kizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...
Maşallah kuzulara, güçlü çıktılar hemen toparlanıyolar bak, çok sevindim senin adına canım.. Kısa sürede kavuşacağınıza inanıyorum.. Çoğu gitti azı kaldı, hadı bakalım..
devamı gelmediyse sorun etme o zaman.benim bir saat boyumca 15 dk bir düzenli geldi. eşime söylemedim geçti geçecek diye. sonunda geçti gerçekten ama devam etseydi hemen toplanıp gidiyordum yani. seninde karnının hepsi sıkışıyor gibi olup sertleşiyor mu
kizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...
Kızlar moralim bozuk bilgisi olan beni rahatlatsin lütfen kontrolumuz vardı bugün 2400gram olmuş oğlum herşey iyi fakat böbreğinde küçük bi genişleme gordummm dedi doktor . endişelenim mi ne yapmam gerek dedim .buyumezse sorun yok kapanıyor genelde dedi ama ister istemez üzüldüm çok kafama takıldı bu durum ya genislerse nolacak ? Nedir bu durum (((
Rahat ol arkadaşım. Bir ay önce bana da aynısını dedi doktor. Bu haftaki kontrolümde düzelmişti. Bebeğin çişi gelmişse ama daha yapmamışsa birikme anında ultrasona giriyorsak genişleme varmış gibi görünüyor. Her ihtimale karşı doğduktan sonra böbrek kontrolü yapılacak ama bir dahaki sefere sen de düzelmiş görürsün inşallah.
Ya kızlar hastanede ikram filan okudum eski sayfalarda, ama biraz gereksiz değil mi, o telaşın ortasında ayrıca hastane gibi bir ortamda zaten misafir gelir çiçeğini hediyesini bırakır 10 dak. oturur gider benim bildiğim..
aynen bence de oyle. Ama cok abartan da var bu olayı, bızım sıtedekı komsumuz bıraz da cok ugras verdıklerı ıcın bebek sahıbı olabılmek ıcın, hastane odasını dugun odası gıbı suslemıstı ve ıkramlıklar cok fazlaydı. Ben sadece cıkolata alıcam bızım burdakı fabrıkadan, zaten eve gelenlere vermek ıcın magnet ve mınık kolonyalarım var, bır de balon ıle susledıkmı hasten odasını yeter bence
Bendede öyle olmuştu geçti, birde şu var git idrar tahlili yaptır, oda tetikleyebiliyor.. Gecen gece 3'e kadar kasılmalarım vardı, doktoru filanda aramadım, açılma vs olmamış çok şükür.. İki hafta içinde doğursam problem olmaz artık heralde
Ah çok sevindim gözün aydın :)
Bize çok çabuk gibi geldi süreç Sana aylar yıllar gibi gelmiştir ama gayet iyi toparlıyorlar takip ettiğim kadarıyla :)
Gözünüz aydın canım :) :*
cnm pazartesi 15:33 ve 15:34 de yaptim dogumu ama dedigin gibi zaman gecmiyor gibi karnimda olsalardi keske tekmeleri cok guzeldi... simdi cok uzucu... Allah'a sukurler olsun yine de cok tatlilar ve hala bizimle birlikteler...
Aynen canım bende öyleyim,eve gelince hicbisey yapamiyorum,özellikle son iki haftadır okulda merdiven çıkarken,ders anlatırken nefessiz kalmaya basladim,agirlastikca zor gelmeye basladi...benimde son hafta bitiyor..bende olmadi son hafta rapor alırım diyorum..Amin canım Allah güç kuvvet versin hepimize...
'
Bu hafta sinavlarimi yaptım bitti sukur. Sınav vs derken geçti bu hafta. Ben kendimi okulda iyi hissediyorum da evw gelince zor oluyor akşam geçen merdivenden çıkarken erkek hocalardan biri kim koymuş size en üst kata ders dedi demek ki durum dışardan iyi değil :)
aynen bence de oyle. Ama cok abartan da var bu olayı, bızım sıtedekı komsumuz bıraz da cok ugras verdıklerı ıcın bebek sahıbı olabılmek ıcın, hastane odasını dugun odası gıbı suslemıstı ve ıkramlıklar cok fazlaydı. Ben sadece cıkolata alıcam bızım burdakı fabrıkadan, zaten eve gelenlere vermek ıcın magnet ve mınık kolonyalarım var, bır de balon ıle susledıkmı hasten odasını yeter bence
Ya kızlar hastanede ikram filan okudum eski sayfalarda, ama biraz gereksiz değil mi, o telaşın ortasında ayrıca hastane gibi bir ortamda zaten misafir gelir çiçeğini hediyesini bırakır 10 dak. oturur gider benim bildiğim..