Canim devlet hastanelerinin bi kisminda bile refakatci degistirmiyor ben ozelde yaptim ilk dogumumu. Refakatcilari disari cikardilar uyusuklugum gecmeden temizlemislerdihemşireler değil zaten yanında refakatçın kimse o değiştirir yada sen giyersin
Yarın 36ya giriyorm zaten Canm 37de çıkmaz aman aynen öyle valla çok zor uğraş dur
Bende aynı sıkıntıyı 10 gün kadar yaşadım forewer in propolis antibiyotik içerikli kremi var tamamen bitkisel onu sürdüm 3 gün çok şükür iylesti siside indi çok canı aciyo insanın ama dene derim ben o kremi hatta eşim kuyruk sokumundan açık ameliyat olmuştu dikiş atmamislardi yine aynı kremle iylestirdimCanım kabizda olmadım çok şükür dışarı çıktı uç kısımları canım yanıyor Dr söyleyeceğim bakalım ne diyecek salı günü gittiğimde doğum tarihi netleşecek benim ilk hamileligim 37 haftasinda ölü doğum olduğu için erken alınacak Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayi uzun ömürlü olmayı nasip etsin analı babalı bir şekilde
ben canped mesane pedı aldım arkadasımdan. Bır de kullan at ıc camasırlarından koydum. Yeterlı oldur dıye dusunuyorum
Ben son kontrole gidişimde hemşireye sormuştum doğum kısmındaki. Biz normal bez bağlıyoruz ilk seferi ama sonrasında rahat olduğu için külot şeklinde olanlardan alırsan bikaç tane iyi olur demişti. Dün marketten aldım canped vardı 10lusunu aldım mecburen canım. Benim regl dönemlerim de aşırı yoğun geçiyodu zaten arada geceleri onlardan kullanır bitiririm ben onları :) Bebek bezi kullandığım geceler bile oluyordu çünkü
hangi siteye bakarsam bakayım külot şeklinde olanları tavsiye etmişler. Ben de dependin külodundan aldım 10lu vardı sadece. Mecburen onu aldım indirim kuponumu değerlendirmek için. Sızdı mı vs derdimiz olmaz en azından. Hastaneden çıktıktan sonra da kullanırız.Canım ben de dependin külodundan orta boy 8li aldım migrostan, kullan at lohusa külotlarından da koydum
Ne güzel yaa benim tembel oğlum bile yer darlığından kendini hissettirmeye başladı ama ne zaman teli acsam çekmek icin duruyor sıpa:)) bi yakalayamadimBenimde kıpır modunda ama hep böyleyiz biz.
Telefona çekmekten yer kalmadı telde :)
Bu anları çok özleyeceğiz :)
Miyom ile alakalı değildir, zaten büyüyorlar
Ben de öyle canım sorma 63 tüm mutlu oldum iki gün sora 65 çıktım dedim sistim herhalde bir gün sonra 65,7 tartilmayacagim diyorum dayanamiyorumBi haftada 3 kilo alinirmi.61.5 idim...sabah 64.5 ciktimm..aksam 66 ....cnm skildi ..ilkinde 23 kilo aldim seviniyodum bunda 15 16 ile kapatiriz diye ama 70e dayancam yine...
