2016 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar benim hemoroidle başım dertte bu sorunu yaşayanlar neler yaptınız salı günü kontrolumuz var Dr soylemeyede cekiniyorum
Hasta bezi hakkında yazmışsınız benim ilk doğumum sezeryandi hastanede bir gece kaldım öyle çok bir kanamam olmadı orkidin gece olanı yetmisti 10 gün sonra yoğunlaştı yine gece olanindan aldım cantama

geçmiş olsun canım doktoruna söylemeye çekinme kesinlikle. Hasta bezini ben sormuştum duruma göre karar vermek daha mantıklı o zaman. 2 tane mesane pedi numune gelmişti bir paket de gece pedi koyayım.

teşekkür ederim cevaplar için. Ben de hasta bezi almadım. Depend in emici kilodunu alıcam ama sitede 10lu var hepsi kullanılır mı
kanamana bağlı canım arkadaşım 10 tane kullanmış 3 günde ama ben 2 günde 2 tane kullandım kanamam çok olmadı sonra eve çıkınca pedlerle idare ettim
doğum yapacak başka arkadaşın varsa ortak alabilirsiniz ben kuzenimle aynı ay doğum yapacağım ikimiz ortak aldık paylaşacağız

gebelikte hemoroid artıyor canım benimde öyle olmuştu hatta doğumdan sonra o kadar arttıki dayanamayıp doktora gittim ve muayene oldum çatlak oluşmuş tuvaletimi yaparken afedersin ama sanki cam parçası çıkıyor gibi oluyordu
bana geçici çözüm için proctolog krem ve fitil vermişti emzirirken kullandım onlar rahatlattı birde hergün kayısı kompostosu içtim kayısıyıda bol yedim
kabız olmamaya bak kabızlık şiddetlendiriyor

Ne güzel ifade etmişsin canım. Çok haklısın, benden daha çok kimse sevemez yavrumu
Aman kaya dersin sert olur rüzgar dersin fırtına gibi esipgürler milletin bakış açısı kötü :) dolu kısmını görmek istemiyorlar

Bizde çok seviyorduk onu beraber çalıştığımız dönemde hekimligide çok iyiydi belli olmuyor doktorlar anlayamıyor insan iyi mi kotu mu bizim doktorda hamile bu ayın ortasında doğum iznine ayrılacak bizi hastanede başka bir doktora yönlendirdi iyi diyorlar ama gidince gorucez artık bu cumartesi son kez kendimizinkine gidicez bakalım öyle ışte çok şükür sıkıntı yok bende ama yinede kendimi çok yormuyorum annem var yanımda o yapıyor herşeyi

Canım kabizda olmadım çok şükür dışarı çıktı uç kısımları canım yanıyor Dr söyleyeceğim bakalım ne diyecek salı günü gittiğimde doğum tarihi netleşecek benim ilk hamileligim 37 haftasinda ölü doğum olduğu için erken alınacak Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayi uzun ömürlü olmayı nasip etsin analı babalı bir şekilde

allah şifa versin canım bende meme olmadı çatlak olmuş ama ameliyat demişti doktor
annemde de meme vardı sendeki gibi ameliyat oldu
ameliyat da değil 15 dk lık bir işlem
üşütmemeye ve soğukta kalmamaya özellikle ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et
inşallah sende sağlıkla bebişini kucağına alır sonrada o illetten kurtulursun

Kızlar kızımın ismi elif Defne olacak kısmet olursa ilk düşündüğümüz isim Hira su olacaktı degistirdik

doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?
Cnm depend külot aldım çok rahat gözüküyor extra hasta bezi almadim.normal Ped koydum ayrıca.

Cnm bende 2 gündür var.Bunun çözümü nedir ya çok acıyor.

