2016 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar

karda dolaştınız mı ya da kartopu oynadınız mı ya hamileliğim genelde hep evde geçti rahatsızlık vs. ama dışarda kar varken evden çıkamamak çok dokundu yaa
valla ben çıktım, kar topu oynamadım ama çıkıp dolaştım. kayarım diye biraz tedirgin yürüdüm ama temiz hava çok iyi geliyor. bence çıkmalısın.

iki hafta önce kanamam oldu ciğer geliştiri iğne vuruldu doktorun dediğine göre serviks tamamen açık ama serklajım sağlam duruyor yatak istirahati verdi evde hep yatmıyorum geziyorum ama dışarı çıkarsam erken doğum olursa üzülürüm daha küçük sağ olsun biz ailecek oynardık her sene ben çıkamıyorum diye onlar da oynamadı

bir de bizim de kızımızın adı yok :) eşim bana bıraktı derdini o kadar sen çekiyorsun adını da seç dedi ama ben evde ki kuşuma kuş kediye kedi diye isim veren biri olarak kıza isim bulamadım erkek olsa kayra istiyorduk ama kıza isim bulmak çok zor sanem defne su ela elediğimiz isimler geriye de birşey kalmadı kızıma da kızım derim artık

Çok geçmiş olsun canım. böyle bir durumda çıkma zaten. sen bebeğini sağlıkla al kucağına da kar yine yağar. ailecek çıkarsınız oynamaya

Kizlaar park yatak icine nasil yatak aldiniz...pamuk elyaf falan..nasi alcaz onu

ben çandayım evet can hastanesine gidiyorum ama çanakkalede kadın doğum hastanesinden başka yerde küvez yokki araştırmada ve anadoluda bile yok sadece kadın doğumda var çanakkalede
Can hastanesinde muhittin göç var canım ona mi gidiyorsun bilmiyorum ama süper bir doktor çok başarılı yıllarca istanbulda beraber çalışmıştık hatta eşimle konuştuk keşke yakın olsaydık da ona kontrole gidebilseydik diye ama yogun bakım yoksa bişey diyemem tabiki ilk tercih yoğun bakım olmalı bence

ben çandayım evet can hastanesine gidiyorum ama çanakkalede kadın doğum hastanesinden başka yerde küvez yokki araştırmada ve anadoluda bile yok sadece kadın doğumda var çanakkalede
Gerçekten mi inanamıyorum.ne kadar ayıp yaa bu kadar da yoksunluk olmaz bak Başımıza gelse Allah korusun,haberimiz olmayacak...bu memleket niye böyle yaa...

Muhittin bey gitti canım, tek Dr kaldı.

Bende sendenim canim esim bana birakti ama bulamiyorum bir isim (beren,bahar,sare,melike falan geciyo aklimdan ama karar vermek cokkk zorr

sdss cnm gozun aydin her gecen gun daha da guclenip buyuyorlar. dualarimizla korunuyorlar. guzel hbrlerinizi duymak cok sevindirdi beni

ben de ne yatabiliyorum, ne rahatca oturabiliyorum, hatta kiyafetlerimi giyerken bile cok zorlaniyorum artik
bugun corap giyerken o kadar zorlandim ki aglama krizine girdim
Allahim once evlatlarimiza saglik versin, sonra da bize dayanma gucu versin. dogumu dort gozle bekler oldum, korku morku klmadi

benim de kiz ismim hazirdi, DERİN
sonra erkek oldugunu ogrenince bir kac hafta soku atlatmakla gecti vakitgecen ay karar verdik ismine de. oglumuzun adinida kayra koycaz kismet olursa.
belki sende derin koyarsin

Yaa kızlar hala bir isim bulamadık biz siz ne koyucaktınız :))
Benimki de isimsiz hala bi dede adı olan yaşar koyulacak ta başkasını bilmiyorum... Benim tek isteğim yek isim olmasıydı oda olmayacak gibi.. Karışmıyorum artık bu konuya sinirlerim bozuluyor sanki fikrim hiç önemsemiyor gibi hissettiriyor bana bu konu... Bakalım öğrenirim heralde doğum sonrası felan :/

Bende bu işe uyuz oluyorum ya. çocuk sizin çocuğunuz ama ismine başkası karar veriyor. çok sinirleniyorum

kiyamam ya peki yasar ismi senin babanin mi , kp nin mi ismi?
eger kp ismi ise, esine benim hakkim diger ismine karar vermek diye diret cnm.
bu erkekler ne kadar anlayissiz ya. onca derdi biz cekelim, onlar ismine karar versin

bende bir kısmını yıkadım ilk etapta kullanılacak olanları☺nasipse yarın da diperlerini yıkayacağım..yarın hastane çantamızı hazırlayacağım dursun bi köşede☺
ellerine sağlık canım evet artık hastane çantamızı hazırlamanin vakti geldi ne olur ne olmaz:) heyecan basıyor beni ya:)

iyi geceler kızlar

karda dolaştınız mı ya da kartopu oynadınız mı ya hamileliğim genelde hep evde geçti rahatsızlık vs. ama dışarda kar varken evden çıkamamak çok dokundu yaa

Bugün çok az yürüdük :) sözde araba ile gezmeye de gidecektik. Eşim ön bir deneme yaptı araba çok zorladı ondan vazgectik. Ama yürürken tedirgin oldum çünkü yerler buzlanmisyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…