2016 Şubat Anneleri

Kızlar süt arttırıcı ürünlerden hangi markayı tavsiye edersiniz? Artık yavaş yavaş bu konuları da konuşmamız lazm.
Ben hamileyken kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum ama doğumdan hemen sonra başlamayı düşünüyorum. O yüzden hazır bulunsun istiyorum.
Birçok marka var kararsızım.

ben de aynı dertteyim:) şu nasıl acaba?

Eklentiler

• do_a_phytolac_kar_k_bitkisel_ay.webp
    9 KB · Görüntüleme: 57
sunny baby i duydum iyi demişlerdi sen memnun kaldın mı? Güle güle yatsın minigin içinde.ne kadara nerden aldın canım?
Canim simdi baktimda babygo diye bi markaymis 429 a aldim babymalldan 3gun icinde teslim ettiler 100tlde o zaman hediye ceki vermislerdi 329 a geldi diyebilirim :) 100tlyede gogus pompasi bebekbezi lansioh goguskremi filan almıştım. Iyi gibi duruyor beğendik bu markayi

Bende ne alsam diye düşünüyorum, arkadaşım e bebekte satilan malt icecekten götürmüştü 6 kutu hastaneye 2 günde hepsini içti sutu de hemencik geldi sanirim ondan alacagim..

Canim bu sut yardimini kocaeli belediyesi yapiyor. Saglik ocaginda gebelik takibini yaptiranlara kart cikiyor ebenin giris yapmasi gerekiyor sanirim. Ben ev hanimiyim calisma sarti aradigini sanmiyorum. 7,8,9. Aylar ve dogum sonrasi ilk 3 ay destek veriyor saglik ocagi aylik taki binden sonra mesaj geliyor para yatti diye. 20 tl para yukleniyor belirli marketler var oradan sut aliyorsunuz. 20 tl bir kerede harcaniyor diye biliyorum. Benim ikinci yuklendi. Kartta 20 tl den fazla varsa bir sonraki ay para yuklenmiyormus. Ben gebzede sosyal hizmetlerden aldim karti. Gelen mesajda adres yaziyordur oraya gidin ama size verirler bilginiz olsun. Toplamda 120 tl yatacak cok fazla bir sey beklemeyin.

Kizlar babymalde park yatak kraftin 500de 379 a inmis ilgilere duyurulur almostik biz parkyatak.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-28-11-24-50.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 56
Aaa anladım canım bundan sonra öyle yapayım bari. Dizden bükülü de 1 dakikadan fazla oturamam :/ 130 kg yum nerdeyse peki bağdaş kurmam uygun olur mu ilk rekattan sonra? Öyle de çok yayılmış gibi olurum sanki :/

Kizlar ben cuma aksami dogum sonrasi bebek bakim kyrsuna gittim. Sutun artmasi icin en faydalj seyin duzenli uyku bol su ve ılık dus oldugunu soylediler. Diger yiyecekler caylar vs kimilerine fayda ederken kimilerine hic fayda saglamiyormus. Bir de tam omuzlarimjzdan kurek kemiklerinin ustunden sut damarlari geciyormus oraya masaj yaptirmak hem bizi rahatlatip sirt agrimizi giderirmis hem de sut damarlarini uyarip salgilanmasini arttirirmis. Emzirmek icin bebegi tutus pozisyonlarni falan gisterdiler. Mesela cocugun basini kolumuza koyup elimizle de poposunu desteklemeliymisiz. Cocuk anne karnindan cikinca kendini guvensiz hissedermis. Bizim onu poposundan desteklememiz ona dusmeyecegi guvende oldugu garantisi verirmis. Cunku anne karninda vucudu hep karin duvarlarimiza yasli durdugu icin dış dunyada da bunu ararmis.

Canım mumkunse bana gönderebilir misin? Simdiden tesekkürler
canım sabah bi arkadaş mesaj atmış ben şimdi girebildim. Ondan haber bekliyorum. Biraz bekleyeyim cevap gelmezse ya da istemezse sana göndereyim kuponu olur mu? Gece 23:59a kadar geçerli.
Sadece internet alışverişlerinde mi geçerli kuponun canım? Yatak falan kaldı son almam gerekeren
Mağazada da geçerli canım. Merhababebek programında veriliyor. İlk girmeme rağmen 50 tl yi alamadım 2 tane 40 tl geldi kupon. Birini kullandım.

Canim dizleri uzatarak kilman daha uygun hocamiz oyle demisti ha birde suna dikkat etmek gerekiyor rukuda basimizi az one egiyoruz ya secdede ise rukudan biraz fazla one egmek gerekiyor dedi yoksa secde olmuyormus.

Ay yesekkur ederim canim. Ben de aylik 120 tl diye dusundum

Kesinlikle ilk etapta biberon almayin ve cocuga vermeyin dediler. Cunku biberonla tanisan bebek anne memesini reddediyormus. Bebeginiz sizi ememez ise biz şırınga ya da kaşıkla mama takviyesi yapariz dediler. Siz şırıngayi kullanmakta zorluk cekebilirsiniz evde de biberon yerine kasikla besleyin dediler. Emzik icin ise bazi bebeklerin emme eyilimi cok fazla olur ve anneyi birakmayi hic istemez ama memenin yeniden sut uretebilmesi icin bir kac saat dinlenmesi gerekir. Iste bu sekilde emme hissi cok yuksek cocuklara karni doyduktan sonra anneyi biraksin diye emzik verilebilir ama agliyor huzursuz vs diye emzik vermeyin dediler.

hemen büyüyolar diye 1 paket aldım sadece, prima premium care 1 numara (50 adet) 2-5 kg bebişler için

0 numaraya bakmıştım prematüreler için diyodu

Annem doğum paketi almis
icinde 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara 1 paket alt ortusu ve 2 paket islak mendil vardi. 0 sanırım pramuture için

Bende prima premium care aldım 0 yoktu zaten benim aldığım reyonda kg aralığına bakarak aldık ama sabahtan öyle görünce dedim çok mu ince oluyor acaba bacakları cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar

Bende ne alsam diye düşünüyorum, arkadaşım e bebekte satilan malt icecekten götürmüştü 6 kutu hastaneye 2 günde hepsini içti sutu de hemencik geldi sanirim ondan alacagim..
e-bebekte hipp markası satılıyor organik. Şimdi biraz araştırdım da emziren anneler içinde ürünleri var. Bebek maması olarakta ürünleri var.

Canım duruma göre kalırsa eğer bende kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…