Bide hamilesinsevgili hasta yatak döşek yattığımı bilip buna rağmen kapımı çalmayan komşu
bir daha kıyamet kopsa sana bişy göndermiiiceeeeemmm
cnm bence avizeni de sirinlerli alabilirsin. bulamazsan, sade renk alip uzerine sirinler stickerlari ile kendi zevkine gore susleyebilirsin
yegenimin ismi topraktopac gibi masallah. guzel bir isim bence. esinle senin icine sindiyse umursama kimseyi. herkese begendiremiyoruz ki. benim oglusun ismine de bir suru kulp buldular. desem inanamazsin o yuzden boosverr herkesi
@huzurunmeraklisi ah yavrum ben gunlerdir o illetle ugrasıyorum artk ağır kısmı atlattm ama burnumun tıkanıklığı oksuruk hapsırık gecmedi o kadar c vitamını bastım dikkat ettim ama kolay kolay gecmıyor..
bskn canım insanlar bugun köpeklerine güncel cocuk isimlerini koyuyor yani napalım şimdi köpeğe hiç asla bu isim konmaz çocuğa bunu koyalım diye isimmi sececegız anlamadım? Ben ve çocuğuma Nasıl hitap etmek istiyorsam odur herkes fikrini söyluyor ama içini soğutma .. Sonucta toprak koysan annen sevmeyecekmı cocugunu yada sana darılacak mı ? Hayır..
Annen istemiyor diye de toprak isminden vazgeçersen eşine haksızlık etmıs olmayacakmısn..? İyi düşün tasın kimseye bakma evde ona sesleniyormus gibi o isimle denemeler yap Eger artık hoslanmıyorsan , eşinle konus. Üzülme bu dönemde yaşanıyor malesef böyle talihsizlikler..
Ben bir aydır kullanmıyorum. Sadece magnzyum iç dedi onu da içmyorum. İçince bacaklarım kasılıyor. Bana ters tepki yapıyorKızlar ben vitamin ilacini kullanmayi biraktim zaten midemi rahatsiz ediyordu. Sadece maltofer arada da balik yağı kapsülü kullanıyorum. Dr artik kullanma dedi. Sizler ne durumdasiniz?
benim de minnosumun ismi ege olcak canım:) bana da ikinci isim diye eşiminin babasının ismini tuttudular ama yılmadimTekrar sorayım arkadaşa. Özel sektörde çalışıyor sen kamu. Onun ayrımı var mıdır ki?
37+5de almak daha karlı ,5 günü sonrasına aktarmış olucam diyordu. Ama sonradan ne yaptı aldı mı almadı mı? Danışayım bir
Ben dopum sonrası çalışmayacağım için o hesabınyapmıyordum...
Eskiden insanlardan onların düşüncelerinden etkilenmezdim. Dediğim dediktim :) özledim o günlerimi
İçimi soğutsam da eşim içten içe inat edecek farkındayım. Ben onun yerinde olsam inat ederdim çünkü
Muhammed koyucam desem bu sefer de ağır geliyor çocuklara, taşıyamıyorlar diyecekler.
Gerçekten isim işi çok zormuş
isme göre mi seviliyormuş anlamadım :/ zaten kırıldığım nokta bana saygı duymaması, kardeşimin düşüncesizlik yapıp annemlerin yanında bu muhabbeti açmış olması...
Bizimkiler tencerenin için poşet seriyor, öyle dolduruyolar içini.
Tencereyi dondurup o halde poşeti çıkartıyorlar ama gene de zor oluyor poşeti alırken dağılıyor, aynı tencereeye yerleştirmek gerekiyor falan
Varis ağrı yapıyor mu
milletin kahrını çekeceğim, eve yorgun argın gelip çocuğumla kaybettiğm zamanı kazanmaya çalışacağım, tabi çocuk uyumadıysa!
Evde ekstra yorulacağım(bakıcılar yemek yapmıyor yaparsa ekstra alıyor) gece huysuzlanacak onunla ilgileneceğim. Sabah kalkıp o masum yavruyu bakıcıya bırakıp tek gözüm kapalı işe gideceğim...
Cebime 500lira bile ya kalmayacak ya kalacak,
amaç ne ömrüm yeter belki 60ları görürüm de emekli olurum
Amannnnn işten boşuna çıkmak istemiyorum...
Toprak :/ ikinci olarak da ege düşündüm. Toprak ege :/
Aman her isme mana bulanlardan sıkıldım gerçekten. Bende acaba son dönemlerde çok yaygın oldu, modaya uyar gibi oluyoruz diye düşünüyordum :/
Hanımlar bebek odasına sırınler desenlı perde yaptırıyorum. Perde cok ınce tül seklınde, altına guneslık olmazdı cunku seffaf bır kuması var, onun yerıne fon perde yapılacak ve fon perdeyı kapatınca karanlık oluyormus oda. Haftaya takacak perdecı. Yalnız ben avıze konusunda kararsızım. Halısı normal mavı desenlı bır halı yanı desenlı degıl. Avızeyı de sırınler desenlı mı baksam , baska desen olursa cok mu karısık gozukur bılemedım
Perdem asagıdakıne benzer olacak fakat yere kadar degıl. Önerılerınızı beklıyorum
vazgeçme canım hep istediğin bi isimmis neden içinde kalsın ki?! valla benim eşim anne baba tüm ailesine benim seçtiğim isim ile yanina babasının ismini koyarak söyledi ben ona rağmen yok koymam dedim:)İsim konusuda bence bizde de karışacak ortalık . Ben hamileliğin başından beri Nilüfer diyorum esimde tmm demişti şimdi 2ci isim eklemisler kV ismini Arapların ismi gibi uzun olcak kızımın ismi Nilüfer Bedriye. ...... soyadımız da uzun evlenince koca soyadı eklenirse nüfus cüzdanın yarısı isim olcak. Ben biseyde diyemiyorum gorumcelere söylemiş onlara ne yapıyorsun diye sordum telden Bedriye ye yelek oruyorum diyo (((( Ben ne yapayım kızlar? Nilüfer isminden vaz gecmem ben . (((( soylememis olsaydı ablalarina güzellikleri vaz gectirirdim eşimi. Ama ...
