2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bir sorum olacak sizlere. Bazen karnimda damar atar gibi hep ayni araliklarda hareket hissediyorum bu bebegin hickirmasi mi acaba cok ilginç bizim bebis masallah hic yerinde durmuyor

Günaydın kızlar bir sorum olacak sizlere. Bazen karnimda damar atar gibi hep ayni araliklarda hareket hissediyorum bu bebegin hickirmasi mi acaba cok ilginç bizim bebis masallah hic yerinde durmuyor
evet cnm hickiriklari o

Gunaydin, mutlu pazarlar annisleeeerrrrr :)))
Kizlar ya ben gec kalan annislerdenim, alisveris telasim devam ediyor. Merhaba bebek programi hangi kanalda oynuyordu. Bi de ilk kez izliycem napmam lazim?

Günaydıınnnnn Çok kötü bir rüya gördüm.öşr Bölümünü geçenlerde gördüm bugün de devamı geldi.dizi gibi
Ilk bölümde özel şirket mi ne bir yerde çalışıyormuşum patronun ofisine gizlice girmişim ve bazı evraklara bakıp çıkıyordum. Bu bölümde de çalışanlara deşifre edildim.para çaldım sandılar.karnım da kocaman.ay nasıl ağlıyorum kötü bir şey yapmadım diye.ben ağladıkça onlar Gülüyor.kendimi ifade edemedim.çok kötüydü
Ay canım kahvaltı muhabbeti istedi yav..bizim komşulardan hayır yok.alttaki yaşıyor.onun yanı meşhul.benim yanım teyze.ilk kattaki dede 2016 yı GÖRDÜ helal olsun.ay kimse yok

Allaha Şükürler olsun çok sevindik hepimiz dua ediyorduk biliyorsun simdi tek başlarına nefes aliyorlar dimi ? Maşallah çok sevindim

günaydın annecikler, musmutlu bi pazar geçirin inşallah

sabah kalkınca ilk işim biriken sayfaları okumak:) bağımlılık yaptı burası, bebişler doğunca bakalım bu kadar sık okuyup yazabilecek miyiz?

isim konusu gerçekten sıkıntı ya...eşlerin birbirlerine karşı anlayışlı olmaları lazım, aileler de biraz esnek davransa ne olur sanki

biz cinsiyet belli değilken eşimle kız olursa şu, erkek olursa şu diye hep konuşurduk
eşim Yasemin i çok istedi ben de severim zaten çiçek ismi :) hem de abidik gubidik modern ve zor söylenen bi isim değil ben de Ela ismini çok severdim birleştirdik ve biri uzun biri kısa isim olunca dilimiz alıştı ve 16+3 haftada kız olcağını öğrendik daha da değişmedi aileler de 2 ismi birlikte söylemeye alıştı 4 aydır herkes kızımızı öyle seviyor
bu isim olayının netleşmesi çok iyi oldu yoksa her kafadan bi ses çıkardı büyük ihtimalle:)

benim babamın adı Osman, kayınbabamın adı Ali, erkek olursa ismi hazır Ali Osman olacak inşallah hem dini açıdan güzel bi isim hem de iki babamızın ismini birarada koyucaz ailelerin de haberi var :) biz severek isteyerek karar verdik tercih meselesi tabi.Sorun yaşayan kişiler de zorla kp ismini koyucak diye bişey yok.Çok şükür bizim kv kp sorunumuz yok.Ağrıyıp incimedik.Ama burda baskı altında kalan gelinlere üzülüyorum ya

mesela Topitikk üzme canını kuzum sağlıklı olsun da 2 isimli olsun boşver ayrıca eşinden rica et seni bu aralar 10 dk da olsa kuaföre götürsün ve ağda işini hallet moralini bozma sonuçta kvye gidiyosun diye kendi işini aksatmamalısın anlayışlı olsunlar zaman az kaldı:)

keryneia canım Çınar, Yaşam, Akın,Güven, Poyraz, Övünç, Erdem, Ozan, Korhan, Koray, Ege isimleri nasıl, ben çok beğeniyorum belki fikir olur :)

Gunaydin, mutlu pazarlar annisleeeerrrrr :)))
Kizlar ya ben gec kalan annislerdenim, alisveris telasim devam ediyor. Merhaba bebek programi hangi kanalda oynuyordu. Bi de ilk kez izliycem napmam lazim?
Günaydın canım sana da mutlu güzel pazarlar. Show tv de saat 3 te başlıyor . iki kod veriyor. bi tanesi programin başında diğeri program biterken. Bu kodları istenilen yere giriyorsun . daha sonra senle ilgili bi kaç bilgi isteniyor onları da girdikten sonra telefonuna ne kadar hediye tl kazandığın ve şifren geliyor. daha sonra e bebekte indirip olarak kazandığın tl yi kullanıyorsun.

Allaha Şükürler olsun çok sevindik hepimiz dua ediyorduk biliyorsun simdi tek başlarına nefes aliyorlar dimi ? Maşallah çok sevindim

evet cnm solunumlari normal artik... sukurler olsun... kilo almaya baslarsalar doktor 10 gune normal kuveze aliriz dedi... simdi yogun bakimdalar hala...

