Canım ben de okula yürüyerek gidip geliyorum mesafemiz aynı sanırım.37ye kadar çalışabiliriz inşallah :) yalnız kar buz çok korkutuyor.
Tabii ağırlaşınca ben de 15 dk önce çıkıyorum yola :))
Ben bırakıcam bu hafta :)
Doğumdan sonra aksilik olmazsa istifa edeceğim çünkü.
Sonuna kadar çalışmaktansa kendime vakit ayırmak istiyorum.
Benim yürüme sonrasında 1saatlik mahalle arası servis yolculuğum var.
O kadar sallanıyoruz ki karnımı sürekli kasıyorum.
Bugün servisten indim tın tın yürürken nasıl yürüdüm nilmiyorum, iki ayrı adam iyi misiniz taksi çağıralım mı kötü görünüyorsunuz diye yardımcı olmak istedi
İlk etapta çok sızlıyor karnım. Top gibi oluyor diyorsunuz ya aynı öyle ortası kas katı oluyor
Bu sebepten ötürü de çalışmak istemiyorum.
Ahhh ahhhhh. Şu topiğin başında yazdığım cümleleri şirkettekileirn gözlerine sokmak istiyorum
37ye kadar çalışmayı hatta daha da ileriye gitmeyi hesaplamıştım. 37den sonrası için iş yeri ile ön konuşma yapmıştım. İzinlerin sonrasına aktarılması için.
Amaaaa bana yaşattıklarından sebep görmek istemiyorum bile :)
Bir gün önce canımmmmm iş yükünü hafifletelim senin diyen kadın bugün iş kitledi gider ayak
Amn çok doluyum şirkete karşı
Benim gobek hep asagida oldugundan inmismi inmemismi anlamiyorum ama artik zor tasiyorum
Bu arada kzlar kan degeriniz kac.en son iki hafta ince olcturdum ben 11 idi..doktorumun aklina gelmiyo ben kendim takip ediyorum.doktor 11 e iyi yeterli dedi ama...size ne diyor doktorunuz
bana da göbeğim aşağıda geliyor. Daha da Düşünce acaba nasıl olacak diye merak ediyorum
Benim kan değerim 13.4dü en son tahlilimde. Kan ilacının değil pekmezin gücü :)
Çok şükür benim kafadan bir doktor buldum kendime
Herşeyi doğal almaktan yana, ama totoyu da büyütmeden al diyor