kiyamam ya peki yasar ismi senin babanin mi , kp nin mi ismi?
eger kp ismi ise, esine benim hakkim diger ismine karar vermek diye diret cnm.
bu erkekler ne kadar anlayissiz ya. onca derdi biz cekelim, onlar ismine karar versin
Kp ismi... Kv kp haberi bile yok tamamen eşimin isteği ve istek olarak değil direk koyarım demesiyle benim haberim oldu.. Benim aklımda bir isim yok ve fikrim de merak edilmiyor diye düşünüyorum çünkü konusu açılmıyo hiç bu konuyu cok yazdım burda her yazısımda bile sinirlerim zıplıyor... Hiç birşey söylemeyeceğim karışmayacağım sonucta adına göre sevmeyeceğim tosbikimi...
tabi canım hiç bi şey bebeğimden kıymetli değil. zaten bu durumda kendimi zor taşıyorum:) eşim dikkatlidir bu konularda bakalım . zaten taşıma şirketi de evi yerleştirdiğinde ve kırılan bi eşya olduğunda direk zararı karşılıyor.
Yaaa kızlar isme karar veremeyişimin sebebi içimden bir ses daha güzel ve anlamlı isim var onu bulmalısın diyor.. Alt benliğimde mi dolaşıyor bu isim bilemiyorum, ama şimdilik kötü gün isimlerim var; Deniz, Rüzgar :))
Bende 1 haftadır griple uğraşıyorum. Normalde çoktan geçmiş olması lazımdı ama bu sefer nedense geçmek bilmedi. Ihlamur içme dediler. O yüzden içmedim. Bol mandalina yedim sdc. Bir iki gündür daha iiyim. ☺ Sanada çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın. Ilık suya limon sıkıp içmek ve bol istirahat. Bildiğim tek grip ilacı.
ben de hamileliğimin başından beri ara ara ıhlamur içiyorum. Doktorum ıhlamur ve yeşilçayı içebilirsin adaçayı içme demişti. Çok fazla bitki çayı tüketmek iyi değil tabikiii
Kp ismi... Kv kp haberi bile yok tamamen eşimin isteği ve istek olarak değil direk koyarım demesiyle benim haberim oldu.. Benim aklımda bir isim yok ve fikrim de merak edilmiyor diye düşünüyorum çünkü konusu açılmıyo hiç bu konuyu cok yazdım burda her yazısımda bile sinirlerim zıplıyor... Hiç birşey söylemeyeceğim karışmayacağım sonucta adına göre sevmeyeceğim tosbikimi...
Yaaa kızlar isme karar veremeyişimin sebebi içimden bir ses daha güzel ve anlamlı isim var onu bulmalısın diyor.. Alt benliğimde mi dolaşıyor bu isim bilemiyorum, ama şimdilik kötü gün isimlerim var; Deniz, Rüzgar :))
Ben de kız olursa öykü, Ahsen, erva , zeynep isimlerini dusunuyordum. Erkek hiç dusunmedik. Çünku eşim kararlıydı. Bir anda o isimden vazgeçildi. Sonuç biz isim begenemiyoruz
Görkem, kutay , talha, Gökalp, Gökay, Metehan isimleri aklımızda kalanlar... Mirza ve Selman i eşim beğenmedi ;(
karda dolaştınız mı ya da kartopu oynadınız mı ya hamileliğim genelde hep evde geçti rahatsızlık vs. ama dışarda kar varken evden çıkamamak çok dokundu yaa
karda dolaştım canım kaçırmak istedim :)ama oynamadım düşerim bi şey olur diye çok korktum. ama tek çıkma çıkmak istiyorsan da esin ile ya da başka biri ile çık çünkü çok kaygan. ben eşimle çıktım ondan destek aldım yürürken
Gerçekten mi inanamıyorum.ne kadar ayıp yaa bu kadar da yoksunluk olmaz bak Başımıza gelse Allah korusun,haberimiz olmayacak...bu memleket niye böyle yaa...
Can hastanesinde muhittin göç var canım ona mi gidiyorsun bilmiyorum ama süper bir doktor çok başarılı yıllarca istanbulda beraber çalışmıştık hatta eşimle konuştuk keşke yakın olsaydık da ona kontrole gidebilseydik diye ama yogun bakım yoksa bişey diyemem tabiki ilk tercih yoğun bakım olmalı bence
yok canım muhittin bey geçen yıl gitti ben burhan beye gidiyorum doktorumdan çok memnunum kızımıda onda doğurmuştum o da çok ilgili bir doktor ama onunda elinden gelen bişey yok artıları eksileri söylüyor eğer 1 ay daha dayanabilirsen ben yardımcı olurum diyor kızımda da riskim vardı o zamanda aynı şeyi söylemişti
Ben olsam mücadeleden vazgeçmezdimkonuyu da tekrar tekrar açardim valla. çünkü bebeğin o kadar sıkıntısını çeken biziz onu en çok düşünen biziz isme gelince başkaları hak iddia ediyor. valla kayın annem ve kayınbabam direk beni arayıp kayınbabamin ismini koymamı istediler ona rağmen koymak istemiyorum dedim
yok oyle sey, ben olsam kabul etmem
tamam annenin de babanin da hakki isim koymak. baba eger babasinin ismine karar verdiyse, " sormadan"...
anne de sormadan kendi koymak istedigi isme karar verir
ha tek isim olmaz ama anne de hakki olani yapmis olur
Evet canım.çok da severim ,tabii kim sevmez memleketini ama imkanları kısıtlı bir yer.iş,sağlık,eğitim gibi olanakların kısıtlı olduğu bir memleket...tam emekli yeri...