Isim konusu bizdede herkez karisiyor bi isim soylediler şok oldum koymam gibisinden alttan ima ettim bu zamana kadar baktılar koymicam hoopp baska isme yoneldiler taaa kp babasinin babasinin adini soylediler hey Allahım yaa ama onuda koymicam isim yüzünden arayi bozarlarsa tavır takinirlarsa hiç sasmam kendileri bilirler..biz ismini doguncaa babasi kulagina okuyunca duycaklar bilal olcak inş :)

Oturma durumunda en fazla 10 dk durabiliyorum. Ya ayakta durucam yada uzanıcam. Kaburgamın altından çıkarsa oturabiliyorum sdc. Rahatı bozuluyo demek ki sen sola yatınca. ☺ Çok rahatlarına düşkünler. ☺
Ya hemde nasl istediği olmayınca o kafa top gbi duruyo orda

Ne tuhaf...
Herkes isim konusunda dert yanarken eşinden veya eşinin ailesinden dert yanıyor.
Bense resmen kendi annemden dertliyim. Resmen içindeki kv duygularını benim üstüme boşalttı. Hastadır ondandır ditorum ama çok kırıldım. Saatlerce ağladım.

Bu güne kadar %80 şu ismi koyacağız demiştik. %20lik kısım ise belki doğduğu an farklı isim buluruz. (İsmi söylemiyeyim burada koyacak arkadaş var onunda tepesi atmasın :) )
2haftadır kardeşim tutturmuş o köpek ismi. Ha neymiş efendim çok samimi olduğu arkadaşı köpeğine takmış o ismi :/
Bunu birde gidip annemlere de söylemiş. Köpek ismi diye annemle konuşurken söyle ona değişsin o ismi diye konuyu açtı ve ipler koptu. Bende de annemde de.
köpeğe karabaş konur, joni toni konur. Gidip de hakan hasan konmaz. O kızın kendi edepsizliği bana ne diye çıkıştım.
Annemde hani sizin dert yandığınız konular var ya, kv başka isimle çağırıyor... İşte aynısını bana dedi.
İyi ben çocuğu başka isimle çağırırım :'(
Kendi öz annem! Canından olanı nasıl da üzdü görün.
Teyzem de o isimli öğrencileri hep feminen yapıdaymış. Hiç hoş değilmiş dedi. Resmen totoş olur demeye geliyor yani ....

Kendi annemin Bana çıktığı desteği görün. Elin kadını size niye destek çıksın ki ?
Şaka gibi ama eşimin tarafı a güzelmiş diyip geçtiler... (Kv kp im yok belki işin rengi değişirdi)

sonuç olarak dünden beri ağlıyorum ve eşim illa da o ismi takmak istiyor. Kimseyi dinlemicem,kim ne derse desin diyor.
Kv dese bende inat edip o ismi koyardım ama kendi annem olunca ve annemin her zaman fikirlerine önem verdiğim için içim soğudu isme karşı :'(

Of bende içimi dökeyim dedim. İçimin bu kadar olduğunu düşünmeyin, Tam dökülmedi :)

evet cnm solunumlari normal artik... sukurler olsun... kilo almaya baslarsalar doktor 10 gune normal kuveze aliriz dedi... simdi yogun bakimdalar hala...

Maşallah ,önemli olan solunumdu sanırım diğer kısımlar inşallah daha hızlı toparlar,Rabbim en kısa zamanda sağlıklarına kavustursun,kucağına almayı nasip etsin

Nasıl yani? ikinci dönem de, yani 37den sonra da bir kaç gün çalışıp onu da mı aktarabilir diyorsun. Ama 37de zorunlu izne ayrılınıyor diye biliyorum. Dr raporu ile devam edebilir mi yani?
Benim de 35+0 karne gününe denk geliyor. 37+3te tekrar okul açılıyor.

sdss hayirli olsun canim cok cok sevindim :)

bskn canim ben hatirliyorum sanki o ismi ve oglum olsaydi benim de ihtimallerimden biriydi olur oyle seyler herkes kendi yorumunu yapiyor ailen de oyle onemli olan senin ne istedigin esinle ortak karariniz canim :) benim bir arkadasimin annesi inatla baska bir isin soyledi soyledi cocuk akli erip bir tek onu kaale almayinca kendi adini soylemek zorunda kaldi :) esinle ortak bir karariniz varsa icini hic sogutma cunku bence cok guzel bir isim :)

Üzme canını canım. Eminim annen de dolduruşa geldiği için böyle davrandı bence. İsmi koyunca ve torunu görünce dünyanın en kötü ismi bile olsa ona göre, sevecektir.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Güzel bir kolonya ve çikolaya yeter hastaneye. Abartmaya gerek yok.

Bu konu biraz muamma işte. Fiili çalışmadığımız günleri aktaramayız diyorlar. Yazın bu durumu tecrübe ettim ve aktaramadım. Yarı yıl için de durum böyle mi?

Bu konu biraz muamma işte. Fiili çalışmadığımız günleri aktaramayız diyorlar. Yazın bu durumu tecrübe ettim ve aktaramadım. Yarı yıl için de durum böyle mi?

Nasıl yanı? Aslında olabilir bu durum da emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…