2016 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun canım benim de çok şiddetli geçmisti ilk dönemler bel ve kasik agrilarindan çok çektim 1 hafta 10 güne kadar giderek azalıyor Kendine iyi bak -itsmeworld-
Çok teşekkür ederım canım ya ıkı düşüğüm olmuştu daha önce ama bugünlere gelememıstık o Yüzden tutunma ağrılarını bılmıyorum bıraz tedırgınım

Ya canım bugün 22.iğneyi oldum ama sanki vucudum iğneyi kabul etmiyor Gobegimin etrafı mosmor Hiç yapmadigimiz yerlere yapmaya çalışıyorum artık zaten ben vuramiyorum eşim vuruyor Ağlıyorum resmen
Canım ıgneler koldan da yapılabılıyormus ben açıldıkça hemsıreden gostermesını rıca etmıstım o gosterdı yatarak vurul 90 derece ıle ve vuracağın yerı ger o zaman ağrımıyor ve bırden Çek ıgneyı benim çok şükür 10. Günüm gectı ılk vurduğundan sonrakıler morarmadı

Yok o ağrı yapmaz bs donmesi yapar da bel kasik bende de vardi yeni yeni gecti sayilir cnm normal bunlar

İyi akşamlar kızlar
Benim gibi bel ve sırt ağrılarına daha bu haftalardan dayanamayan var mı? Sizce bu normal mi? Yemek hazırlamak için bir saat bile ayakta durmam sofrada sırt ağrılarına dayanamayım masadan kalkmama yetiyor. İki gündür bu durumdayım eşim de üzülüyor onunla birlikte kalkamadığım için. Son ayları düşünemiyorum bile..

Malesef sonuc husran ...an itibarile yaptigim test negatif..okadar uzgunum ki yikildim resmen Allah sag salim kucaginixa almayi nasip etsin kizlar saglicakla kalin ...

Hoş geldın canım darısı bıze ınsallah pıtpıtları duymaya

Canım, bence bunu bi doktoruna sor. Bu kadar fazla olmasının belki başka sebebi vardır.

Aynen canım bende de aynı sekılde korkuttu ama gebelık haftası büyük olanlar normal dıyor

Canım, bence bunu bi doktoruna sor. Bu kadar fazla olmasının belki başka sebebi vardır.
Yarın uygun bi zamanda arayayım o zaman. İlk hamileliğim o yüzden biraz acemiyim neyi normal karşılayıp neye anormal bakmam gerektiğini bilemiyorum..

hoşbuldum canim ilk defa hamile kaldim çok heyecanliyim şaşkinim inşallah sağliklidir
Benimde ilk gebeliğim şükürler olsun şimdilik herşey yolunda. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah. İçini rahat tut evham yapma ilk hafta ben çok evham yaptım ama boşunaydı :)

Malesef sonuc husran ...an itibarile yaptigim test negatif..okadar uzgunum ki yikildim resmen Allah sag salim kucaginixa almayi nasip etsin kizlar saglicakla kalin ...
Canım hemen ümitsizliğe kapılma. Testin son kullanım tarihini kontrol et. Normalde gecikme olurmuydu böyle?

Aynen canım bende de aynı sekılde korkuttu ama gebelık haftası büyük olanlar normal dıyor
Şuan bebişlerimiz çok minik oldukları için bu kadar ağrıya neden olabileceklerini düşünmüyorum ben ama düzenli beslenmeden ve hareketsizlikten kaynakli göbek büyümesi oldu bende son bir haftadır. Kilosal olarak pek bi artış yok ama bölgesel büyüme olduğuyla bi alakası var mı acaba dedim. Yürüyüşe de başlayamadım daha çok miniğiz diye korkuyorum ama göbek de moralimi bozuyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben..

inşallah canim elimde değil ama napiyim rahat olmaya çalişacağim

Iyi akşamlar arkadaşlar.adet olacakmış gibi hislerimiz hepimizin var herhalde değil mi ? Kasık ve belde hafif bir ağrı ama huzursuz ediyor korkuttuğu için.yoksa öyle çok büyük bi ağrı değil.ayakta dururken de kasığım aşağı çekiliyor gibi.hatta bugün yan yatarken uykulu uykulu karnımın altına yastık koydum.sanki sarkıyor gibi içten içten...sizde de var mı bu?

Kizlar bulanti 7. Haftada basliyo haberiniz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…