- 20 Temmuz 2015
- 281
- 192
- 33
- 39
Pardon bu arada havuzlu hana giderken bir yokus var oradan aldik yalan olmasin smdi hatirladim.bende zor begenirim baya da bakmistim avmlerde ama bunlari begendim :)Arkadasım gitti hiç birşey bulamadım dedi bende vazgeçtim ama şimdi sen aldım dıyosun gidiyim bari havalar sogumadan :))
Canım o biraz doktorun işi.. bendede hiç açılma yoktu. 41. Haftamdaydım. Bebek iriydi. Doktorum dediki hiç açılma yok ama istersen suni sancı takayım açılma olmazsa sezeryana alırız. Ben yok dedim. Benimde istege baglı sayılırdı. Hatta fark çıkacak sandım ama doktorum zorunlu sezeryan yazmış fark almadılar. İkizlerdede hem zorunlu diyorlar hem fark istemeleri çok saçma..Esim dun gitti sordu istege bagli diye geciyor ilk kizimda da dr kilosu cok fazla normali beklersen bi kilo daha alir 5kg olur dogum sirasinda omzu cikar kolu kirilir diye korkuttu halbuki bekleseydim belki de cok rahat normal dogurcaktim sonuc istege bagli sez. Ikinci mecbur sez.diyorlar ama yine istege bagli diye yaziyorlar
İlk defa duyuyorum canım. Belki hastaneden hastaneye degişiyordur ama normal doğumda sonda olmazkiBenim etrafımdaki herkes kendisi karar vermiş doktorları hep onlara sordu sonda istiyor musun diye o yüzden sordum
Canım zaten sezaryen için sordum normal doğumda takılmaz tabiki biliyorumCanım o biraz doktorun işi.. bendede hiç açılma yoktu. 41. Haftamdaydım. Bebek iriydi. Doktorum dediki hiç açılma yok ama istersen suni sancı takayım açılma olmazsa sezeryana alırız. Ben yok dedim. Benimde istege baglı sayılırdı. Hatta fark çıkacak sandım ama doktorum zorunlu sezeryan yazmış fark almadılar. İkizlerdede hem zorunlu diyorlar hem fark istemeleri çok saçma..
İlk defa duyuyorum canım. Belki hastaneden hastaneye degişiyordur ama normal doğumda sonda olmazkisezeryndada dediğim gibi tam narkozsa onlar zaten takıyorlar tuvaletini tutamazsınki.. spinaldede uyuşuk oluyorsun kendi kendine farketmeden kaçırmak istemem ben sonda kolaylık oluyor. sadece takarken azıcık acıyor oda normal ama çok uzın süreli 1 hafta takanlar falan varya onlarda yara olabilir. Anneannemde olmuştu.
Sezeryan olursam ve bana sorarlarsa takin derim bi de altima kacirmiim oralardaCanım zaten sezaryen için sordum normal doğumda takılmaz tabiki biliyorum
Merhaba Şubat anneleribu topik neladar aktif böyle ben normalde mart annesi olacaktım ama dr imkansız zorlarsan şubatın ortasına kadar dayanabilirsiniz diyor çünkü birar zor bi hamilelik geçiriyorum. Artık burayıda takip edeyim dimi madem erkenden gelmek istiyor oğluşum alışayım bu duruma
Canım buna sen karar vermiyorsunki.. normal doğumda takmıyorlar. Sezeryanda hastanelerin çoğu takıyor. Özellikle tam narkozla doğum yapacaksan.. ayrıca sonda taktırmakta problem yokki. Senin için daha rahat sezeryan olursan hemen tuvalete kalkmamış oluyorsunben hiç bir problem yaşamadım.
