cnm gunde bir kez goruyoruz... iki gundur babasi gidiyor ben 2 gundur evdeyim... yarin gitcem ins gormeye ya anne yada babaya gosteriyorlar... biz birimiz kiz birimiz erkek icin girdik en son gittigimizde icerde yer degistirdik... cok sıkı izin yok cok seye... cok minik bebekler de var icerde... hepsi iyi olur ins...
cnm iki gundur esim gidiyor ben yarin gitcem... kilo kaybediyorlar simdilik 1 hafta boyle olur dedi doktor... ins kilo almaya baslarsalar 10 gun sonra normal kuveze alabiliriz dediler... suan hala agizdan hortumla besleniyorlar... dua edin bizlere defne ve demir bebege...
cnm iki gundur esim gidiyor ben yarin gitcem... kilo kaybediyorlar simdilik 1 hafta boyle olur dedi doktor... ins kilo almaya baslarsalar 10 gun sonra normal kuveze alabiliriz dediler... suan hala agizdan hortumla besleniyorlar... dua edin bizlere defne ve demir bebege...
Kizlar cooook uzun bir aradan sonra esimle sinemaya gidecegiz basbasa.En son 2 sene kadar once yine hamileyken gitmistim sanirim.Benim kizi babanesine birakicaz normalde keyfi hic birakmam zorunlh bir isim olmadikca.Valla heyecan yaptim
Birak canim arada. Insan vicdan azabi cekiyor ilk birakislarda ama sonra alisiyor cocuk icin de iyi oluyor anneanne babaanne icin de yalniz vakit gecirmis oluyorlar ve yaslilarla vakit geciren cocuklar daha vicdanli ve mutlu insan oluyor biz de kendimize vakit ayirarak stres atmis oluyoruz sonrasinda cocugumuzla daha sabirla ilgilenebiliyoruz
Canim zaten her bebekte kesin olacak diye bir durum yok. Sadece olma ihtimali varmis. Progesteron hormoni zaten cok tartismali bir konu. Bazi doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor. Hatta dusugu engellemez diyenler bile var. Biraz karisik ir konu ama dedigin gibi duadan baska yapacak hic birsey yok. http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Şu makaleyi de okumani tavsiye ederim.
Okumuştum daha yeni ikisinde kullandığım için aspirin 32 de kestik. Clexane 0.4 doğuma kadar bellide doğum sonrası 2 hafta kullanıcım. Tedirginim ama elden bişeyde gelmiyor doktor lara güvenmek zorundayız. Ama doktorum şunu söylemişti ben Protestan iğne kullanmayacakmışım dediğimde onun yararı kessin değil demişti.
Hatta su an kullandığım Progestan ı psikolojik olarak iyi hissedeyim diye verdiğini bile düşünüyorum.
İnşallah bir zararı olmayacak, buna inanmak istiyorum.
cnm gunde bir kez goruyoruz... iki gundur babasi gidiyor ben 2 gundur evdeyim... yarin gitcem ins gormeye ya anne yada babaya gosteriyorlar... biz birimiz kiz birimiz erkek icin girdik en son gittigimizde icerde yer degistirdik... cok sıkı izin yok cok seye... cok minik bebekler de var icerde... hepsi iyi olur ins...
Insallah canim iyi olurlar merak etme bi ark.im 30sene once kuvez falan yokken 1100g dogmus masallahi var ustelik sporcu. Senin bebislerin de temel gelisimlerini tamamladi ne olur ne olmaz diye duruyorlar kuvezde
İnşallah yavrularına sağlıkla kavuşursun....göğüs yarası için ayva çekirdeği suya koydum merhem gibi oluyormuş. Bi denileyim Nasıl bişi olucak.ona göre biraz merhem yaparım doğuma kadar.
Defne ve Demir Bebek ve bütün bebeklere Rabbim sağlık versin.
Canim malesef oyle. Sag olasin.. 1.5 cm acilmam varmis. Celestonlar falan yapildi. Carsambadan beri hastanede yatiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah. İnsallah sen de en kisa zamanda bebeklerini evine goturursun..
Kesinlikle bunyeyle ilgisi var bizim tek yapmamiz gereken nemli tutmak. Ben bi ara karisim yag kullandim en son susam yagi onerdiler gercekten de ertesi gun bile nemli oluyor karnim. Benim karnimin kaslari baglari iyi sanirim karnimda cok catlak yok ama yanlarimda basladi. Ilk gebeligimde cok kilo aldigimdan alt taraf musait oldugundan kalcam ve bacaklarim catladi halbuki karnim daha cok gerildi ama catlamamisti
merhaba kızlarrr.. 1 gün girmeyince sayfalar bayaa birikmişş anca bitti bende henüz doğum çantası hazırlamadım. yarın sınavlarım var okuluma gidicem inşallah yolda doğurmamm
Tabi ki mutlaka sorcam druma haftaya randevum var şimdiye kadarhiç düşünmemiştim bebeğe bi zararı olurmu diye sonuçta en zor zamanlarımda verdi dr bu ilacı ama artık bırakmalımıyım bunu öğrencem. Yazarım buraya canım
Tamam canim. Cevabini yazarken beni etiketlemeyi unutma. Bende 8 ocakta sorucam doktoruma. Su saatten sonra birsey degismicek ama en azindan bilincli oluruz. Hatta belki artik kullanmayi biraktirir sana.
Kızlar cantamı hazırladım çok şükür. Ama kuzunun kıyafetleri yıkana yıkana bitmedi.bir posta daha yıkanyor.yarın yine ütü var.çok tatlılar yikanirken seviyorum küçücük tulumlar dönüyor içinde.
Kızlar bebeğin dolabına şifonyerine kapitone yapan varmı yapsakmı acaba temiz temiz olurdu.. Kıyafetlerini direk mobilyaya koyunca sanki tozlanır gibi geliyor:)
Kendi dolabımda yok bide onunla uğraşmamak için yapmamıştım kendimi biliyorum zırt pırt yıkıycaktm başak burcu olan temizlik takıntılılar beni anlıyorsunuz dimi?? Artık evden iş eksiltiyorum frenliyorum, kendimi düşünüyorum ama konu bebişko olunca yine terelelliler geliyor.. Ne dersiniz sizce yapmalımıyım?