2016 Şubat Anneleri

Bende oraya gidiyorm kızlar 8e gidin o kadar iyiki adam kibar ve sen sormadan soyluyo herşeyi
cnm ben riskli 1 deyim herhafta drcuklarim degisiyor. tansiyon, troid, bebekte irilik oldugu icin risklideyim. normaller kabul etmiyor beni
kızlar benim göğüs uçlarım kokuyor yaa hani desem su geliyor.çamaşırım filan temiz.ama her kremlemeye başlamadan önce başlarının koktuğunu farkediyorum
Allah Allah ilk defa duyuyorum. denedim ben de kokuda yok

kaybolmuyor ama çekim işlemleri uzuyor. zaten bebekle kuyruklarda beklemek işkence olur. bir de zamanı geçirmek sıkıntı olmasın.
aa ama direk ziraat hesabımıza yatarsa veee oradan çekilmezse emanete alınır mı bilmiyorum.
benim hesaba geçen para nasıl alınsın emanete o kısmı düşündürücü.

bizde kirayı ben ödüyordum. doğuma kadar kartlardaki borçlar biterse inşallah eşime devredicem kira işini. alışalım artık daha az harcamaya, doğumdan sonra çalışmayacağım çünkü.

dur şu hesaba yatma işini ziraatten bir arkadaşa sorayım ne diyecek

ay ayıp olacak ama koca adam alamaz o kahverengi kısmı minicik bebe

beni de dün durdurdular yardım teklif ettiler, ilkinde hoşuma gitti ama ikinci durdurmada aa noluyor be dedim

ay sabah sabah güldürdün beni yaa
komple almicaklar zaten, ucunu ve belli kısmını alsa yeterli

cnm ben riskli 1 deyim herhafta drcuklarim degisiyor. tansiyon, troid, bebekte irilik oldugu icin risklideyim. normaller kabul etmiyor beni

Allah Allah ilk defa duyuyorum. denedim ben de kokuda yok
Anladm cnm her zaman doktor degskligide kötü oluyo bende degstrdm kaç kere en son buna gttm bu çok.iyiydi

ay sabah sabah güldürdün beni yaa
komple almicaklar zaten, ucunu ve belli kısmını alsa yeterli
ah ne bilsin bu cahil ben... kahverengi kısmını ağzına alacak dendiğinde benim beyin
hadi benim çok yok halamın göğüs sadece kahverengiydi
haaa demek bizim kuzen ondan koca ağızlı

Hayrılısı canım ya inş dilediğin gibi olur. Ama ilk doğumun olacagı için son zamanına kadar bekler hakımızda hayırlısı olsun.
Yok ondan yüksek çıkmaz benimkide hep hareket halinde olurdu. Ama sancı yüksek çıkmıyordu. Demekki senin sancın var ondan göndermiyorlar canım. İnş 1.2 hafta daha dayanır bebişin. Allah yardımcın olsun

İnsan kendini kötü hissediyor yaa sanki yaşlanmış gibi...

Tünaaayydddııııınnnnn Anniiişşşşleeeerrr
bugünün en şanslısı benim çünküümmm gecenin uykusuzluk acısını sabah çıkardım
4 saat deliksiz uyudum ve enerjik doluyum

biri oğluma fısıldamış anan seni çok hissetmiyor bu gece bi oyna ananla piihhhiiiii tepiniyordu hemde 15 dk fazla sürdü ahh garibim anasını nasıl sevindirdi anlatamam

ah ne bilsin bu cahil ben... kahverengi kısmını ağzına alacak dendiğinde benim beyin
hadi benim çok yok halamın göğüs sadece kahverengiydi
haaa demek bizim kuzen ondan koca ağızlı
hahahah seninki küçük ağızlımı olacak şimdi ahahah
kız sabah sabah iyi güldürdün beni, Allah da seni güldürsün :))))

[QUOTE="

Allah Allah ilk defa duyuyorum. denedim ben de kokuda yok[/QUOTE]
zaten bütün enteresanlıklar bende mevcut. bi doğursaydım.ben benlikten çıktım

Tunaydin canım :) iyi olmuş bizimkide anca kafasıni hareket ettrsn nasl batiyo inatçı keçi git dyrmda gtmyo

hahahah seninki küçük ağızlımı olacak şimdi ahahah
kız sabah sabah iyi güldürdün beni, Allah da seni güldürsün :))))
teorim tutarsa evet

bu gün iş yerinde son günüm ya ondan enerji patlaması var bende hoş koca beye kalsa, ptsiye kadar çalışabilir raporu alayım, ptesi çalışamaz raporu alayımmış
çalışamazı yarın alırsam 6 günlük, ptesi alırsam 10 günlük maaş alacakmışım hesaplara gel hesaplara
sağmalık inekmiyim acabaaaa

sahi işyerinde herkes yarın gidip rapor alacağımı biliyor ama işlerimi kimlere devredeceğim konusu hala muallakta
hala birini almadılar,
dert aldı beni

kızlar aşırı derecede mide yanmam var evde ilaç yok işin kötüsü daha sabah sağlık ocağındaydım o zaman bişey yoktu ne yapsam geçer

Tunaydin canım :) iyi olmuş bizimkide anca kafasıni hareket ettrsn nasl batiyo inatçı keçi git dyrmda gtmyo

ahh canım oğlum hiç kaburgamla uğraşmaz kafa da aşağıda zaten sol tarafımda takılmayı seviyor ama onuda uzun vadeli yapmaz, artık ne planları varsa gece yanaştı oynadı falan

bazen kendini dikleştiriyor karnım sertleşiyor, git diyom gitmi
- sen misin gitmeyen elimi ovup ısıtıyorum karnıma bastıra bastıra oval daire çiziyorum 10 snyde içeriye kaçıyor

Selam kizlar :) lansinoh gogus ucu kremi siparis vermistim geldi. Kullaniyor musunuz baslamali miyiz sizce? Bu arada dun sordugum eczanelerde, e bebekte falan pahaliydi. Mesela dun bir eczaneye sordum 40 ml 47 tl demisti bir baska eczane 43 dedi. Ben n11 den kargo dahil 28 e aldim. Alacak olanlarin aklinda bulunsun

4 saatlik uykunu kıskanmadım tabiki

Bebişşşş beişşşşş biraz hareket et anneyi mutlu et bakayımmmmm

Benmki yukarda daha kafası ne zaman egilsem top gbi çıkarıyor kafasını otururken de öyle nasıl batiyo bende ovaliyorm ama bizimki inat gitmyo diretyo gtmemek.için

Ben de doktoruma normalden korktugumu birazcık ifade ettim. Geçen biri geldi alt muayene bile zor yaptık. Ama 4cm açılması vardı ilk başta epiduralle kolay doğurdu. Herkesin doğumu farklı oluyor dedi. Sezeryan hakkında tek kelime etmedi şimdiye kadar. Tarih sorduğumda bile 37den sonra bekleriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…