2016 Şubat Anneleri

Bende aynı sıkıntıyı 10 gün kadar yaşadım forewer in propolis antibiyotik içerikli kremi var tamamen bitkisel onu sürdüm 3 gün çok şükür iylesti siside indi çok canı aciyo insanın ama dene derim ben o kremi hatta eşim kuyruk sokumundan açık ameliyat olmuştu dikiş atmamislardi yine aynı kremle iylestirdim

Bi haftada 3 kilo alinirmi.61.5 idim...sabah 64.5 ciktimm..aksam 66 ....cnm skildi ..ilkinde 23 kilo aldim seviniyodum bunda 15 16 ile kapatiriz diye ama 70e dayancam yine...

ben canped mesane pedı aldım arkadasımdan. Bır de kullan at ıc camasırlarından koydum. Yeterlı oldur dıye dusunuyorum

Canım ben de dependin külodundan orta boy 8li aldım migrostan, kullan at lohusa külotlarından da koydum
hangi siteye bakarsam bakayım külot şeklinde olanları tavsiye etmişler. Ben de dependin külodundan aldım 10lu vardı sadece. Mecburen onu aldım indirim kuponumu değerlendirmek için. Sızdı mı vs derdimiz olmaz en azından. Hastaneden çıktıktan sonra da kullanırız.

Benimde kıpır modunda ama hep böyleyiz biz.
Telefona çekmekten yer kalmadı telde :)
Bu anları çok özleyeceğiz :)
Miyom ile alakalı değildir, zaten büyüyorlar
Ne güzel yaa benim tembel oğlum bile yer darlığından kendini hissettirmeye başladı ama ne zaman teli acsam çekmek icin duruyor sıpa:)) bi yakalayamadim
Bu arada en yakın arkadaşımın oglusunun ismi toprak :) cok severim o ismi ayrıca.. Ben olsam inadına koyardım heralde

Bi haftada 3 kilo alinirmi.61.5 idim...sabah 64.5 ciktimm..aksam 66 ....cnm skildi ..ilkinde 23 kilo aldim seviniyodum bunda 15 16 ile kapatiriz diye ama 70e dayancam yine...
Ben de öyle canım sorma 63 tüm mutlu oldum iki gün sora 65 çıktım dedim sistim herhalde bir gün sonra 65,7 tartilmayacagim diyorum dayanamiyorum 70 i görmesem ya

ne varsa ana tarafımda var, sanırım oğlumda anası tarafından görecek herşeyi
avrupadaki teyzem bize park yatağı ve bi sürü cici elbise ayakkabı alıp yolladı
hastahane çantam hazır, ana kucağı tamam
listemdeki kesikler tam görünüyor, bu hafta sonu ağdamı yapıcam o tamam
tek sıkıntımız hastahane onada kocam yüzünden karar veremiyoruz hayırlısı diyelim

Cnm senin surekli gittigin bi doktorun yokmu..ay ben panikten olurdum daha hastane belli diil..3 ay once acaba doktormu degistirsem dedim ona bile cesaret edemedim alistim diye.hic bilmedigin bir doktor ve hastanede dogum yapmican dimi

Cnm senin surekli gittigin bi doktorun yokmu..ay ben panikten olurdum daha hastane belli diil..3 ay once acaba doktormu degistirsem dedim ona bile cesaret edemedim alistim diye.hic bilmedigin bir doktor ve hastanede dogum yapmican dimi

gittiğim hastahane ve doktor sabit ve memnunum da kendisinden ama devlet hastahanesi lduğu için doğuma girmiyor, bi kaç hastahane belirledim eşim yorumlarına bakarak risk almak istemiyorum diyip eliyor, bi tanesinide fazla bahalı diye eledik, ve ben devlette doğurmak o sıkış tıkış hali yaşamak istemiyorum

Kızlar bende şu aralar duygusallık başladı Kafamı dağıtıcak şeyler bulmalıyım .. Kuzumun tansiyonu çıktı oturdum ona ağladım, eşimi şu sıralar çocuğum gibi görüyorum, Allah sonumu hayır etsin

Aa bizde toprak koyucaz peki arkadasinin cocugu nasil cok haylaz mi uslu mu hani derler ya insanlar isminjn ozelligini tasir diye bizde hic toprak yok

Allah razı olsun onlardan :) annem yapıyor sağolsun bize de.
Amaannnn..
Hastane isini ayarlasan keşke kısa zamanda. Oda büyük bir sıkıntı
Benim bir arkadaş özele gitti heo kontrollere kız normal doğum yapacaktı 2. Çocuğu gitti göztepe eğitim araştırmada çatır çatır doğum yaptı :)

Zaten ne varsa anne tarafinda varr. Canlarim yaa nasil ugrasiyolar dusunuyolar benimkidee oyle saolsun. Anlamadigim benim annem de kayinvalde ama gelinine a dan z ye herseyini yapar maddi manevi yanindadir. Hamile kaldiginda bebek magazasina girdiler kendi koltukta oturdu istedigini al kizim ben yapacagim babaanneyim dedi bir kere de tum esyasi alindi vs vs. Neyse annem e diyorum benim kv yi senin yanina staj a gonderecegim neyse saolsun ayirmaz bana da yapti yapiyoda fazlasiyla ha buarada bunun maddi durumlada alakasi yok yapmak isteyen 1 tane sey alir arar sorar yeter ama yapmayipta hava atmak veya oglunun yaninda oynamak iste bunlar a gelemiyorum

Al benden de o kadar. Alınganlık hat safhada bu zamana kadar hiç yaşamamıştım alınganlığı
Yok eşimi hiç de çocuğum gibi görmüyorum ben ama onun söyledikleri de bozuyor moralimi. Sanki etrafımda hiç destekçim yokmuş gibiyim :'(
Belki insanlar destekçi ama ben alınganlıktan farklı yorumluyorum:/

son dönemler normal, bende az önce kaşığı sert masaya koydu diye kocama alındım oturdum ağladım
adam ne yapacağını bilemedi özür dileyip durdu :)

bizim kv bol bol örgü yelek kazak yapıyor ve yaptırıyor maşAllah diyim ne diyim
diğerlerine gelince soruyor eksiğin varmı hayır yok, olursa söyler alırım dedi ama hamd olsun hiç bişy kalmadı :)

Aa bizde toprak koyucaz peki arkadasinin cocugu nasil cok haylaz mi uslu mu hani derler ya insanlar isminjn ozelligini tasir diye bizde hic toprak yok
Uslu maşallah, uyku sorunu var sadece.. Pek uyumayı sevmiyor kendisi :)) cok cok güzel bir bebek.. Toprak isimliler çok tatlı oluyor sanirsam, tanıdıklarım hep oyle

offf bu kasik agrisi, cati agrisi, bel agrisi mahvediyor benii
yatamiyorum, uykusuzum
yemek yiyemiyorum midem yaniyor

Bu genel olarak böyle heralde benmde annem aldı herseyini dahada devam ediyo maddi durumla hiç alakası yok canım almak isteyen her turlu alır içinden geldikten sonra benm kvnin durumu kendi annemgle gore çk çok iyi annemglin eve giren paranın kaç katı para giriyo ama daha bsy goremedm aldığı 2 3 parça bisey çok bsy alms gbi söyler herkesin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…