2016 Şubat Anneleri

İnşallah canım :) hersey Kafada bitiyor aslında olumlu düşünüp kendimizi normal doguma (isteyenler) alıştırmalıyız beyin , psikoloji hazır oldugunda olay sağlam ıkınmaya kalıyor sadece :)
Sezeryan'ı keyfi değilde mecbur kalındıkça yapsalar ne güzel olurdu.. Zaten böyle bir opsiyon var diye psikolojikmen çoğu kişi kolay yolu seçiyor, tabi kolay kısmı biraz göreceli :)

Bebeğimiz ve bizim için herhangi bir olumsuzluk söz konusu olmadıgı sürece

Sezeryan'ı keyfi değilde mecbur kalındıkça yapsalar ne güzel olurdu.. Zaten böyle bir opsiyon var diye psikolojikmen çoğu kişi kolay yolu seçiyor, tabi kolay kısmı biraz göreceli :)

Normalde doğurana kadar sıkıntın var, sezaryende doguma güle oynaya giriyorsun ama çıktıktan sonra onun sıkıntısı da evet göreceli dediğin gibi :) bAkalım bizim sonumuz ne olacak bir köşeye yazmalı aslında kaçımız tutturucaz istediğimiz doğum seklını merak edıyorum :)))

Çok seviniyorum böyle hevesli kişileri görünce :))) Doğalı en sağlıklısı aslında

Bende o kısmı çok merak ediyorum :))

Amin

Evet bende de dün sabahtan beridir var
Bende grip mi oluyorum diyordum sanırım çoğumuzun olacak bu durum canını sıkma sen

3 gündür gribim Evden cıkmadım nefes alamıyorm halsızlık falan filan azalacağına gunden güne seyri değişiyor eşim gece uyurken videomu çekmiş resmen horluyorum ya söylüyordu da inanmıyordum ve kendimi cirkinleşmiş hissediyorum doğumdan sonra hızla toparlanmaya adapte olmalıyım çok istiyorum cunku .. Sanki hep böyle kalacakmışım gibi değişik psikolojiler sarıyor bazen sarmıyor değil.. Bi uyumayı deneyeceğim , olmadı yine kurar kurar yazarım

Canim ne zorluklar yasamissin insallah sabrinin mukafakatini alirsin bebegine saglikla hayirla kavusursun cok sukur tip ilerledi keske hepimiz normal dogum yapabilsek ama olmayinca olmuyor onemli olan bebeklerimiz saglikla dunyaya gelsin zaten dr.larin cogu son ana kadar normal diye diretiyormus gibi gorunup sonradan sez.a donuyor turkiyede cogu hamilelik sez.la sonlaniyor hep bi bahaneleri oluyor

Dogumdan sonra yavas yavas duzelir psikolojin merak etme ilk hamileligimde ben de kendimi kotu duygularin icinde bulmustum bu hamileligimde de ara ara ayni dusunceler geciyor aklimdan ama tecrubeyle sabit umursamiyorum nasilsa gececek hersey duzelecek hatta cocuklarimla cok daha guzel olacak diye

Ne alakaymis ben 165 boyunda 57kg.dim kuzenin esi benden kisa kilosu iki katiydi catir catir normal dogurdu iki cocugunu da catinin darligi genisligi boya bakmiyor herkes dr kesildi iki tv programi izleyip tip bitirdiklerini zannediyorlar

Utulerim kizkardesim tarafindan yapildi hastane bavullarim hazir gerci ikiz oldugundan cantalara sigamadik halbuki sadece birer yedek koydum kendime de iki pijama takimi koydum ama bi de gecelik koycam kalin bi sabahligim var onu alsam mi diye dusunuyorum sez.sonrasi koridorda yurutuyorlar o sirada lohusa lohusa usurum heralde ama o sabahligim da bayaaa kalin cok yer kaplicak ben en iyisi daha buyuk bi bavul hazirlayim kocam 1ayligina tatile mi gidiyon diye dalga gececek ama napalim bi de kizima canta hazirlamam gerekecek babaannesinde kalacak o da. etti mi 3bavul

kiskiskis canım yükledim =) önün bir kısmı
Kuzucuk deriz dimi böyle ordukten sonra begendim gerçekten guzel bi dizayn
Ellerine sağlık.
Acemi isi bu mu canim gayet guzel olmus ben orsem yelegi andirir mi ondan bile supheliyim
Internetden bi bak tunus işi videolara ay bu kadar kolay görmedim bildigin zincirle ördum o yelegi .
Kolay yani baya bir günde bitiyo ama el acemi yani bazı yer dar bazi gevşek

