- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
valla normal şartlarda yapardım ama uğraşacak gücü bulamıyrum kendimde :) 80 tl canımöyle mi:) sen yaptın sandım. ne kadara yaptırdin canım?
Bana hastaneden 2 takim pijama bir de gecelik getir dediler. Geceligi doguma giderken kullanacakmisim. Ameliyat onlugu giydirmek istemiyoruz sevdiginiz bir gecelikle girin doguma dediler.normal doğum yapanlar pijama mı gecelik mi aldınız hastane için ?? hangisi daha uygun ???
İyi bari oara vermemiş olmanda iyiValla kremlere para vermedim eczacımıza sipariş etmiştim para almadı... Ama para versemde yinede alırdım elimden geleni yapmış olmak istedim..bugun kantaron yağı da basladım... genetik konusunu bilemeyeceğim artık ablalarımın hiç birinde olmadı.. Benim Bacaklarımda ergenlikten kalma v ar dı şimdi daha da arttı... Göğüsler zaten devasa boyutta hep vardı.. Emzirmeden sonra ameliyat olacagım için onları takmıyorum... Ama karnımdaki çok üzdü inşallah doğumdan sonra hiç olmadığım kadar fit olacagım... salonumda kocaman bir spor istasyonu var kullanmaya baslayacagım... Bende Sezaryen olacagım ama ameliyat izlerine takmayan biriyim... Günümüzde vücudunda ameliyat izi olmayan bir insan bulmak zor... Ameliyathanede calışmış biri olarak söylüyorum...
Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?
Geçen gene bu konuyu konuşuyorduk arçeliğin 1600lük modeli var, bizimkiler geline pazarlıkla 1300e almışBen hala alıcam kurutma makinası .. Dolap tozu almaktan bıktım yeminle...
allah sabır versin ... 3 gün çok yaaa ben 2 saat dayanamıyorum
Kac saat suruyor yol canim valla artik sen de 34.hf.daymissin dikkat etmek lazim yorulunca sancim oluyor falan de dikkat et kendine ve bebegine
Yok canım ben hiç ama hiç mide bulantısı yaşamadım hamileligin basinda da simdideAynı gibiyiz kanama ile tekrar başlamıştım.
Ben şunu merak ediyorum. Bu ilacı kullananlar mide bulantınız varmı. Benim bulantım 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor acaba diyorum ilaçtanmı. Sürekli bulantı hissi özellikle yemek yerken sorun yok sonrasında başlıyor.ve ağzı,mın tadı yok gibi.tüm gün devam ediyor. İlk 4 ay yoğundu.mutfak kapısını bile görmeyecek kadar. Zaten bulantıyı bastırsın diye sürekli ekmek arası yedim hala daha tencere yemeği zorla yiyorum. Benim gibi olan varmı.?
Ay merak ettim resmini atar mısın komşumda dedi ama ben hiç görmedim öyle birşey.Ben yaptirdim canim cok da guzel oldu.
Tamam canim. Cevabini yazarken beni etiketlemeyi unutma. Bende 8 ocakta sorucam doktoruma. Su saatten sonra birsey degismicek ama en azindan bilincli oluruz. Hatta belki artik kullanmayi biraktirir sana.
ameliyattan hiç cekinmem canım :) göğüs küçültmeye gerçekten ihtiyacım var... Sizinkileri tebrik ettim merak ettim anne kaç yaşında hangi 9 ameliyatı oldu :) o kadar estetik ameliyata katıldım tek yaptırmam yada yaptırmak istemeyeceğim karın gerdirme olur heralde muhtac etmesin... Evet tamamen cilt yapısıyla alakalı kimi insanda iz göremezsin kimisinde yanık izi gibi kalıyor..İyi bari oara vermemiş olmanda iyi
Üzme kendini yaa. Ameliyattan korkmuyorsan karına da bir gerdirme yapar çatlakları toparlatırsınmesela ben korkuyorum annem 9 kez oldu, bende 9dolgu bile yok
Ya ameliyat izi de kişiden kişiye değişiyor zaten.
Annem ve anneannem göğüs kçültme oldu, birinde hiç iz yokken (anneannem) , annemde hala kırmızımsı bir iz var. Annem takılmıyor ize sonuçla ilgileniyor. Onun yerinde ben olsam ananemin göğsünde hiç iz olmaması beni deli ederdikoskoca kadın ne yapacak izsiz memeyi
Ay dönenceleri görünce bizim gözler döndü
"Herşeyi almışsınız, biz ne alacağız" diyenlerden birine dönence al diyeceğim
Geçen gene bu konuyu konuşuyorduk arçeliğin 1600lük modeli var, bizimkiler geline pazarlıkla 1300e almışa+ serisinden S serppp
Kesinlikle bebekliyken daha da sıkıntılısen 3lüyorsun birde
Badem yagindan daha guzel geldi susam yagi. Ilk basta badem yagi da bulunan bi karisim kullanmistimBen badem yağı kullanıyorum başından beri tavsiye ederim kızlar
Hiç birini de almadım desem. Daha birçok eksik vardaha dogrusu yapacak olanlar ...
