2016 Şubat Anneleri

Oyy.. Aha uyandim simdikk. Basım ağrıyor boğazım agriyor. pekmezli yogurt güzel oluyr mu canjm.. Bebise yarar mi :) yuruyus yapâbilme imkânın var ise başla derim
Ayrk ayri yararli da birlikte yeyince yogurt pekmezin kiymetini olduruyor. Ben cocukluktan beri cok sevdigim icin yiyorum :) Su anda yuruyus yapamam ikiz bekliyorum ve erken dogum riskim var zaten evin icinde bile zor yuruyorum artik ayaklarimi suruyorum cok agirlastim. Ben dogumdan hemen sonra bebekle sulariyla birlikte kilonun ne kadari gidiyor diye merak etmistim. Diyet yapmak gibi bir niyetim yok su etapta :)

uzun süre dizlerinin üzerinde duramazsan bağdaş yapabilirsin ama istersen yan oturma pozisyonu varya hani ayaklarını sağa verip vücudu sağa devirme gibi.yani bayanların namazda oturuş pozisyonu onu da yapabilirsin. ben öyle yapıyorum. bağdaşa geçmek zor olabiliyor

Nette calisanlar da alabiliyor diyordu. Ama memurlari kapsiyor mu bilmiyorum.detayli bilgisi olan da yok galiba
Ben de kocaelinde oturuyorum. 41 kartım çıktı aldım. Zaten kartı verirken sana anlaşmalı marketlerin listesini veriyorlar. Memuriyetle alakası yok. Bu Kocaeli belediyesinin bir hizmeti. Türkiye geneli için geçerli değil.
Hertürlü işlem için seni mesajla ya da telefonla bilgilendiriyorlar. Ayrıntılı bilgi için verdiğim linke bakabilirsiniz.
http://www.kocaeli.bel.tr/icerik/annelere-sut-41-kartla-devam-edecek/2363/24329

Canim dizleri uzatarak kilman daha uygun hocamiz oyle demisti ha birde suna dikkat etmek gerekiyor rukuda basimizi az one egiyoruz ya secdede ise rukudan biraz fazla one egmek gerekiyor dedi yoksa secde olmuyormus.
dizlerini ileri doğru uzatma yapabilmek için önceden dizlerini kırarak oturma veya bağdaş kırma gücünün olmaması lazım tatlım. hani ninelerimiz dizlerini bükemez ya onlar gibi olursak mesela

Ben pekmezli yogurt faydali demedim ki faydasiz vefaydasiz ve bos kilo yapacagi halde yedim demek istedim. Esas kiloyu sordum dogurunca ne kadari gidiyor diye ama herkes pekmezli yogurda takmis :)

kızlar süt arttırıcılardan konuşmuşsunuz.ben de maydanoz olayım annem kardeşim için hep taze meyveleri düdüklüye atar onları öldürür sabah akşam meyve suyu gibi içermiş. ben hayal mayal hatırlıyorum zaten. şimdi bu yüntemi bende de kulllanacağını söyledi. neden direk sıkıp içmiyoz yaw dediğimde meyvelerin çiğ değil de pişmiş olması onlardaki gazı gideriyor( ddüklüde kuru fasulye mantığı) ve bebekte gaz oluşmasını engelliyormuş. bunu seneler sonra doktor arkadaşı ile konuştuğunda çok doğru şeyler yaptığı konusunda taktirleri toplamış bizim valide. daha doğal ne olabilir. bilginiz olsun

inşirah ben dinliyordum. secde suresini bilmiyordum
akşam evde secde yapayım bari

arkadaşımın 3,500civarı oğlu oldu. o 4 paket 1 numara kullandı.
benimde bbebeğim iri olmayacağını düşünüyorum. çnkü sürekli haftaısnda seyrediyor. bu sebepten geçen gün markafoniden 1 numara yeni doğan (prematüre değil) 2-5 kg arasında olanı aldım. 0,31 kuruşa geldi çok şükür. 200adet aldım. günde yaklaşık 8 tane kullanılır diyorlar. eksik kalsa tamamlanılır tabiki o yüzden çok yığmayacağım.
erken doğum olursa da aldıklarımıileriki aylarda kullanırım inşallah Tabi rabbim normal zamanda nasip etsin

Kizlar el uyusmasi icin kisa bir arastirma yaptim, panik olmayin ameliyat olucaz hepimiz ahahaha

Kizlar kisaca anlatmaya calisiyim; odem bilekteki sinirlere baski yapiyor ve buda uyusmalara neden oluyor. Ustune birde gun icerisinde el harketlerini gerektiren isler yapiliyorsa uyusmalari daha da tetikliyebilir. Kortizonlu ilac kullaniyorsaniz buda tetikleyebilir.
Bol su tuketmek, B6 vitamini almak, ve bilekleri gun icerisinde iyi harket ettirmek (sallayarakta olabilir) ise yarayan yontemlermis kizlar

Canim ne okuyorsun bu arada merak ettim:) geçen staj dosyasından da bahsetmiştin sanırım iki durum bende de var da

Ben uzaktan eğitimle çukurova üni.' De önlisans muhasebe okuyorum canım. :) 2. Sınıftayım şuan. bu bitince açık öğretimle 4 yıla tamamlamak istiyorum inşallah. Bazı sebeplerden dolayı okulum yarım kalmıştı bende bitirmek için elimden geleni yapicam. Stajimda maalesef naylon oldu sadece doldurmak kaldı hem staj dosyamı teslim edicem hem 10 sınava gircem bu haftasonu, hiçbirine hazirlanamadim Sen ne okuyorsun canım? :)

Kizlar bende temizliğe giristim yatakodasini halledebilirsem iyi ne cok ivir zivir varmis uzun zamandir toparlayamadim kiyafetler birbirine girmiş bebis bi sure bizimle kalacagi icin onun cicilerine de yer acmam lazim yaza dogru odasini istedigim gibi dizcem ins calisip ayni zamanda yetismek zor valla neyse ki dogum iznine ayrildim bu hafta hic izin zamani gelmeyecek gibiydi hepimize kolay gelsin

Kizlar normal dogum yapacaklar icin sunu onerebilirim.Gucunuzu bagirip cagirip ilk baslarda tuketmeyin.Dogum anina,sancilarin siklastigi zamana saklayin.Ben kimseyi dinlemedim ve sonlara dogru cok bitkin dustum Dogru nefes alma tekniklerini de ogrenmek ve dogum sirasinda uygulayabilmek cok onemli.

Insaniz ama sonuçta bizde bir türüz.Türler üstünde en üstünuyuz cnm.Son günlerde uyuyamiyoruz ya oda doğuma hazırlık uyuyamayacagiz ya daha töreli bir şekilde.Herşeyin bir anlamı var.Tespitin gayet iyi kızacak bişi yok.

Ben pekmezli yogurt faydali demedim ki faydasiz vefaydasiz ve bos kilo yapacagi halde yedim demek istedim. Esas kiloyu sordum dogurunca ne kadari gidiyor diye ama herkes pekmezli yogurda takmis :)

Affedersin, pardon

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Ben kocami bagirticam elini kolunu SIKARAK.. nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…