hayırlı olsun. haftalarımız bir :) bir iki gün var aramızda sanırım
ziraat bankası hesabın var ise e devlet üzerinden o hesabını ilişkilendirip o hesaba yatıttırabilirsin. diğer türlü isme yatacak ve kuyruk vs bekleme olacak. yatan para zamanında çekilmezse emanete alınıyormuş...
bana muhasebenin söylediği bilgi şu şekilde;
raporunu hastane sisteme girer, bizde aylık olarak onaylarız. sende aylık olarak çekebilirsin. ama raporu toplu onaylanırsa toplu alırsın. kiii o çok eskiden kaldı toplu onaylama işi, artık aylık yapılıyor, en azından biz öyle yapıyoruz.
tabi bu arada 8-14 ü arasında yetişmesi için onay zamanı vardır bence. belki ilk ay gecikmeli alabiliriz. Alalımda inşallah :)
Bende tam anlamıyla başladım diyemem cnm.Ama çok fazla ise yaradiginin garantisini verdi yéni doğum yapan komşu kız bana.Mutlaka çalışmalıyız.Ben normal doğum yapmak istiyorum ama daha hic nefes tekniklerine çalışmadım her gün yapacam diyorum ama başlamadım bu aralar çok yoğunumsen başladın mı peki?
Yok kız sendeokyns-okyns cnm Allah yardimcin olsun. dr kontrolunde olman iyi birsey cnm. insanin morali bozuluyor o ortamda biliyorum, bende tansiyondan bir hafta yatmistim. ama emin ellerdesiniz
benden gelmiyor o siviya sutum olmazsa
dunden beri kasik agrim gecmedi. ndn oluyor olabilir sizce? cumaya randevum. bugun de agda islerimi halledicem. belki cati mati muayenesi yapar, rezil olmayalim
Bende oraya gidiyorm kızlar 8e gidin o kadar iyiki adam kibar ve sen sormadan soyluyo herşeyiben de oraya gidiyorum cnm. poliknk kactasin sen?
Benimde aklıma o geldi dışarı çıkmaya başladığını görünce, iyice gerindigi icin ağrıyor heraldeEvet 41 di canım. O zaman bile gelmeye niyeti yoktu. Açılmam hiiiç yoktu. Hala yukarlarda dolaşıyordu. Cihazda 4.250 gözüküyordu. 3.950 doğdu.Çok korktum. İri bebek ve kaka meselesi yüzünden. Zaten doktorumda daha beklemek istemedi. Öyle işte.. evet işte o emzirme kısmı cidden zor ya.. bebek tutmayı bilmiyor sen vermeyi bilmiyorsun annem ve ben büyük mücadeleler sonucu memeyi agzına sokuyorduk. Agzını minicik açıyor senin meme kocaman. O yüzden sadece ucunu yakalar yakalamaz emmeye başlıyor.Yarada böyle oluyor zaten. Sadece ucu kaptığı için damaklarının arasında eziliyor. Off off iş sadeece doğurmakla bitmiyor ama memeyi tutmayı öğrenince problem kalmıyor.
Seninle belirtilerimizde aşagı yukarı aynı gidiyor. Günlerimizde aynı.. aynı zamanda doğurursak şaşırmambende bu sabah dışarı fırladığını gördüm. Acaba delik dışarı dönüyor diyemi acıyorki..