ben hala kullanıyorum vitamin ve kan hapını doktorum bırak demedi bir kaç ay önce Sağlık ocağındaki doktorda doğumdan sonra da vitamin hapını mutlaka kullan dediKızlar ben vitamin ilacini kullanmayi biraktim zaten midemi rahatsiz ediyordu. Sadece maltofer arada da balik yağı kapsülü kullanıyorum. Dr artik kullanma dedi. Sizler ne durumdasiniz?
valla canım benimkide öyle, bi an çıkacak zannediyorum :)Son birkaç gundur oğlumun hareketleri çok keskin. Vuruşlar filsn ooo hiç annenin canı acıyor mu diye dusunmek yok :) bazen oyle hareket ediyor ko vajinam da hissediyorum o hareketi. Normal mi? Yoksa benim ki kaçmak için tunel mi kazıyor.
Ay kuzumm aynen, doğuma gidicem hiç bir şey umrumda olmaz.. Zaten 5-10 dakka oturup giderler.. Anne bitkin, bebek aç.. Heleki sezeryanlıysan çok daha zor yani ameliyatlı ameliyatlı..kızlar ilk doğumumda hastaneye gelen ziyaretçilerim çok fazla oldu ve ben bebeğimi emziremedim.kan sekeri düştü yavrumun.bence bu kadar düşünmeyin ikramlıkları.çikolatanız kolonyanız bebek süsleriniz olsun yeter bence.hatta sizi çok düşünüyorlarsa gelenler ikramlık bisey yapsın getirsın.önemli olan bebeğinizin ve sizin sağlığınız.
doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?
Ben üçlü paketli olanından aldım kilodu, bezi hastane verir zaten.. Olduda vermedi eşim eczaneden alır gelir..doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?
Bi isme karar verince 3kişi begense 4kişi burun kıvırıyor zevkler trtısılmaz esimle ben begendim gerisi teferruatbskn Benim o Adaş olamayacaklar mı şimdi? :/ Üzülme sen. Mutlaka içini ısıtan başka bir isim bulursun ya da bulmazsın. Senin kararın. Bana da söylediler. Kötü şeyler çağrıştırıyormuş, başka isim mi kalmamış. Ama ben onlar kadar kötümser değilim. Oğlumun adı Toprak. Uçsuz bucaksız, verimli, bir çekirdek ekip koca çınar büyüten, Denizin kardeşi, gökyüzü kadar geniş... Ben bunları görüyorum, diğerleri başka şeyleri. Bebişine hangi ismi koyarsan koy zaten senden daha çok seveni olmayacak. Kimin ne dediğini umursama olur mu?
hasta bezi değilde kilotlardan alın çok rahat edersiniz. bezi her wc ye gidişte çıkarıp takmak zor ama kilot kullanımı çok rahat
teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hasta bezi almadım. Depend in emici kilodunu alıcam ama sitede 10lu var hepsi kullanılır mıBen üçlü paketli olanından aldım kilodu, bezi hastane verir zaten.. Olduda vermedi eşim eczaneden alır gelir..
Tampon uyguluyolarmış, çok kanama olurmu pek emin değilim..teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hastane bezi almadım. Depend in emici kilodunu alıcam ama sitede 10lu var hepsi kullanılır mı
Ben almicam, hastaneden veriyorlar sonuçta. ihtiyaç olduğu durumda almayı düşünüyorum.teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hastane bezi almadım. Depend in emici kilodunu alıcam ama sitede 10lu var hepsi kullanılır mı
Canim ya gecmis olsun...ayy komsuluk hakki diye bisey var ama gununuz insani cok bencil umursamaz..ilk hamileligimde kelkit diye bi ilcedeydim gunushanede ust komsum hergun gelir gider corba yemek getirirdi.dogumumdada keza hastaneye geldi ilgilendi...suan mugladayim.4 katli bi evdeyiz ne ustteki ne alttaki(ev sahibi) kapiyi calip nasilsin demez.sevgili hasta yatak döşek yattığımı bilip buna rağmen kapımı çalmayan komşu
bir daha kıyamet kopsa sana bişy göndermiiiceeeeemmm
O kadar sevindim anlatamam dualarimiz hep seninle bebislerle hangi hastanedeler özelde mi ?evet cnm solunumlari normal artik... sukurler olsun... kilo almaya baslarsalar doktor 10 gune normal kuveze aliriz dedi... simdi yogun bakimdalar hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?