2016 Şubat Anneleri

bende izne çıkınca kendmi hergün bi yere davet ettiricem inşallah
artık işe gelmek işkence oluyor

akli olarak düşünülünce mantıklı olan bu gibi geliyor. ama ibadetlerde bizim düşünemediğimiz şeyler olabiliyor. fıkıhta sandalye ile namaz kılmak için sadece başını kullanabilme yeteneğine sahip olman gerekiyor. sandalye üzerinde bel bükme gibi birşey yok demek istediğim. biz mesela sadece secde yapamıyoruz ve kalkamıyoruz. o zaman ayakta başlancak ilk rekat rukusu normal yapılacak sonra dizlerimizi bükebiliyorsak bükük diz üzeri oturup beli kırarak secde edeceğiz. bu nortadan sonra kalkabiliyorsak kalkılıp devam edilir. ama kalkılamıyorsa diğer rekatlar yine oturarak devam edilir ve bitirilir. fatihada eller göğse bağlanır rukuda biraz bel bükülür secdede çok bükülür rukudan doğrulunca bel doğrulur eller salınır. bu şekilde olanı uygundur. sandalye kişiyi secdeden uzaklaştırıyor.diğer türlü secdeye en yakın şekil alınıyor. umarım anlatabilmişimdir.

Bu kabizlik ve o kötü makattan olan mukus akinti devam ediyor

Ankarada ki kontrolüm perşembe. Burda ki hastahaneye gitsem,dr adam anında insani gömüyor gitsem mi gitmesem mi bilemedim

Çok haklısın. Bende her akşam yoga yapıcam onu yapıcam diyorum ama bir türl icraat olmuyor.
Belki teşvik olur :)

Oyy.. Aha uyandim simdikk. Basım ağrıyor boğazım agriyor. pekmezli yogurt güzel oluyr mu canjm.. Bebise yarar mi :) yuruyus yapâbilme imkânın var ise başla derim
Pekmezi yoğurda karıştırmak pekmezdeki demirin bağlanmasına sebep olur. Hiç bir faydasını alamazsın canım
Ama meyveli yoğurt tadı olur

Kızlar ya sizin de ayaklarınız şişti mi ?

canım her zaman olmuyor aşırı olmamak kaydıyla akşamları ayak bileklerimin şiştiğini farkediyorum tuzlu yeme, bol su iç, yürüyüş yap:)

canım pekmezli yoğurdun hiçbir faydası yok, ikisini ayrı ayrı zamanlarda tüket bence, aynı anda pekmezin demirinden yoğurdun kalsiyumundan faydalanamazsın

canım 657li memur musun, özelde misin? bu süt parası ne oluyor? ben memurum alabiliyor muyum?
detaylı bilgi verecek yok mu?

canım ben de dün sordum bu soruyu, ben alığ hastane çantasına koymak istiyorum hatta dün de markette doğa phyto lac diye bi süt çayı gördüm acaba nasıldır bilemedim ki alayım

Oyy.. Aha uyandim simdikk. Basım ağrıyor boğazım agriyor. pekmezli yogurt güzel oluyr mu canjm.. Bebise yarar mi :) yuruyus yapâbilme imkânın var ise başla derim

canım ballı süt,pekmezli süt ve pekmezli yoğurt tavsiye edilmiyor
ayrı ayrı tüket
demir ve kalsiyum birlikte alınmamalı hiçbi faydası olmaz

Usene usene yaptim bende kahvaltimi..benimde burda halam yengem var ama bu kiz iki canli calisiyo yoruluyodur diyip birgun olsun ne yemege nede kahvaltiya cagirmadilar.bugun bos gunum evdeyim.iyi etmissin kendini davet ettirmekle:)

buarada tekrar yazayım yarın gece 12ye kadar geçerli, e-bebekte 125 tl ye 40 tl indirim kuponum var. İsteyen olursa gönderebilirim iyi geceler

Sadece internet alışverişlerinde mi geçerli kuponun canım? Yatak falan kaldı son almam gerekeren

Cnm bnde eşime kahvaltı hazırladım yatakta yuvarlaniyorum.Bugün pek bi enerjgiz dediğin gibi kim demiş hamileler hantal olur diye aynı işleri yapıyoruz.
Bu duruma bişey deniyormuş yuva yapma mı ne tam hatırlayamadım normalde hareketler azalmışken son aylarda artmaya... Anne adayı hayvani içgüdülerle sürekli hareket ve hazırlık halindedir felan yazıyordu... yanlış anlamayın sakın cidden böyle bişey okumuştum memelilerde olan ve insanlarda da olan

Günaydn kızlar bebek bezini 0 mı yoksa 1 numaramı aldınız biz akşam 1 numara aldık eşimle bu sabah instagramda dolaşırken yeni doğum yapan bi anne 0 almıştı acaba büyük mü geliyor 1 ilk doğduklarında biz kızım şuanda 2250 kg olduğunu düşünerek 1 aldık

hemen büyüyolar diye 1 paket aldım sadece, prima premium care 1 numara (50 adet) 2-5 kg bebişler için

0 numaraya bakmıştım prematüreler için diyodu

Ben ozelde calisoyordum ciktim isten 1bucuk yil oldu. Saglik ocagina gittigimde ebe soyledi sana msj geldimi falan diye yok dedim. Kaydini gireyim ben sut yardimi icin dedi. Bu sabah da msj geldi kartiniz cikmistir gelip alabilirsiniz diye. Ama nerede kullanacagim ne zamandan sonra yatmaya baslayacak hicbir fikrim yok

Annem doğum paketi almis
icinde 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara 1 paket alt ortusu ve 2 paket islak mendil vardi. 0 sanırım pramuture için

Ben ilkinde içmiştim ama doğduğu gün başlamıştım. Aslında birkaç gün önce başlama fikri güzelmiş. Ama bu kadar erken degilde. 38.39 da başlanabilir bence :) birde şimdiden gelmesin
0 numara prematureler için canım. Çok küçük olur. 1 yeterli..
Çok tosbik iri olursa bacakları tombik olursa 1 bile küçük geliyor. Benim 3950 doğan oğlum 1 numara kullandı. Ablamın 3950 doğan kızı 2 numaradan başladı bacakları tombikdi. o zaman duruma göre alırsın şimdilik 1 iyi

Usene usene yaptim bende kahvaltimi..benimde burda halam yengem var ama bu kiz iki canli calisiyo yoruluyodur diyip birgun olsun ne yemege nede kahvaltiya cagirmadilar.bugun bos gunum evdeyim.iyi etmissin kendini davet ettirmekle:)

Teyzemle aramda 3 yas var arkadaş gibi büyüdük çat diye gelir bana bende ona onun rahatlığı var.

hımm memur için değil demekki cnm inş sen alır kullanırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…