2016 Şubat Anneleri

Bende yardim alicam gibi duruyor, artik yapmakta zorlaniyorum.. :/ Birde bebek dogunca kiyafetleri filan utulenicek.. Kv yardimci gibi gorevlendiremem cok ayip olur kadincagiz bebege bakicak, yemekte yapar e gun biter zaten..

İmkânın var ise yardımcı alabilirsin hem.KV bebekle ilgilenmiş olur sadece.. Daha güzel olur

Annem basinda duracagi icin icime sinecek :) kiyamam anneme her ne kadar genc de olsa, enerjisini bebis geldikten sonrasina saklasin

2 sene korunmadığım halde bende hamile kalamamiştım...hiç bir sorun yoktu sebepsiz infertilite dedi doktor eşimede test yaptılar ondada sorun yoktu ... doktor hamile kalmamı hızlandırmak için yumurta takibi yaptı 4. ayda oldu. bi ara bebeğim hiç olmicak sandım .yaşım 29 diye millet beni stres ederdi çocuk yok mu diyee bakışları bi tuhaf gelirdi kimseyi görmek istemezdim insan içine kapanıyor ...insan çok isteyince mi olmuyor bilmiyorum. ama sonunda oldu o gün hastanede doktor gözün aydın dediğnde çok mutlu olmuştum ferahladım sanki . tedaviler ilaçlar hastanelere ayda 2 kere git geller alttan muayeneer olmicak artık diye çok sevinmiştim sanırım en mutlu günümdü. sezaryan normal doğum fark etmez sağlıkla al kuçağına seninde 8. denemende olmuş sen baya bi güçlüsün ve sabırlısın ben yumurta takibinde bıkmaya başlamıştım .

Maşallah
Maşallah bebeginiz kac haftaliksiniz

kızlar azcık paniğim
yaaa nasıl anlatsam size nasıl ifade etsem bilmıyorum, ne olur kusuruma bakmayın
az önce wc de iken dışkıda sümüksü koyu renkli birşeylerde geldi,
30 yaşındayım ilk defa gördüm ve nette araştırdım ama anlayamadım ne olduğunu bilen varmı
doğumla alakası falan varmıdır

Canim panik olma parazitten kaynaklanan solucani andiriyor dedigin.. Ama yediklerinlede alakali olma ihtimali var.. Bence bir daha olursa doktora gotur lab'da incelesinler..

Canim panik olma parazitten kaynaklanan solucani andiriyor dedigin.. Ama yediklerinlede alakali olma ihtimali var.. Bence bir daha olursa doktora gotur lab'da incelesinler..

yok solucan değildi farklı bir madde perşembeye randevu aldım muhakkak soracağım

Bir sorun olmaz bence. Cunku ben tum raporlarimi fotosunu cekip whatsupdan gonderdim :)

Bende de iki ay önce olmuştu. peceteme gelmişti. nişan sandim hatta.ama vajinal enfeksiyon geçiriyor musum [/QUOTE="huzurunmeraklisi, post: 44314278, member: 707437"]yok solucan değildi farklı bir madde perşembeye randevu aldım muhakkak soracağım[/QUOTE]
Bend

yaa vajinal olan arada oluyor bana, ondan korkmadım normal diye ama bu makattandı,
adı mukusmuş ilk defa oluyorsa sıkıntı değil ama tekrarlanırsa ciddi problemmiş yinede dr sormakta fayda var

kesinlikle..sonuçta çocuk bunlar. körü körüne benimki yapmamıştır demek yerine önce oturup çocukla sakince, konuşmak lazım. belkide hatalı taraf bizimkidir..hiç hata yapmadan büyüyen çocuk yokturki...

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)

Canım koltukları nasıl yıkıyolar, eve gelip makineyle mi yıkıyolar?
Ben de artık örtü istiyorum standart mı bu örtüler diktircez mi?

Kizlar bu genel temizligi dogum icin mi yapiyorsunuz. Erken degil mi? Ben ocak ortasinda hatta sonlarina dogru yaptiririm diye dusunuyorum gec mi kalirim bilemedim

Ben de 20 ocakta izne ayrılcam yardımcı alcam cnm

Bizde 3yıl. Hatt daha düşünmüyorduk ama mahalle baskısına dayanamadık
Bence çok güzel anne baba olacğız :) inanıyorum.

