2016 Şubat Anneleri

Günaydın annişle
Iki gündür felaket bel ve kasık ağrım var. Adet ssancısı gibi bi uyutmadi beni

Canım benim bebis de kiz banada tam tersi her gören erkek olacak seninki karnimdan ve yüzümden dolayi hic degismedin yakıştı diyorlar. Insanin içine kurt düşüruyorlar iki dr kiz dedi tekrar tekrar da soramiyorum. Herseyi pembe aldim hep bi kizim olsun istiyordum gönlüme gore verdi ama her gorende oyle diyince acaba diyorum ama inanmiyorum bu hurafelere

Cinsiyet belli degilken bana da hep kız dediler canım. Ayy sen bi böyle nasıl desem daha bi sarardin bozardin cirkinlestin kesin kız bu dediler. Yani inşanin yüzüne de denmez ki diii mi gerçi o cjrkinlesmeden kasıt cilt lekeleriymis ne kadar dogrudur bilmem. O da gerçekten bende yok.

Gerçekten de densizlermiș. Hadi ben bi şekilde kendimi teselli ediyorum da. Onlar senin moralini niye bozuyor.. düşünmek lâzım karşılarinda hamile bi bayan olduğunu unutuyorlar. Doğumdan sonra en güzeli biz olucaz Allahın izniyle canım az kaldı

çok şükür benim de cildimde bi bozulma,leke falan olmadı..genetik olabileceğini düşünüyorum..kızsa çirkinleşir erkekse güzelleşir algısı bence saçma...benim kızım olacak ama ben bence güzelleştim herkes de aynısını söylüyor

Günaydın herkese,
Kızlar ben horluyomuşum ya eşim "ilk aylar kızımız bizle aynı odada yatacak ya uyanırsa?" diyo

ben onu hiç düşünmedim yenidoğan bebiş horultu sesinden hemen uyanır mı? Öyleyse yandık biz
Uyanmaz canım merak etme. Elektrik süpürgesi bile çalıştırsan Uyanmaz. Büyüdükçe bilemem tabi. Çok sessizliğe alıştırmayi düşünmüyorum.

Birkaç sayfadir doğum şekillerini konuşmussunuz. 2010 yılında bir normal doğumun var. Bunu da öyle olsun istiyorum tabi. Ama işler yolunda gitmezse sezeryanla ilgili hiç birşey bilmiyorum. Bir sürü çeşidi var. Onu da araştırıp karar vermek mi gerekir, yoksa Dr a ve akışına mi bırakmak lazım?

Günaydın anneler.dün çok kötü ağrım vardı belim kasığım. Ve karnım sertleşti. İki kez oldu bu durum çok korktum

Günaydın anneler.dün çok kötü ağrım vardı belim kasığım. Ve karnım sertleşti. İki kez oldu bu durum çok korktum
Cnm bence korkma.Çünkü bu yazdıkların artık rutine bindi bende.Allah a şükür bişey olmadı hali hazirda.İnşallah zamanında doguracagz gönlünü ferah tut.Aralık ayınida devirdik

Kim ne derse desin anne olmak her kadını güzelleştirir:) aksini söyleyenler fesattır, hasettir, kıskançtırrrr hıhhh :) :d itibar etmeyelim öylelerine lütfennn :)

Valla sıkmamaya çalışıyorum canımı ama insan takıyor eşim de öyle mi düşüniyor diye korkuyorum
biraz da makyajın etkisi diye düşünüyorum.
eskiden makyaj yapardım en azından kalem sürerdim. şimdi yapmıyorum. Umrumda değil güzellik :)
Ben en güzel günlerimi yaşadığımı biliyorum :) en kilolu ve en güzel günlerim. Koca mucizeli günlerim :)

İmzamla çok uyumluyum, gece yine kasılmalarım vardı, bebek için arkaya bakan puset ve aparatı hazır ve evet hala isim bulamadıkkk :/

Bizim de dusundugumuz isimden vazgeçildi. Ki ben istemiyordum zaten :) şimdi biz de kara kara isim dusunuyoruz :) öyle sartlamisiz ki o isme :)

Esim bana laf söylüyor belki sakasina belki gerçek. Valla hiç takmiyorum ben bir mucizeye ortak oluyorum. :) valla istediğini desin tribimi atar gecerim :)

Bizde de durum tam tersi gibi. Ben aynadaki görüntümden sürekli şikayet ediyorum, Eşim de kızıyor bir daha duymayayim diyor. Öyle idare ediyoruz. Zaten aynaya bakmaya vaktim bile olmuyor çoğu zaman. Geçen arkadaşlar Fotoğraf istedi Hamilelik halimi de çekip yolladım. Ne kadar sistigimin o zaman farkına vardım.

Canım hastanelerin büyük bir çoğunluğu erkekleri almıyor. Çünkü sancı odaları doğumhane katında.. orada sancı çeken bir sürü bayan var. Ve odalarda birbirini duyuyorsun. O yüzden olduğunu düşünüyorum. Erkekler girmiyor doğumhane tarafına.. ama bazı hastanelerde girebiliyorlardır belki.. bence sen bir sor. Sancı odalarına erkek giriyormu diye sezeryan farklı. Zaten seni ameliyathaneye götürüyorlar. Ameliyathane kapısında herkes bekleyebiliyor. Ben baştan eşimi tembihlemiştim bebek benden önce çıkarsa sen onu takip et video ya çek diye.. oda öyle yaptı iyike yaptı herşeyini izledim. İlk ameliyathaneden çıkışını bebek odasına gidişini.. bebek odasında içerden perdeyi açıyorlar ilk 15.20 dk sarı bir ışık altına yatırıyorlar. Hepsini videoya çekmiş. Herkese tavsiye ederim. Yanınızdada eşinizden başka biri daha olsun. Biri sizi beklerken biri bebişi videoya çeksin sonra izlemek süper oluyor

Kızlar nuna pipa ana kucağı kullanan var mı ya da joie nin ana kucağını .. Dün oğlumun arabasını aldık bugün de oto koltuğu gibi de kullanılan ana kucağını alcaz bu iki modeller uyumlu arabayla kullanan bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…