İyi onu dems bariBenim dr.um da cok rahat dogumdan 1hafta once ac gel tahlillerini yapalim dedi
Gecen hafta 18 ocak demisti ama ameliyathaneye bildirmemisler bu hafta 20ocak dedi ve ameliyathaneyi arayip bilgi verdiler tabi suyun gelirse hemen gel alalim dedicnm doktorun gun verdi mi sana sezeryan icin...
okyns-okyns cnm Allah yardimcin olsun. dr kontrolunde olman iyi birsey cnm. insanin morali bozuluyor o ortamda biliyorum, bende tansiyondan bir hafta yatmistim. ama emin ellerdesiniz
dunden beri kasik agrim gecmedi. ndn oluyor olabilir sizce? cumaya randevum. bugun de agda islerimi halledicem. belki cati mati muayenesi yapar, rezil olmayalim
Evet 41 di canım. O zaman bile gelmeye niyeti yoktu. Açılmam hiiiç yoktu. Hala yukarlarda dolaşıyordu. Cihazda 4.250 gözüküyordu. 3.950 doğdu.Çok korktum. İri bebek ve kaka meselesi yüzünden. Zaten doktorumda daha beklemek istemedi. Öyle işte.. evet işte o emzirme kısmı cidden zor ya.. bebek tutmayı bilmiyor sen vermeyi bilmiyorsun annem ve ben büyük mücadeleler sonucu memeyi agzına sokuyorduk. Agzını minicik açıyor senin meme kocaman. O yüzden sadece ucunu yakalar yakalamaz emmeye başlıyor.Yarada böyle oluyor zaten. Sadece ucu kaptığı için damaklarının arasında eziliyor. Off off iş sadeece doğurmakla bitmiyor ama memeyi tutmayı öğrenince problem kalmıyor.
Seninle belirtilerimizde aşagı yukarı aynı gidiyor. Günlerimizde aynı.. aynı zamanda doğurursak şaşırmambende bu sabah dışarı fırladığını gördüm. Acaba delik dışarı dönüyor diyemi acıyorki..
Herhalde öyledir. Yok önümüzdeki çrşamba kontrolüm. Herhalde o zaman söyler.Benimde aklıma o geldi dışarı çıkmaya başladığını görünce, iyice gerindigi icin ağrıyor heraldesana dr sezeryan tarihi soyledi mi??
Benim aile hekimliği Allahlik. Tek yaptıkları tetanozdu. Başka da hiiic aramadi lar bile.Kızlar bu tahlil takip işi saglık ocaklarına ait ondan doktor sormaz. Onlar sorsalarda sormasalarda aile hekimliğinin takip etmesi gerekiyoro yüzden doktorlar istemiyor.
kizlar bugun hastanede 8. gunumuz. kac kez nst cekildi sayisini unuttum. serumlar kollarimdan gitmiyor artik. 7. damar yolu acildi. sertlesti morardi hep. napiyim bebegim saglikli olsun da katlanirim.2+3 gun once dr um izinli eve gonderdi banyo icin. banyo yapip geri geldim. bugun de izinli gondericekti nst de sanci cikti yine. o yuzden tekrat serum taktirdi. Ogleden sonra bakariz duruma gore dedi. insallah hayirlisi olur. Rabbim sizlere de bana da hayirli saglikli zamaninda dogumlar nadip etsin insallah
Canim cok gecmis olsun daha once yazdin mi bilmiyorum ama ben yeni ogrendim hayirlj dogumlarimiz olsun insallah hastanede kalma olayi zor bi surec Allah kolaylik versinkizlar bugun hastanede 8. gunumuz. kac kez nst cekildi sayisini unuttum. serumlar kollarimdan gitmiyor artik. 7. damar yolu acildi. sertlesti morardi hep. napiyim bebegim saglikli olsun da katlanirim.2+3 gun once dr um izinli eve gonderdi banyo icin. banyo yapip geri geldim. bugun de izinli gondericekti nst de sanci cikti yine. o yuzden tekrat serum taktirdi. Ogleden sonra bakariz duruma gore dedi. insallah hayirlisi olur. Rabbim sizlere de bana da hayirli saglikli zamaninda dogumlar nadip etsin insallah
Bende çarşamba gideceğim tekrar, haberlesiriz.. Dr 14 u dedi bende sevgililer günü olmasin yazık dedim :) 12 si o zaman dedi.. Sonra da bence sen normal doguracaksin kasma dedi.. Bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..Herhalde öyledir. Yok önümüzdeki çrşamba kontrolüm. Herhalde o zaman söyler.
