ameliyattan hiç cekinmem canım :) göğüs küçültmeye gerçekten ihtiyacım var... Sizinkileri tebrik ettim merak ettim anne kaç yaşında hangi 9 ameliyatı oldu :) o kadar estetik ameliyata katıldım tek yaptırmam yada yaptırmak istemeyeceğim karın gerdirme olur heralde muhtac etmesin... Evet tamamen cilt yapısıyla alakalı kimi insanda iz göremezsin kimisinde yanık izi gibi kalıyor..
En son annem silmişti evinde neden loc yok, koltuğu neyle siliyorsun dedi. Utandım :) genel silme yapmıyorum ama kol kısımlarını koslayla siliyordum. (Koltuklarım çok açıkkrem rngi, o yüzden solma durumu olmuyor)Koltuklarınızı neyle siliyosunuz/sildiriyosunuz?
Arap sabunu mu iyi?
Ah ayrıca arap sabunu çok köpürmez mi:/ durulama konusunda yani sorun olur sanki?Koltuklarınızı neyle siliyosunuz/sildiriyosunuz?
Arap sabunu mu iyi?
Şeninde kızın olacaktı...yani bebişin cinsiyetiylede alakası yok bu benim kaderim. İnşaallah doğumdan sonra ağzımın tadı düzelir...Yok canım ben hiç ama hiç mide bulantısı yaşamadım hamileligin basinda da simdide
ben aldım canım park yatak için ayrı olan modeller var. Tutturması ve çıkarması kolay.. Diğer dönenceler ahşap beşiklere monte edilecek şekilde oluyormuş, park yatağı katlayıp tatillerde götürmeyi düşünüyorum o yüzden ikide bir dönenceyi sök tak olmazdı.Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?
3 saat önce açık krem koltuk silmiş biri olarak konuşayım☺Koltuklarınızı neyle siliyosunuz/sildiriyosunuz?
Arap sabunu mu iyi?
Hmm ok canım sağolasın inşallah en kısa sürede ağrularımız geçerAynen arkadaşım benim bi ara olup geçmişti Şimdi 1 haftadır yine başladı Gebelik haftamız da aynı yaklaşık Kuyruk sokumu acayip ağrıyor Zor oturup kalkıyorum 5-10 dk dan fazla oturdum mu acıdan uyuşup kalıyorum Kalkamıyorum ağrıdan Çok ağrıyor Dr uma sordum Mg eksikliği olabilir dedi, veya bazı kişilerde sakrum kemiği çok sivri oluyormuş, genişledikçe batma ağrı olabilir dedi, Simit yastıklardan al kullan dedi Bakalım doğumdan sonra geçer herhalde
3 saat önce açık krem koltuk silmiş biri olarak konuşayım☺
koslanın elde halı yıkama deterjanı var halılar ve döşemelik kumaşlar için..onu kullandım lekeli yerlere kosla leke çıkarıcı sürdüm..üstüne dökmedim renk verir diye..sürdüm sildim çok güzel köpürdü☺
en son suyuna çamaşır syu döktüm bide onunla sildim..daha doğrusu eşimle beraber sildik☺
şuan koltuk miss gibi
Çünkü ameliyatta göbek deliğinden sezaryen çizgisine kadar cıkarıp üst kısmı altla birleştiriyorlar:) yani orjinal göbek deliğinin üst kısmı ameliyattan sonra kasıkların oluyor.. Araya bir yere de dr sana göbek deliği yapıyorKuzenim oldu karın gerdirme, aynı anda göguslerinede silikon taktırdı silikonları bir harika ama karnı:/ hiç orjinal durmuyor göbek deliğinden dolayı bir garip görünüyor.. Dediğin gibi umarım ihtiyacımız olmaz onun karnı paramparçaydı ..
Benimkinin giysisi az heralde :/ hepsi iki makine olurdu rahat rahat... Renklerinden dolayı 3 makine yaptım boş boş :)Ayy sorma ya en az 10makine oldu yika yika bitmiyor
Kosla halı koltuk temizleyici ve sıvı arap sabununu karıştırtıyorum :)Koltuklarınızı neyle siliyosunuz/sildiriyosunuz?
Arap sabunu mu iyi?
