2016 Şubat Anneleri

Keske benim esimde biraz korksa,zerre korkusu yok valla hic olmadi haftada bir devam yoksa agresif olup cikiyo

Kizlar merhaba benim kiz 24 beri dogum pozisyonundaydi ama iki hafyadir oturuyor sizce donermi ..bebegi ters olan varmi
benimki son kontrölümde dönmemişti yarın sabah öğrencem bakalım minnoşum dönmüşmü dönmemişmi. ama bazen karnımın üst tarafına toplanır gibi oluyor bilmem daha döner diye diyedüşünüyorum

Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?

Canim malesef oyle. Sag olasin.. 1.5 cm acilmam varmis. Celestonlar falan yapildi. Carsambadan beri hastanede yatiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah. İnsallah sen de en kisa zamanda bebeklerini evine goturursun..

Canim benim inşallah bekleyecek zamanını... Arkadaşım aylarca erken doğum sebebi ile yattı.zamanini bekledi. Diğeri 35 sonunda erken doğum ağrı acilma vs ile bekledi durdu 38-39 u gördü... Rabbim yardimcin olsun...

Esimde hic korku yok da ben her daim yorgunum oturamiyorum isleri yavas yavas yapip oturayim diyirum 10dk sonra uyuyorum

Kızlar dönence alanınız var mı? Ben beğendim birkaç tane ama acaba hepsinin monte yerleri oyun parkına takılabiliyor mu? Yoksa seçici olmalı mıyım ?
Buyuk ihtimal uyar canim biz de alicaz da acelesi olmayan seyleri diger aya biraktik

Kesinlikle bunyeyle ilgisi var bizim tek yapmamiz gereken nemli tutmak. Ben bi ara karisim yag kullandim en son susam yagi onerdiler gercekten de ertesi gun bile nemli oluyor karnim. Benim karnimin kaslari baglari iyi sanirim karnimda cok catlak yok ama yanlarimda basladi. Ilk gebeligimde cok kilo aldigimdan alt taraf musait oldugundan kalcam ve bacaklarim catladi halbuki karnim daha cok gerildi ama catlamamisti

Buyuk ihtimal uyar canim biz de alicaz da acelesi olmayan seyleri diger aya biraktik
Anladım...hımm ben de hele oyun parkı gelsin de belki yanında verilen dönence( verilirse) severim diye almadım.bi bakayım da...sağol canım.

Kizlar cooook uzun bir aradan sonra esimle sinemaya gidecegiz basbasa.En son 2 sene kadar once yine hamileyken gitmistim sanirim.Benim kizi babanesine birakicaz normalde keyfi hic birakmam zorunlh bir isim olmadikca.Valla heyecan yaptim

Kendim yapıcam canım evet ya mis gibi oluyor haklısn:)

Ben hala alıcam kurutma makinası .. Dolap tozu almaktan bıktım yeminle...

Badem yağı bir numara çıktı, kutusuna 5 lira verdim üstelik..

Kızlar şimdilerde tabii lazım Olanları öne koyuyoruz ama ben yine de söyliyim.
Bebeklerin beyin Gelişimini destekleyen kartlar var.zıt renklerden oluşuyor.doğumdan itibaren duyularına hitaben kullanılıyor.siz o kartları ona anlatacaksınız " aaa bak neymiş bu"gibi ses tonunuzu değiştirerek mimik kullanarak...
Bir de ana kucağına asılan oyuncaklarda da Zıt renk ve şekillere dikkat edin alırken...ben resimlerini ekliyorum aldıklarımın örnek olarak...

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81
Veee güne erken başladık, yeni yıl kahvaltısına gittik bugün arkadaşklarla.. Bir avm yapalım dedik, kendime terlik alırım dedim ama bulamadım istediğim gibi maalesef internetten bakıcam artık :/ .. Akşama bir yere davetliyiz, ve bebeğimin cicilerinı yıkama işi yine yarına kaldı, kazara doğarsa kuzum beni affetsin artık :)

Banada öyle geliyo :)) son haftalarda çatlar biraz bence, annem çatlamış mesela.. Bu arada kaç kilo aldın sen toplam?
saka gibi ama toplamda 4 kg aldim.
Bebegim iri 3 kg uzerinde ah bi dogsun aslanim, bu catlaklarin hesabini soracam ona

Ben aldım ama park yatak için değil karyola için tiny love büyülü düşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…