2016 Şubat Anneleri

Ne biliyim tatlım çok cahilim bu konuda :)) Kuzum iyi olsunda daha düne kadar erken doğucak diye endişelenirken 36. Haftayı çıkardık şükürler olsun ki :)

Evet canim resmen tekmeledi o taktiklari seyi cikartana kadar vurdu durdu. Hic sevmedi

Canim kanaman yaklasik 40gun surecek benim ilk dogumumda 36gun surdu 1-2gun durdu sonra bi kac gun daha damla damls geldi. Ama kisiden kisiye degisir daha az da surebilir daha cok da. Ama yogun kanama 1haftayi gecmez sonrasinda adetin son gunleri gibi oluyor
Canim o degilde iki haftaya takildim ben.. kanamamiz o kadar uzun surecek mi ki? nedennnnn nedeennnn :))

İyi akşamlar kızlar bebişleriniz Nasıl bizim sanırım iri gibi şimdiden korkmaya başladım basıl doğurucam diye sizlerde surum ne kilosu boyu Nasıl

Ben yürüyorum cnm. İlk başlarda zorlandım ama şimdi alıştım. 3 km yürüyorum yetiyor. Bende penguen gibi yürüyorumnormal yani

ilk defa nst ye girdim uzaktan bakınca nst çok korkutucu geliyordu çok şükür ki düşündüğüm gibi olmadı iyi geçti.bebeğim dönmüş doğuma bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi inşallah herkesin işi yolunda gider hayırlısıyla....

Ben normalde öyleydim. Doktor fobik
Doktora belim ağrıyor desem, tamam otur dişini çekiyorum dese, ne alaka diyip de cevap veremem. Öyle bön bön bakarım
Vur kafaya al ekmeği mod
Ah şimdi de işte yazıyorum eşime söylüyrım falan o hatırlatıyor veya soruyor :)

Of ben işe giderken 12dakka (eskiden o yolu 4dakkada yürürdüm)
İşten dönüşte 15dakika yürüyorum.
Düzenli yürüyüşe izne çıkınca başlayacağım inşallah.
Ay bir de şu botlar yok mu ayağımda resmen ben 100kilo onlar 99kilo gibi
Onları taşımaktan yoruluyorum. Kar kalksın yağmur dinsin ben izne çıkınca :)

Hemen adetmi oldun? Vay arkadasss :)) ayy birde ona alismak var dimi.. her ay her ay
Benim tekrar adet gormem 15ayi gecmisti o kadar guzeldi ki adet olmamak. Sadece son 1-2ay vucut yorgun dusup adet olmayi bekliyor olmadigim icin de sinir stres cok oldu adet olunca gecti

Canım ben de okula yürüyerek gidip geliyorum mesafemiz aynı sanırım.37ye kadar çalışabiliriz inşallah :) yalnız kar buz çok korkutuyor.
Tabii ağırlaşınca ben de 15 dk önce çıkıyorum yola :))

Benimkiler de nst.den once kipir kipirdilar nst.de uyudular ama 2hemsire gitti geldi uyandirdi minnoslarimi

Kızlar felaket uykum var birazdan sütümü vitaminlerimi içip horlaya horlaya uyumayı düşünüyorum.....

Benim gobek hep asagida oldugundan inmismi inmemismi anlamiyorum ama artik zor tasiyorum

Bu arada kzlar kan degeriniz kac.en son iki hafta ince olcturdum ben 11 idi..doktorumun aklina gelmiyo ben kendim takip ediyorum.doktor 11 e iyi yeterli dedi ama...size ne diyor doktorunuz

Kızlar ben netten brewers yeast
siparişi verdim daha dogrusu çok zor buldum markasinı vermeyeyim reklama girmesin diye. Dogum olur olmaz başlayacagim. Bolca süt için. Almayi düşünenler araştirsin çok zor bulunuyo. Geçen eczacım söyledi humana stil tea bile üretilmiyomuş şu ara. Bütün süt arttiricilar üretimi duruyo tamda bizim dogum zamanimizda.
Dogumdan hemen sonra sütünüz
gelmiyosa hemen makina ile sağin hemen geliyor kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…