cnm bende oluyor buhar makinesi kullanabilirsin... karasal bolgede mi oturuyosun... birde eczaneden burun spreyi hamilelikte kullanilandan alabilirsin... birde ben gece yatarken bazen burun bandi takiyorum... nefes almam kolay oluyor... ama burnum artik kocaman yinede nefes almakta zorlaniyorum ... az kaldi 1-1,5 ay...Günaydınlar, size bi sorum olacak benim uzun zamandır burnumda kuruluk var ve iç kismi catlamis gibi zaman zaman kanıyor ve cok aciyorbu durumu yasayan var mi onerisi olan. Dun dr kontrolu vardi unuttum sormayi
Kizlar sizlere e soru soracagim yada kendimi mi rahatlatmak istiyrm :S
Su son 2 aydir esimin ailesinin sorunlari yuzunden(ki normalde cok.sorunumuz yok sirf bu insanlar yuzunden ) esimle cok kavgalar ettik sinirlerim zaten bozuk cok agladimzipladim agladim gerildim cook mu etkilenmistir bebegim?? Biliyorum etkilenmistir ama cok etkielnir mi acaba simdi bu saat te nasil.uzuldum nasil kafama taktim..
sonrada da kendi kendime ornekler veriyorum bi suru sorunlu hamilelik gecirenler var neler neler cekiyolar Allah korusun o cocuklardan bazilari gayet pozitif saglikli cocuklar annelerimiz den bazilari ne sorunlar cekmis off cok mu uzdum bebegimi acaba cok mu korkak aksi huysuz bi bebek.olur cook korkuyorum acayip uzgunum suan gorseniz;(((
Kizlar ciddi yorumlarinizi bekliyorum bu saatden sonra hic uzmeyecegim3. Kisiler icin umarim bisey olmamistir
Benim de var. Kilo aldığım dönemlerde olurdu. Sanırım burnumdaki polipler büyüdü. Hatta çok komik. Sağa dönünce sol burnum yavaş yavaş açılıyor. Nasıl desem böyle resemen açılırken hissediyorum :)
Sonra sola dönünce sol tıkanıp sağ açılıyor :)
Sırt üstü malum zaten
cok fena yaaaBenimde yatarken burnum tıkanıyor canım, bruno nun spreyini aldım hamilelerin kullanabildiği, hiçbir ise yaramadı.. Kesin horluyorumdur
3kg 48cm cnm.Ne cikti canim boyu kilosu merak ettim
cnm ben riskli gebelik poliklinigi1 e gidiyorum. bebegim iri ve tansiyon troid problemim oldugu icin. drum surekli degisiyor.Kraliçe86 teşekkür ederim yardımin için peki hangi doktora gidiyorsun aklımda kalsın memnunsan ben de ona gidebilirim. zor olacak biraz doktor değişikliği insan alısinca kötü oluyor sonradan degistirmek
cnm gece burnum tikaniyor, mahvediyor beni. sonra uyanip temizleyince de felaket kuruyor. burnum yaniyor yine burnumdan nefes alamiyorumGünaydınlar, size bi sorum olacak benim uzun zamandır burnumda kuruluk var ve iç kismi catlamis gibi zaman zaman kanıyor ve cok aciyorbu durumu yasayan var mi onerisi olan. Dun dr kontrolu vardi unuttum sormayi
cok fena yaaasimdi uyandim bogazlarim mahvolmus burnum tikanik. kesip atasim var su burnu
3kg 48cm cnm.
yaza yaza nazar etcem tosunuma
cnm ben riskli gebelik poliklinigi1 e gidiyorum. bebegim iri ve tansiyon troid problemim oldugu icin. drum surekli degisiyor.
haklisin son duzlukte dr degistirmek insani yipratir. ama icine sinen bir dr bulacaksin inaniyorum
cnm gece burnum tikaniyor, mahvediyor beni. sonra uyanip temizleyince de felaket kuruyor. burnum yaniyor yine burnumdan nefes alamiyorumcare bulamadim ben bu ise.
