- 7 Aralık 2015
- 121
- 128
- 18
- 43
Ben 2 gündür çıkıyorum hava alıyorum yürüyorum öyle evdekiler kızıyor tabiki kayarsin.dusersin tehlikeli diye ama ne yapim seviyorum. Kızımın koluna giriyorum yürüyorum.iyi geceler kızlar
karda dolaştınız mı ya da kartopu oynadınız mıya hamileliğim genelde hep evde geçti rahatsızlık vs. ama dışarda kar varken evden çıkamamak çok dokundu yaa
Kızkardeşimle Rüzgar'ı beğenmiştik (onun adı Meltem bu arada hihi) Enerjisi yüksek bir isim.. Eşim bugün Uzay dedi bama pek yakın gelmediBence rüzgar çok güzel bi isim bebeğime rüzgar ismini düşünüyordum ama eşim istemedi. Deniz ismi de güzel ailede var diye o ismi düşünmedim
Ya o değilde magnetleri kapı süsünü bitireydik :))):) biz de bulamadık. Bugünkü ismimiz talha :) yarına ne olur bilmiyorum :)
Ay ne güzel teyze yeğen birbirini çağrıstirirdi:) uzay diye bi hocam vardı o yüzden çok yabancı gelmedi isim bana. ama icine sinmeyen bi isim koymaKızkardeşimle Rüzgar'ı beğenmiştik (onun adı Meltem bu arada hihi) Enerjisi yüksek bir isim.. Eşim bugün Uzay dedi bama pek yakın gelmedi..
Ya o değilde magnetleri kapı süsünü bitireydik :)))
Ben olsam mücadeleden vazgeçmezdimkonuyu da tekrar tekrar açardim valla. çünkü bebeğin o kadar sıkıntısını çeken biziz onu en çok düşünen biziz isme gelince başkaları hak iddia ediyor. valla kayın annem ve kayınbabam direk beni arayıp kayınbabamin ismini koymamı istediler ona rağmen koymak istemiyorum dedim
Evet te.Koymaya koyarak istediğin ismi ama sonrasında sıkıntı olmazmı yada soğukluk?Aman olsun diyeceksiniz de..maasi onlar mi veriyor diyeceksiniz ama bundan dolayı sonrasında sıkıntı yaşayan çok kisi var.birde eşi istemiş yaşar ismini.düşün yani.yok oyle sey, ben olsam kabul etmem
tamam annenin de babanin da hakki isim koymak. baba eger babasinin ismine karar verdiyse, " sormadan"...
anne de sormadan kendi koymak istedigi isme karar verir
ha tek isim olmaz ama anne de hakki olani yapmis olur
Evet yaptımda isim kısmını kolaya kaçıp çıktı alıp bir fiyonkla yapıştırabilirim.. Zaman daraldı bayağı çünkü.. kapı süsümde tamam ama isim gelicek işte :/Sen yapmıştın kendin sanirim. Benim HIc becerimyok sipariş vereceğim. Bu hafta da karar vermezsek en azından birini hoşgeldin prensimiz vs şeklinde sipariş vereceğim :) isim de artık doğunca :) oglumuzun bir kahramanlık yapmasını bekleriz :)
Ya ben söyle düşünüyorum arkadaşı bilemem de şimdiye kadar onlardan bi sıcaklık duymadım açıkçası yazın beni çok üzdüler ve bebeğim aşağı inmiştı karın kaslarim stresten dolayı aşağı itmisti bebeğimi ve ben çok korkMuştum. onlar bu olayı doğal bi şeymis gibi karşıladı. hatta geçmiş olsuna güya gelip bana laflar soktular ve söylemediğim sözleri ben demişim gibi iftira attılar. Bence bi insan birini severse hiç bi şey olmadan sever öbür çeşit ise ağzınla kuş tutsan bile sevmeyecek ise sevmez. yani ben sırf gözlerine girmek için ya da sevmeleri için hiç bi şey yapmayacam. arkadasin durumu elbette farklıdır ben eşi ile tartışmasını istemiyorum ama ikinci isim bence onun hakkı bunu dile getirmesi onu da rahatlatacaktirEvet te.Koymaya koyarak istediğin ismi ama sonrasında sıkıntı olmazmı yada soğukluk?Aman olsun diyeceksiniz de..maasi onlar mi veriyor diyeceksiniz ama bundan dolayı sonrasında sıkıntı yaşayan çok kisi var.birde eşi istemiş yaşar ismini.düşün yani.
Evet çok hoş olur aslında :)Ay ne güzel teyze yeğen birbirini çağrıstirirdi:) uzay diye bi hocam vardı o yüzden çok yabancı gelmedi isim bana. ama icine sinmeyen bi isim koyma
yani o durumda bebeğimi düşünmemeleri sonrada kayınbabamın ismini koymamı istemeleri sence de tuhaf değil mi?Evet te.Koymaya koyarak istediğin ismi ama sonrasında sıkıntı olmazmı yada soğukluk?Aman olsun diyeceksiniz de..maasi onlar mi veriyor diyeceksiniz ama bundan dolayı sonrasında sıkıntı yaşayan çok kisi var.birde eşi istemiş yaşar ismini.düşün yani.