Maşallah geçmiş olsun diyeyim... Hepsini estetik diye düşündüm ama değilmiş normal yani.. Ben bile 23 yaşındayım 3 ameliyat geçirdim 2 tanesi yolda planlı.. Hakkımızda hayırlısı :/ karın germe gerçekten sıkıntılı bir ameliyat vr sonrası cok emek gerektiriyor coğu dr hastayı tamamen zayıflamadan ve Spor yapmadan ameliyat etmiyor... Son care başvurulmalı Allâh muhtaç etmesin... Çok geçmiş olsun kuzenine...Annem şuan 50yaşında.
Hatırladıklarım; apandist (siftahı bu), burun ameliyatı, göğüs küçültme, çocuk olmuyor diye sezeryan gibi boydan boya dikişli bir ameliyat, aynı yerden karın kısmında birşey yapmışlardı o neydi bilmiyorum.
idrar torbası sarkması da mı oradandı acaba? Yoksa onu alt bölgeden mi yapmışlardı :/ ,
Yumurtalık ve Rahim aldırma, onun öncesinde yumurtalıklar ile ilgili bir operasyon daha vardı.
Listesi bi hayli kabarık :)
Ah kuzenim karın gerdirdi ama hiç görmedimeski hali çok kötüydü ama. İki doğumunda da 35kilo üstünde kilo aldığı için karın toparlayamadı bir daha.
Hoş toparlamak içinde birşey yapmadı, kolay yöntemleri seçti, zayıflama çayı içmek, akapınktura gitmek, mezoterApi yaptırmak gibisonunda ameliyat oldu 7-8ay önce.
mekik çekmek falan mazallah yorulur
En son annem silmişti evinde neden loc yok, koltuğu neyle siliyorsun dedi. Utandım :) genel silme yapmıyorum ama kol kısımlarını koslayla siliyordum. (Koltuklarım çok açıkkrem rngi, o yüzden solma durumu olmuyor)
Loc çok güzel siliyormuş, galiba amway ürünü.
Normal düşünüyorum ama olmayacak galibabenimki son kontrölümde dönmemişti yarın sabah öğrencem bakalım minnoşum dönmüşmü dönmemişmi. ama bazen karnımın üst tarafına toplanır gibi oluyor bilmem daha döner diye diyedüşünüyorum
O ne oyle ya gercekten boyle mi yapiliyor karin gerdirme aneliyatiÇünkü ameliyatta göbek deliğinden sezaryen çizgisine kadar cıkarıp üst kısmı altla birleştiriyorlar:) yani orjinal göbek deliğinin üst kısmı ameliyattan sonra kasıkların oluyor.. Araya bir yere de dr sana göbek deliği yapıyor
Mutlaka yaz banabenimki son kontrölümde dönmemişti yarın sabah öğrencem bakalım minnoşum dönmüşmü dönmemişmi. ama bazen karnımın üst tarafına toplanır gibi oluyor bilmem daha döner diye diyedüşünüyorum
Kizimdan cok sey kaldi canim 0-6ay arasini bir bavula kaldirmistim hepsini yikadim gelen hediyelerle baya esyasi olacak bebislerinizin. Kizima gelen 0-3ayliklara dokunmamistim ikiz olunca onlari da yikadimBenimkinin giysisi az heralde :/ hepsi iki makine olurdu rahat rahat... Renklerinden dolayı 3 makine yaptım boş boş :)
İkiz olunca canım doğru orasını hiç dusunmedim:) Allah kolaylık versin..Kizimdan cok sey kaldi canim 0-6ay arasini bir bavula kaldirmistim hepsini yikadim gelen hediyelerle baya esyasi olacak bebislerinizin. Kizima gelen 0-3ayliklara dokunmamistim ikiz olunca onlari da yikadim
Çok daha fazlası da var ama dışarıdan bakınca bu :)O ne oyle ya gercekten boyle mi yapiliyor karin gerdirme aneliyati
Çünkü ameliyatta göbek deliğinden sezaryen çizgisine kadar cıkarıp üst kısmı altla birleştiriyorlar:) yani orjinal göbek deliğinin üst kısmı ameliyattan sonra kasıkların oluyor.. Araya bir yere de dr sana göbek deliği yapıyor
Ne farkı var canım? Monte yerleri daha mı başka ?ben aldım canım park yatak için ayrı olan modeller var. Tutturması ve çıkarması kolay.. Diğer dönenceler ahşap beşiklere monte edilecek şekilde oluyormuş, park yatağı katlayıp tatillerde götürmeyi düşünüyorum o yüzden ikide bir dönenceyi sök tak olmazdı.
Ben Fisher Price Kelebekli Rüyalar aldım. çok beğendim, ses,ışık çok güzel. tavsiye ederim :)Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?