Senin şafak yaklaşmış canım. Hayırlısıyla saglıklı sıhhatli alırsın kucagına inş. Aciller olmazsaGecen hafta 18 ocak demisti ama ameliyathaneye bildirmemisler bu hafta 20ocak dedi ve ameliyathaneyi arayip bilgi verdiler tabi suyun gelirse hemen gel alalim dedi
Yok ya kahverengi kısmın hepsini alması mümkünmü?gelir gelir sıkma canını
bence o sıvı herkesten geliyor. ama ilk ben tesadüfen banyo sonrası gördüm.ucunda böyle nokta nokta oldu. sonra sildim kurulanırken bastırdım baktım gene oluyor
sonra iç çamaşırımdaki lekelerinde ondan olduğu yorumu yaptım. belki de başka birşeydi. belki benim gelmeyecek senin gelecek.
şimdiden saknnnnn olaki üzme canınıo süte gelecek, gelene kadar sağacağız
heh bir de her yerde kahverengi kısmı ağzına alacak demezler mi? kesin lohusa döneminin kabus cümlesi adayı...
o minicik ağızla o koca kısmı nasıl alacak
Şu gebelik döneminde bazı cümlelere çok takıldım. mesela;
"aa kusmuyorsan sen iyisin. falanca....." zaten sadece kusarsam kötü olıyorum dimi, aç kalmışım, yememiş içmemişim önemli değil
"çok kilo aldın" eh ne de olsa buu diyenler manken edasıyla doğurdu
millete çay hizmeti yaparken nefes nefese kalınca"çok ağırlaştın çokkk..." bi zahmet kendi çayını kalk da kendin al, bak o zaman ağırmıyım hafif mi
Aynen kızlar bizde de 2 gündür durum böyle. Sanki ben değilde hamile olan sensin diyorum.2-3 gündür saçma saoan davranıyor. Hamile olduğumu unutuyor sanki. Akşam ağladım artık dayanamadım ağlama bebeğimizi düşün diyor dalga geçermiş gibii.özür de dilemez beyefendicim asla. Sonra kedi gibi yanaşır bisey olmamış gibii. Ailem bana uzak başka şehirde. Annem üzülmesin diye bende anlatmıyorum bisey olunca. Kv söylemiyorum bile oğluna bisey demez zaten..
ben finallere girdim çok şükür. Sonuçları bekliyorum inşallah büt'e kalmamışımdir.staj defteri sorunum da çok şükür çözüldü kabul edildi.. finallerin iyi geçer inşallah Allah zihin açıklığı versin
Benim aile hekimliği Allahlik. Tek yaptıkları tetanozdu. Başka da hiiic aramadi lar bile.
Canım ben de seni düşünüyordum haber gelmedi diye.hastane psikolojisi çok zor. Allah kolaylik versin her sey bebeklerimiz için. Hangi ilacı veriyor acaba biliyor musun? İlaç mi etki etmiyor ki? Bi de sancın kaç çıkıyor?
Banada ultrason cihazının gösterdiği ilk doğum tarihinden 10 gün önce demişti. Onun cihazı 17 şubat diyor. 7 şubat gibi olur herhalde.. ben 15 tatil bitmeden olsun istiyorum. Malum evdede oğluşum var.Bir iki gün öne çekebilirsem inş... tabi daha önce gelmezseBende çarşamba gideceğim tekrar, haberlesiriz.. Dr 14 u dedi bende sevgililer günü olmasin yazık dedim :) 12 si o zaman dedi.. Sonra da bence sen normal doguracaksin kasma dedi.. Bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..
Canım hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama benim panik atak geçmişim var o yuzden biraz sezeryan istiyorum.. Dr da tam normalci ısrarla gec tarihe gün veriyor gibime geliyor bakalım nolacakkendi kafalarına göre ayarlıyorlar demekki..