ameliyattan hiç cekinmem canım :) göğüs küçültmeye gerçekten ihtiyacım var... Sizinkileri tebrik ettim merak ettim anne kaç yaşında hangi 9 ameliyatı oldu :) o kadar estetik ameliyata katıldım tek yaptırmam yada yaptırmak istemeyeceğim karın gerdirme olur heralde muhtac etmesin... Evet tamamen cilt yapısıyla alakalı kimi insanda iz göremezsin kimisinde yanık izi gibi kalıyor..
Ayy sorma ya en az 10makine oldu yika yika bitmiyorKızlar cantamı hazırladım çok şükür. Ama kuzunun kıyafetleri yıkana yıkana bitmedi.bir posta daha yıkanyor.yarın yine ütü var.çok tatlılar yikanirken seviyorum küçücük tulumlar dönüyor içinde.
Gunaydin annisler kac gundur giremiyorum sonunda girdim nasilsiniz bakalimkizlar syip biliyorum ama eslerle iliski durumlariniz nasil? Bizde baya kotulesdide aslinda aramiz esimle iyi ama o konuda cok kotu esim bebege bisey olur dige korkuyorum diyor
Kizlar cooook uzun bir aradan sonra esimle sinemaya gidecegiz basbasa.En son 2 sene kadar once yine hamileyken gitmistim sanirim.Benim kizi babanesine birakicaz normalde keyfi hic birakmam zorunlh bir isim olmadikca.Valla heyecan yaptim
Ikiz oldugunu ogrenip de kiyafetlerini yikamaya ve kurutamamaya baslayinca karar verdim kesinlikle gerekli kurutma mak. Kisin her dkcamasir cikacak buyuk kizim bezden kurtuldu ama arada kacirmalar oluyor ikizlerin de hemen hemen her gun ustu degisecek onca kiyafet ancak mak.le kururİyi bari oara vermemiş olmanda iyi
Üzme kendini yaa. Ameliyattan korkmuyorsan karına da bir gerdirme yapar çatlakları toparlatırsınmesela ben korkuyorum annem 9 kez oldu, bende 9dolgu bile yok
Ya ameliyat izi de kişiden kişiye değişiyor zaten.
Annem ve anneannem göğüs kçültme oldu, birinde hiç iz yokken (anneannem) , annemde hala kırmızımsı bir iz var. Annem takılmıyor ize sonuçla ilgileniyor. Onun yerinde ben olsam ananemin göğsünde hiç iz olmaması beni deli ederdikoskoca kadın ne yapacak izsiz memeyi
Ay dönenceleri görünce bizim gözler döndü
"Herşeyi almışsınız, biz ne alacağız" diyenlerden birine dönence al diyeceğim
Geçen gene bu konuyu konuşuyorduk arçeliğin 1600lük modeli var, bizimkiler geline pazarlıkla 1300e almışa+ serisinden S serppp
Kesinlikle bebekliyken daha da sıkıntılısen 3lüyorsun birde
Maşallah canım ne aldınız böyle bnm 2 makine zor olduAyy sorma ya en az 10makine oldu yika yika bitmiyor
ben de bugun başladım. Abiden kalma battaniye ve nevresimlerle başladık. Evdeki çamasirlar da var tabi sıra gelmiyor ki. Hafta içi hala çalışıyorum.Veee güne erken başladık, yeni yıl kahvaltısına gittik bugün arkadaşklarla.. Bir avm yapalım dedik, kendime terlik alırım dedim ama bulamadım istediğim gibi maalesefinternetten bakıcam artık :/ .. Akşama bir yere davetliyiz, ve bebeğimin cicilerinı yıkama işi yine yarına kaldı, kazara doğarsa kuzum beni affetsin artık :)
Dün gece nobetciydi bende yarın sabah gidecegim.. Bir de burcu hanım görsün insallah bir problem yoktur hayırlı haberlerini bekliyorum...Evet canım ama bugün hazel hanıma gittim burcu hanım yoktu izinliymis bugün oona da göstermek istiyorum yinede
Nerdeyse hic bi sey almadik kizimdan kalanlari yikadim bi de ikiz oldugundan yatak yorgan puset gibi seyleri ikiledik kiyafet olarak ekstradan birer hastane cikisiyla kadife tulum aldim sadece battaniyeleri yorganlari puset kiliflari kiyafetleri cantalari derken makine doldu tasti canimMaşallah canım ne aldınız böyle bnm 2 makine zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?