Maşallah çok belirgin çıkmış gözün aydın canım hoşgeldinKizlarr bende araniza gelecegim inşallah bat 16 3 gun gecti test yaptim ikinci cizgi çıktı:)
5. haftada bende aynen senin gibiydim canım. ama kese oluştuktan sonra geçiyor o durum ben son 1 haftadır gayet rahat yatıyorum. birkaç güne sende rahatlarsın :)Iyi akşamlar arkadaşlar.adet olacakmış gibi hislerimiz hepimizin var herhalde değil mi ? Kasık ve belde hafif bir ağrı ama huzursuz ediyor korkuttuğu için.yoksa öyle çok büyük bi ağrı değil.ayakta dururken de kasığım aşağı çekiliyor gibi.hatta bugün yan yatarken uykulu uykulu karnımın altına yastık koydum.sanki sarkıyor gibi içten içten...sizde de var mı bu?
Canim garantiye almis bence hani duyuldu mu duyulmadi mi endiseye yer birakmak istememis
kızlar merhaba yoğun bir infertilite tedavisi ardından herşeyi Allah isteseydi olurdu demek ki yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş diyip bırakanlardanım.. ve iki hafta önce hamiş olduğumu öğrendiğimde ilk başta yok canım havadan gecikiyorumdur diyip pozitif test sonucuna inanmadım hatta dün kalp atışlarını duyana kadarda ihtimal vermiyordum :) Rabbimin izniyle şubat anneleri gurubuna bende dahil oldum :)
İyi akşamlar kızlar
Benim gibi bel ve sırt ağrılarına daha bu haftalardan dayanamayan var mı? Sizce bu normal mi? Yemek hazırlamak için bir saat bile ayakta durmam sofrada sırt ağrılarına dayanamayım masadan kalkmama yetiyor. İki gündür bu durumdayım eşim de üzülüyor onunla birlikte kalkamadığım için. Son ayları düşünemiyorum bile..
Iyi akşamlar arkadaşlar.adet olacakmış gibi hislerimiz hepimizin var herhalde değil mi ? Kasık ve belde hafif bir ağrı ama huzursuz ediyor korkuttuğu için.yoksa öyle çok büyük bi ağrı değil.ayakta dururken de kasığım aşağı çekiliyor gibi.hatta bugün yan yatarken uykulu uykulu karnımın altına yastık koydum.sanki sarkıyor gibi içten içten...sizde de var mı bu?
Gözün aydın canım ne güzel rabbim mucizesini göstermiş,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahkızlar merhaba yoğun bir infertilite tedavisi ardından herşeyi Allah isteseydi olurdu demek ki yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş diyip bırakanlardanım.. ve iki hafta önce hamiş olduğumu öğrendiğimde ilk başta yok canım havadan gecikiyorumdur diyip pozitif test sonucuna inanmadım hatta dün kalp atışlarını duyana kadarda ihtimal vermiyordum :) Rabbimin izniyle şubat anneleri gurubuna bende dahil oldum :)
Sabret annesi pit pitlari duymak cok guzelllEvet canim bana da sabretmek duser artik :)
Gozun aydin Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla :)
Benim de bel ve sırt agrım cok fena
Bende de var malesefnormal sanirim
hoşbuldum canim kan testim de güzel çikar inşallahMaşallah çok belirgin çıkmış gözün aydın canım hoşgeldin
bugun 7. Haftaya girdik henuz bisey yok bakalimKizlar bulanti 7. Haftada basliyo haberiniz olsun :)
Maşallah ama bişey soracağım doğum tarihimiz aynı görünüyor benim bebeğimin boyu 6,7mm sizin 0,5mm olması imkansız değil mi yarım mm yani yanlış yazmış olabilir misin canım 5 mm olmasın bebişinin boyuteşekkür ederim o kadar mutluyum ki anlatamam kalbi 113 atıyor boyu 0,5mm içimde minik bir elma çekirdeği var :))
Canim belkide hic olaz tabii herkeste farkli olabilir insllah bulantisiz atlatanlardan olursun adrecm :)bugun 7. Haftaya girdik henuz bisey yok bakalim
Haydi inşallah...:) rahatladım şimdi bak demek ki anormal değil canım...ben de diyorum benden Allah korusun birşey kopuyo sanki içten.iyi bari önemli değil demek ki.5. haftada bende aynen senin gibiydim canım. ama kese oluştuktan sonra geçiyor o durum ben son 1 haftadır gayet rahat yatıyorum. birkaç güne sende rahatlarsın :)
Bana da oluyordu hatta hala oluyor ara ara bir de mide ağrısı eklendi şimdi normal herhaldeHaydi inşallah...:) rahatladım şimdi bak demek ki anormal değil canım...ben de diyorum benden Allah korusun birşey kopuyo sanki içten.iyi bari önemli değil demek ki.
CANİM senin bat 16 mayis miydiHaydi inşallah...:) rahatladım şimdi bak demek ki anormal değil canım...ben de diyorum benden Allah korusun birşey kopuyo sanki içten.iyi bari önemli değil demek ki.
pardon canim sat 16 mayis miCANİM senin bat 16 mayis miydi
6.haftada da olabiliyor demek ki..mide ağrın normal Sürecin içinde var zaten canım da diğer ihtimal kullandığın folik asit olabilir...Bana da oluyordu hatta hala oluyor ara ara bir de mide ağrısı eklendi şimdi normal herhalde
Evet canım.senin de mi öyle?CANİM senin bat 16 mayis miydi
evet canim 16 mayis 31 mayista yumurtladim şimdi ben nasil hesapliyacağim doğm tarhiniEvet canım.senin de mi öyle?
Canım doğum tarihi için sat tarihi baz alınıyor.21 Şubat oluyor.internette de hesaplama motorları var.gebelik doğum hesapla diye yaz.çıkar.oraya sat tarihi isteyecek.ki zaten aynıyız.aynısı çıkarevet canim 16 mayis 31 mayista yumurtladim şimdi ben nasil hesapliyacağim doğm tarhini
Kizamik asisi okulda falan yapiliyor bagisikligin vardir yonede dikkat digerlerinide cikarmadiysan gercekten bebek icin tehkileli. Cikaran cikarma ihtimali olanlarda uzak durmaya bak canim.Kızlar bişey sorcam, ben bilinen hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmedim. Kızamık kabakulak su çiçeği vs vs... Hiçbirini geçirmedim. Hamileyken tehlikelimi oluyo anlamadım? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?