Canım ben de sarıp atıyorum. Buz dolabı poşetine özenle diziyorum sarıp sarıp. Sonra onu düzgünce bağlayıp yine düzgünce yerleştiriyorum. Tıkıstırmadan. Pişirmeye sıra gelince de kendi kendine çözülüp biraz gevseyince tencereye diziyorum. Tencere ile hiç koymadım. Çok yer kaplar diye.aslında daha mantıklı gibi.Sarmayı yapınca buzluğa nasıl atıyorsun canım. Düz bir kaba sırayla diziyormusun. Pişirecegin tencere koyup dondurup tencereden çıkarıyormusun? Bende yapacagımda nasıl yapsam
Saol canim. Peki verilen kodlari e bebek sitesinde bir yere mi yaziyorum. Yoksa merhaba bebek programina falan mi gonderiyorum maille? Cok cahilim yaaaaGünaydın canım sana da mutlu güzel pazarlar. Show tv de saat 3 te başlıyor . iki kod veriyor. bi tanesi programin başında diğeri program biterken. Bu kodları istenilen yere giriyorsun . daha sonra senle ilgili bi kaç bilgi isteniyor onları da girdikten sonra telefonuna ne kadar hediye tl kazandığın ve şifren geliyor. daha sonra e bebekte indirip olarak kazandığın tl yi kullanıyorsun.
Saol canim. Peki verilen kodlari e bebek sitesinde bir yere mi yaziyorum. Yoksa merhaba bebek programina falan mi gonderiyorum maille? Cok cahilim yaaaa
Bayıldım çok tatlı birşey. Güle güle kullansın kuzucuk.ana kucagim nasil? annem yaptirmis doguma gelirken getirecek zonguldaktan.
bazen yatagin uzerine bununla yatirir ben de yanina yatarim sekerleme yapariz gunduzleri
Benimki de isimsiz halabi dede adı olan yaşar koyulacak ta başkasını bilmiyorum... Benim tek isteğim yek isim olmasıydı oda olmayacak gibi.. Karışmıyorum artık bu konuya sinirlerim bozuluyor sanki fikrim hiç önemsemiyor gibi hissettiriyor bana bu konu... Bakalım öğrenirim heralde doğum sonrası felan :/
Farklı illerde/ilçelerde değişik uygulamalar olmuş. Kimine aktarma için izin vermişler, kimilerine vermemişler. Gecen haftalarda okula bir resmi yazı gelmişti. Doğum öncesinin yaza gelen kısmı ve fiili çalışılmayan kısımlar doğum sonrasına aktarılmasın diye. tek tip uygulama olsun artık diye sanırım.Nasıl yanı? Aslında olabilir bu durum da emin değilim.
1600tl mı? Hem de bu guncel ucret degıl yanı oylemı. Ben 1500tl maksımum verırım dıyorum, maasımın yarısını bakıcıya vereceksem calısmanın ne anlamı varkıBen ilk cocugumda 6 aylikken basladim calismaya. Bakici bakti ogluma. Istanbulda bakici ucretleri ucmus durumdaydi Ben ayrilirken. 1.600 tl veriyordum ben. Sana tavsiyem bakiciyi control edecek annane babanne mutkaka olsun. Gun icinde mutlaka birjac saat ugrasinlar. Yanlis anlasilmasin kotu birsey olacagi icin degilde daha fazla ilgi icin.
hangi isim cnm merak ettim.Ne tuhaf...
Herkes isim konusunda dert yanarken eşinden veya eşinin ailesinden dert yanıyor.
Bense resmen kendi annemden dertliyim. Resmen içindeki kv duygularını benim üstüme boşalttı. Hastadır ondandır ditorum ama çok kırıldım. Saatlerce ağladım.
Bu güne kadar %80 şu ismi koyacağız demiştik. %20lik kısım ise belki doğduğu an farklı isim buluruz. (İsmi söylemiyeyim burada koyacak arkadaş var onunda tepesi atmasın :) )
2haftadır kardeşim tutturmuş o köpek ismi. Ha neymiş efendim çok samimi olduğu arkadaşı köpeğine takmış o ismi :/
Bunu birde gidip annemlere de söylemiş. Köpek ismi diyeannemle konuşurken söyle ona değişsin o ismi diye konuyu açtı ve ipler koptu. Bende de annemde de.
köpeğe karabaş konur, joni toni konur. Gidip de hakan hasan konmaz. O kızın kendi edepsizliği bana ne diye çıkıştım.
