Can hastanesinde muhittin göç var canım ona mi gidiyorsun bilmiyorum ama süper bir doktor çok başarılı yıllarca istanbulda beraber çalışmıştık hatta eşimle konuştuk keşke yakın olsaydık da ona kontrole gidebilseydik diye ama yogun bakım yoksa bişey diyemem tabiki ilk tercih yoğun bakım olmalı bence
Nasıl yani? ikinci dönem de, yani 37den sonra da bir kaç gün çalışıp onu da mı aktarabilir diyorsun. Ama 37de zorunlu izne ayrılınıyor diye biliyorum. Dr raporu ile devam edebilir mi yani?
Benim de 35+0 karne gününe denk geliyor. 37+3te tekrar okul açılıyor.
@sdss hayirli olsun canim cok cok sevindim :)
bskn canim ben hatirliyorum sanki o ismi ve oglum olsaydi benim de ihtimallerimden biriydi olur oyle seyler herkes kendi yorumunu yapiyor ailen de oyle onemli olan senin ne istedigin esinle ortak karariniz canim :) benim bir arkadasimin annesi inatla baska bir isin soyledi soyledi cocuk akli erip bir tek onu kaale almayinca kendi adini soylemek zorunda kaldi :) esinle ortak bir karariniz varsa icini hic sogutma cunku bence cok guzel bir isim :)
Üzme canını canım. Eminim annen de dolduruşa geldiği için böyle davrandı bence. İsmi koyunca ve torunu görünce dünyanın en kötü ismi bile olsa ona göre, sevecektir.
Canım ben de sarıp atıyorum. Buz dolabı poşetine özenle diziyorum sarıp sarıp. Sonra onu düzgünce bağlayıp yine düzgünce yerleştiriyorum. Tıkıstırmadan. Pişirmeye sıra gelince de kendi kendine çözülüp biraz gevseyince tencereye diziyorum. Tencere ile hiç koymadım. Çok yer kaplar diye.aslında daha mantıklı gibi.
Varis ağrı yapıyor muMoralım cok bozuldu ya benım bacagımın arkasında bı varıs vardı ama sadece renk olarak vardı yanı damar cok cıkıntılı degıldı, sımdı aynadan baktım bakmaz olaydım varısım buyumus kocaman olmusVarıs gecen bırsey de degılkı, hamılelıkten ve oturmaktan oldu demekki
1600tl mı? Hem de bu guncel ucret degıl yanı oylemı. Ben 1500tl maksımum verırım dıyorum, maasımın yarısını bakıcıya vereceksem calısmanın ne anlamı varkı
hangi isim cnm merak ettim.
tavrini net koyarsan, annen bile olsa geri adim atacaktiryani umarim
ben de de var o varis denen illet. gerci meslek hastaligi bizimkisi. eninde sonunda cogalacak ama hamilelik tetikliyor malesef. ben varis corabi kullanmayi dusunuyorum bir sure. fayda edermi ki
Tekrar sorayım arkadaşa. Özel sektörde çalışıyor sen kamu. Onun ayrımı var mıdır ki?
37+5de almak daha karlı ,5 günü sonrasına aktarmış olucam diyordu. Ama sonradan ne yaptı aldı mı almadı mı? Danışayım bir
Ben dopum sonrası çalışmayacağım için o hesabınyapmıyordum...
Benım bıldıgım 37+0dan sonra calısılamıyor. Ancak erken dogum olursa kalan gunler aktarılıyor
Varis ağrı yapıyor mu
agrı yapmıyor canım sımdılık
milletin kahrını çekeceğim, eve yorgun argın gelip çocuğumla kaybettiğm zamanı kazanmaya çalışacağım, tabi çocuk uyumadıysa!
Evde ekstra yorulacağım(bakıcılar yemek yapmıyor yaparsa ekstra alıyor) gece huysuzlanacak onunla ilgileneceğim. Sabah kalkıp o masum yavruyu bakıcıya bırakıp tek gözüm kapalı işe gideceğim...
