2016 Şubat Anneleri

Maşallah kuzulara, güçlü çıktılar hemen toparlanıyolar bak, çok sevindim senin adına canım.. Kısa sürede kavuşacağınıza inanıyorum.. Çoğu gitti azı kaldı, hadı bakalım..

Aynen bebek bir yerde toplaniyor ama tum karnim sertlesiyordu. Sancim oluyordu ayni andada.

Iyiyim ama ara ara kasiliyorum, sancim olmadi baska. Esimde 1 saat sonra gelecek cantami falan hazirlarim ne olur ne olmaz artik.

gozünaydın canım.

Canım iyi olcaklar kocaman tosuncuklar olcaklar bugünleri unutcaksın inş içini rahat tut sütünü falan etkilemesin stres

Rahat ol arkadaşım. Bir ay önce bana da aynısını dedi doktor. Bu haftaki kontrolümde düzelmişti. Bebeğin çişi gelmişse ama daha yapmamışsa birikme anında ultrasona giriyorsak genişleme varmış gibi görünüyor. Her ihtimale karşı doğduktan sonra böbrek kontrolü yapılacak ama bir dahaki sefere sen de düzelmiş görürsün inşallah.

aynen bence de oyle. Ama cok abartan da var bu olayı, bızım sıtedekı komsumuz bıraz da cok ugras verdıklerı ıcın bebek sahıbı olabılmek ıcın, hastane odasını dugun odası gıbı suslemıstı ve ıkramlıklar cok fazlaydı. Ben sadece cıkolata alıcam bızım burdakı fabrıkadan, zaten eve gelenlere vermek ıcın magnet ve mınık kolonyalarım var, bır de balon ıle susledıkmı hasten odasını yeter bence

Sagol canim aynen su ictim bir suru :) iyiyim bakalim 2 - 3 hafta daha beklese iyi olucak :)
Bendede öyle olmuştu geçti, birde şu var git idrar tahlili yaptır, oda tetikleyebiliyor.. Gecen gece 3'e kadar kasılmalarım vardı, doktoru filanda aramadım, açılma vs olmamış çok şükür.. İki hafta içinde doğursam problem olmaz artık heralde

Ah çok sevindim gözün aydın :)
Bize çok çabuk gibi geldi süreç Sana aylar yıllar gibi gelmiştir ama gayet iyi toparlıyorlar takip ettiğim kadarıyla :)
Gözünüz aydın canım :) :*
cnm pazartesi 15:33 ve 15:34 de yaptim dogumu ama dedigin gibi zaman gecmiyor gibi karnimda olsalardi keske tekmeleri cok guzeldi... simdi cok uzucu... Allah'a sukurler olsun yine de cok tatlilar ve hala bizimle birlikteler...

Bende zorlaniyorum artik.oglen arasi okula yetisemiyorum azicik uzanip namazi kilasiya vakit geliyo..bebimde 22 ocaka kadar raporum var.zaten doktorum calisirsiniz calisirsiniz bu ogretmenler tatili pek seviyo dedi :)))

Ben öğle arası eve gelmeye üsenir oldum benimki de çalışırsın sorun yok demişti. Hafta içi gideceğim ne diyecek bakalim

Bu hafta sinavlarimi yaptım bitti sukur. Sınav vs derken geçti bu hafta. Ben kendimi okulda iyi hissediyorum da evw gelince zor oluyor akşam geçen merdivenden çıkarken erkek hocalardan biri kim koymuş size en üst kata ders dedi demek ki durum dışardan iyi değil :)

Sukur canim her şey daha da iyi olacak hızlı bir şekilde . kocaman olacaklar ve bu günler geride kalacak inşallah.

Aynen canım ya çikolata verilir tamamdır :).. Bende iki balon astırıcam kapı süsü daha ne olsun.. Eve gelenlerede magnet ve arkadaşla kurabiye yapcaz.. Artı atıştırmalık ikramlıklar olucak, bitti gitti işte :)

Hele ara tatilde olursa bebisim kimse gelmez bana :) kimim var ki burda. Olanlar da ooo duyuncaya kadar eve çıkarım ben :)

arkadaslar luck25 ve bebegi nasillar... hic girdi mi ben cok takip edemiyorum da...

Çok sevindim canım. İnşallah hemen evinize dönersiniz

annemler caycumada canım, caycumada yaptırmıs, begendıysen ogrenırım fıyatını felan
İnternette biri buna benzer yapip satiyor 1 yas icin 70 tl istiyordu. Acaba annen ne kadara yaptirmis canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…