Ayrk ayri yararli da birlikte yeyince yogurt pekmezin kiymetini olduruyor. Ben cocukluktan beri cok sevdigim icin yiyorum :) Su anda yuruyus yapamam ikiz bekliyorum ve erken dogum riskim var zaten evin icinde bile zor yuruyorum artik ayaklarimi suruyorum cok agirlastim. Ben dogumdan hemen sonra bebekle sulariyla birlikte kilonun ne kadari gidiyor diye merak etmistim. Diyet yapmak gibi bir niyetim yok su etapta :)Oyy.. Aha uyandim simdikk. Basım ağrıyor boğazım agriyor.pekmezli yogurt güzel oluyr mu canjm.. Bebise yarar mi :) yuruyus yapâbilme imkânın var ise başla derim
uzun süre dizlerinin üzerinde duramazsan bağdaş yapabilirsin ama istersen yan oturma pozisyonu varya hani ayaklarını sağa verip vücudu sağa devirme gibi.yani bayanların namazda oturuş pozisyonu onu da yapabilirsin. ben öyle yapıyorum. bağdaşa geçmek zor olabiliyorAaa anladım canım bundan sonra öyle yapayım bari. Dizden bükülü de 1 dakikadan fazla oturamam :/ 130 kg yum nerdeysepeki bağdaş kurmam uygun olur mu ilk rekattan sonra? Öyle de çok yayılmış gibi olurum sanki :/
Ben de kocaelinde oturuyorum. 41 kartım çıktı aldım. Zaten kartı verirken sana anlaşmalı marketlerin listesini veriyorlar. Memuriyetle alakası yok. Bu Kocaeli belediyesinin bir hizmeti. Türkiye geneli için geçerli değil.Nette calisanlar da alabiliyor diyordu. Ama memurlari kapsiyor mu bilmiyorum.detayli bilgisi olan da yok galiba
dizlerini ileri doğru uzatma yapabilmek için önceden dizlerini kırarak oturma veya bağdaş kırma gücünün olmaması lazım tatlım. hani ninelerimiz dizlerini bükemez ya onlar gibi olursak meselaCanim dizleri uzatarak kilman daha uygun hocamiz oyle demisti ha birde suna dikkat etmek gerekiyor rukuda basimizi az one egiyoruz ya secdede ise rukudan biraz fazla one egmek gerekiyor dedi yoksa secde olmuyormus.
Günaydııın :) heraya ayrı bir günaydın :) kedilerle anlaşabiliyor mu:) bizim Badem imimizde de sevgiler size o halde :)Kurak bir Bodrum sabahindan Hera günaydın der :) Eki Görüntüle 1729723
Ben pekmezli yogurt faydali demedim ki faydasiz vefaydasiz ve bos kilo yapacagi halde yedim demek istedim. Esas kiloyu sordum dogurunca ne kadari gidiyor diye ama herkes pekmezli yogurda takmis :)canım her zaman olmuyor aşırı olmamak kaydıyla akşamları ayak bileklerimin şiştiğini farkediyorum tuzlu yeme, bol su iç, yürüyüş yap:)
canım pekmezli yoğurdun hiçbir faydası yok, ikisini ayrı ayrı zamanlarda tüket bence, aynı anda pekmezin demirinden yoğurdun kalsiyumundan faydalanamazsın
canım 657li memur musun, özelde misin? bu süt parası ne oluyor? ben memurum alabiliyor muyum?
detaylı bilgi verecek yok mu?
canım ben de dün sordum bu soruyu, ben alığ hastane çantasına koymak istiyorum hatta dün de markette doğa phyto lac diye bi süt çayı gördüm acaba nasıldır bilemedim ki alayım
canım ballı süt,pekmezli süt ve pekmezli yoğurt tavsiye edilmiyor
ayrı ayrı tüket
demir ve kalsiyum birlikte alınmamalı hiçbi faydası olmaz
Slm larr
Namaz kilan arkadaslar hala ayakta mi kiliyosunuz yoksa oturarak mi ?
Bide bebeklerinize ozel biseyler dinletiyo musunuz?
Ben dun gece rahatlatici muzik bugunde meryem suresini dinlettim . Daha onceden hic yapmamistm hem sizler e sorayim dedim hemde benim.gibi atlayanlar varsa hatirlanir die yazdim bilginiz olsun :)
Günaydn kızlar bebek bezini 0 mı yoksa 1 numaramı aldınız biz akşam 1 numara aldık eşimle bu sabah instagramda dolaşırken yeni doğum yapan bi anne 0 almıştı acaba büyük mü geliyor 1 ilk doğduklarında biz kızım şuanda 2250 kg olduğunu düşünerek 1 aldık
Canim ne okuyorsun bu arada merak ettim:) geçen staj dosyasından da bahsetmiştin sanırım iki durum bende de var da
Finaller bitsin derken öğrencimisin hocamı? :))
Benimde finaller var 22ocakta bitiyor erken gelmesse ogluaum bari simdiden basliyayim diyorum derslere.anca biterÖğrenciyim2. Sınıftayım canım muhasebe okuyorum. Keşke başka bi bölüm olsaydı amann sağlık olsun ya
Insaniz ama sonuçta bizde bir türüz.Türler üstünde en üstünuyuz cnm.Son günlerde uyuyamiyoruz ya oda doğuma hazırlık uyuyamayacagiz ya daha töreli bir şekilde.Herşeyin bir anlamı var.Tespitin gayet iyi kızacak bişi yok.Bu duruma bişey deniyormuş yuva yapma mı ne tam hatırlayamadım normalde hareketler azalmışken son aylarda artmaya... Anne adayı hayvani içgüdülerle sürekli hareket ve hazırlık halindedir felan yazıyordu...yanlış anlamayın sakın cidden böyle bişey okumuştum memelilerde olan ve insanlarda da olan
Buhar makinasi doğal bişey değil görümcem ler de var yine hastalar ayrıca filtresinde pislik bırikiyormus oda cabası.Değilmi amaaa :) ben şimdi kalktim ama baş ve boğaz agrim varbuhar makjnasj almak lazım mi yaa. Bebis için.
Benimde finaller var 22ocakta bitiyor erken gelmesse ogluaum bari simdiden basliyayim diyorum derslere.anca biter
Ben pekmezli yogurt faydali demedim ki faydasiz vefaydasiz ve bos kilo yapacagi halde yedim demek istedim. Esas kiloyu sordum dogurunca ne kadari gidiyor diye ama herkes pekmezli yogurda takmis :)
anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Ben kocami bagirticam elini kolunu SIKARAK.. nasil?Kizlar normal dogum yapacaklar icin sunu onerebilirim.Gucunuzu bagirip cagirip ilk baslarda tuketmeyin.Dogum anina,sancilarin siklastigi zamana saklayin.Ben kimseyi dinlemedim ve sonlara dogru cok bitkin dustumDogru nefes alma tekniklerini de ogrenmek ve dogum sirasinda uygulayabilmek cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?