Çok hoş olmuş canım eline sağlık. kalın keçe ile mi yaptın?Bu arada sonunda kapı süsümuz tamamlandı kolay gibi gözükmüştü en başta ama epey ugrastirdiher nekadar istemeden büyük yapmak zorunda kalsam da ve balon a çok benzemesede bu kadar oldu anca artık olduğu kadar
öylesine astım resmini çekebilmek için buda fotosu
Evet çok hoş olur aslında :)
Yani zaten kv-KP ikilisi için herşey normal.Bizimki de aynı olabilir hersey olabilir zaten ağrı sanci onlara gore normal.korkuyor ki insan bi yerim agriyor demeye hamilesin agriyacak tabi bile doyorlar.ama yani an geliyor dalga geçtiklerini düşünüyor insan.Ya ben arkadaşın yerinde olsam bildiğimi okurum da kendi çocuğu ve kendisi bakacak.Sıkıntı onlar bunu nasıl karşılar sorun olur mu kısmı cnm.Yoksa sen zaten tamamıyla haklısın.yani o durumda bebeğimi düşünmemeleri sonrada kayınbabamın ismini koymamı istemeleri sence de tuhaf değil mi?
tabi canım arkadaşın kararı sıkıntı yaşamak istemiyor olabilir bu da en doğal hakkı. Bu arada Sağol canm:)Yani zaten kv-KP ikilisi için herşey normal.Bizimki de aynı olabilir hersey olabilir zaten ağrı sanci onlara gore normal.korkuyor ki insan bi yerim agriyor demeye hamilesin agriyacak tabi bile doyorlar.ama yani an geliyor dalga geçtiklerini düşünüyor insan.Ya ben arkadaşın yerinde olsam bildiğimi okurum da kendi çocuğu ve kendisi bakacak.Sıkıntı onlar bunu nasıl karşılar sorun olur mu kısmı cnm.Yoksa sen zaten tamamıyla haklısın.
Sende Sağol cnm.tabi canım arkadaşın kararı sıkıntı yaşamak istemiyor olabilir bu da en doğal hakkı. Bu arada Sağol canm:)
Ben ilk cocugumda 6 aylikken basladim calismaya. Bakici bakti ogluma. Istanbulda bakici ucretleri ucmus durumdaydi Ben ayrilirken. 1.600 tl veriyordum ben. Sana tavsiyem bakiciyi control edecek annane babanne mutkaka olsun. Gun icinde mutlaka birjac saat ugrasinlar. Yanlis anlasilmasin kotu birsey olacagi icin degilde daha fazla ilgi icin.Ya kızlar kv biraz sağlık problemleri varmış dilerim ciddi birşey çıkmaz, ama olurda çıkarsa ikinci bir opsiyon düşünmek durumundayım bebeğim için.. Ev kredisi ödüyoruz ve çalışmam şart, çalışan bayanlar ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba?
Ya birde çorap giyerken sanki sıkıştırıyormuşum gibime geliyor dahada üzülüyorumsdss cnm gozun aydin her gecen gun daha da guclenip buyuyorlar. dualarimizla korunuyorlar. guzel hbrlerinizi duymak cok sevindirdi beni
ben de ne yatabiliyorum, ne rahatca oturabiliyorum, hatta kiyafetlerimi giyerken bile cok zorlaniyorum artik
bugun corap giyerken o kadar zorlandim ki aglama krizine girdim
Allahim once evlatlarimiza saglik versin, sonra da bize dayanma gucu versin. dogumu dort gozle bekler oldum, korku morku klmadi
Aynen canım sana çok katılıyorum ne güzelde anlatmışsin:) insanın içinde ister istemez kalıyor bunlar.Ah o isim konusu yokmu eşler dışında 3. Kişi kim olursa olsun müdahale ettimi işin b...ku çıkıyo resmen bnm KV de 8 yıldır konuşmuyorum asla gorusmuyoruz ama utanmadan eşime bebeğin erkekse rahmetlik babanin adını koy diye sipariş yolluyor eşim evin tek oğlu ve ikizlerim KV ile beraber otururken dünyaya geldi ikizlerime ne babaannelik yaptinda utanmadan karnimdaki çocuğa isim siparisi veriyorsun be kadin ztn ilk oğlumun adı kayinbabamin babasının ismiydi ve çok mutlu olmuştu rahmetlik bnm adım olsa bukadar sevinmezdim dedi ona rağmen cocuklarimi bir pula layık görmediler bişey beklediğimden değil ama kızları doğum yapınca daha hastanedeyken bebeğe ayrı kizlarina ayrı takılar hediyeler alındı beklenti olmasa bile yapilmayinca değersiz hissediyo insan kendini utanmadan bunun üstüne bnm ailemin taktigi takiyla dalga geçti unuturmuyum o günleri eşime de söyledim allahtan oda isimlerin insanın kaderini ve karakterini çık etkilediğini düşünüyor oda istemedi babasının adını ve açıkça annesine de söyledi kızımın adında elif nurdeniz ve kimliğe sadece nurdenizi yazdırdim elifide kulağına okuttum kuranda geçiyo diye göbek adı gibi oldu kv ve gorumceler bana kininden yıllardır kızimi sedece elif diye çağırıyor çocuk evde okulda nurdeniz oraya gidince elif oluyo yani arkadaşlar bazen 2 isimde sıkıntı bu karşı tarafın niyetine göre yön değiştiriyor onun için evlat sizin emek sizinse kesinlikle taviz vermeyin ztn adınız gelin neyapsaniz yaranamayacaksiniz tecrübeyle sabittir haaa bide en ufak olumsuzlukta anasına çekmiş iyi bişey olunca da eeee tohumu bizden bize çekmiş demezlermi oda ayrı bir dert offff offff zor işler bunlar sallamayın bence...
"Bende bu arada icimdekileri döktüm galiba"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?