2016 Şubat Anneleri

normal doğum yapanlar pijama mı gecelik mi aldınız hastane için ?? hangisi daha uygun ???
Bana hastaneden 2 takim pijama bir de gecelik getir dediler. Geceligi doguma giderken kullanacakmisim. Ameliyat onlugu giydirmek istemiyoruz sevdiginiz bir gecelikle girin doguma dediler.

İyi bari oara vermemiş olmanda iyi
Üzme kendini yaa. Ameliyattan korkmuyorsan karına da bir gerdirme yapar çatlakları toparlatırsın mesela ben korkuyorum annem 9 kez oldu, bende 9dolgu bile yok

Ya ameliyat izi de kişiden kişiye değişiyor zaten.
Annem ve anneannem göğüs kçültme oldu, birinde hiç iz yokken (anneannem) , annemde hala kırmızımsı bir iz var. Annem takılmıyor ize sonuçla ilgileniyor. Onun yerinde ben olsam ananemin göğsünde hiç iz olmaması beni deli ederdi koskoca kadın ne yapacak izsiz memeyi

Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?

Ay dönenceleri görünce bizim gözler döndü

"Herşeyi almışsınız, biz ne alacağız" diyenlerden birine dönence al diyeceğim

Ben hala alıcam kurutma makinası .. Dolap tozu almaktan bıktım yeminle...
Geçen gene bu konuyu konuşuyorduk arçeliğin 1600lük modeli var, bizimkiler geline pazarlıkla 1300e almış a+ serisinden S serppp
Kesinlikle bebekliyken daha da sıkıntılı sen 3lüyorsun birde

allah sabır versin ... 3 gün çok yaaa ben 2 saat dayanamıyorum

1 gece tek kalacagiz. Cunku rahat edemiyorum uzanamiyorum valla

Kac saat suruyor yol canim valla artik sen de 34.hf.daymissin dikkat etmek lazim yorulunca sancim oluyor falan de dikkat et kendine ve bebegine

Ankaranin ilcesindeyiz anneme de kaynanama da 80 kmyiz. Ankaraya sík gidiyoruz isim icin gitmisken annemde kaliyoruz bazan o sebebten buraya gelmemeye cok direnmiyorum esim icin. Ama kaynamada az once dedim bi daha ne buraya ne anneme giderim isteyen gelsin dedim :)

Yok canım ben hiç ama hiç mide bulantısı yaşamadım hamileligin basinda da simdide

Tamam canim. Cevabini yazarken beni etiketlemeyi unutma. Bende 8 ocakta sorucam doktoruma. Su saatten sonra birsey degismicek ama en azindan bilincli oluruz. Hatta belki artik kullanmayi biraktirir sana.

Sen nezaman kullanmaya başladın?

ameliyattan hiç cekinmem canım :) göğüs küçültmeye gerçekten ihtiyacım var... Sizinkileri tebrik ettim merak ettim anne kaç yaşında hangi 9 ameliyatı oldu :) o kadar estetik ameliyata katıldım tek yaptırmam yada yaptırmak istemeyeceğim karın gerdirme olur heralde muhtac etmesin... Evet tamamen cilt yapısıyla alakalı kimi insanda iz göremezsin kimisinde yanık izi gibi kalıyor..

Kuzenim oldu karın gerdirme, aynı anda göguslerinede silikon taktırdı silikonları bir harika ama karnı:/ hiç orjinal durmuyor göbek deliğinden dolayı bir garip görünüyor.. Dediğin gibi umarım ihtiyacımız olmaz onun karnı paramparçaydı ..

Biz 2 ay önce bıraktık, eşim bebişe bişey olur diye çok korkuyo, az kaldı, hayırlısı olsun :)

Kizlar cooook uzun bir aradan sonra esimle sinemaya gidecegiz basbasa.En son 2 sene kadar once yine hamileyken gitmistim sanirim.Benim kizi babanesine birakicaz normalde keyfi hic birakmam zorunlh bir isim olmadikca.Valla heyecan yaptim

Biz de bugün kocan kadar konuş dirilişe gittik, güzeldi:)

Ikiz oldugunu ogrenip de kiyafetlerini yikamaya ve kurutamamaya baslayinca karar verdim kesinlikle gerekli kurutma mak. Kisin her dkcamasir cikacak buyuk kizim bezden kurtuldu ama arada kacirmalar oluyor ikizlerin de hemen hemen her gun ustu degisecek onca kiyafet ancak mak.le kurur

ben de bugun başladım. Abiden kalma battaniye ve nevresimlerle başladık. Evdeki çamasirlar da var tabi sıra gelmiyor ki. Hafta içi hala çalışıyorum.

Maşallah canım ne aldınız böyle bnm 2 makine zor oldu
Nerdeyse hic bi sey almadik kizimdan kalanlari yikadim bi de ikiz oldugundan yatak yorgan puset gibi seyleri ikiledik kiyafet olarak ekstradan birer hastane cikisiyla kadife tulum aldim sadece battaniyeleri yorganlari puset kiliflari kiyafetleri cantalari derken makine doldu tasti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…