Cebime 500lira bile ya kalmayacak ya kalacak,
amaç ne ömrüm yeter belki 60ları görürüm de emekli olurum
Amannnnn işten boşuna çıkmak istemiyorum...
Haklısın canım ama borc harc cok olunca ıste oyle bır sansım yok benım. Bır de benım meslegım bırakılıp gıdılecek sonra donulecek bır meslek de degıl, oldukı esımle ayrıldık (aramız kotu bu aralar) sonucta calısmayı bırakamam. Ama ıstanbulda bakıcı fıyatları cok acımasız, sabah 6.15de evden cıkmak zorundayım dedıgın gıbı, uykusuz geceler ıle ıse gıt gel cocugundan ayrı kal bır de aldıgın maasın yarısını bakıcıya ver
:/
cnm bence avizeni de sirinlerli alabilirsin. bulamazsan, sade renk alip uzerine sirinler stickerlari ile kendi zevkine gore susleyebilirsinHanımlar bebek odasına sırınler desenlı perde yaptırıyorum. Perde cok ınce tül seklınde, altına guneslık olmazdı cunku seffaf bır kuması var, onun yerıne fon perde yapılacak ve fon perdeyı kapatınca karanlık oluyormus oda. Haftaya takacak perdecı. Yalnız ben avıze konusunda kararsızım. Halısı normal mavı desenlı bır halı yanı desenlı degıl. Avızeyı de sırınler desenlı mı baksam , baska desen olursa cok mu karısık gozukur bılemedım
Perdem asagıdakıne benzer olacak fakat yere kadar degıl. Önerılerınızı beklıyorum
yegenimin ismi toprakTekrar sorayım arkadaşa. Özel sektörde çalışıyor sen kamu. Onun ayrımı var mıdır ki?
37+5de almak daha karlı ,5 günü sonrasına aktarmış olucam diyordu. Ama sonradan ne yaptı aldı mı almadı mı? Danışayım bir
Ben dopum sonrası çalışmayacağım için o hesabınyapmıyordum...
Eskiden insanlardan onların düşüncelerinden etkilenmezdim. Dediğim dediktim :) özledim o günlerimi
İçimi soğutsam da eşim içten içe inat edecek farkındayım. Ben onun yerinde olsam inat ederdim çünkü
Muhammed koyucam desem bu sefer de ağır geliyor çocuklara, taşıyamıyorlar diyecekler.
Gerçekten isim işi çok zormuş
isme göre mi seviliyormuş anlamadım :/ zaten kırıldığım nokta bana saygı duymaması, kardeşimin düşüncesizlik yapıp annemlerin yanında bu muhabbeti açmış olması...
Bizimkiler tencerenin için poşet seriyor, öyle dolduruyolar içini.
Tencereyi dondurup o halde poşeti çıkartıyorlar ama gene de zor oluyor poşeti alırken dağılıyor, aynı tencereeye yerleştirmek gerekiyor falan
Varis ağrı yapıyor mu
milletin kahrını çekeceğim, eve yorgun argın gelip çocuğumla kaybettiğm zamanı kazanmaya çalışacağım, tabi çocuk uyumadıysa!
Evde ekstra yorulacağım(bakıcılar yemek yapmıyor yaparsa ekstra alıyor) gece huysuzlanacak onunla ilgileneceğim. Sabah kalkıp o masum yavruyu bakıcıya bırakıp tek gözüm kapalı işe gideceğim...
Cebime 500lira bile ya kalmayacak ya kalacak,
amaç ne ömrüm yeter belki 60ları görürüm de emekli olurum
Amannnnn işten boşuna çıkmak istemiyorum...
