2016 Şubat Anneleri

Igg olanlar pozitif canım senin de. Aynen benim de öyle daha önce kızamık geçirmiş olduğumuzu anladım ben okuduğum kadarıyla.
Bağışıklık kazandigimizi gösteriyormus sanırım. Negatif olması durumunda aşı olmak gerekiyormuş bakalom. Doktor görünce anlayacağız nedir ne değildir. Umarım sorun yoktur

Kızlar bişey sorcam, ben bilinen hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmedim. Kızamık kabakulak su çiçeği vs vs... Hiçbirini geçirmedim. Hamileyken tehlikelimi oluyo anlamadım? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Tanidim gibi lucky nin topiginde mi konusuyorduk?

Tesekkir ederim senin de hayirli olsun :)
Minnak minnak gorundu kese :)
4 hafta 5 gun demek 5. Hafta icinde olmak demek ya 5 icindeyken gorunuyor daha 5 gun once 4 hafta 0 gunlkken gorunmemisti :)

Maşaallah diyelim annesi.
Evet galiba luckynin topiğindeydi: )
Keseyle birlikte bebek ve kalp atışıda gorundumu?

Ahh cnmmm cok sevindik tatlim hadi simdi sira kalp atiminda biz de pazartesi gidicez bakalim duyabilecekmiyizzz

Hadi duyarsiniz insaAllah:)
Beni kalp atisi icin tee 20 gun sonraya cagirdi yaa 20 gun cok degil mi:) herkes 6 haftada gitmis ben 8. haftada gidiyorum

Maşaallah diyelim annesi.
Evet galiba luckynin topiğindeydi: )
Keseyle birlikte bebek ve kalp atışıda gorundumu?

Kalp atisini duymaadik daha bebegi de gormedik sdece keseyi gorduk 20 gun sonra tekrar cagirdi beni o zaman duyarmisiz kalp atisini :)

Canım slm tarihlerini aynı bizde kesemizi gördük bugün şükürler olsin ki ama sanki ara ara ağrıların artıyor sen de de oluyordu bel ağrısı kasik ağrısı

Ve aleykum selam canim kk da tahmini dogum tarihi 22 subat diyor ama ultrasonda ve diger internet sitelerinde 21 subat yazdigi icin degistirdim ben

Senin de sat 17 mayis mi:)

benim de adete 4 gün kala çıkmıştı silik de olsa. 2 gün sonrasında tekrarladığımda çok daha belirginleşmişti. Hiç bekleme hemen yap testi derim

canım arkadsım benı korkuttu ya bebek düşüomuş tutuınamıomus dedi bır anda dünyam yıkıldı resmen yarın sabah randevu aldım dr. levetron mu werdı dr cnm
benim tsh 6.28 çıktı dahiliye yönlendirdi doktorum. Dahliye uzmanı ilaç yazmak zorundayım yüksek dedi ama bi sakıncası yok zaten bazılarının hamilelik dolayısıyla yükselebilyormuş. Ben de sabahları 25 mcg euthyrox kullanıyorum. 1 ay sonra kan tahlili ile baktırıcam tekrar

toxoplazma, cmv Igm, Rubella IgM testlerini ben de yaptırdım. Hepsi negatif çıkmış dün kontrole gittiğimde doktor çok güzel bi sıkıntı yok demişti ben de ayrıntılı sormadım nedir ne değildir diye keşke sorsaydım

Canim garantiye almis bence hani duyuldu mu duyulmadi mi endiseye yer birakmak istememis

Kızlar slm ben Ocak Ayında rahîm duzlestırme ameliyatı olmuştum su adada 4+5 deyız çok şükür ama kısılmalarım ve ınanılmaz bel arılarım var beynim gıbı Ağrı yasayan varma bu Günler'de

Ya canım bugün 22.iğneyi oldum ama sanki vucudum iğneyi kabul etmiyor Gobegimin etrafı mosmor Hiç yapmadigimiz yerlere yapmaya çalışıyorum artık zaten ben vuramiyorum eşim vuruyor Ağlıyorum resmen
Ben de cnm gobegimde degisik morluklar var pazartesi dra sorup diycem aspirinle devam etsem olmaz mi diye simdi yine igne yapilio ama karnimiz buyuyunce napicaz

kızlar merhaba yoğun bir infertilite tedavisi ardından herşeyi Allah isteseydi olurdu demek ki yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş diyip bırakanlardanım.. ve iki hafta önce hamiş olduğumu öğrendiğimde ilk başta yok canım havadan gecikiyorumdur diyip pozitif test sonucuna inanmadım hatta dün kalp atışlarını duyana kadarda ihtimal vermiyordum :) Rabbimin izniyle şubat anneleri gurubuna bende dahil oldum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…