cnm ben riskli 1 deyimBende oraya gidiyorm kızlar 8e gidin o kadar iyiki adam kibar ve sen sormadan soyluyo herşeyi
Allah Allah ilk defa duyuyorum. denedim ben de kokuda yokkızlar benim göğüs uçlarım kokuyor yaahani desem su geliyor.çamaşırım filan temiz.ama her kremlemeye başlamadan önce başlarının koktuğunu farkediyorum
kaybolmuyor ama çekim işlemleri uzuyor. zaten bebekle kuyruklarda beklemek işkence olur. bir de zamanı geçirmek sıkıntı olmasın.Aynen aramızda bi iki gün war hayırlısı bakalım :)
anladım canım.. bizim işyeri de aylık olarak ayarlaariz dedi. bana herkes toplu olarak alındığını söyledi tabi ama personel işleri de aylık olarak ayarlanır unutma her ay 8-14 ü arası parayı çekebilirsin dedi... çekmediğimde emanete düşünce ne oluyor daha sonra çekebilir miyizki?
Aslında bi yandan toplu da çeksem daha mı iyi olur diyırum ama bilemiyorum... çünkü eper ben çalışmazsam ev nasıl dömner eşim neler yapabilir onu da görmek istiyorum... eşim ailesine de yardımda bulunduğu için biraz değerimi anlarlar belki diye düşünüyorum. para yüzünden bazen eşimle tartışıyoruz o sebepten eşime doğum iznine ayrıldığımda her ay para gelmeyecek toplu olarak çekicem dedim... ayy kafam karıştı.şimdi her ay çekmesem 4 ay sonra çeksem para içerde kaybolur mu onu düşünüyorum...
Senin şafak yaklaşmış canım. Hayırlısıyla saglıklı sıhhatli alırsın kucagına inş. Aciller olmazsa @sdss den sonra ilk doğuracak sensin gibi gözüküyor.Allah yardımcın olsun.
Yok ya kahverengi kısmın hepsini alması mümkünmü?uçtan hariç birazda o kısımdan girmesi lazım o kadar. Ucu ezilmesin diye
O cümleleride sorma ya herkes konuşmak için konuşuyor. Birde yolda yürürken bile insanlar sana acıyarak bakmıyormu? Hele o karlı havada yürürken yanına gelip yardım edeyimmi koluna gireyimmi? Aman dikkat düşersin çıkma yürüme ne işin var sokakta?
ay sabah sabah güldürdün beni yaakaybolmuyor ama çekim işlemleri uzuyor. zaten bebekle kuyruklarda beklemek işkence olur. bir de zamanı geçirmek sıkıntı olmasın.
aa ama direk ziraat hesabımıza yatarsa veee oradan çekilmezse emanete alınır mı bilmiyorum.
benim hesaba geçen para nasıl alınsın emanete o kısmı düşündürücü.
bizde kirayı ben ödüyordum. doğuma kadar kartlardaki borçlar biterse inşallah eşime devredicem kira işini. alışalım artık daha az harcamaya, doğumdan sonra çalışmayacağım çünkü.
dur şu hesaba yatma işini ziraatten bir arkadaşa sorayım ne diyecek
ay ayıp olacak ama koca adam alamaz o kahverengi kısmıminicik bebe
beni de dün durdurdularyardım teklif ettiler, ilkinde hoşuma gitti ama ikinci durdurmada aa noluyor be dedim
6 ay boyunca bekletebiliyosun cancazim. Yattiktan 6aysonra geri emanete alinir
Anladm cnm her zaman doktor degskligide kötü oluyo bende degstrdm kaç kere en son buna gttm bu çok.iyiydicnm ben riskli 1 deyimherhafta drcuklarim degisiyor. tansiyon, troid, bebekte irilik oldugu icin risklideyim. normaller kabul etmiyor beni
Allah Allah ilk defa duyuyorum. denedim ben de kokuda yok
ah ne bilsin bu cahil ben... kahverengi kısmını ağzına alacakay sabah sabah güldürdün beni yaa
komple almicaklar zaten, ucunu ve belli kısmını alsa yeterli
Hayrılısı canım ya inş dilediğin gibi olur. Ama ilk doğumun olacagı için son zamanına kadar beklerCanım hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama benim panik atak geçmişim var o yuzden biraz sezeryan istiyorum.. Dr da tam normalci ısrarla gec tarihe gün veriyor gibime geliyor bakalım nolacakkendimi normal için motive etmeye çalışıyorum
Yok ondan yüksek çıkmaz benimkide hep hareket halinde olurdu. Ama sancı yüksek çıkmıyordu. Demekki senin sancın var ondan göndermiyorlar canım. İnş 1.2 hafta daha dayanır bebişin. Allah yardımcın olsunamin canim. bibuyaran.olup tetiklemesin.diye tekrar kontrol etmediler acilmayi. sancilar 2 kez 100 e kadar cikti. ama tam.bebek hareket edip nst nin propunu ittirince yukseliyor. ondan mi anlamafim
amin canim. umarim oyle olur. dedigin hibi burada olmak daha iyi benim icin. iyi dusunmeye calisiyorum
evet canim hastane ortami gercekten bunaltici ama burafa dedigin gibi emin ellerde hissediyorum kendimi. vubku surekli takip altindayim. icim rahat. evde olsam kafayi yerim
canim nifilat veriyolardi. nst sancilarim normaldi kullanirken sadece bi kez yuksek cikti. sanirim cok kullanmal tehlikeliymis. o yuzden dun sabah kestiler. bugunkunde de incekinde de 100 e kadar cikmisti.
