2016 Şubat Anneleri

benimde aynı canın kimsem yok burada. bi babam ablalarım var yurt dışında . şikayet etsem babam panikler üzülür. ablalarıma anlatmam onlarda üzülür. kv deye sölesem oğluşu hep haklı.

Ben de asla aileme dert yanmam. Çünkü yarın düzelir geçer... Aileler başka sehirde. KV, kp desem benim ona çok kizarlar. İlk başlarda dayanamayıp gorumcem e demiştim. Bu hiç anlamıyor beni diye. Sağ olsun konuşmuştu. Ama onlara da demek istemiyorum. Dediğim gibi bugün yarın olur biter. Geçer... Birilerini evin içi yüzünden rahatsız etmek istemiyorum.

Ya bende gecen girdim ama bebim bebeis cok tepki verdi bagladiklari yuvarlak seye surekli vurdu gobegimin isindigini farkettim sizdede oldumu? Bebek tepki verdimi vurdumu?

Çok hareketliydi. İnan ben bugün öyle stres oldum ko ne yaptı nereye vurdu anlayamadım. Ama ısınma olmadı ben de.

Ya bende gecen girdim ama bebim bebeis cok tepki verdi bagladiklari yuvarlak seye surekli vurdu gobegimin isindigini farkettim sizdede oldumu? Bebek tepki verdimi vurdumu?

Çok hareketliydi. İnan ben bugün öyle stres oldum ko ne yaptı nereye vurdu anlayamadım. Ama ısınma olmadı ben de.

Evet cnn kesi yapmazlarsa makata doğru yırtılma olabiliyormuş. Masaj yapmak lazım aslında perine masajı diye yazıyor internette. Orayı yumuşatıp esnetmek lazım ki az dikişle kurtulalım

ben göbeğimin aşağı inip inmediği sanırım anlamıcam, anlamıyorum da
2 hafta önce amaaaan göbeğin çok inmiş aşağı diyenlere bakılsa doğurmuş olmam lazımdı
doğum belirtisi doğuma gittiğimiz andır

benimkide sürekli kaçtı nst den. bebekler nst sevmiyormuş . birde nsten evvel minnoşum çok hareketliydi. nst boyunca hiç hareket etmedi sanırım korktu yada yabancı elleri sevmiyor. kendi elimi karnıma koyduğum zaman hemen elime gelir bence bizim minnoşler herşeyi hissediyor.

Karnimdaki oglum senden daha olgun diyorum bebekten beter

Kizlar nefes almakta zorlaniyorum minigim bays hareketli yandan bazeb big cikinti oluyor neresi oldugunu anlmiyorum daha elimi ayagimi neresi. Bacaklarimda kirmizi kirmizi catlaklar olusuyor. Su birayida atlatsaydik afff
Benimde ayni canim bizim Muaz lar yukarda duruyor :)

İyi barı servisin olması avantaj senin için. Sabret biraz daha.. Sevindim :) evet , canım ilk bizimki. Vallahi ne diyim bende ilk korkuyordum amaokuduğum pozitif doğum hikâyeleri etrafmda doğumu iyi geçenleri dinlemek ve gerçekten doğumun vajinadan olmasi yanı normal olması, bebek için ve benim için sağlıklı olmasının sebebiyle normal istiyorum. Annem gibi, yengem gibi, kv gibi normal.doğum yapmak istiyorum :) insallah Allahım sizlerle beraber benimde yardimcim olur bir avazda kurtuluruz.. Amiiinn.. Evet canjm hastane hakkinda bende güzle şeyler duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…