Merhaba anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız. Hemen uyu da sabah çabuk olsun.Nasılsınız güzelben çok heyecanlym yarn sabah 10da doktorda olucam ilk kez gidiceğim için bu gece nasl uyurum bilmem sürekli saate bakyrm buarada benim midemde yanma ve ağrı oluyor çok az yesem bile özellikle pilav dokunuyor sanırım kasıklarmdaki ağrılar hafifledi ama ara ara süreklilikle oluyor bulantı çok az yaşasamda hic istifra etmedim sizde durum nasl
Çok çok gecmis olsun öncelikle. Kabak çekirdeği ye eğer kurt varsa hemen dokersin. Mantar filan olmadığına emin misin? Bol bol soğuk suyla yıka o da rahatlatir bi buz torbası sar bacaklarının arasına koy ama çok buz gibi etkilemesin bebisi. Geçmiş olsun tekrar.Kizlar acilve imdaaaaatttttt yazmaya dahi utandigim ama Cok sikinti veren bisey var basimda bir aydan fazladir kasintim var kizlarhem onden hem arkadan hamile oldugumu ogrendigimde doktor bana fitil verdi kullandi ama gecmedi internette arastirdim biraz kurt olma ihtimali var cunku kasintim daha cok arkadan doktora gidicem ama randevum haftaya evde hafataya kadar ne yapabilirim ya delircem artik internette kekik yiyin bitatli kasigi 4 gunde gecer diyo ama baska sitedede kekik hamilelikte zararli diyo pufffffff napcam
Nasılsınız güzelben çok heyecanlym yarn sabah 10da doktorda olucam ilk kez gidiceğim için bu gece nasl uyurum bilmem sürekli saate bakyrm buarada benim midemde yanma ve ağrı oluyor çok az yesem bile özellikle pilav dokunuyor sanırım kasıklarmdaki ağrılar hafifledi ama ara ara süreklilikle oluyor bulantı çok az yaşasamda hic istifra etmedim sizde durum nasl
Kizlar acilve imdaaaaatttttt yazmaya dahi utandigim ama Cok sikinti veren bisey var basimda bir aydan fazladir kasintim var kizlarhem onden hem arkadan hamile oldugumu ogrendigimde doktor bana fitil verdi kullandi ama gecmedi internette arastirdim biraz kurt olma ihtimali var cunku kasintim daha cok arkadan doktora gidicem ama randevum haftaya evde hafataya kadar ne yapabilirim ya delircem artik internette kekik yiyin bitatli kasigi 4 gunde gecer diyo ama baska sitedede kekik hamilelikte zararli diyo pufffffff napcam
Hadi duyarsiniz insaAllah:)
Beni kalp atisi icin tee 20 gun sonraya cagirdi yaa 20 gun cok degil mi:) herkes 6 haftada gitmis ben 8. haftada gidiyorum
Kalp atisini duymaadik daha bebegi de gormedik sdece keseyi gorduk 20 gun sonra tekrar cagirdi beni o zaman duyarmisiz kalp atisini :)
Ve aleykum selam canim kk da tahmini dogum tarihi 22 subat diyor ama ultrasonda ve diger internet sitelerinde 21 subat yazdigi icin degistirdim ben
Senin de sat 17 mayis mi:)
hmm anladim canim tşk edrmCanım doğum tarihi için sat tarihi baz alınıyor.21 Şubat oluyor.internette de hesaplama motorları var.gebelik doğum hesapla diye yaz.çıkar.oraya sat tarihi isteyecek.ki zaten aynıyız.aynısı çıkar
HosgeldinKizlarr bende araniza gelecegim inşallah bat 16 3 gun gecti test yaptim ikinci cizgi çıktı:)
Stres yapma canım belki geç döllenme olabilir çok zor ama sabretmek gerekiyor. Bir arkadaşım kendi hesabına göre 8.haftada duydu kalp atışını ama o sırada 6 hafta civarındaydı bebeği geç döllenme yüzünden.inşallah seninde öyledir hayırlısını versin Allah6+3 hafta olduk kese var yolk sac var ama bebis hala ortaliklarda yok.Daha bebisi goremedik cok stres yapiyorum. Yolk sac olup da bebegin olmama ihtimali yokmus ama eriyebiliyormus.Cok korkuyorum kizlar ben ya uyuyamiyorum yiyemiyorum surekli bunalimdayim surekli stresliyim kendimi bu durumdan kurtaramiyorum.
canım geçmiş olsun çiğ kabak çekırdegı ye bıde soguk sudan uzak dur kurt olsa bı sekılde fark ederdın bence mayasır olmusun ılık su pudra kullan kuru kalsın evdeysen pamuklu hatta mumkunse çamaşır gıyme hava alsın bırazKizlar acilve imdaaaaatttttt yazmaya dahi utandigim ama Cok sikinti veren bisey var basimda bir aydan fazladir kasintim var kizlarhem onden hem arkadan hamile oldugumu ogrendigimde doktor bana fitil verdi kullandi ama gecmedi internette arastirdim biraz kurt olma ihtimali var cunku kasintim daha cok arkadan doktora gidicem ama randevum haftaya evde hafataya kadar ne yapabilirim ya delircem artik internette kekik yiyin bitatli kasigi 4 gunde gecer diyo ama baska sitedede kekik hamilelikte zararli diyo pufffffff napcam
be ormaldede gergin bırıyım ama hamılelıkte tavan yaptı tek hamılelık belırtım bu dıyebılırım halsızlık ve sureklı yorgunluk halini saymazsak egeray kızlar hamilelikten bu yana ben çok alıngan hassas duygusal ve özellikle sinirli biri oldum çıktım: ((((
sizlerdende böyle olan varmı: (
ben asabi bir kişilik değilimdir, çok yadırgıyorum bu asabi halimi: (
bilhassa asabi olan varmı sizlerden de: (
Karın büyüyünce kollar ve bacaklara geçiliyormuşBen de cnm gobegimde degisik morluklar var pazartesi dra sorup diycem aspirinle devam etsem olmaz mi diye simdi yine igne yapilio ama karnimiz buyuyunce napicaz
Benim de iki kimyasal gebeliğim var Biri 6 diğeri 4 haftalıktı Herkesin bünyesi farklı oluyor Benim ağrıların şiddeti ovulasyondan sonra giderek artiyordu Hatta bana saplanmalar geldiğinde ahhh ahh diye bagirirdim öylece kalır hareket edemezdim Bebek iyice yerlesince ağrıların da giderek azalacak ama 6.haftayı falan bulurÇok teşekkür ederım canım ya ıkı düşüğüm olmuştu daha önce ama bugünlere gelememıstık o Yüzden tutunma ağrılarını bılmıyorum bıraz tedırgınım
Günaydın canim profil sayfanın git orada muhtemel doğum tarihi yazıyor onu yazınca otomatik olarak çıkıyorgünaydın günaydııııııınnnn
kızlar şu
beebeğimin doğacağı muhtemel tarih
hamilelil haftası
bebğimi kucağıma almama ... kaldı....
yazan takvimden bende istyorum nasıl oluşturuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?