Valla anlamıyorum canım nasıl bır memlekette yasıyoruz. Hem 1500-2000 arası para verıcez bır de sıgorta yaptırıcaz, kendı maasımızın tamamını verıcez desene. Istanbulda hayat cok pahalı ama maaslar kus kadar kalıyor onun yanında. Ben ucretsız ızınde erkenden bakıcı arayısına gırıcem bu gıdısle, umarım bızım bu taraflarda ucretler bıraz daha uygundur

hemoroıd ve makat catlagı benden sorulur hamılelık oncesı de cok cektım ben bundan. Kabız olacagımı anladıgım an armut yıyorum, muz vs yemıyorum, bol yogurt(ev yapımı), kefır tuketıyorum ve evın ıcınde yuruyus yapıyorum. Cok ıkınmamak lazım wc'de. Sımdıye dek ucuz atlattım ama son 2 ay agırlastıkca kabızlık da artacak dıye dusunuyorum

doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?
ben canped mesane pedı aldım arkadasımdan. Bır de kullan at ıc camasırlarından koydum. Yeterlı oldur dıye dusunuyorum

Bugun benım bebıs kıpır kıpır ya, sureklı hareket halınde karnımda, bende 6.5 cm myom var acaba yerı daraldı da ondan mı bu kadar kıpır kıpır. Zaten kılosu da onden gıdıyor heralde 2 kılo olmustur dıye dusunuyorum

Ben son kontrole gidişimde hemşireye sormuştum doğum kısmındaki. Biz normal bez bağlıyoruz ilk seferi ama sonrasında rahat olduğu için külot şeklinde olanlardan alırsan bikaç tane iyi olur demişti. Dün marketten aldım canped vardı 10lusunu aldım mecburen canım. Benim regl dönemlerim de aşırı yoğun geçiyodu zaten arada geceleri onlardan kullanır bitiririm ben onları :) Bebek bezi kullandığım geceler bile oluyordu çünkü

ben hala kullanıyorum vitamin ve kan hapını doktorum bırak demedi bir kaç ay önce Sağlık ocağındaki doktorda doğumdan sonra da vitamin hapını mutlaka kullan dedi
Cnm bende 2 gündür var.Bunun çözümü nedir ya çok acıyor.
Toilette çok kalmamaya çalışın, gelmiyorsa bırakın kalkın.. Zaten kendinizi fazla sıkmaktan oluyor.. Kuru kayısı tavsiye ederim, sulu şeyler yemekte faydalı.. Toilette ne kadar kısa kalınırsa o kadar kolay geçer

Kızlar nasılsınız... Ben annemde kalmaya başladım zor oluyor ya babamin habinday rahat uzanıp, oturamiyorum. Allah razı olsun uzan et diyor hep ama yapamiyorum işte.. İnsanın evi gibisi yok. Bizim eve minibüsle gidiliyor . annem dayim ( kanser) oraya gidip geliyor, yigenim anaokuluna ablam ise.. Anneme kiyamiyorum. Ben orada tek kalınca esim rahat etmiyor..
Hastane cantamizi hala hazirlayamadim. Eksiklerim var. Kar kalksa yerden ( bugün ayagim kaydı gobus üstü düşüyordum az daha ) gidip alacağım eksikleri... İsim konusu olmuş.. Benimde canimi çok sktilar isim konusunda..annem hala istemiyor bebegimin ismini eşim kp sordu senin istedgiin bir isim var mi diye.. İlk başta Deniz Doğan dedi :) görümce söylemişti bu ismi.. Sonra babamın ismiyle kendi ismini söyledi haha :) bende ay baba sende mi yaa dedim geri adım attı sizin dediiniz neydi falan oldu Renas dedim ben.. Herkes karıştı isme babamda isim konusunu çocuklara bırakim dedigini söyledim. Siz bilirsiniz dedi sonra kp de :) ama ikinci isim dogan olabilir. Eşim o an ne yapar eder bilemiyorum..
Besigimiz geldi bu arada.. Halısı ve dolap icin sticker kaldı eksik.. Ahh ana kucağı da yok.. Biberonda almadim. Dr.browns alicam.. Emzik de kararsızim.
Arada bir kasiklarima agrida giriyor 3-5 sn surup geçiyor allah tan.
Boyle işte.. Az kaldı doğuma yaa subatin 5i demişti Dr.. Hadi hayırlısı

Çantayı hazırla Canm bekleme artk az kaldı benm 28. Haftadan beri hazırdı ekskleri tamamladım tek.tük smdi kalmadı bisey isim konusu herkeste bi tartışma çocuğu biz doguruyoruz her kafadan bi ses

Kızlar bugn Ağdami yaptrdm acaba bi daha gtmeye firstm olcak mi bide ciktkca kendim bakiyim diyorm ne zaman dogm olcsgi belli olmaz soncta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…