Bence sorun olmaz

Çok hoş olmuş canım ellerinize sağlık. nerden siparis verdiniz peki kalıbı falan ? kolay mı peki yapılışı ben de yapmak istiyorum:)
Özel mesajla aldığım yerleri ve ayrıntıları ileteceğim

Çok sevindim aranızı düzeltmenize :)

Sıvı deterjan alıcam ve bi kalıp sabun :)).. Kaka mama makinede çıkmıyomuş zaten, elde çitilemek lazımmış.. Ay ben ve elde yıkamak, annem görse ağlardı sevinçten heralde

Canım yaa kosla oxiaction çok güzel çıkartıyor. Bana lekeli verilen bir kaç kıyafet vardı onlara döktüm tertemiz çıktılar. Ben çok kullanıyorum koslayı.

Of uzun süre kalacak olmaları sıkıntı. Ben zorlada olsa alıştırdım evde sigara içilmemesini.
Mesela mutfakta yakıyor , elinde gezdire gezdire salondan balkona çıkıyorlardı
İçenler hep saygı bekliyor ama içmeyenlere saygı yok :/ öyle bir alıyor ki burnum üç gün önce içilmiş olsun alıyorum kokuyu. İnşallah çözüö bulursunuz

Galiba bir ben kaldım çantası hazırlanmayan. Ayyy benim pijamam damyok daha sıpaya herşeyi aldık, bana sıra geldi ama yoruldum alışverişten

Poşetlere de not mu yazsam ? Ben kimseyi çağırmıcam doğumhaneye girmeden (yani planım o yönde en azından ) benimki panikten hastane çıkışı diye benim pijamaları verir

Aaa bende görümceler oturmaya geleceklerdi, saati belli diye mutfakta geçirdim günümü, tüm kaşıklar bardaklar makinaya attım, az çamaşır suyuyla yıkattım. Çekmecelri elden geçirdim falan :)
Baya toparladım mutfağı :) temizlik günüymüş herkesin

Of çok stresli düşünceler bunlar

yok solucan değildi farklı bir madde perşembeye randevu aldım muhakkak soracağım
Canım ya eşimde bir kere o tarz birşey yaşamıştı.
Plastik gibiydi. Sonra aklımıza geldi işr gideken sandiviç yapıp sera streçe sarmıştım, herhalde onun streçini yedi diye düşündük.
Sende de böyle birşy olabilir mi? Tabi nası birşey oldunu anlamadığım için misal olarak söyledim. Birde dışkının içinde mi yoksa sildiğinde mi farkettin? Silerken ise akıntı da olabilir

Ooo masallahhhhh canjm. Kaçıncı haftadasin

Maşallah

Maşallah bebeginiz kac haftaliksiniz
35.haftadayiz ama oglusum 38.haftayla uyumlu ilk duyan soka giriyor

ya kizlar bende iki haftadir burun tikanikligi problemi var. sadece geceleri yatarken tikaniyor. ya da gunduz yatarken. yani yatarken diyeyim
uyanikken yok bu sorun. uyurken oldugu icin bogazim kuruyor, yutkunamiyorum sonrasinda
sizde var mi boyle bir sey?

Canım yaa belki de hiç dikişin olmayacak
Veyaaaa şöyle diyeyim, ben doktorlardansa kendime daha çok güveniyorum :) özgüven patlaması mı megolamanlık mı desem yoksa olayların kontrolü elimde mi olması desem :/
Kasılmaktan çok korkuyorum bende amaaaa gene de normal normaldir diyorum :)

Bu arada daha paniklemek için erken ama benim sıpam yan durduğu için dönmezse diye
ve bu kadar normal doğum istediğim ve direttiğim için acaba aksilik olurda sezeryan mı olucam acaba korkusu başladı bende

Benim de var. Kilo aldığım dönemlerde olurdu. Sanırım burnumdaki polipler büyüdü. Hatta çok komik. Sağa dönünce sol burnum yavaş yavaş açılıyor. Nasıl desem böyle resemen açılırken hissediyorum :)
Sonra sola dönünce sol tıkanıp sağ açılıyor :)
Sırt üstü malum zaten

M
Oyle kayinvalideler var mı ya

Benimde yatarken burnum tıkanıyor canım, bruno nun spreyini aldım hamilelerin kullanabildiği, hiçbir ise yaramadı.. Kesin horluyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…