 doktor da sezeryan diyince kendimi ona da alistirmaya calisiyorum... bakalim hakkimizda hayirlisi...

Maşallah canım benim. Rabbim nazarlardan korusun :)

Olmaz olur mu dok bana bepanten krem sürmemi söylemişti.

Ben normalde deli gibi korkan biriyim. Alt muayeneleri bile bağıra çağıra yaptırdım :) ama buna rağmen normal diyorum :) Rabbim verir kuvveti inşallah. Ama doktorum sezeryan derse de ona guvenirim. Arkadaşımı son noktaya kadar bekletti. Sonra sezeryan aldı. Yanı doktoruma bırakacağım inşallah...

Masallah tosuncuklarimiza benimde ayni gibi ben bu haftaki olcumu bekliuorum belki yanlis olcmustur diye saglikli olsunlarda

Ohh ne güzel birbirimizi motive ediyoruz
Benim boyum 1.62 şu an 75 kiloyum ama doğum şeklinin boyla ilgili olduğunu düşünmüyorum normal doğum yapmayı çok istiyorum drum da hep normal diyo "şimdilik"
Bebişlerimizi zamanında ve normal doğururuz innnnşşş Allah mutlaka yardım edecektir veren o, ne büyük mucize dimi, bi candan bi can çıkıyo, tüm günahlardan arınıyosun, tazeleniyosun, cennet ayaklarının altına seriliyo, düşününce mükemmel yaa
Şu yalan dünyada eşimle yaptığım en güzel şey bebişimiz
Devamı da gelir inş, ben toplamda 3 çocuk istiyorum nasıl bakacaksam

Kolay gelsin canım yavaş yavaş yap kendini yorma Allah yardımcın olsun

Kızlar ben horluyomuşum ya eşim "ilk aylar kızımız bizle aynı odada yatacak ya uyanırsa?" diyo

ben onu hiç düşünmedim yenidoğan bebiş horultu sesinden hemen uyanır mı? Öyleyse yandık biz

[QUOTE="kralice86, post: 44317375, member:

cnm ben riskli gebelik poliklinigi1 e gidiyorum. bebegim iri ve tansiyon troid problemim oldugu icin. drum surekli degisiyor.
haklisin son duzlukte dr degistirmek insani yipratir. ama icine sinen bir dr bulacaksin inaniyorum

Teşekkür ederim inşallah canım. maşallah bebeğinin boyu kilosu iyiymiş nazar değmesin bu haftalar için çok mu ki yazılanlardan öyle anladım da. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsin inşallah yavrunu güzelim.
Burun tıkanıklığı bende de oluyor buhar makinesi gerçekten ise yarıyor dene istersen

İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim bende size normal doğumla ilgili bişey söyleyeyim kızlar bebek vajinadan cikarken orda karşılaştığı ortam sayesinde enfeksiyonlara karşı daha dirençli ve daha sağlıklı bir bebek oluyormuş orda maruz kalıp bağışıklık gelistiriyormus çünkü anne için sağlıklı olduğu kadar bebek içinde sağlıklı yani bilginiz olsun bide kolaycı bir bebek olmayacak zorlu yollardan geçip gelmiş bir bebek olacak :)

Kızlar bizim bebek arabası travel sistem
Hastaneden bebeği eve götürmek için oto koltuğu olan parçayı mı yanımıza almalıyız? O tam düz değil ya omurgaya zarar verir mi? Yoksa portbebe de olabilen ana parçayı mı götürmeliyiz?

Bende kendimi çirkinleşmiș gibi hissediyorum kız bebek annelerinin güzelliğini alır anneyi çirkinleştirir derler ne kadar doğru bilmem ama ben inanmaya başladım

Günaydın. Çok haklısın normal istiyorum ama sezeryan denildiği zaman diretemem o yüzden sezeryanında spinallisi vs si olunca pür dikkat okuyorum :) ben diretsem de aksi durumlarda eşim ve ailesinin laflarını dinlemek istemiyorum.i
Hoş sezeryanı hemen kabul ettim diye de laf ederler. Çnkü din şeker yüklemesi yaptırdım diye de kızdılar kendileri de yaptırmış halbuki o

Verdiğin bilgiler çok güzel :) sayende baya soru işaretlerimi gideriyorum Allah razı olsun:*
sancı odasına da mı alınmıyor eş
Amannn çatlar o zaman bizimki, kesin herkesi arar çağırırır başımıza en iyisi sancıları evde çekip öyle gitmek

5doktor da sezeryan dediyse kısmette sezeryan var gibi gözüküyor canım :/
İnşallah hayırlısı olur tabiki
Hangi model bilmiyorum ama port bebelerin yumuşak olanlarındansa anakucağını götürmen daha iyi olur.
Ama sert kıvrılmayan ğort bebe ise olabilir. Yer kaplaması Açısından da düşün derim bir de

Bende kendimi çirkinleşmiș gibi hissediyorum kız bebek annelerinin güzelliğini alır anneyi çirkinleştirir derler ne kadar doğru bilmem ama ben inanmaya başladım
Erkek bebek olmasına rağmen hem çirkinleştim hem de etraftan hiç de erkek gibi durmuyorsun hani güzelleşiliyordu diye söyleniyorlar

Allahım neden tüm densiz hatsiz insanları etrafıma topladığını bir türlü anlamıyorum

Ömür törpüsü resmen boyle insanlar :) sen dinleme onlari canim. En guzel anlarin suan. Tadini cikar. Ben de 0 bedendim bir zamanlar :) simdi catlak dolu bir gobisim var ve her actigimda gulerek bakiyorum karnima. Oglumdan hatira bu saatten osnra uzulmek birsey kazandirmayacak zaten niye hem kemdimi hem de oglimu uzeyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…