Annemde hani sizin dert yandığınız konular var ya, kv başka isimle çağırıyor... İşte aynısını bana dedi.
İyi ben çocuğu başka isimle çağırırım :'(
Kendi öz annem! Canından olanı nasıl da üzdü görün.
Teyzem de o isimli öğrencileri hep feminen yapıdaymış. Hiç hoş değilmiş dedi. Resmen totoş olur demeye geliyor yani ....
Kendi annemin Bana çıktığı desteği görün. Elin kadını size niye destek çıksın ki ?
Şaka gibi ama eşimin tarafı a güzelmiş diyip geçtiler... (Kv kp im yok belki işin rengi değişirdi)
sonuç olarak dünden beri ağlıyorum ve eşim illa da o ismi takmak istiyor. Kimseyi dinlemicem,kim ne derse desin diyor.
Kv dese bende inat edip o ismi koyardım ama kendi annem olunca ve annemin her zaman fikirlerine önem verdiğim için içim soğudu isme karşı :'(
Of bende içimi dökeyim dedim. İçimin bu kadar olduğunu düşünmeyin, Tam dökülmedi :)
ben de de var o varis denen illet. gerci meslek hastaligi bizimkisi. eninde sonunda cogalacak ama hamilelik tetikliyor malesef. ben varis corabi kullanmayi dusunuyorum bir sure. fayda edermi kiMoralım cok bozuldu ya benım bacagımın arkasında bı varıs vardı ama sadece renk olarak vardı yanı damar cok cıkıntılı degıldı, sımdı aynadan baktım bakmaz olaydım varısım buyumus kocaman olmusVarıs gecen bırsey de degılkı, hamılelıkten ve oturmaktan oldu demekki
Çok hoş olmuş canım eline sağlık. kalın keçe ile mi yaptın?
bılmıyorumkı canım, doktora da hıc gıtmedım sadece renk olarak vardı ama sımdı baya buyumus, dogumdan sonra gıdıcem, belkı lazerle felan da cozumu vardır, ben zaten kıloluyum bır de bacaklarım sıkı degıl o yuzden cok cırkın duruyo, cok torumak da zararlı cok ayakta durmak da, annemın bacakları varıs dolu(hemsıre emeklısı)hangi isim cnm merak ettim.
tavrini net koyarsan, annen bile olsa geri adim atacaktiryani umarim
ben de de var o varis denen illet. gerci meslek hastaligi bizimkisi. eninde sonunda cogalacak ama hamilelik tetikliyor malesef. ben varis corabi kullanmayi dusunuyorum bir sure. fayda edermi ki
Ah o varisler ahbılmıyorumkı canım, doktora da hıc gıtmedım sadece renk olarak vardı ama sımdı baya buyumus, dogumdan sonra gıdıcem, belkı lazerle felan da cozumu vardır, ben zaten kıloluyum bır de bacaklarım sıkı degıl o yuzden cok cırkın duruyo, cok torumak da zararlı cok ayakta durmak da, annemın bacakları varıs dolu(hemsıre emeklısı)
Aynen canım ben de alsam da gıyemem o corapları. Dogumdan sonra gıyebılırım ancak evde ama ıse yararmı bılmıyorum. Genıtal bolgedede mı oluyormus varıs, benım sımdılık bacagımın arkasında var ama cok belırgın sıslık gıbı olmus.Ah o varisler ahbende de oldu hem de sadece bacağımda değil genital bölgemde de oldu canım inşallah doğumdan sonra artmazlar. Varis çorabı aldım ama onları da giymek eziyet. Normal çorabı zor giyiyorum eğilerek onları giymeye çalışırken doğurcam bu gidişle :)))))
Bakalım hiç bir fikrim yok ama herhalde koyulunca öğrenirler..Canim benim de eşim öyle demişti. Ama kp konuştu ben istemiyorum dedi. Esimi ikna etti :) belki Sizinkiler de ogrense aynı şey olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?