2016 Şubat Anneleri

Sarmayı yapınca buzluğa nasıl atıyorsun canım. Düz bir kaba sırayla diziyormusun. Pişirecegin tencere koyup dondurup tencereden çıkarıyormusun? Bende yapacagımda nasıl yapsam
Canım ben de sarıp atıyorum. Buz dolabı poşetine özenle diziyorum sarıp sarıp. Sonra onu düzgünce bağlayıp yine düzgünce yerleştiriyorum. Tıkıstırmadan. Pişirmeye sıra gelince de kendi kendine çözülüp biraz gevseyince tencereye diziyorum. Tencere ile hiç koymadım. Çok yer kaplar diye.aslında daha mantıklı gibi.

sdss canim dualarim seninle!
Masallah..cok daha guzel gunler de gelecek..sag saglim evine goturdugun gunler gelicek insallah...

Allaha emanetsinn

Saol canim. Peki verilen kodlari e bebek sitesinde bir yere mi yaziyorum. Yoksa merhaba bebek programina falan mi gonderiyorum maille? Cok cahilim yaaaa

Son birkaç gundur oğlumun hareketleri çok keskin. Vuruşlar filsn ooo hiç annenin canı acıyor mu diye dusunmek yok :) bazen oyle hareket ediyor ko vajinam da hissediyorum o hareketi. Normal mi? Yoksa benim ki kaçmak için tunel mi kazıyor.

Saol canim. Peki verilen kodlari e bebek sitesinde bir yere mi yaziyorum. Yoksa merhaba bebek programina falan mi gonderiyorum maille? Cok cahilim yaaaa

Canim merhababebek sitesinde bir bölüm var açınca göreceksin sayfayı. Oraya iki kodu arada boşluk kalarak yaz. 4 gibi o link açılıyor. Sen kodu vermeseler de AC bekle :) sonra site cokuuyor genelde. :) kodu yazınca ad,soyad,telefon no,mail adresi istenecek doldur onları da. Bir de bebeğin muhtemel doğum tarihi. Onu da illa doğru yazcam diye uğraşma salla

ana kucagim nasil? annem yaptirmis doguma gelirken getirecek zonguldaktan.

bazen yatagin uzerine bununla yatirir ben de yanina yatarim sekerleme yapariz gunduzleri
Bayıldım çok tatlı birşey. Güle güle kullansın kuzucuk.

Isimlerden konu açılmışken bizim ki cemre nil olacak. Cemre esimdem nil benden oldu aileler hic mudehale etmedi saolsunlar bu konularda anlayislilar. Erkek olsaydi doruk emre istiyordum. bizde netlestirene kadar bayaa kararsiz kaldik

Moralım cok bozuldu ya benım bacagımın arkasında bı varıs vardı ama sadece renk olarak vardı yanı damar cok cıkıntılı degıldı, sımdı aynadan baktım bakmaz olaydım varısım buyumus kocaman olmus Varıs gecen bırsey de degılkı, hamılelıkten ve oturmaktan oldu demekki

Nasıl yanı? Aslında olabilir bu durum da emin değilim.
Farklı illerde/ilçelerde değişik uygulamalar olmuş. Kimine aktarma için izin vermişler, kimilerine vermemişler. Gecen haftalarda okula bir resmi yazı gelmişti. Doğum öncesinin yaza gelen kısmı ve fiili çalışılmayan kısımlar doğum sonrasına aktarılmasın diye. tek tip uygulama olsun artık diye sanırım.
ben de tam bilmiyorum, yaşayıp göreceğiz yine.

1600tl mı? Hem de bu guncel ucret degıl yanı oylemı. Ben 1500tl maksımum verırım dıyorum, maasımın yarısını bakıcıya vereceksem calısmanın ne anlamı varkı

hangi isim cnm merak ettim.
tavrini net koyarsan, annen bile olsa geri adim atacaktir yani umarim
ben de de var o varis denen illet. gerci meslek hastaligi bizimkisi. eninde sonunda cogalacak ama hamilelik tetikliyor malesef. ben varis corabi kullanmayi dusunuyorum bir sure. fayda edermi ki

Herkese merhaba...

sdss çok sevındım. Gün geçtikçe daha da iyi olacaklar Allah'ın izniyle.

Bu isim konusu genelde sorun oluyor. Benimde kv altkatımda olduğu halde görümcemle haber yollamıştı. O isimle seviyormuş filan.

Bende gittim açıkça isim konusuna karışmamasını. Diğer 3 çocuğuna karışmayıp bızde bu Hakkı kendinde görmemesi gerektiğini, yıllardır bu bebeği beklediğimizi söyledim. Bir daha konusu bile açılmadı...

Eziyeti analar çeksin bi isim bile koyamasın ayıp yanı.

bılmıyorumkı canım, doktora da hıc gıtmedım sadece renk olarak vardı ama sımdı baya buyumus, dogumdan sonra gıdıcem, belkı lazerle felan da cozumu vardır, ben zaten kıloluyum bır de bacaklarım sıkı degıl o yuzden cok cırkın duruyo, cok torumak da zararlı cok ayakta durmak da, annemın bacakları varıs dolu(hemsıre emeklısı)

Hanımlar bebek odasına sırınler desenlı perde yaptırıyorum. Perde cok ınce tül seklınde, altına guneslık olmazdı cunku seffaf bır kuması var, onun yerıne fon perde yapılacak ve fon perdeyı kapatınca karanlık oluyormus oda. Haftaya takacak perdecı. Yalnız ben avıze konusunda kararsızım. Halısı normal mavı desenlı bır halı yanı desenlı degıl. Avızeyı de sırınler desenlı mı baksam , baska desen olursa cok mu karısık gozukur bılemedım

Perdem asagıdakıne benzer olacak fakat yere kadar degıl. Önerılerınızı beklıyorum

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 142
Ah o varisler ah bende de oldu hem de sadece bacağımda değil genital bölgemde de oldu canım inşallah doğumdan sonra artmazlar. Varis çorabı aldım ama onları da giymek eziyet. Normal çorabı zor giyiyorum eğilerek onları giymeye çalışırken doğurcam bu gidişle :)))))

Aynen canım ben de alsam da gıyemem o corapları. Dogumdan sonra gıyebılırım ancak evde ama ıse yararmı bılmıyorum. Genıtal bolgedede mı oluyormus varıs, benım sımdılık bacagımın arkasında var ama cok belırgın sıslık gıbı olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…