Olmaz olur mu dok bana bepanten krem sürmemi söylemişti.Günaydınlar, size bi sorum olacak benim uzun zamandır burnumda kuruluk var ve iç kismi catlamis gibi zaman zaman kanıyor ve cok aciyorbu durumu yasayan var mi onerisi olan. Dun dr kontrolu vardi unuttum sormayi
Bepanteni deniyeyim bende Teşekkürlerkiskiskis .!.:Olmaz olur mu dok bana bepanten krem sürmemi söylemişti.
Masallah tosuncuklarimiza benimde ayni gibi ben bu haftaki olcumu bekliuorum belki yanlis olcmustur diye saglikli olsunlardacok fena yaaasimdi uyandim bogazlarim mahvolmus burnum tikanik. kesip atasim var su burnu
3kg 48cm cnm.
yaza yaza nazar etcem tosunuma
cnm ben riskli gebelik poliklinigi1 e gidiyorum. bebegim iri ve tansiyon troid problemim oldugu icin. drum surekli degisiyor.
haklisin son duzlukte dr degistirmek insani yipratir. ama icine sinen bir dr bulacaksin inaniyorum
cnm gece burnum tikaniyor, mahvediyor beni. sonra uyanip temizleyince de felaket kuruyor. burnum yaniyor yine burnumdan nefes alamiyorumcare bulamadim ben bu ise.
evettt bu bilgileri duymak bana iyii geliyor gerçekten. bende minyonum.ve büyük ihtimalle çatı muayenesine bile girmiycem. devlette doğurucam.bi arkadaşım da hiç çatı muyenesi olmadı. normal doğurdu.
bende normal doğum yapmayı çokk istiyorummm acısını çeke çeke pırtlatacam yavrumu hihuuuuhahayt
hahaha aynenn.. ayy vayyy derkene bide bakıcamki kuzucuğumun sesiyle beraber çığlıkların yerini sevinç göz yaşları alacak deli diyenler olacaktır belki ama gerçekten ben o anı yaşamak istiyorum. sancısını, ağrısınıı çeke çeke normal doğurmak istiyorum yavrumu
Günaydın herkese gece yazılanları okudum da ne güzel birçok kişi normal doğumu denemek istiyor,bende normalden yanayım ama herhangi bir aksilikte diretmem razı olurum sezeryana olmazsa olmazım değil yani. Bütün gece gözümü kırpmadım yatakta 2 saat sağa sola dönüp yattım ama yok dalamadım bir türlü. Bugünde bir sürü iş var mutfak boyanacak,kızın eşyaları yıkanacak,hastane çantası hazırlanacak ,temizlikte yapmak istiyorum eşimin annesi vefat etmiş,benim annem şehir dışında eşimle ikimiz yapmaya çalışıyoruz işte yavaş yavaş hafta başında da yorganlarla halıları yıkamaya vereceğim kolay gelir inşallah bize
Teşekkür ederim inşallah canım. maşallah bebeğinin boyu kilosu iyiymiş nazar değmesin bu haftalar için çok mu ki yazılanlardan öyle anladım da. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsin inşallah yavrunu güzelim.[QUOTE="kralice86, post: 44317375, member:
3 gündür gribim Evden cıkmadım nefes alamıyorm halsızlık falan filan azalacağına gunden güne seyri değişiyoreşim gece uyurken videomu çekmiş resmen horluyorum ya söylüyordu da inanmıyordum ve kendimi cirkinleşmiş hissediyorum doğumdan sonra hızla toparlanmaya adapte olmalıyım çok istiyorum cunku .. Sanki hep böyle kalacakmışım gibi değişik psikolojiler sarıyor bazen sarmıyor değil.. Bi uyumayı deneyeceğim , olmadı yine kurar kurar yazarım
Günaydın. Çok haklısın normal istiyorum ama sezeryan denildiği zaman diretememGünaydııınn. Kızlar ne güzel herkes normal doğum için birbirine gaz veriyor. Süpersiniz.. ablam minyon kısa boylu vee hamileliklerinden önce zayıftı. Çatır çatır 4 tane doğurdu. Boy ve pos ile alakası yoktamamen o an vücut ve kafa ile alakalı... herşey normal giderde açılmalar olursa hiç korkmayın. Fırt pırt çıkıyor
Ama problem olursa lütfen normal diye diretmeyin. Etrafımda;tansiyonu yükselip yada kalp atımı zayıflayıp ta doktor çok sıkıntılı sezeryana almak zorundayız dediği halde normal diye ısrar eden birkaç arkadaşım var... bunu yapmayın
İnş herkesin problemsiz olur herkes gönlüne göre doğurur.
