2016 Şubat Anneleri

Maşallah doğum boyuna ulasmis.Allah sağlıklı doğumlar versin

Doğru ölçtüğünü sanmıyorum ben pek, eşimde bende uzun değiliz.. Eşim 1.78, ben 1.60 .. Bende ocak sonu gelmesini çok istiyorum..

gözün aydın güzelim çok sevindim maşallah bebislerine hızlı toparlıyorlar

Maşallah doğum boyuna ulasmis.Allah sağlıklı doğumlar versin
İnşallah canım.. Akciğerleri hızlı gelişsin diğe iğne vurulmuştum, erken doğum riskim vardı, omu yaptı acaba diye düşünüyorum şimdi

Çok sevindim canım inş kısa zamanda evine dönersin.

Amin csnim. Benim hissettigim sanci yok.. Nst de de cikmiyor cok Sukur. Acilmayi tekrar kontrol etmefiler. Sanirim sanci gozukmuyor diye. Hala hastanedeyim. Kendi dr um pazartesi gelicekmis. Bakalim ne olucak?
Canim allah yardimcin olsun pazartesi iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz doktorunla görüştükten sonra

Ya kızlar kv biraz sağlık problemleri varmış dilerim ciddi birşey çıkmaz, ama olurda çıkarsa ikinci bir opsiyon düşünmek durumundayım bebeğim için.. Ev kredisi ödüyoruz ve çalışmam şart, çalışan bayanlar ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba?

Canim benim yeni atandim daha calismaya başlamadım ama yasal izin bittikten çalışmak zorundayım eşim öğretmen yazin bi bakıcı bi o bakar diye planlıyorum . bakıcıdan başka çare yok . ya da küçük yaş gruplarına özel kreşler var onları da düşünebilirsin.

Insallah iyilesir kv...bakici bakacak bizimkine..oglumda krese gidiyor.anlican aldigim maasin yarisindan fazlasini cocuk bakimina kalanida ustlerine baslarina vericrm.Rabbim saglik versin..oglumada bakici bakti ..babane ananenin kendine hayri yok...biz hala araba taksiti oduyoeuz evimiz olurmu ...hic umudum yok...calismakta zor bebis olunca..calismayinca daha zor...Ayy cok dertliyim ben...insallah bi yol bulursunuz cnm

İnşallah canım.. Akciğerleri hızlı gelişsin diğe iğne vurulmuştum, erken doğum riskim vardı, omu yaptı acaba diye düşünüyorum şimdi
Olablir cnm bana da vurdular.ama bi 49 değil azcık uzun haftasına göre. Kilosu da arttı mi peki

Aynı bnm koca Allahimmm adamla bi yere gtmek ölüm daha rafa elimi atmadan hadi hadi diyip durur ağzına iki tane cakasim gelir :))) taşıyabilsem hiç minnet etmem yahu birakmiyo ki azcik incik boncuk bakım :)))
:)) ben de o an bir tane geçirmek istiyorum suratına mal gibi bekliyormuş da ,anneler halletseymiş bunları da...hani nerde anne? Kv bilmem de benimki resim kursundan çıkmıyor Bir de bazı işleri vardır insanın kendisi bilir anlar alır .ne bilsin neyi ne için kullanıcamı insanlar.

Çok geçmiş olsun bu arada allah acil şifalar versin kv ne. Umarım önemli bi şey değildir

Oyyyy kuzular. En yakın Zaman'da onlarda olur inşallah Canım. Bizde ikiziz ve çok korkuyoruz dualarımız sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…