evet cnm hickiriklari oGünaydın kızlar bir sorum olacak sizlere. Bazen karnimda damar atar gibi hep ayni araliklarda hareket hissediyorum bu bebegin hickirmasi mi acaba cok ilginçbizim bebis masallah hic yerinde durmuyor
Evet yanlis yapmışım demekki pardoncanım ben bulutlu sticker aramıyorum, zaten bulutlu duvar kağıdı yaptırdım :))) sanırım yanlış alıntı yaptın :)))
Allaha Şükürler olsun çok sevindik hepimiz dua ediyorduk biliyorsun simdi tek başlarına nefes aliyorlar dimi ? Maşallah çok sevindimkizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...
Günaydın canım sana da mutlu güzel pazarlar. Show tv de saat 3 te başlıyor . iki kod veriyor. bi tanesi programin başında diğeri program biterken. Bu kodları istenilen yere giriyorsun . daha sonra senle ilgili bi kaç bilgi isteniyor onları da girdikten sonra telefonuna ne kadar hediye tl kazandığın ve şifren geliyor. daha sonra e bebekte indirip olarak kazandığın tl yi kullanıyorsun.Gunaydin, mutlu pazarlar annisleeeerrrrr :)))
Kizlar ya ben gec kalan annislerdenim, alisveris telasim devam ediyor. Merhaba bebek programi hangi kanalda oynuyordu. Bi de ilk kez izliycem napmam lazim?
Allaha Şükürler olsun çok sevindik hepimiz dua ediyorduk biliyorsun simdi tek başlarına nefes aliyorlar dimi ? Maşallah çok sevindim
Allaha Şükürler olsun çok sevindik hepimiz dua ediyorduk biliyorsun simdi tek başlarına nefes aliyorlar dimi ? Maşallah çok sevindim
Ya hemde nasl istediği olmayınca o kafa top gbi duruyo ordaOturma durumunda en fazla 10 dk durabiliyorum. Ya ayakta durucam yada uzanıcam. Kaburgamın altından çıkarsa oturabiliyorum sdc. Rahatı bozuluyo demek ki sen sola yatınca. ☺ Çok rahatlarına düşkünler. ☺
evet cnm solunumlari normal artik... sukurler olsun... kilo almaya baslarsalar doktor 10 gune normal kuveze aliriz dedi... simdi yogun bakimdalar hala...
Nasıl yani? ikinci dönem de, yani 37den sonra da bir kaç gün çalışıp onu da mı aktarabilir diyorsun. Ama 37de zorunlu izne ayrılınıyor diye biliyorum. Dr raporu ile devam edebilir mi yani?İlk sorun için sorun yok. Benim de 5ocaktı ama 7ocakta gel dedi. Ellrindeki hesaplama kağıdına göre hesap yapmıştı.
İkinci soru içinde 37+0 da da çalışmaz raporu alabilirsin. 37+5de de. Senin işine hangisi yarıyorsa öyle yapbnm arkadaşlar 37+0da almayıp o 5 günü de ilave yaptılar.
evet cnm solunumlari normal artik... sukurler olsun... kilo almaya baslarsalar doktor 10 gune normal kuveze aliriz dedi... simdi yogun bakimdalar hala...
Ne tuhaf...
Herkes isim konusunda dert yanarken eşinden veya eşinin ailesinden dert yanıyor.
Bense resmen kendi annemden dertliyim. Resmen içindeki kv duygularını benim üstüme boşalttı. Hastadır ondandır ditorum ama çok kırıldım. Saatlerce ağladım.
Bu güne kadar %80 şu ismi koyacağız demiştik. %20lik kısım ise belki doğduğu an farklı isim buluruz. (İsmi söylemiyeyim burada koyacak arkadaş var onunda tepesi atmasın :) )
2haftadır kardeşim tutturmuş o köpek ismi. Ha neymiş efendim çok samimi olduğu arkadaşı köpeğine takmış o ismi :/
Bunu birde gidip annemlere de söylemiş. Köpek ismi diyeannemle konuşurken söyle ona değişsin o ismi diye konuyu açtı ve ipler koptu. Bende de annemde de.
köpeğe karabaş konur, joni toni konur. Gidip de hakan hasan konmaz. O kızın kendi edepsizliği bana ne diye çıkıştım.
Annemde hani sizin dert yandığınız konular var ya, kv başka isimle çağırıyor... İşte aynısını bana dedi.
İyi ben çocuğu başka isimle çağırırım :'(
Kendi öz annem! Canından olanı nasıl da üzdü görün.
