2016 Şubat Anneleri

Kizlar o cati muanesine cok takilmayin derim. Benim dr um bakti ilk dedigi cumle kki cok normal dogum yanlisi bi dr dur biraz zor olacak gibi gozukuyoo dar falan dedi pesine hemen deneriz ama dedi ve ben hiic kafaya takmadim hayirlisi dedim
sonuc normal dogdu :)
Ben zaten ilk bebegimda daha rahattim cesaretliydim bunda daha cok korkuyorum niyeyse

Kızlar sonda taktırmayı düşünüyor musunuz? birisi çok rahat oluyor taktır diyor biri taktırma sonradan çok yanma oluyo sistit olursun falan diyorlar ne dersiniz?

Kızlar sonda taktırmayı düşünüyor musunuz? birisi çok rahat oluyor taktır diyor biri taktırma sonradan çok yanma oluyo sistit olursun falan diyorlar ne dersiniz?
Canım buna sen karar vermiyorsunki.. normal doğumda takmıyorlar. Sezeryanda hastanelerin çoğu takıyor. Özellikle tam narkozla doğum yapacaksan.. ayrıca sonda taktırmakta problem yokki. Senin için daha rahat sezeryan olursan hemen tuvalete kalkmamış oluyorsun ben hiç bir problem yaşamadım.

Onceden ucuzleri dorduzleri normal doguruyorlarmis bizimkiler iki tane yurt disinda cooook buyuk bi risk olmadigi surece normal dogurtuyorlar ama bize kesinlikle sez.diyip istege bagli sez.parasi alacaklar GARIPPP

Ilk sez.imda takmislar ben daha tam arak kendime gelmeden cikardilar hic bi seyin farkina bile varmadim hic bi sey de olmadi belki bazilari yanlis takiyirdur veya bende sorun olmaz sende sorun yaratir

Ilki kizimda guzellestim dr bile sen dogurma cok guzellestin dedi simdikiler de kiz bu sefer cirkinlestim

Tsk ler kizlarrr bu kadar okuyup biliyorken bunlari yapmam kotu oldu insan zaten hamileyken cok degisiyo duygular hormonlar vs bide insanlarin cikar pesinde kosmalari kendileri yapmasi gerekirken hemde. Neyse umarum cok etkilenmemistir.
Gecende bir arkadasimla konustuk daha ben demeden ayy x in kiz i hic gulmuyo surati asik bir bebek dedi esiyle cok kavga etmis hamileyken dedi doger kiz gulec cok mutlu bir bebekti bu etkilendi diyince iyice koptummm booooo

Kızlar süt yapan çay alacak mısınız? Hangileri?

Okuduğum kadarıyla humana still tea, rezene, promalt vb var, tecrübeli annişler ne önerirsiniz?
Ben hazir bi sey almayi dusunmuyorum ikizlerime de insallah en azindan 3-4ay sutum yeterse sebze sulari corbalar hazirlar yediririm kendim icin de ilk kizimda rezene cayi koy bulguru ve boool su cok sut yapmisti yine onlari denicem

Bu lohusa pijaması kabusa dönüştü :)))) buuulaamııyooorruuummm. Hem güzel hem rahat olsun sade ama süslüde olsun amaan şu çantayı bir hazırlasaydım hayırlısıyla arabaya koyucam rahat edicem
Canim ozdilek.ten aldim ben. Benim kriterlerim seninkine benziyor yakininda ozdilek varsa bi bak derim ustelik indirim vardi 100kusurden 60kusure inmisti rengi cart degil yavruagzi pembe arasi sadece ust kismi biraz dantelli gerisi sade

Onceden ucuzleri dorduzleri normal doguruyorlarmis bizimkiler iki tane yurt disinda cooook buyuk bi risk olmadigi surece normal dogurtuyorlar ama bize kesinlikle sez.diyip istege bagli sez.parasi alacaklar GARIPPP

Çok saçma isteğe bağlı olmuyor ki o Zaman.. Seni sezaryene tabii tutup zorunlu ödetemezler ki

Canim ozdilek.ten aldim ben. Benim kriterlerim seninkine benziyor yakininda ozdilek varsa bi bak derim ustelik indirim vardi 100kusurden 60kusure inmisti rengi cart degil yavruagzi pembe arasi sadece ust kismi biraz dantelli gerisi sade

Bir bakayım canım hiç girmedim özdileğe birde Oray'a bakalım insallah alırm artk

Çok saçma isteğe bağlı olmuyor ki o Zaman.. Seni sezaryene tabii tutup zorunlu ödetemezler ki
Esim dun gitti sordu istege bagli diye geciyor ilk kizimda da dr kilosu cok fazla normali beklersen bi kilo daha alir 5kg olur dogum sirasinda omzu cikar kolu kirilir diye korkuttu halbuki bekleseydim belki de cok rahat normal dogurcaktim sonuc istege bagli sez. Ikinci mecbur sez.diyorlar ama yine istege bagli diye yaziyorlar

Kizlarrrrr,ozel goztepe hastanesine gidem yada daha once gitmis tanidigi olan var mi? Onemli benim icin cvp bekliyorum sizden. Hastanemi degistirmeyi dusunuuorum cunku

Benim etrafımdaki herkes kendisi karar vermiş doktorları hep onlara sordu sonda istiyor musun diye o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…