2016 Şubat Anneleri

Kizimdan cok sey kaldi canim 0-6ay arasini bir bavula kaldirmistim hepsini yikadim gelen hediyelerle baya esyasi olacak bebislerinizin. Kizima gelen 0-3ayliklara dokunmamistim ikiz olunca onlari da yikadim
Ayy ikiz mi .oyy.evet cnm gelir hediyelik diyoruz da bizimki nin öyle pek getireni olmaz.oldu olacak bu kadar

Ay çok şeker donencesi ve odasi.Ya bizim lojman olmasaydı keşke bz duvar kağıdı yapamıyoruz.
Olsun güzelim, sıkma sen canını, çok güzel duvar stickerları satıyorlar onlardan al yada yaptır. hem duvarada zarar vermemiş olursun.

Ben Fisher Price Kelebekli Rüyalar aldım. çok beğendim, ses,ışık çok güzel. tavsiye ederim :)Eki Görüntüle 1733272
Güle güle kullansın canım ben de fisher price Mutlu düşler aldım çok eğlenceli bişey ya şimdiden pillerini bitirdik babasıyla dinlemekten :))) bol yedek pil almak lazım

Güle güle kullansın canım ben de fisher price Mutlu düşler aldım çok eğlenceli bişey ya şimdiden pillerini bitirdik babasıyla dinlemekten :))) bol yedek pil almak lazım
Bencede ya çok eğlenceli :) bizde akşam oldu mu hemen ışıkları kapatıp dönenceyi açıyoruz :)

Sağolasın canım :) yok hepsi estetik değil çok şükür. Ailecek Plastik cerrahlarına karşı ilgimizin sonsuz olduğu doğru
Ananem 60ından sonra göğüs küçülttürünce
Ben estetik ameliyatı kormayan herkese yapmasını tavsiye ediyoeum. Öz güven meselesi çünkü. Hele göğüs büyüklüğü sadece öz güven değil sağlık meselesi de. Ananem yoksa dedeme açmak için olmadı boyun fıtığına bi nebze faydası olacak diye oldu.
Ay neyse :) ben severim konuşmayı

Ya benimde bebenin kıyafetleri bugün makinaya atayım dedim, hastane çantası hazır olsun bari diye.
şunu atayım bunu atayım diye bakındım(makinada renkli varmış meğer atamadım ) sonra hepsini indirdim anca bir makinalık çıktı. Battaniyeler falan ikinci makina olsa. Ivır zıvırlar kalıyor yaniii.
Bir de bana çok almışsın diyorlar. Halbuki bilmiyorlar ki çoğu teyzemin oğlundan geldi:) benim aldıklarım bir raf etmez bile

^^^^^^^^^^

Ya o bulutlu oda çok tatlııııı :)
Tabi konu her ne kadar dönence olsa da ben bayıldım duvardaki bulutlara :) kağıt mı o? Sanki ig de de gördüm o duvarı ben :)

^^^^^^^^^
Bizde de boya vardı bugün ay doğurmadığıma şükrediyorum
Alt üstü çizgi çizilecekti bir duvara,
Öyle mi olsun böyle mi olsun. Bence şöyle olsun, yoyo böyle olsun. Aaa bu da değişik olur aslında...
Oyyy içim şişti yeminle
Boya işi Bitseydi iyi çizgiler için kullandığımız bant bitti

Bulutlu odayı ig'ye koymamıştım burada paylaşmıştım daha önceden. evet canım duvar kağıdı. Oğlumun ismi Bulut olacağı için duvarları nevresimi falan bulutlu aldık. bi ara odayı çekip paylaşıcam buradan, belki fikir olur sizlere de diye. daha tamamlayamadım ama :)

bızım kendı evımız ama ben de yapmadım. ;Cok acık mavıye(turkuaz mavısı) boyadım sadece.
Güzel olmuştur cnm eminim.bizim boya yapmamzda yasak malesef kum bejinden farklı bir renge.artık bende bebek odası duvarı sticker i yapıştıraym bari

Doğrudur o zaman ::). Neyi nerde gördüğümü şaşırıp sapıtıyorum artık
Güle güle kullanmak nasip etsin inşallah. "Anne yaa bu duvarı değişelim bebek miyim artık ben " dediği günleri de görelim inşallah :)

Boya yaparken eşim "iki sene sonra boyayı değişelim diye tutturma, değiştirmem heee" diyordu da aklıma geldi oda bir dua olsun sonuçta :)

Baktım cnm hoşuma giden şeyler var..Daha bakarım tes ederim çok.
Hatta ig de renkli hayatlar (renkli kısmı doğru ama hayat mıydı, yaşam mıydı, duvar mıydı????)
diye biri var. Çok değişik stikırlar yapıyor. Sipariş üzerine de yapıyorlar yanlış bilmiyorsam

Hahaha aynı şeyi eşim söyledi. ben duvar kağıdı diye tutturunca, 2-3 sene sonra bunu sökelim başka desen yapalım deme sakın bana dedi
amin canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri büyütürüz :)

Lohusa şerbeti takımı, bardakları vs leri nerede kullanılacak, ikram edilecek falan?
Aman yaa ne kadar çok zımbırtı çıkartmışlar. Doğuma adapte olamıyorum bunları düşünmekten
Çekip gidecem hiç bilinmedik bir memlekette doğurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…