Canım her hastane farklıdır. Bizim hastanede sezeryanda hemşireler giydirdi beni.. yanımda 2 annem ve eşim olmasına ragmen.. ablam başka hastanede normal yaptı. Hepsindede önlüğü ile yaklaşık 1 saat yattı çünkü dikiş ve kanama yı kontrol ettiler. Doğumhaneden müşahade odasına geçirirken tuvaletini yaptırtmışlar. Normalde sonda olmadığı için tuvalete hemen kadırıyorlarmış. Müşahade odasından kendi odasına geçerken giyinebilirsin demişler. Annem yardım etmiş giyinnesine..
Yanında biri olmazsa hemşireler yardım ediyormuş. Ama sezeryanda onlar giydiriyor.
Hastanelerin çoğunda sancı odası doğumhane katında olduğu için erkekleri almıyorlar. Normal doğum sonrası yanında kimse olmazsa seni çıplak bırakmazlar giydirirler
Canım üzüntülerde bebeklerin etkilendiği doğru. Ama çok şükür çook büyük bir üzüntü geçirmemişsin. İnş. hiçbişey olmamıştır evham yapma. Bundan sonrası mutlu geçsinde bebişin mutlu olsun içerde.. hemen başka şeyler düşün mutlu olacagın şeyler yap. Kimseyi dinlemeHiçbişeycik olmamıştır merak etme.. daha zamanın var kendini mutlu edecek şeyler saçma sapanda olsa yap kimseye bakma
bende cok normal istiyordum 3 ozel 2 devlet hast. sordum 5i de sezeryan dedi... ama bazen hala dualarimda diyorum Allahim sen bebeklerim ve benim icin normal dogumu hayirli kil... ins hala umudum var ... normalde cunku onceden yasiyorsun ama kisa surede topluyorsun... birde kadinin tum vucudu temizleniyor... bebekler direk havayla temas etmedigi icin komplikasyonlar daha az... hem yaradan kullari icin uygun gormeseydi normal dogum yapamazdik bile... kadinlari o yonden donanimli yaratmis... yinede 5 doktor da sezeryan diyince kendimi ona da alistirmaya calisiyorum... bakalim hakkimizda hayirlisi...
Hangi model bilmiyorum ama port bebelerin yumuşak olanlarındansa anakucağını götürmen daha iyi olur.Kızlar bizim bebek arabası travel sistem
Hastaneden bebeği eve götürmek için oto koltuğu olan parçayı mı yanımıza almalıyız? O tam düz değil ya omurgaya zarar verir mi? Yoksa portbebe de olabilen ana parçayı mı götürmeliyiz?
Erkek bebek olmasına rağmen hem çirkinleştim hem de etraftan hiç de erkek gibi durmuyorsun hani güzelleşiliyordu diye söyleniyorlarBende kendimi çirkinleşmiș gibi hissediyorumkız bebek annelerinin güzelliğini alır anneyi çirkinleştirir derler ne kadar doğru bilmem ama ben inanmaya başladım
Ömür törpüsü resmen boyle insanlar :) sen dinleme onlari canim. En guzel anlarin suan. Tadini cikar. Ben de 0 bedendim bir zamanlar :) simdi catlak dolu bir gobisim var ve her actigimda gulerek bakiyorum karnima. Oglumdan hatiraErkek bebek olmasına rağmen hem çirkinleştim hem de etraftan hiç de erkek gibi durmuyorsun hani güzelleşiliyordu diye söyleniyorlar
Allahım neden tüm densiz hatsiz insanları etrafıma topladığını bir türlü anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?