Bağışıklık kazandigimizi gösteriyormus sanırım. Negatif olması durumunda aşı olmak gerekiyormuş bakalom. Doktor görünce anlayacağız nedir ne değildir. Umarım sorun yokturIgg olanlar pozitif canım senin de. Aynen benim de öyle daha önce kızamık geçirmiş olduğumuzu anladım ben okuduğum kadarıyla.
Hoşgeldin. Dogurursun inşallah allahın izniyleselam kızlar ben de şubat annesi olucam inşallah sağ salim doğurabilirsem
Tanidim gibi lucky nin topiginde mi konusuyorduk?
Tesekkir ederim senin de hayirli olsun :)
Minnak minnak gorundu kese :)
4 hafta 5 gun demek 5. Hafta icinde olmak demek ya 5 icindeyken gorunuyor daha 5 gun once 4 hafta 0 gunlkken gorunmemisti :)
Canım slm tarihlerini aynı bizde kesemizi gördük bugün şükürler olsin ki ama sanki ara ara ağrıların artıyor sen de de oluyordu bel ağrısı kasik ağrısıoglak_kadini canım selam bugun ultrasona girdim keseyi biz de gorduk cok sukur 4 hafta 5 günlük hamileyim Allahın izniyle
Insallah cnm iyi olsun 5. Gebeligim insallah bunu kaybetmemyine iyidir inşallah merak etme :)
Ahh cnmmm cok sevindik tatlim hadi simdi sira kalp atiminda biz de pazartesi gidicez bakalim duyabilecekmiyizzz
Maşaallah diyelim annesi.
Evet galiba luckynin topiğindeydi: )
Keseyle birlikte bebek ve kalp atışıda gorundumu?
Canım slm tarihlerini aynı bizde kesemizi gördük bugün şükürler olsin ki ama sanki ara ara ağrıların artıyor sen de de oluyordu bel ağrısı kasik ağrısı
benim de adete 4 gün kala çıkmıştı silik de olsa. 2 gün sonrasında tekrarladığımda çok daha belirginleşmişti. Hiç bekleme hemen yap testi derimInwAllah canim hamiwler bana bol bol duaa lutfennn ))))
Gercektenmi??? Ne guzelll))) onwAllah gorurum canim zaten bebiw yoksa muhtemel adet olurdum dimi mutlaka vardir artik 4 gun oldu )))) boyle wapwik gibi konuwuyorum ama kusuruma bakmayin)))) wu yawimda oyle weyler yawadimki neyse yaa keyfimi bozmak istemiyorum ..ya kizlar acaba akwam yapsam testi cikarmi? Yoksa mutlaka sabahi mi bekliyim?
benim tsh 6.28 çıktı dahiliye yönlendirdi doktorum. Dahliye uzmanı ilaç yazmak zorundayım yüksek dedi ama bi sakıncası yok zaten bazılarının hamilelik dolayısıyla yükselebilyormuş. Ben de sabahları 25 mcg euthyrox kullanıyorum. 1 ay sonra kan tahlili ile baktırıcam tekrarcanım arkadsım benı korkuttu ya bebek düşüomuş tutuınamıomus dedi bır anda dünyam yıkıldı resmen yarın sabah randevu aldım dr. levetron mu werdı dr cnm
Ben de aynı şekilde canım ya. Doktora da pazartesi gidicem o zamana kadar yiycem kendimigerçi iyi yanından bakmaya çalışıyorum ıgg olan daha önceden geçirildiğini gösterirmiş Tehlike yok yazıyo. ıgm mi neydi diğeri o şuan geçirdiğini gösterirmiş Pozitifse ve tehlikeliymiş. O negatif neyseki.
Aynı testleri ben de yaptırdım bazıları pozitif bazıları negatif pozitiflerin bazisinin değeri baya yüksek netten baktım iyi de diyen var kötü diyen de keyfim kaçtı benim de ne olduğunu da bilmiyorum. Araya eşimin ameliyatı girdi. Carsamba gidicem doktora inşallah kötü bir şey değildir. Hepimizin bebisleri sağlıklıdır[/QUOTE/] Allah yardımcımız olsun. İnşallah korktuğumuz gibi bişey değildir. Dua edelim birbirimize
Canim garantiye almis bence hani duyuldu mu duyulmadi mi endiseye yer birakmak istememisHadi duyarsiniz insaAllah:)
Beni kalp atisi icin tee 20 gun sonraya cagirdi yaa 20 gun cok degil mi:) herkes 6 haftada gitmis ben 8. haftada gidiyorum
Kalp atisini duymaadik daha bebegi de gormedik sdece keseyi gorduk 20 gun sonra tekrar cagirdi beni o zaman duyarmisiz kalp atisini :)
Ve aleykum selam canim kk da tahmini dogum tarihi 22 subat diyor ama ultrasonda ve diger internet sitelerinde 21 subat yazdigi icin degistirdim ben
Senin de sat 17 mayis mi:)
Hosgeldin cnmKızlar slm ben Ocak Ayında rahîm duzlestırme ameliyatı olmuştum su adada 4+5 deyız çok şükür ama kısılmalarım ve ınanılmaz bel arılarım var beynim gıbı Ağrı yasayan varma bu Günler'de
Ya canım bugün 22.iğneyi oldum ama sanki vucudum iğneyi kabul etmiyor Gobegimin etrafı mosmor Hiç yapmadigimiz yerlere yapmaya çalışıyorum artık zaten ben vuramiyorum eşim vuruyor Ağlıyorum resmenHosgeldin cnm
Ben de cnm gobegimde degisik morluklar var pazartesi dra sorup diycem aspirinle devam etsem olmaz mi diye simdi yine igne yapilio ama karnimiz buyuyunce napicazYa canım bugün 22.iğneyi oldum ama sanki vucudum iğneyi kabul etmiyor Gobegimin etrafı mosmor Hiç yapmadigimiz yerlere yapmaya çalışıyorum artık zaten ben vuramiyorum eşim vuruyor Ağlıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?