Ay inşallah öyle olur çıksa bi dert çıkmasa bi dert )38 de şansını dene birde canjm rötuş gibi olsun :) ya belkim cjkmaz o kadar.. Böyle dusundugunle kalırsın umarım :)
Cnm senin surekli gittigin bi doktorun yokmu..ay ben panikten olurdum daha hastane belli diil..3 ay once acaba doktormu degistirsem dedim ona bile cesaret edemedim alistim diye.hic bilmedigin bir doktor ve hastanede dogum yapmican dimine varsa ana tarafımda var, sanırım oğlumda anası tarafından görecek herşeyi
avrupadaki teyzem bize park yatağı ve bi sürü cici elbise ayakkabı alıp yolladı
hastahane çantam hazır, ana kucağı tamam
listemdeki kesikler tam görünüyor, bu hafta sonu ağdamı yapıcam o tamam
tek sıkıntımız hastahaneonada kocam yüzünden karar veremiyoruz hayırlısı diyelim
Cnm senin surekli gittigin bi doktorun yokmu..ay ben panikten olurdum daha hastane belli diil..3 ay once acaba doktormu degistirsem dedim ona bile cesaret edemedim alistim diye.hic bilmedigin bir doktor ve hastanede dogum yapmican dimi
Aa bizde toprak koyucaz peki arkadasinin cocugu nasil cok haylaz mi uslu mu hani derler ya insanlar isminjn ozelligini tasir diye bizde hic toprak yokNe güzel yaa benim tembel oğlum bile yer darlığından kendini hissettirmeye başladı ama ne zaman teli acsam çekmek icin duruyor sıpa:)) bi yakalayamadim
Bu arada en yakın arkadaşımın oglusunun ismi toprak :) cok severim o ismi ayrıca.. Ben olsam inadına koyardım heralde
ne varsa ana tarafımda var, sanırım oğlumda anası tarafından görecek herşeyi
tek sıkıntımız hastahaneonada kocam yüzünden karar veremiyoruz hayırlısı diyelim
ne varsa ana tarafımda var, sanırım oğlumda anası tarafından görecek herşeyi
tek sıntımız hastahaneonada kocam yüzünden karar veremiyoruz hayırlısı diyelim
Kızlar bende şu aralar duygusallık başladıKafamı dağıtıcak şeyler bulmalıyım .. Kuzumun tansiyonu çıktı oturdum ona ağladım, eşimi şu sıralar çocuğum gibi görüyorum, Allah sonumu hayır etsin
Kızlar bende şu aralar duygusallık başladıKafamı dağıtıcak şeyler bulmalıyım .. Kuzumun tansiyonu çıktı oturdum ona ağladım, eşimi şu sıralar çocuğum gibi görüyorum, Allah sonumu hayır etsin
Allah razı olsun onlardan :) annem yapıyor sağolsun bize de.
Amaannnn..
Hastane isini ayarlasan keşke kısa zamanda. Oda büyük bir sıkıntı
Benim bir arkadaş özele gitti heo kontrollere kız normal doğum yapacaktı 2. Çocuğu gitti göztepe eğitim araştırmada çatır çatır doğum yaptı :)
Zaten ne varsa anne tarafinda varr. Canlarim yaa nasil ugrasiyolar dusunuyolarbenimkidee oyle saolsun. Anlamadigim benim annem de kayinvalde ama gelinine a dan z ye herseyini yapar maddi manevi yanindadir. Hamile kaldiginda bebek magazasina girdiler kendi koltukta oturdu istedigini al kizim ben yapacagim babaanneyim dedi bir kere de tum esyasi alindi vs vs. Neyse annem e diyorum benim kv yi senin yanina staj a gonderecegim neyse saolsun ayirmaz bana da yapti yapiyoda fazlasiyla ha buarada bunun maddi durumlada alakasi yok yapmak isteyen 1 tane sey alir arar sorar yeter ama yapmayipta hava atmak veya oglunun yaninda oynamak iste bunlar a gelemiyorum
Uslu maşallah, uyku sorunu var sadece.. Pek uyumayı sevmiyor kendisi :)) cok cok güzel bir bebek.. Toprak isimliler çok tatlı oluyor sanirsam, tanıdıklarım hep oyleAa bizde toprak koyucaz peki arkadasinin cocugu nasil cok haylaz mi uslu mu hani derler ya insanlar isminjn ozelligini tasir diye bizde hic toprak yok
Bu genel olarak böyle heralde benmde annem aldı herseyini dahada devam ediyo maddi durumla hiç alakası yok canım almak isteyen her turlu alır içinden geldikten sonra benm kvnin durumu kendi annemgle gore çk çok iyi annemglin eve giren paranın kaç katı para giriyo ama daha bsy goremedm aldığı 2 3 parça bisey çok bsy alms gbi söyler herkesin yanındaZaten ne varsa anne tarafinda varr. Canlarim yaa nasil ugrasiyolar dusunuyolarbenimkidee oyle saolsun. Anlamadigim benim annem de kayinvalde ama gelinine a dan z ye herseyini yapar maddi manevi yanindadir. Hamile kaldiginda bebek magazasina girdiler kendi koltukta oturdu istedigini al kizim ben yapacagim babaanneyim dedi bir kere de tum esyasi alindi vs vs. Neyse annem e diyorum benim kv yi senin yanina staj a gonderecegim neyse saolsun ayirmaz bana da yapti yapiyoda fazlasiyla ha buarada bunun maddi durumlada alakasi yok yapmak isteyen 1 tane sey alir arar sorar yeter ama yapmayipta hava atmak veya oglunun yaninda oynamak iste bunlar a gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?