2016 Şubat Anneleri

Benimde 11.4 e iyi dedi.. Doğuma yakın tekrar bakacakmis.. multivitaminden başka birşey kullanmıyorum

Bana gore ben normal yuruyorum ama esim dalga geciyor ordek gibi yuruyosun diye... Amaaaaan ne olmus canim alala oyle kolaydi koca bebegi tasimak sanki hıh!
Ben penguen gibi yürümeye başladım valla birde hicbiyerimde ödem yok sadece ellerim şişti bikac gündür tanıyamiyorum ellerimi

Benim doktor hiç demiyo kanına bakalm diye yaa hatta ilacta kullanmyodum sağlık ocagndan cagrmslardi onlar verdi.daha ilgililer vlla
benim doktorumda uzun zamandır kan tahlili yaptırmadı kan hapı kullanıyorum onamı güveniyor acaba

Benim basenlerde ve göbeğimde catlaklar oluştu o kadar da nemlendirdim bu izlerdogum sonrasi gecmez di mi

İnşallah bütün bunlara hiç gerek kalmaz.. Çok zahmetli ve stresli bir süreç çünkü :/

Ben penguen gibi yürümeye başladım valla birde hicbiyerimde ödem yok sadece ellerim şişti bikac gündür tanıyamiyorum ellerimi
Ya aynen yaa ellerimde ödem var bir tek, uyuşuyor, eklem bölgeleri ağrıyor biraz.. Dilerim hemen geçer doğumdan sonra...

Herkese hayirli aksamlar benim kasilmalar tekmeler havada ucusuyo tamamen agirlastim ilkiinde bukadar olmamistim birde benim doktor 15 inde izinden donuyomus nts ye girmedim geç olurmuki

Canım ben de okula yürüyerek gidip geliyorum mesafemiz aynı sanırım.37ye kadar çalışabiliriz inşallah :) yalnız kar buz çok korkutuyor.
Tabii ağırlaşınca ben de 15 dk önce çıkıyorum yola :))

Ben bırakıcam bu hafta :)
Doğumdan sonra aksilik olmazsa istifa edeceğim çünkü.
Sonuna kadar çalışmaktansa kendime vakit ayırmak istiyorum.
Benim yürüme sonrasında 1saatlik mahalle arası servis yolculuğum var.
O kadar sallanıyoruz ki karnımı sürekli kasıyorum.
Bugün servisten indim tın tın yürürken nasıl yürüdüm nilmiyorum, iki ayrı adam iyi misiniz taksi çağıralım mı kötü görünüyorsunuz diye yardımcı olmak istedi
İlk etapta çok sızlıyor karnım. Top gibi oluyor diyorsunuz ya aynı öyle ortası kas katı oluyor
Bu sebepten ötürü de çalışmak istemiyorum.

Ahhh ahhhhh. Şu topiğin başında yazdığım cümleleri şirkettekileirn gözlerine sokmak istiyorum
37ye kadar çalışmayı hatta daha da ileriye gitmeyi hesaplamıştım. 37den sonrası için iş yeri ile ön konuşma yapmıştım. İzinlerin sonrasına aktarılması için.
Amaaaa bana yaşattıklarından sebep görmek istemiyorum bile :)
Bir gün önce canımmmmm iş yükünü hafifletelim senin diyen kadın bugün iş kitledi gider ayak

Amn çok doluyum şirkete karşı

bana da göbeğim aşağıda geliyor. Daha da Düşünce acaba nasıl olacak diye merak ediyorum

Benim kan değerim 13.4dü en son tahlilimde. Kan ilacının değil pekmezin gücü :)
Çok şükür benim kafadan bir doktor buldum kendime
Herşeyi doğal almaktan yana, ama totoyu da büyütmeden al diyor

benim doktorumda uzun zamandır kan tahlili yaptırmadı kan hapı kullanıyorum onamı güveniyor acaba
Aynen benim doktorda artık son aya girdiğim içinmidir pek bir rahat.. Aile doktorumdaki hemşire aradı haftaya pazartesi kan vercem, aç gel dedi.. Sağolsunlar çok ilgililer :)

Arkadaşlar bebek içerde bir yerini titretiyor, böyle garip bir bebek olabilirmi yaw, nerden öğreniyor böyle şeyler anlamadım gitti

Benim doktor hiç demiyo kanına bakalm diye yaa hatta ilacta kullanmyodum sağlık ocagndan cagrmslardi onlar verdi.daha ilgililer vlla

Aynen benim doktorda artık son aya girdiğim içinmidir pek bir rahat.. Aile doktorumdaki hemşire aradı haftaya pazartesi kan vercem, aç gel dedi.. Sağolsunlar çok ilgililer :)
Kızlar bu tahlil takip işi saglık ocaklarına ait ondan doktor sormaz. Onlar sorsalarda sormasalarda aile hekimliğinin takip etmesi gerekiyor o yüzden doktorlar istemiyor.

Kızlar bu tahlil takip işi saglık ocaklarına ait ondan doktor sormaz. Onlar sorsalarda sormasalarda aile hekimliğinin takip etmesi gerekiyor o yüzden doktorlar istemiyor.
Kendi doktorum benden her seferinde idrar tahlili alıyor.. Sağlık ocağida stickle yaptığından kendi doktorun yapsın diye önermişti zaten.. Sistem iyi işliyor bence :)

firkan
bugün gene hastaneyi aradım. 2016 fiyatları güncellendi mi diye, bıktılar benden

hala net birşey yokmuş :/
İnşallah zam yapmazlar 100-200 kar kardır :)
Ay bu kadar eşyayı alırken sorgulamamıştım. Ama hastaneye gelince sıra cimriliğim tuttu

Kızlar dogumdan sonra bebeklere ası duşunuyormusunuz ben açıkcası yaptırmayacagım. Hamılrlıgımdede yapturmadım

Kizlar slm larr
Ben hiiiic sut icemiyorum daha gecen gittim gunluk sut aldim market den zaten 2 3 gunluk onlar demin baktim tarihi gecmis yazik ya acilmadan atildi(( sut iceyim diorum yok hap alacagim yok dur meyve yiyeyim yok sabah sabah icmeyim die die hamilelik bitti ben icecegim ..siz ne ara iciyosunux bide duzenli iciyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…