2016 Şubat Anneleri

Kizlar acil bi soru, bu dalan roxy kullananlar ne kadar koydunuz makinaya bana olcu verebilir misiniz? Bebegin esyalarini aticam makineye ama bilemedim

arkasında 1,5 ölcek yazıyor ilk öyle yıkadım hepsini eritmedi,
az önce hastahaneye gidecek eşyalarını yıkadım astım bir ölçek koydum bu kez eridi ve temizledi

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Canım Allah yardımcın olsun okurum tabi.. agrılarım var diyordun

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle. Bebişler iyi olacak Allahın izniyle. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canım ben karın sertliğim için doktora gittiğimde bana sadece sert olmanın önemli olmadığını söylemişti. Yalancı sancıların iğne batması gibi yada adet sancısı gibi olacagını söylemişti. Seninkiler yalancı sancıya benziyor gibi.. ne kadar sıklıkta olduğunu ve ne kadar sürdüğünü kontrol ettinmi?

Canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla bebeklerini alacaksın kucağına. Dualarımız seninle.

kızlar alt karnım aşağıda sarkıyor gibi ağrıyor.taş gibi oldu belime vuruyor ağrısı.yürüyemiyorum resmen. neler oluyor sizce

sdss canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeklerin biraz daha bekler. Bizleri haberdar etmeyide unutma canım hepimizin dileği iyi olmanız (inşallah)

Öğrenciyim 2. Sınıftayım canım muhasebe okuyorum. Keşke başka bi bölüm olsaydı amann sağlık olsun ya

Oyy ne güzel ya okula gidebilmişsn bende öğrenciyim sosyal hizmet 3.sınıf ama malesef yatarak geçirdiğim için hamileliğimi gidemedim bu dönem kaldı birsürü ders olaun yaa bebeğim gelsin sağlıklar okulda neymiş pff

Buhar makinasi doğal bişey değil görümcem ler de var yine hastalar ayrıca filtresinde pislik bırikiyormus oda cabası.
Ne yapcaz ya pekimm .. Şey duymuştum yada buradan okudum. Nemli havluyu peteğin üzerine koymak.. Bu gece yapacağım onu. Bizim bogazimiz mafoluyor bebeğim ne yapsın

kızlar alt karnım aşağıda sarkıyor gibi ağrıyor.taş gibi oldu belime vuruyor ağrısı.yürüyemiyorum resmen. neler oluyor sizce
Canim doktoruna danissan cok zaman kaybetmeden.. ama 35. haftalarda yalanci sancilar artiyormus zaten, sanci gibi birseymi yoksa bebek dogum kanalina girdi gibi mi hissediyorsun?

Canım benim çok geçmiş olsun.. İnsallah hersy güzel olacak. Moralini yüksek tut. Dualarimizdasin.

Canim senin icin dua edecegim... hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah... allah yardim etsin zaten sonuna geldik az daha dayansin kuzular...allah yardimcin olsunn

Günaydııın :) heraya ayrı bir günaydın :) kedilerle anlaşabiliyor mu:) bizim Badem imimizde de sevgiler size o halde :) Eki Görüntüle 1729777
Ayy maşallah çok tatlı Badem Hera sadece evdeki kedilerle anlasabiliyor, 2 ay sürdü alışması..şimdi erkek kedimiz arada onu dövüyor hatta dışarıdakilere karşı hala saldırgan o yüzden tasmasiz gezemiyor

Canimm Allah yardımcın olsun gönlünü ferah tut birşey olmayacak bebislerine.. Dualarimizdasin canim hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz..

Canim dizleri uzatarak kilman daha uygun hocamiz oyle demisti ha birde suna dikkat etmek gerekiyor rukuda basimizi az one egiyoruz ya secdede ise rukudan biraz fazla one egmek gerekiyor dedi yoksa secde olmuyormus.

Kızlar Allah razı olsun bundan sonra öyle kılmaya çalışacağım inşallah zaten 1 ayımız kaldı kısmetse sonra normal düzene dönebilirim :)
Ya çok soru sordum ama ben yerde oturduğum zaten eğer dizüstü ya da ayakları yana alıp oturma gibi oturabilirsem o şekilde secdeye gidebilirim. Çünkü benim secdeye gitmemde sorun yok secdeden ayağa kalkarken çok zorlandığım için oturarak kılıyordum. O nedenle yine de rükuya oturarak gidip secdeyi biraz daha eğilerek mi yapmalıyım yoksa secdeye normal gidebilirsem normal secde mi yapmalıyım?
Kusura bakmayın valla çok sordum :))

Canim doktoruna danissan cok zaman kaybetmeden.. ama 35. haftalarda yalanci sancilar artiyormus zaten, sanci gibi birseymi yoksa bebek dogum kanalina girdi gibi mi hissediyorsun?
kanala girmiş gibi değil. daha çok şişlik gibi bir ağrı. ağrı belime vurdu. yalancı sancı çok gelip gidiyor bana.ama bu sefer ne bileyim taş gibi oldu karnım

Canım sakın korkma hepimiz dua ediyoruz sana.. Akşam iş dönüşü fırsat bulursam okurum inşallah. Sen gönlünü ferah tut bebeklerini koklayacağın Zaman'ı hayal et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…