Teyzem de o isimli öğrencileri hep feminen yapıdaymış. Hiç hoş değilmiş dedi. Resmen totoş olur demeye geliyor yani ....
Kendi annemin Bana çıktığı desteği görün. Elin kadını size niye destek çıksın ki ?
Şaka gibi ama eşimin tarafı a güzelmiş diyip geçtiler... (Kv kp im yok belki işin rengi değişirdi)
sonuç olarak dünden beri ağlıyorum ve eşim illa da o ismi takmak istiyor. Kimseyi dinlemicem,kim ne derse desin diyor.
Kv dese bende inat edip o ismi koyardım ama kendi annem olunca ve annemin her zaman fikirlerine önem verdiğim için içim soğudu isme karşı :'(
Of bende içimi dökeyim dedim. İçimin bu kadar olduğunu düşünmeyin, Tam dökülmedi :)
Üzme canını canım. Eminim annen de dolduruşa geldiği için böyle davrandı bence. İsmi koyunca ve torunu görünce dünyanın en kötü ismi bile olsa ona göre, sevecektir.Ne tuhaf...
Herkes isim konusunda dert yanarken eşinden veya eşinin ailesinden dert yanıyor.
Bense resmen kendi annemden dertliyim. Resmen içindeki kv duygularını benim üstüme boşalttı. Hastadır ondandır ditorum ama çok kırıldım. Saatlerce ağladım.
Bu güne kadar %80 şu ismi koyacağız demiştik. %20lik kısım ise belki doğduğu an farklı isim buluruz. (İsmi söylemiyeyim burada koyacak arkadaş var onunda tepesi atmasın :) )
2haftadır kardeşim tutturmuş o köpek ismi. Ha neymiş efendim çok samimi olduğu arkadaşı köpeğine takmış o ismi :/
Bunu birde gidip annemlere de söylemiş. Köpek ismi diyeannemle konuşurken söyle ona değişsin o ismi diye konuyu açtı ve ipler koptu. Bende de annemde de.
köpeğe karabaş konur, joni toni konur. Gidip de hakan hasan konmaz. O kızın kendi edepsizliği bana ne diye çıkıştım.
Annemde hani sizin dert yandığınız konular var ya, kv başka isimle çağırıyor... İşte aynısını bana dedi.
İyi ben çocuğu başka isimle çağırırım :'(
Kendi öz annem! Canından olanı nasıl da üzdü görün.
Teyzem de o isimli öğrencileri hep feminen yapıdaymış. Hiç hoş değilmiş dedi. Resmen totoş olur demeye geliyor yani ....
Kendi annemin Bana çıktığı desteği görün. Elin kadını size niye destek çıksın ki ?
Şaka gibi ama eşimin tarafı a güzelmiş diyip geçtiler... (Kv kp im yok belki işin rengi değişirdi)
sonuç olarak dünden beri ağlıyorum ve eşim illa da o ismi takmak istiyor. Kimseyi dinlemicem,kim ne derse desin diyor.
Kv dese bende inat edip o ismi koyardım ama kendi annem olunca ve annemin her zaman fikirlerine önem verdiğim için içim soğudu isme karşı :'(
Of bende içimi dökeyim dedim. İçimin bu kadar olduğunu düşünmeyin, Tam dökülmedi :)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Güzel bir kolonya ve çikolaya yeter hastaneye. Abartmaya gerek yok.Gunaydin herkese...hastaneye gelenler icin hicbisey yapmadim .zaten bebisimin ihtiyaclarini ancak aldim hatta eksigi var ..suan bizi icin fuzuli masraf olacak seyleri kismak durumundayim..cikolata ikram ederiz napalim artik.gelen ne yapmis ne suslemise gelmiycek..gecmis olsun masallah diyip gitcek yani..
Bu konu biraz muamma işte. Fiili çalışmadığımız günleri aktaramayız diyorlar. Yazın bu durumu tecrübe ettim ve aktaramadım. Yarı yıl için de durum böyle mi?Çok sorun olmuyor bir iki gün canim. Bu arada iyi olmuş tatil dönüşü 37 için rapor alır verirsin :) iki hafta karın oluyor aslında ve ben su an 35 i bitirdim okul zorlamaya başladı yavaş yavaş :)
Yanlış anlamisim 37nin içinde ikinci dönem başlıyorsa çalışman gerekir istersen canim. Ama ilk hafta çok yormaz hem dinlenmiş olacaksın :)
Bu konu biraz muamma işte. Fiili çalışmadığımız günleri aktaramayız diyorlar. Yazın bu durumu tecrübe ettim ve aktaramadım. Yarı yıl için de durum böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?