InwAllah canim hamiwler bana bol bol duaa lutfennn )))): )
hayırlısı ile inş vardır canım bebiş: )
Gercektenmi??? Ne guzelll))) onwAllah gorurum canim zaten bebiw yoksa muhtemel adet olurdum dimi mutlaka vardir artik 4 gun oldu )))) boyle wapwik gibi konuwuyorum ama kusuruma bakmayin)))) wu yawimda oyle weyler yawadimki neyse yaa keyfimi bozmak istemiyorum ..ya kizlar acaba akwam yapsam testi cikarmi? Yoksa mutlaka sabahi mi bekliyim?Günlerimiz çok yakın olacak inşallah sabah çift çizgiyi göreceksin insallaah. Bu arada kızım 21 Şubat doğumlu.
Valla canım ben akşam yaptım ve adetimden 1 gün geçmişti :) ama şu 15 tl ilan testler var onlar sonucu veriyo hemenInwAllah canim hamiwler bana bol bol duaa lutfennn ))))
Gercektenmi??? Ne guzelll))) onwAllah gorurum canim zaten bebiw yoksa muhtemel adet olurdum dimi mutlaka vardir artik 4 gun oldu )))) boyle wapwik gibi konuwuyorum ama kusuruma bakmayin)))) wu yawimda oyle weyler yawadimki neyse yaa keyfimi bozmak istemiyorum ..ya kizlar acaba akwam yapsam testi cikarmi? Yoksa mutlaka sabahi mi bekliyim?
oglak_kadini canım selam bugun ultrasona girdim keseyi biz de gorduk cok sukur 4 hafta 5 günlük hamileyim Allahın izniyle
şimdi yap canım neyı beklıyorsun ama su sıvı içme çişini tut biraz yap cıkar bende 4 gun once cıkmıstı hayalet cızgıde olsa cıkar hadı beklıyorumInwAllah canim hamiwler bana bol bol duaa lutfennn ))))
Gercektenmi??? Ne guzelll))) onwAllah gorurum canim zaten bebiw yoksa muhtemel adet olurdum dimi mutlaka vardir artik 4 gun oldu )))) boyle wapwik gibi konuwuyorum ama kusuruma bakmayin)))) wu yawimda oyle weyler yawadimki neyse yaa keyfimi bozmak istemiyorum ..ya kizlar acaba akwam yapsam testi cikarmi? Yoksa mutlaka sabahi mi bekliyim?
en azından şu tatlı zıbınlar varya ondan almayı dusunuyorum ben yarın cıkacam doktor ıcın donuste bakarım inşallah sende düşünebilirsin oyle bişiBu arada bayanlar ilk çocuğumuz olacak Allah'ın izni ile acaba bu babalar gününde kocişe hediye alsam mi siz napacaksınız
Canım günün hangi saati olursa olsun hamileysen çıkar. 4 gün geçmiş sabahı bekleme artık :)InwAllah canim hamiwler bana bol bol duaa lutfennn ))))
Beni tanıdın mı?
Hayırlı olsun hamileliğin, bende hamileyim: )))
Bu arada 4haftalıkken gorunuyormu kese?
Evet canım yapıyolaraa o testler sağlık ocağında yapılıyor muydu
Benimde biri pozitif çıkmış. Daha dr a gösteremedim. Netten baktığıma da pişman oldum .pek güzel şeyler yazmıyodu çünkü :/ en iyisi dr a sormakkızlar yardımınıza ihtiyacım var bugün bazı kan tahlilleri istedi doktor elisa testlerinden anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitif çıkmış, diğerleri negatif. internette bazı bilgiler buldum da güvenemedim. konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Ben de aynı şekilde canım ya. Doktora da pazartesi gidicem o zamana kadar yiycem kendimiEvet canım yapıyolar
Benimde biri pozitif çıkmış. Daha dr a gösteremedim. Netten baktığıma da pişman oldum .pek güzel şeyler yazmıyodu çünkü :/ en iyisi dr a sormak
Aynı testleri ben de yaptırdım bazıları pozitif bazıları negatif pozitiflerin bazisinin değeri baya yüksek netten baktım iyi de diyen var kötü diyen de keyfim kaçtı benim de ne olduğunu da bilmiyorum. Araya eşimin ameliyatı girdi. Carsamba gidicem doktora inşallah kötü bir şey değildir. Hepimizin bebisleri sağlıklıdırEvet canım yapıyolar
Benimde biri pozitif çıkmış. Daha dr a gösteremedim. Netten baktığıma da pişman oldum .pek güzel şeyler yazmıyodu çünkü :/ en iyisi dr a sormak
Ahh cnmmm cok sevindik tatlim hadi simdi sira kalp atiminda biz de pazartesi gidicez bakalim duyabilecekmiyizzzoglak_kadini canım selam bugun ultrasona girdim keseyi biz de gorduk cok sukur 4 hafta 5 günlük hamileyim Allahın izniyle
bana da doktorum özellikle bir dahaki randevuya idrar sıkışık gel dedi canımben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordum
Igg olanlar pozitif canım senin de. Aynen benim de öyle daha önce kızamık geçirmiş olduğumuzu anladım ben okuduğum kadarıyla.Eki Görüntüle 1560879 test sonuçlarım bu sekilde henüz dr görmedi ama benzer durumda olan arkadaşlar bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?