2016 Şubat Anneleri

Ben aldım ama park yatak için değil karyola için tiny love büyülü düşler
Güle güle kullanın canım.evet gördüm onları da park yatağa takılır mı hiç emin olamadım.şimdilik ana kucağına takılanı aldım ,onu erteledim.karyolaya hepsi oluyor.

Ben gebeligin başından beri kullanıyorum önce fitil ilk 12 hafta sonra plesanta previa diye kanamam olunca hap ve 3 günde 1 iğne 28. haftadan beridir de sadece haftada 1 iğne kullanıyorum 34. haftada kesilecek oda o kadar kafaya takmayin hem kızımız hem oğlumuz bir arada olur ışte :) şaka bir yana dua etmekten başka çare yok rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli versin kızlarımızı kucagimiza sonuçta mecburen kullandık bu ilaçları hepimiz keyfi olsa kullanmazdik

2Ay diyelim 1ay doguma kalsa 1ay da lohusalik kanamamiz ancak biter. Cinsel iliski dr yasaklamadiktan sonra sorun yaratmiyor korkmaya gerek yok dr.um bana sadece afedersiniz icine bosalmasin dedi

Amin canim. Benim endisem aslinda ben de pcos oldugu icin hormon bozuklugunun cilesini biliyorum ama dedigin gibi yapacak bisey yok dua etmekten baska.

Sagma makinenin basinc derecesi yok mu canim onu azaltinca acimiyor

Amin canim insallah. Şoyle bisey yapalim mi. Herkes doktoruna sorsun bu konuyu ve burada cvplari paylassin.

Kac saat suruyor yol canim valla artik sen de 34.hf.daymissin dikkat etmek lazim yorulunca sancim oluyor falan de dikkat et kendine ve bebegine

Aynı gibiyiz kanama ile tekrar başlamıştım.

Ben şunu merak ediyorum. Bu ilacı kullananlar mide bulantınız varmı. Benim bulantım 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor acaba diyorum ilaçtanmı. Sürekli bulantı hissi özellikle yemek yerken sorun yok sonrasında başlıyor.ve ağzı,mın tadı yok gibi.tüm gün devam ediyor. İlk 4 ay yoğundu.mutfak kapısını bile görmeyecek kadar. Zaten bulantıyı bastırsın diye sürekli ekmek arası yedim hala daha tencere yemeği zorla yiyorum. Benim gibi olan varmı.?

Canim zaten her bebekte kesin olacak diye bir durum yok. Sadece olma ihtimali varmis. Progesteron hormoni zaten cok tartismali bir konu. Bazi doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor. Hatta dusugu engellemez diyenler bile var. Biraz karisik ir konu ama dedigin gibi duadan baska yapacak hic birsey yok.
http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Şu makaleyi de okumani tavsiye ederim.

İnşallah canım yaa ayrıntılı ultrason fln girmiştim hiç birşey çıkmadı birden böyle olunca üzüldüm doğal olarak Allah hepimizin bebeklerine şifa versin sağlık versin

Canim sikma canini. Detaylidan Sonrada da olusmus olabilir ama sonradan buyuk olasiliklada duzeliyor bu tip durumlar. Dert etme bosuna kendine :)

Amin canim insallah. Şoyle bisey yapalim mi. Herkes doktoruna sorsun bu konuyu ve burada cvplari paylassin.

Tabi ki mutlaka sorcam druma haftaya randevum var şimdiye kadarhiç düşünmemiştim bebeğe bi zararı olurmu diye sonuçta en zor zamanlarımda verdi dr bu ilacı ama artık bırakmalımıyım bunu öğrencem. Yazarım buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…