2016 Şubat Anneleri

Bu yaz bayramdan sonra ayrıldı sanırım. Ben gonenliyim de bayramda kanamam olunca gitmiştik ona. Ne tatlı pozitif bir adamdi nasıl rahatlatmisti bizi. Ben hüngür hüngür ağlarken inşallah iyi haberler vereceğim hiic korkma demişti. Benim şimdiki doktorum enerji olarak fena. Sırf moral bozuyor. İnşallah doktorlugu iyi olur ne diyim. Bu arada sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor?

Tekrar sorayım arkadaşa. Özel sektörde çalışıyor sen kamu. Onun ayrımı var mıdır ki?

37+5de almak daha karlı ,5 günü sonrasına aktarmış olucam diyordu. Ama sonradan ne yaptı aldı mı almadı mı? Danışayım bir
Ben dopum sonrası çalışmayacağım için o hesabınyapmıyordum...

Eskiden insanlardan onların düşüncelerinden etkilenmezdim. Dediğim dediktim :) özledim o günlerimi
İçimi soğutsam da eşim içten içe inat edecek farkındayım. Ben onun yerinde olsam inat ederdim çünkü

Üzme canını canım. Eminim annen de dolduruşa geldiği için böyle davrandı bence. İsmi koyunca ve torunu görünce dünyanın en kötü ismi bile olsa ona göre, sevecektir.

Muhammed koyucam desem bu sefer de ağır geliyor çocuklara, taşıyamıyorlar diyecekler.
Gerçekten isim işi çok zormuş
isme göre mi seviliyormuş anlamadım :/ zaten kırıldığım nokta bana saygı duymaması, kardeşimin düşüncesizlik yapıp annemlerin yanında bu muhabbeti açmış olması...

Bizimkiler tencerenin için poşet seriyor, öyle dolduruyolar içini.
Tencereyi dondurup o halde poşeti çıkartıyorlar ama gene de zor oluyor poşeti alırken dağılıyor, aynı tencereeye yerleştirmek gerekiyor falan

Varis ağrı yapıyor mu

1600tl mı? Hem de bu guncel ucret degıl yanı oylemı. Ben 1500tl maksımum verırım dıyorum, maasımın yarısını bakıcıya vereceksem calısmanın ne anlamı varkı

milletin kahrını çekeceğim, eve yorgun argın gelip çocuğumla kaybettiğm zamanı kazanmaya çalışacağım, tabi çocuk uyumadıysa!
Evde ekstra yorulacağım(bakıcılar yemek yapmıyor yaparsa ekstra alıyor) gece huysuzlanacak onunla ilgileneceğim. Sabah kalkıp o masum yavruyu bakıcıya bırakıp tek gözüm kapalı işe gideceğim...
Cebime 500lira bile ya kalmayacak ya kalacak,
amaç ne ömrüm yeter belki 60ları görürüm de emekli olurum
Amannnnn işten boşuna çıkmak istemiyorum...

Toprak :/ ikinci olarak da ege düşündüm. Toprak ege :/
Aman her isme mana bulanlardan sıkıldım gerçekten. Bende acaba son dönemlerde çok yaygın oldu, modaya uyar gibi oluyoruz diye düşünüyordum :/

İsim konusuda bence bizde de karışacak ortalık . Ben hamileliğin başından beri Nilüfer diyorum esimde tmm demişti şimdi 2ci isim eklemisler kV ismini Arapların ismi gibi uzun olcak kızımın ismi Nilüfer Bedriye. ...... soyadımız da uzun evlenince koca soyadı eklenirse nüfus cüzdanın yarısı isim olcak. Ben biseyde diyemiyorum gorumcelere söylemiş onlara ne yapıyorsun diye sordum telden Bedriye ye yelek oruyorum diyo (((( Ben ne yapayım kızlar? Nilüfer isminden vaz gecmem ben . (((( soylememis olsaydı ablalarina güzellikleri vaz gectirirdim eşimi. Ama ...​

cnm bence avizeni de sirinlerli alabilirsin. bulamazsan, sade renk alip uzerine sirinler stickerlari ile kendi zevkine gore susleyebilirsin
yegenimin ismi toprak topac gibi masallah. guzel bir isim bence. esinle senin icine sindiyse umursama kimseyi. herkese begendiremiyoruz ki. benim oglusun ismine de bir suru kulp buldular. desem inanamazsin o yuzden boosverr herkesi

Son ay drum yokoldu ameliyat oldu dediler kadından haber yok bende başka dr ve hastaneye karar verdik dün kontrole gittim bu erkek dr pek istemesemde dru çok beğendim ilgili ve alakali güvenim zaten isinde başarılı bi dr mus ama son ay böyle aksilik olmasi stres yaptı beni ve dün doğum için gün verdi 29 ocak diye bende 1 Şubat olsun dedim bakalım hangi gün bidahaki kontrolüm 20 ocak kesin tarih belli olucak ins

Arkadaşlar yazın kullanamadı onu biliyorum. Ama ara tatil hiç aklıma gelmemişti. Zaten ara tatil gelmeden benim 37 doluyor.

huzurunmeraklisi ah yavrum ben gunlerdir o illetle ugrasıyorum artk ağır kısmı atlattm ama burnumun tıkanıklığı oksuruk hapsırık gecmedi o kadar c vitamını bastım dikkat ettim ama kolay kolay gecmıyor..

