2016 Şubat Anneleri

Çantayı hazırla Canm bekleme artk az kaldı benm 28. Haftadan beri hazırdı ekskleri tamamladım tek.tük smdi kalmadı bisey isim konusu herkeste bi tartışma çocuğu biz doguruyoruz her kafadan bi ses

Doğru diyorsun canjm. Çanta işi hazır olmalı.. Sen nasıl ayarladn? Bebisin ayrı kendinin kini ayrı mi yaptın.
İsim diyince vallahi ileride diyemiyecgim gönül rahatlığıyla ismini koyabildik diye.. Karisildi çünkü.. Keşke böyle yapmasalar ama..

Canjm blki son zamanlarda permatik kullanırsın. Ben haftaya gideyim diyorum agdaya . off insallah temiz gideriz doguma
Canım ilk başta ayrı ayrı yapmstm sonra daha büyük bi çanta aldm ikimiznkide sigdi tek tek uğraşmayalm dedm bi tarafına benm kıyafetleri bi tarafinada bebegnkileri koydum jiletle hiç almadm Canm beceremem ki

ozka82
Ah inşallah helal süt emmiş biri bulursun canım. Bana ara ara geliyor acaba devam mı etsem çalışmaya diye çok zor herşey :/

Benimde kıpır modunda ama hep böyleyiz biz.
Telefona çekmekten yer kalmadı telde :)
Bu anları çok özleyeceğiz :)
Miyom ile alakalı değildir, zaten büyüyorlar

Allah razı olsun cnm.öyle yapicam

ozka82 canım bence başka desenli avize alma,Odayı karıştırma...düz beyaz güzel olur.halı da mavi zaten,lamba da mavi iyice kapatır gibi geldi bana...
Bir de belki mantar şeklinde bir gece lambası alıp koyabilirsin bir köşeye.çok tatlı olur

doğum sonrası için hasta bezi almalı mıyız? depend emici külot tavsiye edilmiş ama 10 tane var içinde. Gerek var mı yok mu? Daha önce konuşulmuştu ama takip edemedim sonrasında. Siz ne yaptınız?

Canım ben de dependin külodundan orta boy 8li aldım migrostan, kullan at lohusa külotlarından da koydum

Canım ilk başta ayrı ayrı yapmstm sonra daha büyük bi çanta aldm ikimiznkide sigdi tek tek uğraşmayalm dedm bi tarafına benm kıyafetleri bi tarafinada bebegnkileri koydum jiletle hiç almadm Canm beceremem ki

Anladım canım.fikir oldu bana da :) tatlım zaten mümkün değil kendin alabilmen. Agdaya dayanabilirsen yaptirirsin, olmadı ağda yaptirdigin kişiye permatik yaptirirsin. Ama permatikte çabuk çıkacak oda rahat olmaz işte doğum sonrası

ozka82
Ah inşallah helal süt emmiş biri bulursun canım. Bana ara ara geliyor acaba devam mı etsem çalışmaya diye çok zor herşey :/
Ben mecbur çalışacağım bebisi bir anneme bir eve getirmek zor olacak.. 2 yaşına kadar annem idare edebilse keşke sonrasında krese getireceğim insallah

Canım ben de dependin külodundan orta boy 8li aldım migrostan, kullan at lohusa külotlarından da koydum
Aa Migros ta var miymis ondan. Bende bakayim bir ara.

Oda acık turkuaz mavısı, yıne o renkte ya da sırınler desenlı bakacagım

Agdaya dayanıyorm Canm kuafirde yaptryorm ama işte tekrar çıkınca vakit olur mu aldirablr miyim blmyrm ondan bakiyim cekiyim tek tek diyorm napiyim

bende daha kıyafetlerini yıkıcam. çantamızı hazırlıcam. işten 2 hafta sonra izine ayrılıyorum. acaba o zaman mı yapsam diyorum. geç mi olur ki. haftada bir gün izinde yetişemiyorum işlere artık

Ben de aynı şikayetten muzdaribim.çok sıkıntılı bir durum.sıcak su torbasına az miktarda su koyup üstüne otur ya da her gün sıcak su tut.yalnız çok uzun süre olmasın 10-15 dk yı aşma.sıcak su Doğumu tetikliyor.ilaç da kullanamayız

Ilk ameliyattan ciktigimda kanama cok olmustu onda da baygindim daha giyinmemistim altimda sadece hasta ortusu vardi bi kez degistirdiler hala uyusuklugum gecmemisti sonrasinda ped yetti kulot giydirmekle ugrasmaz hemsireler bence
hasta bezi değilde kilotlardan alın çok rahat edersiniz. bezi her wc ye gidişte çıkarıp takmak zor ama kilot kullanımı çok rahat

Ilk ameliyattan ciktigimda kanama cok olmustu onda da baygindim daha giyinmemistim altimda sadece hasta ortusu vardi bi kez degistirdiler hala uyusuklugum gecmemisti sonrasinda ped yetti kulot giydirmekle ugrasmaz hemsireler bence
hemşireler değil zaten yanında refakatçın kimse o değiştirir yada sen giyersin

Agdaya dayanıyorm Canm kuafirde yaptryorm ama işte tekrar çıkınca vakit olur mu aldirablr miyim blmyrm ondan bakiyim cekiyim tek tek diyorm napiyim

Eldivenle yapılıyor tek tek cekmek dimk. Ama ne biliyim canım yaa.. Hic olmadı 37 de yaptirirsin agdayi yapan da söyler sanırım su haftalıktan sonra alamam diye.
Amaann ne zor bizim islerimiz ya.. Kılı ayrı çatlağı ayrı kilosu ayrı. Bakımı ayrı. Memesi ayrı..

bende daha kıyafetlerini yıkıcam. çantamızı hazırlıcam. işten 2 hafta sonra izine ayrılıyorum. acaba o zaman mı yapsam diyorum. geç mi olur ki. haftada bir gün izinde yetişemiyorum işlere artık
Aynen ya benim üç gündü, tamam biraz gezdim tozdum bu sefer ama yetişmiyor.. Herşeyini yıkadım kurudu bile ama ütü maalesef yarına kaldı, ayırdım hastane çıkışlarını en kötü acil durumda temiz duruyolar..

Ayhh hala isim netleşmedi Rüzgar hoşuma gitmeye başladı..

Sen başla canim kıyafetlerini yıkamaya bu hafta içinde hazırla. 2 hafta sonra geç olabilir . daha çok ağırlaşıcaz ugrasamayabiliriz

Yarın 36ya giriyorm zaten Canm 37de çıkmaz aman aynen öyle valla çok zor uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…