2016 Şubat Anneleri

Kızlar sırt agriniz oluyo mu iki gundr beni mahvetti hep uzanirsam agrm olmuyo hiç düz otramyrm
Benim iki uc aydir oyle canim surekli belimi desteklemem lazim kv.den geliyorum sagolsun kv.m de eltim de cok is yaptirmadilar ama oturmaktan uzanamamaktan ve sicaktan elim ayagim sisti sirtim belim agriyor su an. S urekli yatmam lazim o da olmuyor evde de dursak yemek bulasik camasir hic bitmiyo

Amin canım inşallah benimkide kafası yukarda tam sol tarafmda tek sol tarafı agriyo sirtimin

Aynen Canm surekli yatarsam agrim olmuyo oturmak bile agri yapiyo sırt ustude yatamyrm nefesim daraliyo ağrısı beni mahvetti

Ben uzaniyorm ama ağrısı sabaha karşı anca geciyo eşime sırtıma bastr diyorm bastrnca geciyo ağrı çok değişik off bu ağrı dayanılacak gibi degl dunde aglicaktm nerdeyse agridan
Cnm ağırlastik artık.35.haftadayim potansiyel her an doğumun eşiğindyız.Allah yardimcin olsun.Ama ağrılar artık siklanıyor kasik bel sırt şekline döndü.İnşallah sağ salim bebekleri kucagimıza alırız.

İnşallah canım bi an önce gelsnler bizde rahat edelm onlarda

Benimki de sağ kaburgamın altında kafası. Hatta bazen komple sağ tarafıma toplanıo. Büzülüo oraya. O zmnlarda da sırtım ve kaburgam ağrıyo.
Aynısı bndede oluyo şuan ağrıdan aglicak durumdayım çok kötüyüm

Sorunlarımız hep benzer herhalde normal canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yaa kızlar hala bir isim bulamadık biz siz ne koyucaktınız :))

Uzandığın zmnda çok ağrın oluyor mu? Birde ben bebek sağda olunca sola yatıyorum. Eğer sola yakınsa sağa yatıyorum. Bazen işe yarıyor.
Şuan hep otrdgm icn kaç saattr agrm coktu 1 saattr uzzanyrm geçmedi henüz bnde mecbur hep sağa yatyrm kafası sol tarafta olduğu için rahatsız oluyo beyfendi ittriyo kafasını

Oturma durumunda en fazla 10 dk durabiliyorum. Ya ayakta durucam yada uzanıcam. Kaburgamın altından çıkarsa oturabiliyorum sdc. Rahatı bozuluyo demek ki sen sola yatınca. ☺ Çok rahatlarına düşkünler. ☺
Şuan hep otrdgm icn kaç saattr agrm coktu 1 saattr uzzanyrm geçmedi henüz bnde mecbur hep sağa yatyrm kafası sol tarafta olduğu için rahatsız oluyo beyfendi ittriyo kafasını

Canım sen hangi ilçedesin? Doktorun kim? Küvezin olmaması çok Şaşırtıcı bunu bilmiyordum.sen muhtemelen can hastanesine gidiyorsun?

ben çandayım evet can hastanesine gidiyorum ama çanakkalede kadın doğum hastanesinden başka yerde küvez yokki araştırmada ve anadoluda bile yok sadece kadın doğumda var çanakkalede

iyi geceler kızlar

karda dolaştınız mı ya da kartopu oynadınız mı ya hamileliğim genelde hep evde geçti rahatsızlık vs. ama dışarda kar varken evden çıkamamak çok dokundu yaa

Yaa kızlar hala bir isim bulamadık biz siz ne koyucaktınız :))
Tatlım biz en son eşimle beğendiğimiz 5 ismi yazıp kura çektik öyle karar verdik senin oğlun olucaktı değil mi ben Barış,Deniz,Anıl ve Kerem isimlerini beğeniyorum oğluşum olsaydı bunlardan birini seçerdim

Ben mecburen çıkıyorum canım. Yemek olayını annemin evinde hallediyoruz. Aramızda fazla mesafe yok. Benim dışımda herkes korkuyor kayarsın düşersin diyolar. O yüzden dışarda fazla duramıyorum. Bırakmıolar. Ama evde de durulmuo ki sürekli. Çok sıkılırsam kapının önüne iki adım atıyorum. O bile yetiyor. ☺
iyi geceler kızlar

karda dolaştınız mı ya da kartopu oynadınız mı ya hamileliğim genelde hep evde geçti rahatsızlık vs. ama dışarda kar varken evden çıkamamak çok dokundu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…