Günaydınlar, size bi sorum olacak benim uzun zamandır burnumda kuruluk var ve iç kismi catlamis gibi zaman zaman kanıyor ve cok aciyor bu durumu yasayan var mi onerisi olan. Dun dr kontrolu vardi unuttum sormayi

Günaydııınn. Kızlar ne güzel herkes normal doğum için birbirine gaz veriyor. Süpersiniz.. ablam minyon kısa boylu vee hamileliklerinden önce zayıftı. Çatır çatır 4 tane doğurdu. Boy ve pos ile alakası yok tamamen o an vücut ve kafa ile alakalı... herşey normal giderde açılmalar olursa hiç korkmayın. Fırt pırt çıkıyor
Ama problem olursa lütfen normal diye diretmeyin. Etrafımda;tansiyonu yükselip yada kalp atımı zayıflayıp ta doktor çok sıkıntılı sezeryana almak zorundayız dediği halde normal diye ısrar eden birkaç arkadaşım var... bunu yapmayın
İnş herkesin problemsiz olur herkes gönlüne göre doğurur.
Canım her hastane farklıdır. Bizim hastanede sezeryanda hemşireler giydirdi beni.. yanımda 2 annem ve eşim olmasına ragmen.. ablam başka hastanede normal yaptı. Hepsindede önlüğü ile yaklaşık 1 saat yattı çünkü dikiş ve kanama yı kontrol ettiler. Doğumhaneden müşahade odasına geçirirken tuvaletini yaptırtmışlar. Normalde sonda olmadığı için tuvalete hemen kadırıyorlarmış. Müşahade odasından kendi odasına geçerken giyinebilirsin demişler. Annem yardım etmiş giyinnesine..
Yanında biri olmazsa hemşireler yardım ediyormuş. Ama sezeryanda onlar giydiriyor.
Hastanelerin çoğunda sancı odası doğumhane katında olduğu için erkekleri almıyorlar. Normal doğum sonrası yanında kimse olmazsa seni çıplak bırakmazlar giydirirler
Canım üzüntülerde bebeklerin etkilendiği doğru. Ama çok şükür çook büyük bir üzüntü geçirmemişsin. İnş. hiçbişey olmamıştır evham yapma. Bundan sonrası mutlu geçsinde bebişin mutlu olsun içerde.. hemen başka şeyler düşün mutlu olacagın şeyler yap. Kimseyi dinleme Hiçbişeycik olmamıştır merak etme.. daha zamanın var kendini mutlu edecek şeyler saçma sapanda olsa yap kimseye bakma

arkadaşlar merhaba 34 haftalıkhamileyim grip oldum. ıhlamur falan içiyorum ama bana mısın demiyor. öksürüğe dönmeye başladı elma kabuğu kaynattım başka tavsiyeniz var mı

Günaydın herkese gece yazılanları okudum da ne güzel birçok kişi normal doğumu denemek istiyor,bende normalden yanayım ama herhangi bir aksilikte diretmem razı olurum sezeryana olmazsa olmazım değil yani. Bütün gece gözümü kırpmadım yatakta 2 saat sağa sola dönüp yattım ama yok dalamadım bir türlü. Bugünde bir sürü iş var mutfak boyanacak,kızın eşyaları yıkanacak,hastane çantası hazırlanacak ,temizlikte yapmak istiyorum eşimin annesi vefat etmiş,benim annem şehir dışında eşimle ikimiz yapmaya çalışıyoruz işte yavaş yavaş hafta başında da yorganlarla halıları yıkamaya vereceğim kolay gelir inşallah bize

Günaydın kolay gelsin çabucak bitirirsiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…