2016 Şubat Anneleri

: )
hayırlısı ile inş vardır canım bebiş: )
InwAllah canim hamiwler bana bol bol duaa lutfennn ))))
Günlerimiz çok yakın olacak inşallah sabah çift çizgiyi göreceksin insallaah. Bu arada kızım 21 Şubat doğumlu.
Gercektenmi??? Ne guzelll))) onwAllah gorurum canim zaten bebiw yoksa muhtemel adet olurdum dimi mutlaka vardir artik 4 gun oldu )))) boyle wapwik gibi konuwuyorum ama kusuruma bakmayin)))) wu yawimda oyle weyler yawadimki neyse yaa keyfimi bozmak istemiyorum ..ya kizlar acaba akwam yapsam testi cikarmi? Yoksa mutlaka sabahi mi bekliyim?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bugün bazı kan tahlilleri istedi doktor elisa testlerinden anti cmv ıgg ve anti rubella ıgg pozitif çıkmış, diğerleri negatif. internette bazı bilgiler buldum da güvenemedim. konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Merhaba kızlar. 2 gündür midemde kötü bir ağrı var. Sanki midemi üşütmusum gibi, bulantı gibi, midem zonkluyor sanki. Ne yersem yiyeyim Ağzımda kötü bir tat,ekşilik direk bulantı da diyemiyorum şikayetlerime. Buna benzer durumda olan var mı? Varsa geçmesi için neler yapıyorsunuz?

Valla canım ben akşam yaptım ve adetimden 1 gün geçmişti :) ama şu 15 tl ilan testler var onlar sonucu veriyo hemen

Bu arada bayanlar ilk çocuğumuz olacak Allah'ın izni ile acaba bu babalar gününde kocişe hediye alsam mi siz napacaksınız

canım doktorun cihazıyla alakalı o görüp görememek bende 4 haftalıkken gördüm çok küçüktü ama gördük çok şükür

şimdi yap canım neyı beklıyorsun ama su sıvı içme çişini tut biraz yap cıkar bende 4 gun once cıkmıstı hayalet cızgıde olsa cıkar hadı beklıyorum

Bu arada bayanlar ilk çocuğumuz olacak Allah'ın izni ile acaba bu babalar gününde kocişe hediye alsam mi siz napacaksınız
en azından şu tatlı zıbınlar varya ondan almayı dusunuyorum ben yarın cıkacam doktor ıcın donuste bakarım inşallah sende düşünebilirsin oyle bişi

Canım günün hangi saati olursa olsun hamileysen çıkar. 4 gün geçmiş sabahı bekleme artık :)

Beni tanıdın mı?
Hayırlı olsun hamileliğin, bende hamileyim: )))
Bu arada 4haftalıkken gorunuyormu kese?

Tanidim gibi lucky nin topiginde mi konusuyorduk?

Tesekkir ederim senin de hayirli olsun :)
Minnak minnak gorundu kese :)
4 hafta 5 gun demek 5. Hafta icinde olmak demek ya 5 icindeyken gorunuyor daha 5 gun once 4 hafta 0 gunlkken gorunmemisti :)

aa o testler sağlık ocağında yapılıyor muydu
Evet canım yapıyolar
Benimde biri pozitif çıkmış. Daha dr a gösteremedim. Netten baktığıma da pişman oldum .pek güzel şeyler yazmıyodu çünkü :/ en iyisi dr a sormak

Evet canım yapıyolar

Benimde biri pozitif çıkmış. Daha dr a gösteremedim. Netten baktığıma da pişman oldum .pek güzel şeyler yazmıyodu çünkü :/ en iyisi dr a sormak
Ben de aynı şekilde canım ya. Doktora da pazartesi gidicem o zamana kadar yiycem kendimi gerçi iyi yanından bakmaya çalışıyorum ıgg olan daha önceden geçirildiğini gösterirmiş Tehlike yok yazıyo. ıgm mi neydi diğeri o şuan geçirdiğini gösterirmiş Pozitifse ve tehlikeliymiş. O negatif neyseki.

Evet canım yapıyolar

Aynı testleri ben de yaptırdım bazıları pozitif bazıları negatif pozitiflerin bazisinin değeri baya yüksek netten baktım iyi de diyen var kötü diyen de keyfim kaçtı benim de ne olduğunu da bilmiyorum. Araya eşimin ameliyatı girdi. Carsamba gidicem doktora inşallah kötü bir şey değildir. Hepimizin bebisleri sağlıklıdır

test sonuçlarım bu sekilde henüz dr görmedi ama benzer durumda olan arkadaşlar bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…