sag ol canim. yazmistim gozden kacmistir. sayfalar cok birikiyor. amin birbirimize dua edelim hep. zor ama bebeisler icin katlaniyoruz. rabbim bugununuzu aratmasin. beterinden saklasin
kaybolmuyor ama çekim işlemleri uzuyor. zaten bebekle kuyruklarda beklemek işkence olur. bir de zamanı geçirmek sıkıntı olmasın.
aa ama direk ziraat hesabımıza yatarsa veee oradan çekilmezse emanete alınır mı bilmiyorum.
benim hesaba geçen para nasıl alınsın emanete o kısmı düşündürücü.
bizde kirayı ben ödüyordum. doğuma kadar kartlardaki borçlar biterse inşallah eşime devredicem kira işini. alışalım artık daha az harcamaya, doğumdan sonra çalışmayacağım çünkü.
dur şu hesaba yatma işini ziraatten bir arkadaşa sorayım ne diyecek
ay ayıp olacak ama koca adam alamaz o kahverengi kısmıminicik bebe
beni de dün durdurdularyardım teklif ettiler, ilkinde hoşuma gitti ama ikinci durdurmada aa noluyor be dedim
hahahahah ne bilsin bu cahil ben... kahverengi kısmını ağzına alacakdendiğinde benim beyin
hadi benim çok yok halamın göğüs sadece kahverengiydi
haaa demek bizim kuzen ondan koca ağızlı
Tunaydin canım :) iyi olmuş bizimkide anca kafasıni hareket ettrsn nasl batiyoTünaaayydddııııınnnnn Anniiişşşşleeeerrr
bugünün en şanslısı benim çünküümmm gecenin uykusuzluk acısını sabah çıkardım
4 saat deliksiz uyudum ve enerjik doluyum
biri oğluma fısıldamış anan seni çok hissetmiyor bu gece bi oyna ananlapiihhhiiiii tepiniyordu hemde 15 dk fazla sürdü ahh garibim anasını nasıl sevindirdi anlatamam
teorim tutarsa evethahahahseninki küçük ağızlımı olacak şimdi ahahah
kız sabah sabah iyi güldürdün beni, Allah da seni güldürsün :))))
Tunaydin canım :) iyi olmuş bizimkide anca kafasıni hareket ettrsn nasl batiyoinatçı keçi git dyrmda gtmyo
4 saatlik uykunu kıskanmadım tabikiTünaaayydddııııınnnnn Anniiişşşşleeeerrr
bugünün en şanslısı benim çünküümmm gecenin uykusuzluk acısını sabah çıkardım
4 saat deliksiz uyudum ve enerjik doluyum
biri oğluma fısıldamış anan seni çok hissetmiyor bu gece bi oyna ananlapiihhhiiiii tepiniyordu hemde 15 dk fazla sürdü ahh garibim anasını nasıl sevindirdi anlatamam
Benmki yukarda daha kafası ne zaman egilsem top gbi çıkarıyor kafasını otururken de öyle nasıl batiyo bende ovaliyorm ama bizimki inat gitmyo diretyo gtmemek.içinahh canım oğlum hiç kaburgamla uğraşmaz kafa da aşağıda zaten sol tarafımda takılmayı seviyor ama onuda uzun vadeli yapmaz, artık ne planları varsa yanaştı oynadı falan
bazen kendini sikleştiriyor karnım sertleşiyor, git diyom gitmi
- sen misin gitmeyen elimi ovup ısıtıyorum karnıma bastıra bastıra oval daire çiziyorum 10 snyde içeriye kaçıyor
HahaRüyamda lierac ın musteri hizmetlerini arayıp hesap soruyordumnolcak bu halim... Gebelikte rüya görülmesi normalmiş ama ben artık ayrı bir alemdeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?