2016 Şubat Anneleri

benim boğazım ve çiğerlerim çok kötü, bazen çok kötü öksürüyorum bebek yerinden cıkackmış gibi geliyor :)
bide kv gittik sağolsun aşırı sigara içiyor odada oda fena etkiledi bence

En azından artmaması için giymeye çalışırız doğumdan sonra da canım genetik bişey bu varis. Annem bana hamileyken çıkmış ilk. Ben de şimdi kızım sayesinde tanıştım varis teyzeyle :) :) alt tarafta da oluyomuş maalesef yaşadım gördüm

kuponlar tükenmiş kızlar

Arkadaşlar mesela 125 tl üzeri alışverişte indirim kuponu birleştirilebiliyor mu ? Yoksa 125 tl lik alışverişe sadece bir tane mi indirim kuponu kullanılıyor, eşim ve ben gönderdim dielim Biri 20 biri 30 olsun, 150 liralık alışveriş yaptım İki kuponu da kullanabiliyor muyum

Bu izin isi ne sacma ya ogretmenlerde ben sali gunu 32. Hafta calisabilir raporumu alacagim ikinci donemin ilk haftasinda bir iki gun calisacagim ama fiilen calismadigim iki haftayi dogum sonrasina ekleyemeyecegim ama o iki hafta esten sonra calisiyor olacagim hakikaten cok sacma sanki fiilen calisma sansim var da ben keyfimden yatiyorum iki hafta gicik seyler

anca eve gelebildim indirim alamadım malesef yani aldım da 20 tl çok düşük offfff sessizyazar

Canım bende 22 ocağa kadar çalışabilir raporu aldım.ilk dönemi kapatmaya calışacağım.ben de zorlanmaya basladım ve hergun 55 km git 55 km gel.

Ay kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkiyim derken yazlıklarımıda kaldırıyim dedim kışlıklarda vardı onları çıkarıyim derken saat oldu 4, ufakta bir temizlik yaptım tabi.. Çooook yoruldum daha ütü işim var ama bir akıllılık yapıp ilk önce hastaneye götürüceklerimi halledicem, diğerlerini yavaş yavaş yaparım artık.. Allahım sen bana yardım et çok zorlanıyorumm :/

kızlar ilk doğumumda hastaneye gelen ziyaretçilerim çok fazla oldu ve ben bebeğimi emziremedim.kan sekeri düştü yavrumun.bence bu kadar düşünmeyin ikramlıkları.çikolatanız kolonyanız bebek süsleriniz olsun yeter bence.hatta sizi çok düşünüyorlarsa gelenler ikramlık bisey yapsın getirsın.önemli olan bebeğinizin ve sizin sağlığınız.

ayy kıyamam yaa ne düşüncesiz insanlar emzirmene bile müsade etmemişler
keşke emzirme önlüğü alsaydın yanına en azından onun altından emzirirdin.
bu arada şu hastane ikramlıklarına katılıyorum boşa telaş yapmayın ne ikramı eve gelseler neyse hastaneye hasta ziyaretine geliyorlar misafirliğe değil kolonya bile olmaz bebeğin yanında.
benim doğumumda her gelen yiyecek birşeyler getirmişti ben hiç hazırlık yapmadım
gerekirse 1 kutu çikolata alın ondan ikram edin diğer ikramlıklar için evde özenerek yaparsınız

Selman-ı Farisi nin hayatini okusa esin eminin oyle dusunmez.. Cok guzel bir isim ve sahabe.. Hakkinizda hayirlisi olsun :)

Selman-ı Farisi nin hayatini okusa esin eminin oyle dusunmez.. Cok guzel bir isim ve sahabe.. Hakkinizda hayirlisi olsun :)

Selman diye bir arkadaşı varmisti. Sevmediği. Aklına o geliyormuş. Benim de öyle. Hep olumsuz öğrenciler aklıma geliyor. Bir şey diyemedim. Talha ya da Gorkem olur gibi... Hayırlısı...

Kızlar ben vitamin ilacini kullanmayi biraktim zaten midemi rahatsiz ediyordu. Sadece maltofer arada da balik yağı kapsülü kullanıyorum. Dr artik kullanma dedi. Sizler ne durumdasiniz?

Aynen ya o kadar cömert olmaya gerek yok.biz doğuruyorz sonuçta.hem doğum yap hem sunum yap..o kadar yüz vermek iyi değil.Sanki ne olacak alkis mi tutacaklar.küsür ararlar verdigin ikramda .Benim dugunumde kaccesit yemek yapildi yiyenler Allah a sukur demek yerine laf etmisler arkamizdan tuzlu yagli vs.kimseye yaranamazsin.kendi bakacağım çocuk için başkasına ne ikram edeceğimi de o kadar takmam kafaya..çikolata kolonya yeter yada baby delight.onun yerine çocuğa bir çift çorap alirim yavruma.

her 125 tl de 1 tane kullanabiliyorsun canım birleştirilemiyor.
anca eve gelebildim indirim alamadım malesef yani aldım da 20 tl çok düşük offfff sessizyazar
Saat 16.00 olmadan çoğu kod bitiyor o yüzden. merhababebek com tr ye değil de merhaba bebek nokta tv ye girersen (ona da cep telefonundan girmek gerekiyor) daha yüksek indirim alabilirsin. 2.kod verilmeden tahmin edip alıyor herkes, o yüzden bitiyor maalesef

Kızlar ben vitamin ilacini kullanmayi biraktim zaten midemi rahatsiz ediyordu. Sadece maltofer arada da balik yağı kapsülü kullanıyorum. Dr artik kullanma dedi. Sizler ne durumdasiniz?
Ben de ilac isini iyice savsakladim aradabir aliyorum 2-3 gunde bir vitamin 3-4gunde bir balik yagi haftada bir mg ca aliyorum demir ilacini da 2-3gunde bir ancak iciyorum sabah ac karnina icemiyirum mide bulantisi yapiyor kahvaltida cay sut peynir yedigim icin alamiyorum surekli erteleye erteleye hepsi aksama kaliyor aksam da sizip kaliyorum

sevgili hasta yatak döşek yattığımı bilip buna rağmen kapımı çalmayan komşu
bir daha kıyamet kopsa sana bişy göndermiiiceeeeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…