Güle güle kullanın canım.evet gördüm onları da park yatağa takılır mı hiç emin olamadım.şimdilik ana kucağına takılanı aldım ,onu erteledim.karyolaya hepsi oluyor.
Arkadaslar ben tup bebek ile hamile kaldim. İlk üc ay dusuk tehlikesine karsi progesteron kullandim. Dun aksam progesteron kullanan hamilelerin kiz bebeklerinde maskilunizasyon ( erkeksilesme) olabilecegini ogrendim. Cok canim sıkıldı. Bilgisi olan var mi ?
Can'ım benımkıde tüp bebek. Bende 12. Haftaya kadar. Sonra 22. Haftadan sonra ilacını fitil olarak kullanıyorum hala daha 34. Haftada kesicez.böyle bişeyi hiç duymadım.
Aynı şekilde etlim 7. Ayına kadar kullandı hamde benım 2 katım doz.kızı var şuanda. Bilimsel bi makalemi okuduğun.
Benimde kafama takıldı şimdi
Ben gebeligin başından beri kullanıyorum önce fitil ilk 12 hafta sonra plesanta previa diye kanamam olunca hap ve 3 günde 1 iğne 28. haftadan beridir de sadece haftada 1 iğne kullanıyorum 34. haftada kesilecek oda o kadar kafaya takmayin hem kızımız hem oğlumuz bir arada olur ışte :) şaka bir yana dua etmekten başka çare yok rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli versin kızlarımızı kucagimiza sonuçta mecburen kullandık bu ilaçları hepimiz keyfi olsa kullanmazdik
Herkese iyi seneler hanımlar..sağ salim istanbula geldik..aile ile beraberiz kayinvaldemler annemler..
Perşembe dönüş allah kısmet ederse yolda hiç bir sıkıntım olmadı.. :))
Sana davranışlarından falso verir oyle bisey olsa cnm hemen bozma kalbini.hersey o değilki.bebişlerini düşünüyorlar sevin.hepimiz aynı pislign lacivertiyiz bu ara böyle ama 1 ay kaldı sunun şurasinda.şeytanlar işbirliği yapma bosver
2Ay diyelim 1ay doguma kalsa 1ay da lohusalik kanamamiz ancak biter. Cinsel iliski dr yasaklamadiktan sonra sorun yaratmiyor korkmaya gerek yok dr.um bana sadece afedersiniz icine bosalmasin dedi
Ben gebeligin başından beri kullanıyorum önce fitil ilk 12 hafta sonra plesanta previa diye kanamam olunca hap ve 3 günde 1 iğne 28. haftadan beridir de sadece haftada 1 iğne kullanıyorum 34. haftada kesilecek oda o kadar kafaya takmayin hem kızımız hem oğlumuz bir arada olur ışte :) şaka bir yana dua etmekten başka çare yok rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli versin kızlarımızı kucagimiza sonuçta mecburen kullandık bu ilaçları hepimiz keyfi olsa kullanmazdik
Amin canim. Benim endisem aslinda ben de pcos oldugu icin hormon bozuklugunun cilesini biliyorum ama dedigin gibi yapacak bisey yok dua etmekten baska.
cnm ilk bi hafta kilo vercekler dedi doktor kilo veriyorlar... ikiside 1.600e dustu... bakalim artik ins alirlar... sutumu sagiyorum gonderiyorum... ins yetiyordur... yetmezse mama vercez dediler az az gelmeye basladi... gunduzleri 2 geceleri 3 saatte bi sagiyorum ama artik gogus uclarim cok aciyor...
Hamileliğim düşük riskiyle başladı ve erken doğum riskiyle bugüne kadar geldi bende kutu kutu kullandım bu ilaçtan ve hala kullanıyorum şimdi senin yazdıklarını görünce bende endişelenmye başladım çünkü 4 aydır günde iki tane içiyorum ve haftada bi iğnesini oluyorum allahım inşallah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eder bizlere
Amandaaaa amaannnn 3 gün tatilmis anasina gidelimmiş biz yine yollara çıktık kaynanana denen kadına gidiyoruz. Poffffff pofffff
Dua etsin teyzemin yolladığı yatak ve eşyalar köyde yoksa hayatta gitmezdim onun yanına
Ben şunu merak ediyorum. Bu ilacı kullananlar mide bulantınız varmı. Benim bulantım 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor acaba diyorum ilaçtanmı. Sürekli bulantı hissi özellikle yemek yerken sorun yok sonrasında başlıyor.ve ağzı,mın tadı yok gibi.tüm gün devam ediyor. İlk 4 ay yoğundu.mutfak kapısını bile görmeyecek kadar. Zaten bulantıyı bastırsın diye sürekli ekmek arası yedim hala daha tencere yemeği zorla yiyorum. Benim gibi olan varmı.?
Yaa etlimin kızıda çok agresif öyle çok kilolu filan değil. Eğer böyle bir tan etkisi varsa bütün tedavilerde rutin neden uyguluyorlarki. 12. Hafta ya kadar illaki kullandırıyorlar. Ki ben ekstra 3 ay daha kullanmış oluyorum.
Allah korusun yavrularımızı bu saatten sonra yapacak bişey yok. Dua edeceğiz.
Ya birde kuzenim 8.aya Protestan depo iğne vuruldu her hafta.valla sarışın miniş ve çok uysal bi kızı var şuan.
İyi düşünelim iyi olsun.
Canim zaten her bebekte kesin olacak diye bir durum yok. Sadece olma ihtimali varmis. Progesteron hormoni zaten cok tartismali bir konu. Bazi doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor. Hatta dusugu engellemez diyenler bile var. Biraz karisik ir konu ama dedigin gibi duadan baska yapacak hic birsey yok. http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Şu makaleyi de okumani tavsiye ederim.
İnşallah canım yaa ayrıntılı ultrason fln girmiştim hiç birşey çıkmadı birden böyle olunca üzüldüm doğal olarak Allah hepimizin bebeklerine şifa versin sağlık versin
Tabi ki mutlaka sorcam druma haftaya randevum var şimdiye kadarhiç düşünmemiştim bebeğe bi zararı olurmu diye sonuçta en zor zamanlarımda verdi dr bu ilacı ama artık bırakmalımıyım bunu öğrencem. Yazarım buraya canım