Toprak :/ ikinci olarak da ege düşündüm. Toprak ege :/
Aman her isme mana bulanlardan sıkıldım gerçekten. Bende acaba son dönemlerde çok yaygın oldu, modaya uyar gibi oluyoruz diye düşünüyordum :/
Farklı illerde/ilçelerde değişik uygulamalar olmuş. Kimine aktarma için izin vermişler, kimilerine vermemişler. Gecen haftalarda okula bir resmi yazı gelmişti. Doğum öncesinin yaza gelen kısmı ve fiili çalışılmayan kısımlar doğum sonrasına aktarılmasın diye. tek tip uygulama olsun artık diye sanırım.
ben de tam bilmiyorum, yaşayıp göreceğiz yine.
Bakalım hiç bir fikrim yok ama herhalde koyulunca öğrenirler..
Ayy ayni sıkıntıdan muzdaribiz ben eşim varsa ona giydiriyom yoksa patik giyiyorum o kolay gYa birde çorap giyerken sanki sıkıştırıyormuşum gibime geliyor dahada üzülüyorum
Kp kv aram gayet iyi hani gerçekten sevip saydığım iyi insanlar.. Bakalım oluruna bıraktım... Yanlış anlaşılır kötü olmak istemiyorum.... Sonucu sizlerle paylaşacağım bakalım.Söylenen normal konuşma arasında canim. Belki karşı olurlar. Ben hatta kp severim koyalım baba eşim istemiş dedim. Olmaz dedi. Eşimle çok inatlastilar ama kp galip çıktı. Eğer senin de aran iyiyse belki o da istemez.
Normal cnm annesi bebişin in kilosu artmış olmalı kemikleri güçleniyor ya.daha bi erkek gibi vuruyor kaslariylanSon birkaç gundur oğlumun hareketleri çok keskin. Vuruşlar filsn ooo hiç annenin canı acıyor mu diye dusunmek yok :) bazen oyle hareket ediyor ko vajinam da hissediyorum o hareketi. Normal mi? Yoksa benim ki kaçmak için tunel mi kazıyor.
Kp kv aram gayet iyi hani gerçekten sevip saydığım iyi insanlar.. Bakalım oluruna bıraktım... Yanlış anlaşılır kötü olmak istemiyorum.... Sonucu sizlerle paylaşacağım bakalım.
Kızlar ben suan dısarıdayım eve varmama daha cok var sizden rica etsem merhaba bebekteki sifreyi gönderip indirim kuponu ailabilecek olan var mı. cok İhtiyacım var buna. Yada kazanıp kullanmycak olanlar bana verebilirmi
Normal cnm annesi bebişin in kilosu artmış olmalı kemikleri güçleniyor ya.daha bi erkek gibi vuruyor kaslariylan
sitenin garip bi sistemi var canım saat 4 olmadan, 2.kod verilmeden aktif oluyor link.. Tahmin edip girebiliyorsun. 15 dk önce girdim 50 tl geldi. Hemen ardından eşim için girdim 40 tl geldi.. Saat 16.00da aktif olacak vs hepsi hikaye..Canim internete girebiliyorsun değil mi? Kodu söyleyelim sen kendin gir hemen. 4 te siteyi acarsin olur. Belki girebilecek olan vardır. Kuponu kullanmayip
sitenin garip bi sistemi var canım saat 4 olmadan, 2.kod verilmeden aktif oluyor link.. Tahmin edip girebiliyorsun. 15 dk önce girdim 50 tl geldi. Hemen ardından eşim için girdim 40 tl geldi.. Saat 16.00da aktif olacak vs hepsi hikaye..
"merhababebek nokta tv " adresi program başlamadan bile aktif canımEvet ama 4 de en azından sistemi açılınca beklemek gerek. Açıp ikinci link gelince girmeli hemen. Yoksa dediğin gibi daha düşük indirim geliyor. Sen tahmin etmissin ne güzel :)
Hareketli olmasi sağlıklı olduğnu gösteriyor cnm bizimki de zıplıyor uyutmuyor artık.zombi gibi geziyorum.gidince görürsün yüzünü.kalbinin atışını duyarsınız sende normale dönersin inşallah.Hem de nasıl? Yerim o kaslarini :) Masallah oğluma. Salı gideceğim inşallah 20 gün oldu gormeyeli. İnsan tedirgin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?