Banada ultrason cihazının gösterdiği ilk doğum tarihinden 10 gün önce demişti. Onun cihazı 17 şubat diyor. 7 şubat gibi olur herhalde.. ben 15 tatil bitmeden olsun istiyorum. Malum evdede oğluşum var.Bir iki gün öne çekebilirsem inş... tabi daha önce gelmezse
Sen normal mi sezeryanmı düşünüyormusun? Önceliğin varmı?
amin canim. bibuyaran.olup tetiklemesin.diye tekrar kontrol etmediler acilmayi. sancilar 2 kez 100 e kadar cikti. ama tam.bebek hareket edip nst nin propunu ittirince yukseliyor. ondan mi anlamafimAllah yardımcın olsun canım açılman nasıl? Sancıların çokmu yüksek çıkıyor?
amin canim. umarim oyle olur. dedigin hibi burada olmak daha iyi benim icin. iyi dusunmeye calisiyorumCanım Allah yardımcın olsun, inşallah biraz daha sabreder bebeğin.. Dr kontrolünde olman cok iyi, iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun herşey..
evet canim hastane ortami gercekten bunaltici ama burafa dedigin gibi emin ellerde hissediyorum kendimi. vubku surekli takip altindayim. icim rahat. evde olsam kafayi yerimokyns-okyns cnm Allah yardimcin olsun. dr kontrolunde olman iyi birsey cnm. insanin morali bozuluyor o ortamda biliyorum, bende tansiyondan bir hafta yatmistim. ama emin ellerdesiniz
canim nifilat veriyolardi. nst sancilarim normaldi kullanirken sadece bi kez yuksek cikti. sanirim cok kullanmal tehlikeliymis. o yuzden dun sabah kestiler. bugunkunde de incekinde de 100 e kadar cikmisti.Benim aile hekimliği Allahlik. Tek yaptıkları tetanozdu. Başka da hiiic aramadi lar bile.
Canım ben de seni düşünüyordum haber gelmedi diye.hastane psikolojisi çok zor. Allah kolaylik versin her sey bebeklerimiz için. Hangi ilacı veriyor acaba biliyor musun? İlaç mi etki etmiyor ki? Bi de sancın kaç çıkıyor?
sag ol canim. yazmistim gozden kacmistir. sayfalar cok birikiyor. amin birbirimize dua edelim hep. zor ama bebeisler icin katlaniyoruz. rabbim bugununuzu aratmasin. beterinden saklasinCanim cok gecmis olsun daha once yazdin mi bilmiyorum ama ben yeni ogrendim hayirlj dogumlarimiz olsun insallah hastanede kalma olayi zor bi surec Allah kolaylik versin
6 ay boyunca bekletebiliyosun cancazim. Yattiktan 6aysonra geri emanete alinirAynen aramızda bi iki gün war hayırlısı bakalım :)
anladım canım.. bizim işyeri de aylık olarak ayarlaariz dedi. bana herkes toplu olarak alındığını söyledi tabi ama personel işleri de aylık olarak ayarlanır unutma her ay 8-14 ü arası parayı çekebilirsin dedi... çekmediğimde emanete düşünce ne oluyor daha sonra çekebilir miyizki?
Aslında bi yandan toplu da çeksem daha mı iyi olur diyırum ama bilemiyorum... çünkü eper ben çalışmazsam ev nasıl dömner eşim neler yapabilir onu da görmek istiyorum... eşim ailesine de yardımda bulunduğu için biraz değerimi anlarlar belki diye düşünüyorum. para yüzünden bazen eşimle tartışıyoruz o sebepten eşime doğum iznine ayrıldığımda her ay para gelmeyecek toplu olarak çekicem dedim... ayy kafam karıştı.şimdi her ay çekmesem 4 ay sonra çeksem para içerde kaybolur mu onu düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?