2016 Şubat Anneleri

Kızlar süt yapan çay alacak mısınız? Hangileri?

Okuduğum kadarıyla humana still tea, rezene, promalt vb var, tecrübeli annişler ne önerirsiniz?

Ahh o çirkinleşmeyi bana sorun siz yüzüm sivilce içinde kaldı resmen ben ki ergenlik döneminde dahi sivilce çıkmayan insanda yanaklarım sivilce izi kırmızı kırmızı çok şükür alnımdakiler geçti ilaçta kullanamıyorum herkes doğumdan sonra geçecek diyor ama bakalım geçmezsede minik kuzum için herşeye değer

Okuduğum kadarıyla humana still tea, rezene, promalt vb var, tecrübeli annişler ne önerirsiniz?
Tatlım benim büyük teyzem bana hoşaf yapmamız için karışık meyve kurutmuş kendi bahçesinden en doğalından doğumdan sonra kaynar suya atılıp yapılıyormuş en doğal süt yapıcı diyorlar bakalım deneyip görücem bende ama rezeneyi yengem içti faydasını gördü

Cnm bence korkma.Çünkü bu yazdıkların artık rutine bindi bende.Allah a şükür bişey olmadı hali hazirda.İnşallah zamanında doguracagz gönlünü ferah tut.Aralık ayınida devirdik
Ewet canım 38. Haftaya hayırlısı ile bir gelseydik

humana tea ve rezene kullanmayı düşünüyorum..malt içecekleri sevmiyorum içeriğinde alkol bileşimi olabileceğini düşünüyorum çünkü

Doğum yaptığım gün hastanedeki hemşireler humana çay alıp içmemi söylemişlerdi. Daha hastanedeyken eşim alıp getirmişti. İçmiştim ben. Ondan mı bilmem hep sütüm vardı.maşallah oldukça fazla geliyordu. Bir kutu bitince almadım başka. Bundada içerim herhalde.. hatırlattığın iyi oldu canım ondanda alayım çantaya koyayım.

kızlar doğum öncesi ağda yaptırmayı düşünüyor musuunz? yada kaç hafta öncesinden yaptıracaksınız?

kızlar doğum öncesi ağda yaptırmayı düşünüyor musuunz? yada kaç hafta öncesinden yaptıracaksınız?

1 ay önce yaptım, birde bu hafta yapacağım
bebek zamanında gelirse birde 1 ay sonra yaptırdım mı tamamdır :)
yanlız kuaförüm en son beni 30 haftalıkken gördüğünden tırsmıştı
34 girince bakalım ne diyecek :)

Bende en son 3 hafta önce yaptırmıştım benim doktorum 38.haftada çatı muayenesi yapıyormuş 15 ocaktaki kontrolümden sonra hafta içinde gidicem hem 36 haftayıda bitirmiş olucaz ozaman şuanda nedense korkuyorum erken doğumu tetiklerse diye sonuçta ağda yaptırırken kendimi kasıyorum

ben de 37.haftada yaptırmayı düşünüyorum hem erken değil hem de geç değil..ideal bi hafta gibi geliyo bana

Canım koltukları nasıl yıkıyolar, eve gelip makineyle mi yıkıyolar?
Ben de artık örtü istiyorum standart mı bu örtüler diktircez mi?

Ben de 20 ocakta izne ayrılcam yardımcı alcam cnm[/QUOTE]

Benim Eşim de benim düşündüklerimin düşündüklerimin tersinu söylüyor. Çok guzellesmissin diyor. Bi görsen saç baş dağınık makyajsiz kilolu suratimi beğeniyormuş ciddi ciddi.. Eee çocuğunun annesiyim güzel olurum tabii gözünde :))

Merhaba Şubat anneleri bu topik neladar aktif böyle ben normalde mart annesi olacaktım ama dr imkansız zorlarsan şubatın ortasına kadar dayanabilirsiniz diyor çünkü birar zor bi hamilelik geçiriyorum. Artık burayıda takip edeyim dimi madem erkenden gelmek istiyor oğluşum alışayım bu duruma

Aramıza hoş geldin şubat annesi adayı :)

canim evet evde makineyle yikiyorlar. Ben.ortu olarak kumascilardan.metre hesabi polar almistim. Koltuk takiminin.kac uclu kac tekli oldugunu tarif edince onlar biliyorlar. Ona gore hesaplayip, kesip veriyorlar.

M

Oyle kayinvalideler var mı ya
Var galiba canim. Geldi aksam. Gerci iki bucuk yildir temizlik yapmaya ilk kez geliyor ama olsun. Geldi ya sag olsun. Simdi temizliyor :)

Ay çok saol tatlım aday adayıyım ben
inşallah aralık ve ya ocakta olmasında şubatı sevdim hazırlıklar yapıldımı hastane çantası bebek eşyaları falan tamammı?

En hayırlı zamanda gelsin inşallah canım :) hastane çantasını haftaya hazirliycam ben. Bebek eşyalarımda eksik var birkaç tane. Amaaa kıyafet, battaniye vs. Hepsi yıkandı en azından

Ay çok saol tatlım aday adayıyım ben
inşallah aralık ve ya ocakta olmasında şubatı sevdim hazırlıklar yapıldımı hastane çantası bebek eşyaları falan tamammı?
Hosgeldin canim saglikla al oglusunu kucagina insaallah :) bi cogumuzun hastane cantasi bebek esyalari tamam :) sen ne durumdasin :)

Bu lohusa pijaması kabusa dönüştü :)))) buuulaamııyooorruuummm. Hem güzel hem rahat olsun sade ama süslüde olsun amaan şu çantayı bir hazırlasaydım hayırlısıyla arabaya koyucam rahat edicem

Ah ben de çok aradım. Yok bulamadım. Ya çok şık ya da çok spor... EE spor aldım biri şık olsun istedim. Sonuç kompedanda spor tarz bir pijama aldım. Çünkü lohusa sepeti vs olan modelleri burda dükkânlarda inceledi giyemem gibi geldi. Rahat edemezdim sonunda aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…