- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.293
- 248
Erkek bebek olmasına rağmen hem çirkinleştim hem de etraftan hiç de erkek gibi durmuyorsun hani güzelleşiliyordu diye söyleniyorlar
Allahım neden tüm densiz hatsiz insanları etrafıma topladığını bir türlü anlamıyorum
Erkek bebek olmasına rağmen hem çirkinleştim hem de etraftan hiç de erkek gibi durmuyorsun hani güzelleşiliyordu diye söyleniyorlar
Allahım neden tüm densiz hatsiz insanları etrafıma topladığını bir türlü anlamıyorum
Cinsiyet belli degilken bana da hep kız dediler canım. Ayy sen bi böyle nasıl desem daha bi sarardin bozardin cirkinlestin kesin kız bu dediler. Yani inşanin yüzüne de denmez ki diii migerçi o cjrkinlesmeden kasıt cilt lekeleriymis ne kadar dogrudur bilmem. O da gerçekten bende yok.
Uyanmaz canım merak etme. Elektrik süpürgesi bile çalıştırsan Uyanmaz. Büyüdükçe bilemem tabi. Çok sessizliğe alıştırmayi düşünmüyorum.Kızlar ben horluyomuşum ya eşim "ilk aylar kızımız bizle aynı odada yatacak ya uyanırsa?" diyo
ben onu hiç düşünmedim yenidoğan bebiş horultu sesinden hemen uyanır mı?Öyleyse yandık biz
bundan sonra daha fazla kilo alıyorlarmış canım doğru diyosun. Sağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil.. Canım doktorum kendisi özellikle söyledi çalışamaz raporunu 37 bitince alacaksın diye, randevumu da o güne verdi. Rapor almadan direkt ayrılmış sayılıyor muyuz onu hiç duymadım.
cidden mi..neyse alırız bi rapor madem öyle
bişey sorayım otakdirde...ben 4 ocak itibariyle ayrlcam yani 35.hhaftanın içinde..raporu cma günü yani 35.hafta 1 günlükken alacağım perşembe günü işe gtmem gerek çnkü...pzt gnü de idareye verecwğim..35.haftanın ilkgünü vermediğim için sıkıntı olmaz değil mi?
sonçta yine 35.haftanın içinde vermiş oluuyorum?
Cnm bence korkma.Çünkü bu yazdıkların artık rutine bindi bende.Allah a şükür bişey olmadı hali hazirda.İnşallah zamanında doguracagz gönlünü ferah tut.Aralık ayınida devirdikGünaydın anneler.dün çok kötü ağrım vardı belim kasığım. Ve karnım sertleşti. İki kez oldu bu durum çok korktum
Ömür törpüsü resmen boyle insanlar :) sen dinleme onlari canim. En guzel anlarin suan. Tadini cikar. Ben de 0 bedendim bir zamanlar :) simdi catlak dolu bir gobisim var ve her actigimda gulerek bakiyorum karnima. Oglumdan hatirabu saatten osnra uzulmek birsey kazandirmayacak zaten niye hem kemdimi hem de oglimu uzeyim ki
Canım benim bebis de kiz banada tam tersi her gören erkek olacak seninki karnimdan ve yüzümden dolayi hic degismedin yakıştı diyorlar. Insanin içine kurt düşüruyorlar iki dr kiz dedi tekrar tekrar da soramiyorum. Herseyi pembe aldim hep bi kizim olsun istiyordum gönlüme gore verdi ama her gorende oyle diyince acaba diyorum ama inanmiyorum bu hurafelere
Cinsiyet belli degilken bana da hep kız dediler canım. Ayy sen bi böyle nasıl desem daha bi sarardin bozardin cirkinlestin kesin kız bu dediler. Yani inşanin yüzüne de denmez ki diii migerçi o cjrkinlesmeden kasıt cilt lekeleriymis ne kadar dogrudur bilmem. O da gerçekten bende yok.
Gerçekten de densizlermiș. Hadi ben bi şekilde kendimi teselli ediyorum da. Onlar senin moralini niye bozuyor..düşünmek lâzım karşılarinda hamile bi bayan olduğunu unutuyorlar. Doğumdan sonra en güzeli biz olucaz Allahın izniyle canım az kaldı
Kim ne derse desin anne olmak her kadını güzelleştirir:) aksini söyleyenler fesattır, hasettir, kıskançtırrrr hıhhh :) :d itibar etmeyelim öylelerine lütfennn :)
İmzamla çok uyumluyum, gece yine kasılmalarım vardı, bebek için arkaya bakan puset ve aparatı hazır ve evet hala isim bulamadıkkk :/
Valla sıkmamaya çalışıyorum canımı ama insan takıyoreşim de öyle mi düşüniyor diye korkuyorum
biraz da makyajın etkisi diye düşünüyorum.
eskiden makyaj yapardım en azından kalem sürerdim. şimdi yapmıyorum. Umrumda değil güzellik :)
Ben en güzel günlerimi yaşadığımı biliyorum :) en kilolu ve en güzel günlerim. Koca mucizeli günlerim :)
Canım hastanelerin büyük bir çoğunluğu erkekleri almıyor. Çünkü sancı odaları doğumhane katında.. orada sancı çeken bir sürü bayan var. Ve odalarda birbirini duyuyorsun. O yüzden olduğunu düşünüyorum. Erkekler girmiyor doğumhane tarafına.. ama bazı hastanelerde girebiliyorlardır belki.. bence sen bir sor. Sancı odalarına erkek giriyormu diyeGünaydın. Çok haklısın normal istiyorum ama sezeryan denildiği zaman diretememo yüzden sezeryanında spinallisi vs si olunca pür dikkat okuyorum :) ben diretsem de aksi durumlarda eşim ve ailesinin laflarını dinlemek istemiyorum.i
Hoş sezeryanı hemen kabul ettim diye de laf ederler. Çnkü din şeker yüklemesi yaptırdım diye de kızdılarkendileri de yaptırmış halbuki o
Verdiğin bilgiler çok güzel :) sayende baya soru işaretlerimi gideriyorum Allah razı olsun:*
sancı odasına da mı alınmıyor eş
Amannn çatlar o zaman bizimki, kesin herkesi arar çağırırır başımızaen iyisi sancıları evde çekip öyle gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?