2016 Şubat Anneleri

5. haftada bende aynen senin gibiydim canım. ama kese oluştuktan sonra geçiyor o durum ben son 1 haftadır gayet rahat yatıyorum. birkaç güne sende rahatlarsın :)

Canim garantiye almis bence hani duyuldu mu duyulmadi mi endiseye yer birakmak istememis

Evet canim bana da sabretmek duser artik :)

Gozun aydin Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla :)

Benim de bel ve sırt agrım cok fena

Bende de var malesef normal sanirim

Gözün aydın canım ne güzel rabbim mucizesini göstermiş,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

teşekkür ederim o kadar mutluyum ki anlatamam kalbi 113 atıyor boyu 0,5mm içimde minik bir elma çekirdeği var :))
Maşallah ama bişey soracağım doğum tarihimiz aynı görünüyor benim bebeğimin boyu 6,7mm sizin 0,5mm olması imkansız değil mi yarım mm yani yanlış yazmış olabilir misin canım 5 mm olmasın bebişinin boyu

Ya arkadaşlar midemin ağrısı çok rahatsız ediyor beni iki kaşık yemek yiyorum ve mahvoluyorum. Midemi üşütmusum gibi bir his. Guruldama sanki bir yere su damliyor gibi ve inanılmaz şişkinlik, gaz. Sizé de oluyor mu bugün bu durum beni mahvetti ya (((

5. haftada bende aynen senin gibiydim canım. ama kese oluştuktan sonra geçiyor o durum ben son 1 haftadır gayet rahat yatıyorum. birkaç güne sende rahatlarsın :)
Haydi inşallah...:) rahatladım şimdi bak demek ki anormal değil canım...ben de diyorum benden Allah korusun birşey kopuyo sanki içten.iyi bari önemli değil demek ki.

Haydi inşallah...:) rahatladım şimdi bak demek ki anormal değil canım...ben de diyorum benden Allah korusun birşey kopuyo sanki içten.iyi bari önemli değil demek ki.
Bana da oluyordu hatta hala oluyor ara ara bir de mide ağrısı eklendi şimdi normal herhalde

Bana da oluyordu hatta hala oluyor ara ara bir de mide ağrısı eklendi şimdi normal herhalde
6.haftada da olabiliyor demek ki..mide ağrın normal Sürecin içinde var zaten canım da diğer ihtimal kullandığın folik asit olabilir...

evet canim 16 mayis 31 mayista yumurtladim şimdi ben nasil hesapliyacağim doğm tarhini
Canım doğum tarihi için sat tarihi baz alınıyor.21 Şubat oluyor.internette de hesaplama motorları var.gebelik doğum hesapla diye yaz.çıkar.oraya sat tarihi isteyecek.ki zaten aynıyız.aynısı çıkar

Kizamik asisi okulda falan yapiliyor bagisikligin vardir yonede dikkat digerlerinide cikarmadiysan gercekten bebek icin tehkileli. Cikaran cikarma ihtimali olanlarda uzak durmaya bak canim.

Nasılsınız güzel ben çok heyecanlym yarn sabah 10da doktorda olucam ilk kez gidiceğim için bu gece nasl uyurum bilmem sürekli saate bakyrm buarada benim midemde yanma ve ağrı oluyor çok az yesem bile özellikle pilav dokunuyor sanırım kasıklarmdaki ağrılar hafifledi ama ara ara süreklilikle oluyor bulantı çok az yaşasamda hic istifra etmedim sizde durum nasl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…