bskn canım insanlar bugun köpeklerine güncel cocuk isimlerini koyuyor yani napalım şimdi köpeğe hiç asla bu isim konmaz çocuğa bunu koyalım diye isimmi sececegız anlamadım? Ben ve çocuğuma Nasıl hitap etmek istiyorsam odur herkes fikrini söyluyor ama içini soğutma .. Sonucta toprak koysan annen sevmeyecekmı cocugunu yada sana darılacak mı ? Hayır..
Annen istemiyor diye de toprak isminden vazgeçersen eşine haksızlık etmıs olmayacakmısn..? İyi düşün tasın kimseye bakma evde ona sesleniyormus gibi o isimle denemeler yap Eger artık hoslanmıyorsan , eşinle konus. Üzülme bu dönemde yaşanıyor malesef böyle talihsizlikler..

Bakalım hiç bir fikrim yok ama herhalde koyulunca öğrenirler..

Söylenen normal konuşma arasında canim. Belki karşı olurlar. Ben hatta kp severim koyalım baba eşim istemiş dedim. Olmaz dedi. Eşimle çok inatlastilar ama kp galip çıktı. Eğer senin de aran iyiyse belki o da istemez.

Ya birde çorap giyerken sanki sıkıştırıyormuşum gibime geliyor dahada üzülüyorum
Ayy ayni sıkıntıdan muzdaribiz ben eşim varsa ona giydiriyom yoksa patik giyiyorum o kolay giymesi cnm tavsiye yoksa kafasını koparicam diye korkuyorum asagida kafası minnosun

Kp kv aram gayet iyi hani gerçekten sevip saydığım iyi insanlar.. Bakalım oluruna bıraktım... Yanlış anlaşılır kötü olmak istemiyorum.... Sonucu sizlerle paylaşacağım bakalım.

Normal cnm annesi bebişin in kilosu artmış olmalı kemikleri güçleniyor ya.daha bi erkek gibi vuruyor kaslariylan

Kızlar ben suan dısarıdayım eve varmama daha cok var sizden rica etsem merhaba bebekteki sifreyi gönderip indirim kuponu ailabilecek olan var mı. cok İhtiyacım var buna. Yada kazanıp kullanmycak olanlar bana verebilirmi

Kp kv aram gayet iyi hani gerçekten sevip saydığım iyi insanlar.. Bakalım oluruna bıraktım... Yanlış anlaşılır kötü olmak istemiyorum.... Sonucu sizlerle paylaşacağım bakalım.

Hayırlısı oldun insaah canim. Ananem rahmetli isim bir boncuk derdi. Anlamı güzel olsun da gerisi boş ver... İnsaah hayırlı evlat olur.

Kızlar ben suan dısarıdayım eve varmama daha cok var sizden rica etsem merhaba bebekteki sifreyi gönderip indirim kuponu ailabilecek olan var mı. cok İhtiyacım var buna. Yada kazanıp kullanmycak olanlar bana verebilirmi

Canim internete girebiliyorsun değil mi? Kodu söyleyelim sen kendin gir hemen. 4 te siteyi acarsin olur. Belki girebilecek olan vardır. Kuponu kullanmayip

Normal cnm annesi bebişin in kilosu artmış olmalı kemikleri güçleniyor ya.daha bi erkek gibi vuruyor kaslariylan

Hem de nasıl? Yerim o kaslarini :) Masallah oğluma. Salı gideceğim inşallah 20 gün oldu gormeyeli. İnsan tedirgin oluyor.

Canim internete girebiliyorsun değil mi? Kodu söyleyelim sen kendin gir hemen. 4 te siteyi acarsin olur. Belki girebilecek olan vardır. Kuponu kullanmayip
sitenin garip bi sistemi var canım saat 4 olmadan, 2.kod verilmeden aktif oluyor link.. Tahmin edip girebiliyorsun. 15 dk önce girdim 50 tl geldi. Hemen ardından eşim için girdim 40 tl geldi.. Saat 16.00da aktif olacak vs hepsi hikaye..

Evet ama 4 de en azından sistemi açılınca beklemek gerek. Açıp ikinci link gelince girmeli hemen. Yoksa dediğin gibi daha düşük indirim geliyor. Sen tahmin etmissin ne güzel :)

Evet ama 4 de en azından sistemi açılınca beklemek gerek. Açıp ikinci link gelince girmeli hemen. Yoksa dediğin gibi daha düşük indirim geliyor. Sen tahmin etmissin ne güzel :)
"merhababebek nokta tv " adresi program başlamadan bile aktif canım sonu com olan site 4ten önce açılmıyor doğru ama ben diğerinden aldım hep. O aktif olana kadar diğerinden girip 50 ve 40 tl yi bitiriyorlar. Bazı forumlarda bu konuda başlıklar var onların takipçisiyim kod: ihtiyaç listesi

Hem de nasıl? Yerim o kaslarini :) Masallah oğluma. Salı gideceğim inşallah 20 gün oldu gormeyeli. İnsan tedirgin oluyor.
Hareketli olmasi sağlıklı olduğnu gösteriyor cnm bizimki de zıplıyor uyutmuyor artık.zombi gibi geziyorum.gidince görürsün yüzünü.kalbinin atışını duyarsınız sende normale dönersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…