Pardon bu arada havuzlu hana giderken bir yokus var oradan aldik yalan olmasin smdi hatirladim.bende zor begenirim baya da bakmistim avmlerde ama bunlari begendim :)
Benım calıstıgım lıokasyonla sırketın merkezı uzak bıraz. Ben de o yuzden hastane maıl olarak atınca IK'ya maıl atarım. Ben aslı verılmelı dıye dusunmustum ama zaten normalde aslı bızde kalıyormus fotokopısını verıyormusuz. Bunu ogrendıgım ıyı olduBir sorun olmaz bence. Cunku ben tum raporlarimi fotosunu cekip whatsupdan gonderdim :)
Ersoyda bir arkadşım yaptı doğum onu almışlar içeri, sonra dyaanamamış çıkartmışlarCanım hastanelerin büyük bir çoğunluğu erkekleri almıyor. Çünkü sancı odaları doğumhane katında.. orada sancı çeken bir sürü bayan var. Ve odalarda birbirini duyuyorsun. O yüzden olduğunu düşünüyorum. Erkekler girmiyor doğumhane tarafına.. ama bazı hastanelerde girebiliyorlardır belki.. bence sen bir sor. Sancı odalarına erkek giriyormu diyesezeryan farklı. Zaten seni ameliyathaneye götürüyorlar. Ameliyathane kapısında herkes bekleyebiliyor. Ben baştan eşimi tembihlemiştim bebek benden önce çıkarsa sen onu takip et video ya çek diye.. oda öyle yaptı iyike yaptı herşeyini izledim. İlk ameliyathaneden çıkışını bebek odasına gidişini.. bebek odasında içerden perdeyi açıyorlar ilk 15.20 dk sarı bir ışık altına yatırıyorlar. Hepsini videoya çekmiş. Herkese tavsiye ederim. Yanınızdada eşinizden başka biri daha olsun. Biri sizi beklerken biri bebişi videoya çeksin sonra izlemek süper oluyor
Ah benim de kabuslarımdan biri pijama diğeri de çanta.Bu lohusa pijaması kabusa dönüştü :)))) buuulaamııyooorruuummm. Hem güzel hem rahat olsun sade ama süslüde olsun amaan şu çantayı bir hazırlasaydım hayırlısıyla arabaya koyucam rahat edicem
Onların içlerinde Bel destekleri var zaten, olmayanlarına da bel desteği alınabilir veya bir şekilde yapılabilir :)kızlar hastaneden çıkarken bebeği oto koltuğuna yatırayım diyorum. aracımız var çünkü. ama annem o olmaz diye tutturdu. ben bel bölgesini düzleştirdim oysa. portbebe de almak istemiyorum. ne gerek var.her gittiğim yere araba ile gideceğime göre portbebe bence sadece kalabalık olur. siz ne düşünüyorsunuz
Canim özdilek 'in lohusa takımları var mıydı ya? sen söyleyince baktım netten de görmedimCanim ozdilek.ten aldim ben. Benim kriterlerim seninkine benziyor yakininda ozdilek varsa bi bak derim ustelik indirim vardi 100kusurden 60kusure inmisti rengi cart degil yavruagzi pembe arasi sadece ust kismi biraz dantelli gerisi sade
bende hazırladım ama eksiğim varmı bilmiyorum :)bi ara hatunlar biriniz detaylı A-Z ye su hastahane cantasının listesini yapsanız, ben hazırladım ama sürekli aksik çıkıyor anlamadım gitti :)
bende hazırladım ama eksiğim varmı bilmiyorum :)
Dimi ama bende şaşırdımCanım zaten sezaryen için sordum normal doğumda takılmaz tabiki biliyorum
Bence çok büyük rahatlıkSezeryan olursam ve bana sorarlarsa takin derim bi de altima kacirmiim oralarda
Yok canım sen yapmıyorsun. İdrarın kendi damla damla gidiyorCanım sonda varken tuvaletinin geldiğini hissedip mi yapiyosun yoksa sen anlamadan yapmış mi bulunuyosun?
Ersoyda bir arkadşım yaptı doğum onu almışlar içeri, sonra dyaanamamış çıkartmışlar
O anı olmasa da görsün istiyorum ne zorluklar çekildiğini. nolacak ki iki ıkındın çocuk doğdu demesin görsün ne çektiğimizi
Bir de ben gerçekten yanımda beni sinir eden insanları istemiyorum
annem hasta o zamana kadar iyileşebilmesi çok büyük mücize olurteyzem anneme bakıyor. Yalovadalar birde... Yanımda tek eşim olsun istiyorum. Daha odayı nasıl yerleştireceğime karışan, bana ve düşüncelerime saygı duymayan insanları hiç istemşyorum
Bakalım mevlam neyler o günler yaklaştıkça :)
Ah benim de kabuslarımdan biri pijama diğeri de çanta.
Dagi de indirim var 3al 2öde. oradan geliyorum.
Dagi'ye git veeee lohusa pijaması veya geceliği sor. Görünce bayılmazsan aklına geleyimbirlikte güleriz
Ay o ne korkunç bir modeldir öyle
Neyse ki bir iki model de gelmiş ama gene de beğenemedim. 35-40yaş üstü pijamalar vardı.
Şık olsun sade olsun ama gelin kızı gibi de olmasın.
Mümkünse leyleksiz ve çocuk kafasız olsun,
erkek olduğu için zorunlu mavi olmasın farklı renk seçeneği de olsun.
Ah bir de pijama olduğu için biraz sıcak tutsun malum kış ayındayız...
Kriterlerim aslında bunlar :) önden açılsın kapansın kritrimi de eledim :)
Çanta da bulamadım. Koca avm gezip eli boş gelmek çok üzdü beni
Kocaya Saracak konu arıyorum bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?