2016 Şubat Anneleri

Saglikli olsunlar da canim orda kalsinlar kuvezdeyken kac defa gorebiliyorsun emzirebiliyor musun bebislerini esin gorebiliyor mu
cnm gunde bir kez goruyoruz... iki gundur babasi gidiyor ben 2 gundur evdeyim... yarin gitcem ins gormeye ya anne yada babaya gosteriyorlar... biz birimiz kiz birimiz erkek icin girdik en son gittigimizde icerde yer degistirdik... cok sıkı izin yok cok seye... cok minik bebekler de var icerde... hepsi iyi olur ins...

Canım nasılsın bebişlerin nasıl
cnm iki gundur esim gidiyor ben yarin gitcem... kilo kaybediyorlar simdilik 1 hafta boyle olur dedi doktor... ins kilo almaya baslarsalar 10 gun sonra normal kuveze alabiliriz dediler... suan hala agizdan hortumla besleniyorlar... dua edin bizlere defne ve demir bebege...

Ederim canım inşallah tez zamanda kuvezden çıkarlar Defne ve demir bebek. Sağlıcakla evinize gidersiniz inşallah

Kizlar cooook uzun bir aradan sonra esimle sinemaya gidecegiz basbasa.En son 2 sene kadar once yine hamileyken gitmistim sanirim.Benim kizi babanesine birakicaz normalde keyfi hic birakmam zorunlh bir isim olmadikca.Valla heyecan yaptim
Birak canim arada. Insan vicdan azabi cekiyor ilk birakislarda ama sonra alisiyor cocuk icin de iyi oluyor anneanne babaanne icin de yalniz vakit gecirmis oluyorlar ve yaslilarla vakit geciren cocuklar daha vicdanli ve mutlu insan oluyor biz de kendimize vakit ayirarak stres atmis oluyoruz sonrasinda cocugumuzla daha sabirla ilgilenebiliyoruz

Okumuştum daha yeni ikisinde kullandığım için aspirin 32 de kestik. Clexane 0.4 doğuma kadar bellide doğum sonrası 2 hafta kullanıcım. Tedirginim ama elden bişeyde gelmiyor doktor lara güvenmek zorundayız. Ama doktorum şunu söylemişti ben Protestan iğne kullanmayacakmışım dediğimde onun yararı kessin değil demişti.
Hatta su an kullandığım Progestan ı psikolojik olarak iyi hissedeyim diye verdiğini bile düşünüyorum.

İnşallah bir zararı olmayacak, buna inanmak istiyorum.

Canım Allah şifa versin.. İlk zamanlar kilo vermeleri çok normal.. İnşallah toparlarlar tez zamanda, ben iyi olucaklarına inanıyorum..

Insallah canim iyi olurlar merak etme bi ark.im 30sene once kuvez falan yokken 1100g dogmus masallahi var ustelik sporcu. Senin bebislerin de temel gelisimlerini tamamladi ne olur ne olmaz diye duruyorlar kuvezde

Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?

Bende fisher price nin mutlu dusler donencesini aldimm..

Ne kadar gerekli oldugu tartisilir ama seve seve aldim

İnşallah yavrularına sağlıkla kavuşursun....göğüs yarası için ayva çekirdeği suya koydum merhem gibi oluyormuş. Bi denileyim Nasıl bişi olucak.ona göre biraz merhem yaparım doğuma kadar.

Defne ve Demir Bebek ve bütün bebeklere Rabbim sağlık versin.

Canim malesef oyle. Sag olasin.. 1.5 cm acilmam varmis. Celestonlar falan yapildi. Carsambadan beri hastanede yatiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah. İnsallah sen de en kisa zamanda bebeklerini evine goturursun..
canım benim allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin. Sen kendini nasıl hissediyorsun? sağlıkla zamaninda alırsın inşallah bebeğini kucağına canım

Ben badem yağı kullanıyorum başından beri tavsiye ederim kızlar

Tamam canim. Cevabini yazarken beni etiketlemeyi unutma. Bende 8 ocakta sorucam doktoruma. Su saatten sonra birsey degismicek ama en azindan bilincli oluruz. Hatta belki artik kullanmayi biraktirir sana.

Ay canım cok tatlı istiyor boyle çikolatali bişeyler ama hamilelikten dolayi şeker var bende napicaz ağlamak istiyorum 69 kilo olmuşum zaten

Ben yaptirdim canim cok da guzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…