2016 Şubat Anneleri

bskn Benim o Adaş olamayacaklar mı şimdi? :/ Üzülme sen. Mutlaka içini ısıtan başka bir isim bulursun ya da bulmazsın. Senin kararın. Bana da söylediler. Kötü şeyler çağrıştırıyormuş, başka isim mi kalmamış. Ama ben onlar kadar kötümser değilim. Oğlumun adı Toprak. Uçsuz bucaksız, verimli, bir çekirdek ekip koca çınar büyüten, Denizin kardeşi, gökyüzü kadar geniş... Ben bunları görüyorum, diğerleri başka şeyleri. Bebişine hangi ismi koyarsan koy zaten senden daha çok seveni olmayacak. Kimin ne dediğini umursama olur mu?

Hatırlıyorum canım söylemiştin :/
Şuan yapabilecek birşey yok. İstanbulda durum bu. Bir de şimdi moda çıkartmışlar sigorta istiyorlar.
Ee sipgrtayı devlet ödüyor demezler mi bir de (şahsen benim görümce ben bakarım sigorta yapılır demese de bakıcıya yaparsın sigorta diye konuya girş yapmıştı. Sanarsın bakıcıdan yana )
O duyduklarınız Pilot üç ilde uygulama var bizde yok deyip kestirip atıyorum. Verilen 300lirayı bile aylık verdiklerini sanıyorlar...
Hakkıyla kendi çocuğu gibi bakabilecek birini bulsak göze gelmez verilecek paralar. İnşallah gönlünce olur ...

Avize ya düz sade olabilir yada şirinli olabilir. Farklı model dediğin gibi göz yorabilir

Herkes her isme kulp buluyor, dalga geçerler, öyle yaparlar böyle yaparlar... Çıldır geliyor insana. Eee bana da lakap buldular. Bende her isme lakap taktım noldu yani. Ne eksildik ne eksilttik...

Aynen öyle millet çocuk yapmayıp çocuk yerine koyuyor hayvanları o yüzden istediklerini koyuyorlar. Ay bir de dediğin gibi eşime bu isimleri ben sıraladım. Adam ikiletmeden tamam toprak güzel dedi. İçimizde doğayı andıran manalı bir isim olsun diye vardı. O da bunu seçti. Ve asla da vazgeçmedi ben gene belkilerdeydim.
Sinirmi bozan anneme yakıştıramadım bu hareketleri. Git gelininle uğraş benle uğraşacağına diyeydim keşke
Kv liği tutmuş.
Ayrıca sadece bu mevzu da değil. Teyzemle kapı süsü, çikolatası falan konuşuyoruz. Tabi whatsap grubundan. Onlara da laf soktu.
Yaptığımız boyaya, beğendiğimiz ıncık boncuk işlere herşeye laf soktu. Hiç danışmadan yapsam tamam da arkadaş ben senin fikrini almak için gruba foto atıyrum sizce diyorum. O an fikir beyan edin :/
Bu konu ile ilgili hadis var mesela ; bitmiş işe hayırlı olsun denir, bulandırılmaz.

Oy neyse çok dertliyim :) annem benim için çok önemli yere sahip ama bir türlü taktirini kazanamamışım işte. Varsın çocuğum ile ilgili de taktirini kazanamıyayım...

Kızlar ben vitamin ilacini kullanmayi biraktim zaten midemi rahatsiz ediyordu. Sadece maltofer arada da balik yağı kapsülü kullanıyorum. Dr artik kullanma dedi. Sizler ne durumdasiniz?
Ben bir aydır kullanmıyorum. Sadece magnzyum iç dedi onu da içmyorum. İçince bacaklarım kasılıyor. Bana ters tepki yapıyor

benim de minnosumun ismi ege olcak canım:) bana da ikinci isim diye eşiminin babasının ismini tuttudular ama yılmadim

Canım seçimlerin gayet güzel bence avize başka desenli olmamalı, şirinler olsun, bulamazsan halıyla uyumlu sade mavi olsun, göz yormasın, şimdiden güle güle kullan

vazgeçme canım hep istediğin bi isimmis neden içinde kalsın ki?! valla benim eşim anne baba tüm ailesine benim seçtiğim isim ile yanina babasının ismini koyarak söyledi ben ona rağmen yok koymam dedim:)

Kızlar ben vitamin ilacini kullanmayi biraktim zaten midemi rahatsiz ediyordu. Sadece maltofer arada da balik yağı kapsülü kullanıyorum. Dr artik kullanma dedi. Sizler ne durumdasiniz?
ben hala kullanıyorum vitamin ve kan hapını doktorum bırak demedi bir kaç ay önce Sağlık ocağındaki doktorda doğumdan sonra da vitamin hapını mutlaka kullan dedi

valla canım benimkide öyle, bi an çıkacak zannediyorum :)

Ay kuzumm aynen, doğuma gidicem hiç bir şey umrumda olmaz.. Zaten 5-10 dakka oturup giderler.. Anne bitkin, bebek aç.. Heleki sezeryanlıysan çok daha zor yani ameliyatlı ameliyatlı..

doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?

doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?

hasta bezi değilde kilotlardan alın çok rahat edersiniz. bezi her wc ye gidişte çıkarıp takmak zor ama kilot kullanımı çok rahat

Ben üçlü paketli olanından aldım kilodu, bezi hastane verir zaten.. Olduda vermedi eşim eczaneden alır gelir..

Bi isme karar verince 3kişi begense 4kişi burun kıvırıyor zevkler trtısılmaz esimle ben begendim gerisi teferruat

hasta bezi değilde kilotlardan alın çok rahat edersiniz. bezi her wc ye gidişte çıkarıp takmak zor ama kilot kullanımı çok rahat

Ben üçlü paketli olanından aldım kilodu, bezi hastane verir zaten.. Olduda vermedi eşim eczaneden alır gelir..
teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hasta bezi almadım. Depend in emici kilodunu alıcam ama sitede 10lu var hepsi kullanılır mı

Son düzenleme:
teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hastane bezi almadım. Depend in emici kilodunu alıcam ama sitede 10lu var hepsi kullanılır mı
Tampon uyguluyolarmış, çok kanama olurmu pek emin değilim..

Isim meselesine de takilmayalim kizlar ben kizimin adini Ada Lina koyacagim Lina diyince burun kivirankar edb ogretmeni daha nitelikli isim koymali diyenler bir daha dusun diyenler oldu ama ben seviyorum biz boyle istiyoruz dedim hep ailem olumsuz bir sey soylemedi teyzem o ne ya falan dedi annem susturdu. Is yerimde birinin kizinin adi Ada olsun patentimizde degil ya dedi ben de evet aynen zaten esim istedi dedim agzi olan konusuyor walla

sevgili hasta yatak döşek yattığımı bilip buna rağmen kapımı çalmayan komşu
bir daha kıyamet kopsa sana bişy göndermiiiceeeeemmm
Canim ya gecmis olsun...ayy komsuluk hakki diye bisey var ama gununuz insani cok bencil umursamaz..ilk hamileligimde kelkit diye bi ilcedeydim gunushanede ust komsum hergun gelir gider corba yemek getirirdi.dogumumdada keza hastaneye geldi ilgilendi...suan mugladayim.4 katli bi evdeyiz ne ustteki ne alttaki(ev sahibi) kapiyi calip nasilsin demez.

evet cnm solunumlari normal artik... sukurler olsun... kilo almaya baslarsalar doktor 10 gune normal kuveze aliriz dedi... simdi yogun bakimdalar hala...
O kadar sevindim anlatamam dualarimiz hep seninle bebislerle hangi hastanedeler özelde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…